ooraman 22216 ارسال شده در 3 بهمن، 2011 خیلی قشنگ بود واقعا.... ولی من کلا پاییز و زمستون و دوس ندارم 1
lilac 5892 مالک ارسال شده در 3 بهمن، 2011 خیلی قشنگ بود واقعا.... ولی من کلا پاییز و زمستون و دوس ندارم دلت میاد این حرف رو میزنی؟ ولی من به پاییز ارادت دارم واقعا فصل قشنگیه مخصوصا صدای خش خش برگ هاش 1
ooraman 22216 ارسال شده در 3 بهمن، 2011 دلت میاد این حرف رو میزنی؟ واقعا فصل قشنگیه مخصوصا صدای خش خش برگ هاش اوهوم ...خیلی :texc5lhcbtrocnmvtp8 از پایییز که بدم میاد اصلا باز زمستون بد نیست ولی اونم دوس ندارم فقط اخرای بهار و.دوس دارم 1
lilac 5892 مالک ارسال شده در 4 بهمن، 2011 اوهوم ...خیلی :texc5lhcbtrocnmvtp8از پایییز که بدم میاد اصلا باز زمستون بد نیست ولی اونم دوس ندارم فقط اخرای بهار و.دوس دارم بازم خوبیش اینک که آخرای بهارو دوست داری وگر نه......:texc5lhcbtrocnmvtp8 1
lilac 5892 مالک ارسال شده در 4 بهمن، 2011 بسیار زیبا بودن .ادم خوشش میاد تو این مناظر عکس داشته باشه آره واقعا 1
vahid88 9651 ارسال شده در 4 بهمن، 2011 خیلی زیبا بود من عاشق پاییزم. چون تولدم همین هفته جاری بود. جاتون خالی دیروز مارو برده بودن اردوگاه واسه تیراندازی و مانور جنگ که از باغهای خیلی زیبایی گذشتیم و همه این زیبایی های و رنگهای زیبای طبیعت رو از نزدیک لمس کردم مخصوصا وقتی توی کوه نشسته بودم و این همه مناظر زیبا رو نگاه می کردم. حیف که نمی تونستم عکس بگیرم و این جا آپشون کنم. مرسی دوست عزیزم:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y 2
lilac 5892 مالک ارسال شده در 4 بهمن، 2011 خیلی زیبا بود من عاشق پاییزم. چون تولدم همین هفته جاری بود. جاتون خالی دیروز مارو برده بودن اردوگاه واسه تیراندازی و مانور جنگ که از باغهای خیلی زیبایی گذشتیم و همه این زیبایی های و رنگهای زیبای طبیعت رو از نزدیک لمس کردم مخصوصا وقتی توی کوه نشسته بودم و این همه مناظر زیبا رو نگاه می کردم. حیف که نمی تونستم عکس بگیرم و این جا آپشون کنم. مرسی دوست عزیزم:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y تولدت مبارک منم این هفته تولدم بود خوشا به حالت که این صحنه هارو حس کردی 1
hamed_063 1261 ارسال شده در 4 بهمن، 2011 واقعاً سپاسگذارم . من خیلی پاییز رو دوست دارم و عاشقشم . به نظر من پاییز مظهر الهامات و احساسات عمیقیه که آدمو دگرگون می کنه . من خودم همیشه دوست دارم زیر یک درخت پاییزی یه جای دور ساعتهای بشینم و سکوت کنم و به صدای باد که تو شاخ و برگش می پیچه گوش کنم و هیچی نگم . پاییز واقعاً از شاهکارهای خداست . 2
vahid88 9651 ارسال شده در 4 بهمن، 2011 تولدت مبارکمنم این هفته تولدم بود خوشا به حالت که این صحنه هارو حس کردی مرسی تولد شما هم مبارک:ha5t4lmd53df3cpu2lq:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y شما هم می تونین حس کنین حتی با رفتن به پارک میشه همه ای رنگها رو دید ولی در یه سایز کوچیکتر 1
ارسال های توصیه شده