Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ مرسی. در مورد من که شخصیت امضا و آواتارم اینجا بهم میده با شخصیتی که در برخوردهای رودرو دارم، فکر میکنم اصلا صدق نمیکنه. من در برخوردهای روبرو بسیار آدم شوخ و شیطونی هستم. اما پیش اومده که بچه ها بعد از اینکه منو تو دنیای واقعی دیدن نظرشون نسبت بهم 180 درجه فرق کرده. :texc5lhcbtrocnmvtp8 اما یه سری از بچه ها انصافا شخصیتی شبیه امضا و آواتارشون دارند. برام چند وقته که سوال پیش اومده آیا روحیه و شخصیت فردی که توی این انجمن هست رو میشه از امضا یا آواتارش فهمید؟ و در برخوردهای نزدیکی که با بچه ها داشتم، این قضیه خیلی پیش اومده که از قبل شخصیت طرف رو از توی امضاش حدس زده باشم و درست درومده باشه. به نظر شما چه دغدغه هایی و چیزهایی امضاهای پروفایلهای ما و یا حتی آواتاراهای ما رو شکل میدهند؟ آیا امضا و آواتار پروفایل شما نشان دهنده ی شخصیت و افکار شماست؟ با اینهمه اصرار برای نسبیت و مخالفت با قطعیتی که تا حالا از نیوترون دیدم واقعا این تاپیک خیلی ازش بعیده :JC_thinking: دو تا پست بالا رو بخون. 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ :JC_thinking:دو تا پست بالا رو بخون. خوندم جفتش رو متوجه منظروم نشدی...حتی سوالش هم از تو بعید بود...هر کس دیگه ای بود تعجب نمیکردم 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ خوندم جفتش رو متوجه منظروم نشدی...حتی سوالش هم از تو بعید بود...هر کس دیگه ای بود تعجب نمیکردم نه نشدم. توضیح بیشتری بده. :JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ نه نشدم.توضیح بیشتری بده. :JC_thinking: پس بیخیال...شاید برداشت من ازت اشتباه بوده 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ به نظر من 90% آواتارا و امضاها میتونه نشون دهنده افکار و شخصیت باشه؛ اکثرا آواتاراشون یه جورایی مثل شخصیتشونه؛ امضاهاشونم که افکارشونه؛ یادش بخیر؛ قبلنا یجا بود که نظرت راجع به آواتار و امضای قبلی چیه ؛ این تاپیک منو یاد اونجا انداخت؛ لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ آواتارم عکس خودمه از سال 75 همینو داشتم 10 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ من عموما آواتارم حالت روحيمو نشون ميده الان مثل آواتارم تو فكرم:texc5lhcbtrocnmvtp8 دفعه اول بچه ها منو ديدن واسشون خيلي عجيب بود كه اون منم...يعني من اينم آواتارم اصلا شبيهم نبود انگار!!! 10 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ من کلا جملاتی رو برای امضام انتخاب میکنم که به نظرم جالب باشه برای آواتار هم معمولا عکس هایی رو انتخاب میکنم که دوست داشته باشم. 7 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ خدا بکشدش یه فروم راحت شه.هر کس آواتوری رو انتخاب میکنه که دوست داره اونطوری جلوه کنه. یکی دوست داره شاد جلوه کنه. یکی دوست داره غمگین جلوه کنه. یکی دوست داره خشن جلوه کنه. یکی دوست داره اندیشمند جلوه کنه. ولی من عکس خودم رو دوست دارم بزارم. بیشتر از همه حال میده. ولی متاسفانه جا نیفتاده دیگه. مثلا s.f عکس خودشو گذاشته خیلی ازش خوشم میاد. یا حمید کدپلاس. ولی مجهول بودن متاسفانه بیشتر جواب میده. تا اینجای تاپیک رو خوندم و بقیه اش رابیخیال دقیقا درست زدی توی هدف .. ایول دمت گرم من منفی ترین و خشنترین و یکی از جنایتکار ترین ادم نما هایی تاریخ رو انتخاب کردم امضا و عکس امضا و اواتار همه خودشه .. بذار هر کس هر جوری دلش میخواد فکر کنه .. نظرات مجازی در مورد من اگه مطابق مشخصات این شخص بود را خیلی بیشتر دوست دارم تا اینکه مرا از جنس پنبه بدونن !!:texc5lhcbtrocnmvtp8 6 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ به نظر من بیشتر میتونه سلیقه فردو برسونه تا شخصیتشو من خودم مرتب اواتارمو عوض میکنم اما امضامو نه چون خیلی دوسش دارم 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ امضام همیشه حرف دلم رو میزارم آواتار هم معمولا چهره هایی که دوستشون دارم رو میزاشتم؛ ولی اینیکی آرامش عجیبی داره با زندگی پر دردی که داشته (از روی دستاش گفتم پر درد) خوشم اومد گذاشتم منم پایه هستم یه روز همموم عکس خودمون رو بزاریم 8 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ آواتار با ذهنيت فعلي فرد ارتباط داره.. به نظرم حتما يه ارتباطي بين آوتار و كاربر هست كه اون رو انتخاب ميكنه و الكي دست به انتخاب آواتار نميزنه.... ممكنه براي من مخاطب اين آوتار هيچ معني و ارتباطي نداشته باشه ولي براي خود كاربر حتما داره.. براي مثال آوتار خودم.. من اوايل آواتارم يه عكس از "خيام" بود.. اونموقع خيلي علاقه به خيام داشتم (الانم دارم) و تو تالار اسلام و قران مهندسان فعاليت ميكردم و سعي ميكردم هميشه يه حرف بزنم كه بتونم به ابيات خيام ارجاع بدم.. بعد از انتخابات رفتم سراغ عكساي سياسي..(تو فرهيختگان)..يه بار امام خامنه اي/يه بار فاطمه رجبي/يه بار حميد رسايي و...خلاصه عكساي افراطي ميذاشتم و بر عكس حرفاي ضد اونا ميزدم...(البته بجز موقعي كه عكس امام خامنه اي رو گذاشتم..)..به نظرم شايد از اون افراد بدم مياد عكسشون رو ميذاشتم... تا رسيد به اين آواتار فعلي كه دكتر "زيدآبادي" هست..از حالتي كه گرفته خوشم مياد اونموقع و در نوشتن پستام سعي ميكردم مطابق عكس باشم...ولي الان نه..چن وقتيه ميخوام عوض كنم...مطابق با وضعيت فعليم بزارم.. ___ در مورد امضا به نظرم طرز تفكر طرف رو ميرسونه.. ___ به نظر من هيچ كسي كه فعال هست "بدون ارتباط ذهني" آواتار انتخاب نميكنه.. ولي يه چيز مهم كه هست و ديدم اينه كه خيلي ها با "آوتار" فك ميكنن طرف همون شكليه!!!... در حالي كه در اكثر مواقع اينطور نيست... 9 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ تا رسيد به اين آواتار فعلي كه دكتر "زيدآبادي" هست..از حالتي كه گرفته خوشم مياد اونموقع و در نوشتن پستام سعي ميكردم مطابق عكس باشم...ولي الان نه..چن وقتيه ميخوام عوض كنم...مطابق با وضعيت فعليم بزارم.. یعنی زیــدآبادی در دادگاه های استالینی، به چه می اندیشد؟ :JC_thinking: 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده