ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ خیلی قشنگ بود واقعا.... ولی من کلا پاییز و زمستون و دوس ندارم 1 لینک به دیدگاه
lilac 5892 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ خیلی قشنگ بود واقعا.... ولی من کلا پاییز و زمستون و دوس ندارم دلت میاد این حرف رو میزنی؟ ولی من به پاییز ارادت دارم واقعا فصل قشنگیه مخصوصا صدای خش خش برگ هاش 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ دلت میاد این حرف رو میزنی؟ واقعا فصل قشنگیه مخصوصا صدای خش خش برگ هاش اوهوم ...خیلی :texc5lhcbtrocnmvtp8 از پایییز که بدم میاد اصلا باز زمستون بد نیست ولی اونم دوس ندارم فقط اخرای بهار و.دوس دارم 1 لینک به دیدگاه
lilac 5892 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ اوهوم ...خیلی :texc5lhcbtrocnmvtp8از پایییز که بدم میاد اصلا باز زمستون بد نیست ولی اونم دوس ندارم فقط اخرای بهار و.دوس دارم بازم خوبیش اینک که آخرای بهارو دوست داری وگر نه......:texc5lhcbtrocnmvtp8 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ بسیار زیبا بودن .ادم خوشش میاد تو این مناظر عکس داشته باشه 2 لینک به دیدگاه
lilac 5892 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ بسیار زیبا بودن .ادم خوشش میاد تو این مناظر عکس داشته باشه آره واقعا 1 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ خیلی زیبا بود من عاشق پاییزم. چون تولدم همین هفته جاری بود. جاتون خالی دیروز مارو برده بودن اردوگاه واسه تیراندازی و مانور جنگ که از باغهای خیلی زیبایی گذشتیم و همه این زیبایی های و رنگهای زیبای طبیعت رو از نزدیک لمس کردم مخصوصا وقتی توی کوه نشسته بودم و این همه مناظر زیبا رو نگاه می کردم. حیف که نمی تونستم عکس بگیرم و این جا آپشون کنم. مرسی دوست عزیزم:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y 2 لینک به دیدگاه
lilac 5892 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ خیلی زیبا بود من عاشق پاییزم. چون تولدم همین هفته جاری بود. جاتون خالی دیروز مارو برده بودن اردوگاه واسه تیراندازی و مانور جنگ که از باغهای خیلی زیبایی گذشتیم و همه این زیبایی های و رنگهای زیبای طبیعت رو از نزدیک لمس کردم مخصوصا وقتی توی کوه نشسته بودم و این همه مناظر زیبا رو نگاه می کردم. حیف که نمی تونستم عکس بگیرم و این جا آپشون کنم. مرسی دوست عزیزم:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y تولدت مبارک منم این هفته تولدم بود خوشا به حالت که این صحنه هارو حس کردی 1 لینک به دیدگاه
hamed_063 1261 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ واقعاً سپاسگذارم . من خیلی پاییز رو دوست دارم و عاشقشم . به نظر من پاییز مظهر الهامات و احساسات عمیقیه که آدمو دگرگون می کنه . من خودم همیشه دوست دارم زیر یک درخت پاییزی یه جای دور ساعتهای بشینم و سکوت کنم و به صدای باد که تو شاخ و برگش می پیچه گوش کنم و هیچی نگم . پاییز واقعاً از شاهکارهای خداست . 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ تولدت مبارکمنم این هفته تولدم بود خوشا به حالت که این صحنه هارو حس کردی مرسی تولد شما هم مبارک:ha5t4lmd53df3cpu2lq:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y شما هم می تونین حس کنین حتی با رفتن به پارک میشه همه ای رنگها رو دید ولی در یه سایز کوچیکتر 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده