رفتن به مطلب

آیا امضا و آواتار پروفایل شما، نشان دهنده ی شخصیت و افکار شماست؟

Neutron

ارسال های توصیه شده

برام چند وقته که سوال پیش اومده آیا روحیه و شخصیت فردی که توی این انجمن هست رو میشه از امضا یا آواتارش فهمید؟ و در برخوردهای نزدیکی که با بچه ها داشتم، این قضیه خیلی پیش اومده که از قبل شخصیت طرف رو از توی امضاش حدس زده باشم و درست درومده باشه.

به نظر شما چه دغدغه هایی و چیزهایی امضاهای پروفایلهای ما و یا حتی آواتاراهای ما رو شکل میدهند؟

آیا امضا و آواتار پروفایل شما نشان دهنده ی شخصیت و افکار شماست؟

• Like 40
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 52
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

ده درصد اره. همینطوره.

انسانها همونی نیستند که تو دنیای مجازی از خودشون نمود بروز میدن. شما اگه یه سایت دیگه بری ممکنه امضاء و آواتارتون نسبت به حال و هوای اونجا تغییر بکنه و ماهیتش بکل عوض بشه.

هر کاراکتری که انسان به خودش میگیره با حال و هوای اون محیط تطابق داره ولی اصل کاراکتر او نمیتونه باشه.

• Like 16
لینک به دیدگاه

من به شخصه مخالفم. امضا و آواتور هیچ بعد شخصیتی از انسان رو نشون نمیده. مثلا اگر من بیل گذاشتم دلیل نمیشه کشاورزم. یا اینکه میگم به جای ایمان سیمان آورده بودید به این معنی نیست که من به ایمان و اعتقاد اهمیتی نشون نمیدم.

و متنفرم از اینکه بر اساس آواتور در مورد دیگران قضاوت یا پیش داوری صورت بگیره. یکی از آواتورهای من خیلی دوست داشتنی بود ولی از بس به خاطر همون آواتور به من گفتن پوچ گرا و دیوانه مجبور شدم عوضش کنم. اون اخوان ثالث هم خیلی دوست داشتم همه فکر میکردن من خیلی پیرم. واسه همین اونم عوض کردم.

• Like 24
لینک به دیدگاه
ده درصد اره. همینطوره.

انسانها همونی نیستند که تو دنیای مجازی از خودشون نمود بروز میدن. شما اگه یه سایت دیگه بری ممکنه امضاء و آواتارتون نسبت به حال و هوای اونجا تغییر بکنه و ماهیتش بکل عوض بشه.

هر کاراکتری که انسان به خودش میگیره با حال و هوای اون محیط تطابق داره ولی اصل کاراکتر او نمیتونه باشه.

مرسی.

در مورد من که شخصیت امضا و آواتارم اینجا بهم میده با شخصیتی که در برخوردهای رودرو دارم، فکر میکنم اصلا صدق نمیکنه.

من در برخوردهای روبرو بسیار آدم شوخ و شیطونی هستم. اما پیش اومده که بچه ها بعد از اینکه منو تو دنیای واقعی دیدن نظرشون نسبت بهم 180 درجه فرق کرده. :texc5lhcbtrocnmvtp8

اما یه سری از بچه ها انصافا شخصیتی شبیه امضا و آواتارشون دارند.

• Like 14
لینک به دیدگاه
من به شخصه مخالفم. امضا و آواتور هیچ بعد شخصیتی از انسان رو نشون نمیده. مثلا اگر من بیل گذاشتم دلیل نمیشه کشاورزم. یا اینکه میگم به جای ایمان سیمان آورده بودید به این معنی نیست که من به ایمان و اعتقاد اهمیتی نشون نمیدم.

و متنفرم از اینکه بر اساس آواتور در مورد دیگران قضاوت یا پیش داوری صورت بگیره. یکی از آواتورهای من خیلی دوست داشتنی بود ولی از بس به خاطر همون آواتور به من گفتن پوچ گرا و دیوانه مجبور شدم عوضش کنم. اون اخوان ثالث هم خیلی دوست داشتم همه فکر میکردن من خیلی پیرم. واسه همین اونم عوض کردم.

خدا سوسکش کنه اون کسی رو که یه جایی به شما میگفت پیری:lol:

مطمئنا 100 درصد نیست ولی میتونه درصدی باشه که اونم بستگی به میل خود طرف داره ممکنه جایی اون درصد رو کم و زیادش کنه حتی ممکنه اصلا نشون دهنده عقیده ای نباشه:JC_thinking:

• Like 12
لینک به دیدگاه
خدا سوسکش کنه اون کسی رو که یه جایی به شما میگفت پیری:lol:

مطمئنا 100 درصد نیست ولی میتونه درصدی باشه که اونم بستگی به میل خود طرف داره ممکنه جایی اون درصد رو کم و زیادش کنه حتی ممکنه اصلا نشون دهنده عقیده ای نباشه:jc_thinking:

خدا بکشدش یه فروم راحت شه.

هر کس آواتوری رو انتخاب میکنه که دوست داره اونطوری جلوه کنه. یکی دوست داره شاد جلوه کنه. یکی دوست داره غمگین جلوه کنه. یکی دوست داره خشن جلوه کنه. یکی دوست داره اندیشمند جلوه کنه. ولی من عکس خودم رو دوست دارم بزارم. بیشتر از همه حال میده. ولی متاسفانه جا نیفتاده دیگه. مثلا s.f عکس خودشو گذاشته خیلی ازش خوشم میاد. یا حمید کدپلاس. ولی مجهول بودن متاسفانه بیشتر جواب میده.

• Like 17
لینک به دیدگاه
ده درصد اره. همینطوره.

آره موافقم!:ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه
خدا بکشدش یه فروم راحت شه.

هر کس آواتوری رو انتخاب میکنه که دوست داره اونطوری جلوه کنه. یکی دوست داره شاد جلوه کنه. یکی دوست داره غمگین جلوه کنه. یکی دوست داره خشن جلوه کنه. یکی دوست داره اندیشمند جلوه کنه. ولی من عکس خودم رو دوست دارم بزارم. بیشتر از همه حال میده. ولی متاسفانه جا نیفتاده دیگه. مثلا s.f عکس خودشو گذاشته خیلی ازش خوشم میاد. یا حمید کدپلاس. ولی مجهول بودن متاسفانه بیشتر جواب میده.

عمومیت نداره مثلا این بیل شما نشانه خشونته یا متانت؟؟شایدم بیل گیتس و کلینتون:biggrin:

بستگی به خود طرف داره مثلا الان من مسیو گذاشتم دلیل نمیشه اخلاق یا تفکرم هم مثل اون باشه!!

اما خب امضا فرق میکنه و بیشتر میتونه نشون دهنده تفکر فرد باشه:a030:

• Like 8
لینک به دیدگاه

آواتار من

نماد سازش: احساس کنم طرف هدفش از پست دادن و مباحثه جالب نیست از هر ده تا 9 تا رو بیخیال میشم...

نماد انعطاف: یه موردی که تا الان فکر می کردم درسته منتها یکی از بچه های تالار قانع کرد منم پس می پذیرم...

نماد احساس: کمک گرفتن از حس البته در کنار عقل برای پست دادن...سکوت کن ...حالا لازم نیست اون مطلب رو بنویسی... شاید ...

کلا از این مدل مو (چی میگن بهش خرگوشی) خوشم می آد:ws37:

• Like 8
لینک به دیدگاه
عمومیت نداره مثلا این بیل شما نشانه خشونته یا متانت؟؟شایدم بیل گیتس و کلینتون:biggrin:

بستگی به خود طرف داره مثلا الان من مسیو گذاشتم دلیل نمیشه اخلاق یا تفکرم هم مثل اون باشه!!

اما خب امضا فرق میکنه و بیشتر میتونه نشون دهنده تفکر فرد باشه:a030:

نشان دهنده اینه که کار بدنی بیل زدن اگر تجربه کرده باشید جزء سخت ترین و طاقت فرسا ترین کارهاست. ولی صرفا خستگی بدنی میاره و با 8 ساعت خواب برطرف میشه. ولی کار من از بیل زدن هم سخت تره. چون ذهنم خسته میشه و خوابم نمیبره و سر درد میگیرم و اضافه وزن پیدا میکنم و زود میمیرم. ولی منظورم این نبود که بیل رو گذاشتم تا معلوم شه سخت کار میکنم. این بیل اصلا مال من نیست. مال گورکنه. گذاشتم دم دستش حاضر باشه تا منو تو همون باغچه خونمون دفن کنه.

• Like 10
لینک به دیدگاه
نشان دهنده اینه که کار بدنی بیل زدن اگر تجربه کرده باشید جزء سخت ترین و طاقت فرسا ترین کارهاست. ولی صرفا خستگی بدنی میاره و با 8 ساعت خواب برطرف میشه. ولی کار من از بیل زدن هم سخت تره. چون ذهنم خسته میشه و خوابم نمیبره و سر درد میگیرم و اضافه وزن پیدا میکنم و زود میمیرم. ولی منظورم این نبود که بیل رو گذاشتم تا معلوم شه سخت کار میکنم. این بیل اصلا مال من نیست. مال گورکنه. گذاشتم دم دستش حاضر باشه تا منو تو همون باغچه خونمون دفن کنه.

اینا همه تو همین بیل زپرتی نهفته بود:ws47:

• Like 5
لینک به دیدگاه

به نظرم یه ابعادی از شخصیت طرف و میتونه نشون بده

وقتی ما یه از یه عکسی خوشمون میاد و برای اواتارمون استفادش میکنیم یعنی با یه سری از ابعاد شخصیتی یا اعتقاداتمون یا چیزایی که دوسشون داریم مشترک بوده که انتخابش کردیم وگرنه اصلا توجهمون جلب نمیکرد که به عنوان یه عکس شاخص و عکسی که مارو تو این دنیای مجازی تا حدودی معرفی میکنه انتخابش نمیکردیم

میتونه شامل رنگای مختلف باشه که همون رنگا نشون دهنده یه سری خصوصیات ما میتونه باشه

میتونه شامل یه شخصیت خاص باشه که ما دوسش داریم که باز اون شخصیت میتونه نشون دهنده یه سری از ابعاد شخصیتی یا طرز فکر ما باشه

میتونه شامل یه تصویر باشه مثل بارون،یا پاییز یا یه چیزایی مثل این که بازم به نظرم میتونه قسمتایی از احساسات مارو نشون بده ...پس اواتار میتونه نشون دهنده یه چیزایی باشه ...

امضا هم همینطوره ...ما جمله ای رو که خیلی رومون تاثیر گذاشته یا دوس داریم دیگرانم بخوننش میذاریم تو امضامون پس باید با یه سری از تفکرات یا احساساتمون سنخیت و وجه تشابهی داشته باشه که برامون جالب بوده و شده امضامون

(البته درباره بیل ابوالفضل نظری ندارم:biggrin:)

• Like 16
لینک به دیدگاه
به نظرم یه ابعادی از شخصیت طرف و میتونه نشون بده

وقتی ما یه از یه عکسی خوشمون میاد و برای اواتارمون استفادش میکنیم یعنی با یه سری از ابعاد شخصیتی یا اعتقاداتمون یا چیزایی که دوسشون داریم مشترک بوده که انتخابش کردیم وگرنه اصلا توجهمون جلب نمیکرد که به عنوان یه عکس شاخص و عکسی که مارو تو این دنیای مجازی تا حدودی معرفی میکنه انتخابش نمیکردیم

میتونه شامل رنگای مختلف باشه که همون رنگا نشون دهنده یه سری خصوصیات ما میتونه باشه

میتونه شامل یه شخصیت خاص باشه که ما دوسش داریم که باز اون شخصیت میتونه نشون دهنده یه سری از ابعاد شخصیتی یا طرز فکر ما باشه

میتونه شامل یه تصویر باشه مثل بارون،یا پاییز یا یه چیزایی مثل این که بازم به نظرم میتونه قسمتایی از احساسات مارو نشون بده ...پس اواتار میتونه نشون دهنده یه چیزایی باشه ...

امضا هم همینطوره ...ما جمله ای رو که خیلی رومون تاثیر گذاشته یا دوس داریم دیگرانم بخوننش میذاریم تو امضامون پس باید با یه سری از تفکرات یا احساساتمون سنخیت و وجه تشابهی داشته باشه که برامون جالب بوده و شده امضامون

ای ول شاهد از غیب رسید. میخواستم در مورد خانم اورامان بگم که خودشون تشریف آوردن. برای مثال این آواتور قدیمی شماست درسته؟ تو مهندسان همین بود.

من فکر میکردم شما مثل هاچ زنبور عسل شاید مادرتون رو گم کردید و دارید دنبالش میگردید. ولی قطعا اینطوری نیست. حالا جدا منظور خاصی پشت این آواتور هست؟

• Like 4
لینک به دیدگاه

یادش بخیر دو سال پیش توی یک انجمن دقیقا درمورد همین قضیه بحث شده بود.

درمورد خودم که واقعیت داره.گاهی هم حالت برعکس داره.

وضعیت روحیم با آواتارام خیلی ارتباط داره.

گاهی وقتا کاملا برعکس وضعیت روحیم آواتار انتخاب میکنم یعنی غمگینم آواتار شاد انتخاب میکنم تا یه جوری به خودم شادی رو تلقین کنم و تو اون وضع نمونم.

درکل درمورد خیلی ها ارتباط بین امضا و آواتار درسته.

مثلا درمورد عابدی وقتی تو میتینگ دیدمش با حرفاش واقعا عکس پروفایلش نشون دهنده افکارش بود.

• Like 13
لینک به دیدگاه
ای ول شاهد از غیب رسید. میخواستم در مورد خانم اورامان بگم که خودشون تشریف آوردن. برای مثال این آواتور قدیمی شماست درسته؟ تو مهندسان همین بود.

من فکر میکردم شما مثل هاچ زنبور عسل شاید مادرتون رو گم کردید و دارید دنبالش میگردید. ولی قطعا اینطوری نیست. حالا جدا منظور خاصی پشت این آواتور هست؟

ببین لازم نیست پیامی که از طریق اواتار منتقل میشه انقد رو و واضح باشه

من مسلما چیز خاصی تو این عکس نظرم و جلب کرده که گذاشتمش ...مثلا رنگ زردش...یا مثلا نوع خنده یا فرم اون زنبوره

شاید کودک درونم زیادی فعاله هنوز که این عکس براش جذاب اومده

به هر حال یه چیزی توش هست که ناخود اگاهه من به چیزای دیگه ترجیحش داده

وگرنه مثلا چرا عکسی که شما گذاشتی توجه من و جلب نکرده؟یا مثلا اواتار بعضیای دیگه

فک میکنم انتخابش علتی داره که بر میگرده به ناخوداگاه ما که حتما به احساست،طرز فکر،اعتقادات یا علایق ما مربوط میشه به هر حال

• Like 12
لینک به دیدگاه

خب من اون موقع فکر میکردم پیری ولی الان مطمئن شدم بیلی:ws47:

ولی حالا خارج از شوخی من آواتارام و سعی میکنم یکم شبیه خودم بذارم قبلا میریام میذاشتم که مهرشاد رحمته الله علیه و چند تا از دخترا که دیده بودن میگفتن شبیه منه:icon_redface: ولی به دلایلی برداشتمش و الان اسم واقعیم و گذاشتم:texc5lhcbtrocnmvtp8

در مورد امضا هم مخالفم:yes:

• Like 12
لینک به دیدگاه

این مسئله ای نیست که کسی در موردش بتونه رای کلی صادر کنه...

در مورد هر کسی به شکلی هست...

برای مثال بنده هم آواتارم هم عکس شخصیم هم امضام کاملا نشان دهنده ی افکار و علایق و شخصیتم هست... وگرنه بیماری روانی ندارم که اونها رو بزارم که...

در مورد حرف داداش فکور هم من شخصا به هیچ وجه اینطور نیستم... من اینجا میام به این دلیل که اینجا میتونم خودم باشم... نمیام که نقش بازی کنم... اینجا میام عقیده ی واقعیم رو میگم...

• Like 15
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...