CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ برداشت شما از این نقاشی چیست ؟ برداشت خود را در چند ! خط بنویسید .:texc5lhcbtrocnmvtp8 17 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ من چیزی برنداشتم باید چیکار کنم ؟:biggrin: 12 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ طوفانیه هوا! تصویر بالا از درخت دور میشیم اما پایینتر به درخت نزدیکتر شدیم انگار... 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ قضیه زندگی بعضی از آدمها هست هرچند تنها و هست ولی دربرابر مشکلاتش و طوفانهای دور وبرش ایستادگی کرده............ :JC_thinking: 8 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ يه موجود ضعيف در مقابل كلي مشكل و سختي... بي پناه... 8 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ قضیه زندگی بعضی از آدمها هست هرچند تنها و هست ولی دربرابر مشکلاتش و طوفانهای دور وبرش ایستادگی کرده............ :JC_thinking: منم همین برداشتو دارم! 8 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ درختی تنهایم...ریشه ام در خاک....نه.....در آسمان....نه....در تلاطم است بین زمین و آسمان.... می برد مرا به هرجا که خود می خواهد...و در این بین برگ عمرم است که می رود بر باد... ..... برداشت من این بود... 11 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ روز درختکاری مبارک!!:biggrin: 7 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ انسان اگر بخواد میتونه در برار طوفانی ترین لحاظ هم مقاومت کنه... 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده