peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ سلام:wavesmile: میخوام امروز راجع به موضوعی با هم گپ بزنیم یه موضوعی کهنه وقدیمی که همیشه تازه است موضوعی که نقل مجالس اکثر ما بوده و هست اما قدیمیه... راجع به بی وفایی میخوایم صحبت کنیم واینکه مصادیق بی وفایی چه چیزهایی میتونه باشه؟:JC_thinking: بی وفایی از دیدگاه هرکس معنای متفاوتی داره ایشالا میخوایم از این بحث به نقطه مشترک برسیم چیزی که همه ما کم وبیش بهش اعتقاد داریم اما در عمل خودمون اونو زیرپامیذاریم حال از شما میپرسم......................... مصادیق بی وفایی از نظر شما،دریک زندگی مشترک،چیست؟ باتشکر از حضور شما در بحث،منتظرشنیدن نظرات شما هستیم:flowerysmile: 31 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ ریشه بی وفایی بر می گرده به ابتدای رابطه تصور نادرست از تعهد! رابطه بی تعهد و از سر مسائلی غیر از تعهد قلبی یا حتی شناسنامه ای! وقتی تعهدی نباشه در قبالش مسئولیتی هم نیست وقتی مسئولیتی نباشه در نتیجه وفایی هم نخواهد بود! همه چیز مربوط میشه به اینکه چه چیزی اون رابطه رو ایجاد کرده بوده و بعدش نگهش داشته بوده؟؟ یه شناسنامه؟ یا یه قلب؟ یه جبر؟ یا یه اختیار؟ یه آگاهی؟ یا یه نادانی؟ نتیجه همه اینا در انتها میشه وفاداری یا بی وفایی! 17 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ ریشه بی وفایی بر می گرده به ابتدای رابطهتصور نادرست از تعهد! رابطه بی تعهد و از سر مسائلی غیر از تعهد قلبی یا حتی شناسنامه ای! وقتی تعهدی نباشه در قبالش مسئولیتی هم نیست وقتی مسئولیتی نباشه در نتیجه وفایی هم نخواهد بود! همه چیز مربوط میشه به اینکه چه چیزی اون رابطه رو ایجاد کرده بوده و بعدش نگهش داشته بوده؟؟ یه شناسنامه؟ یا یه قلب؟ یه جبر؟ یا یه اختیار؟ یه آگاهی؟ یا یه نادانی؟ نتیجه همه اینا در انتها میشه وفاداری یا بی وفایی! پاسخ کاملی بود ممنونم اما من میخواستم ببینم آیا بی وفایی فقط به داشتن رابطه با کسانی غیرازهمسر گفته میشه یا مصادیق دیگه ای هم داره؟ مثلا از دیدگاه یه مرد اگه همسرش با افراد غریبه بگو بخند داشته باشه میشه جزء مصادیق بی وفایی محسوب بشه؟ یا اگه آقایی با خانومی غیرازهمسرش صمیمی باشه بی وفایی نسبت به همسرش کرده؟ 13 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ پاسخ کاملی بود ممنونم اما من میخواستم ببینم آیا بی وفایی فقط به داشتن رابطه با کسانی غیرازهمسر گفته میشه یا مصادیق دیگه ای هم داره؟ مثلا از دیدگاه یه مرد اگه همسرش با افراد غریبه بگو بخند داشته باشه میشه جزء مصادیق بی وفایی محسوب بشه؟ یا اگه آقایی با خانومی غیرازهمسرش صمیمی باشه بی وفایی نسبت به همسرش کرده؟ قطعا اگر مواردی که مثال زدی جزو روابط اجتماعی و معمولی باشه بی وفایی حساب نمیشه و بدبینی شخص مقابل رو می رسونه ولی اگه نیت دیگه ای داشته باشه هم اسمش بی وفایی در ابتدا به آغاز نیست ولی در انتهای مسیر ممکنه بهش منجر بشه! 15 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ قطعا اگر مواردی که مثال زدی جزو روابط اجتماعی و معمولی باشه بی وفایی حساب نمیشه و بدبینی شخص مقابل رو می رسونهولی اگه نیت دیگه ای داشته باشه هم اسمش بی وفایی در ابتدا به آغاز نیست ولی در انتهای مسیر ممکنه بهش منجر بشه! یعنی از دیدگاه شما که یک خانوم هستید (سوای قالب روانشناس)اگه همسر شما با زن دیگری محبت آمیز رفتار کند یا حتی فکر کند در حق شما بی وفایی نکرده؟ 9 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ یعنی از دیدگاه شما که یک خانوم هستید (سوای قالب روانشناس)اگه همسر شما با زن دیگری محبت آمیز رفتار کند یا حتی فکر کند در حق شما بی وفایی نکرده؟ ببین پیمان جان هرچیزی یه حدودی داره همسر من هم اگر در قالب حدود مشخص رابطه اجتماعی با کسی گرم بگیره نه بی وفایی نکرده بیوفایی خیلی عمیق تر از این هاست بی وفایی از جایی شکل می گیره که من دیگه جایگاهی برای همسرم نداشته باشم! وگرنه محدود کردن نادرست و افراطی رابطه های همسران فقط بحران هایی رو بوجود میاره که علت اصلی بعضی از اختلافات زوجین میشه 13 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ اما من میخواستم ببینم آیا بی وفایی فقط به داشتن رابطه با کسانی غیرازهمسر گفته میشه یا مصادیق دیگه ای هم داره؟ كلا درهر رابطه اي وفاداري و بي وفايي معنا ميشه ...... دليل نميشه طرف مقابل آدم فقط همسرت باشه مثلا از دیدگاه یه مرد اگه همسرش با افراد غریبه بگو بخند داشته باشه میشه جزء مصادیق بی وفایی محسوب بشه؟ اينو اقايون جواب بدن یا اگه آقایی با خانومی غیرازهمسرش صمیمی باشه بی وفایی نسبت به همسرش کرده؟ صميمي از چه لحاظ؟ من اگر شوهرم درمحيط كاري با همكاراش صحبت كنه و تو جمع دوستانه يه حرفي زده بشه و بگو و بخند هاي معمولي داشته باشه اصلا واسم مهم نيست يا اگر با خانماي اقوام حرف بزنه و بگو و بخند داشته باشه و يا اون حس علاقه اي كه ادم كه اقوامش داره و از اين چيزا ..بازم واسم مهم نيست اما اگر تو يواشكي خودش يه زن ديگه داشته باشه اون موقع هس كه ميگم از اعتماد من سوء استفاده كرده و بهش برچسب بي وفايي ميزنم ....... 10 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ با وفایی یک کشش دو طرفه و یک حساسیت دو طرفه در زندگی مشترک است. از نظر من البته. یعنی اگر طرفین به یک نسبت روی همدیگه حساسیت و کشش داشته باشن اسمش میشه با وفایی. ولی اگر یکی این نسبت رو به هم بزنه من بهش میگم بی وفا. مثلا دو نفر ممکنه به روابط باز معتقد باشن و در این قضیه همدیگه رو آزاد بزارن. این دو نفر برای همدیگه با وفا به حساب میان. یا ممکنه دو نفر به روابط بسته معتقد باشن و روابطشون رو با دیگران محدود کنن. اینم اسمش با وفا بودنه از نظر من. ولی وقتی طرفین به یک چیز معتقد باشن ولی یکی از اونها خلاف اون عمل کنه اسمش میشه بی وفا. 7 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ به نظر من اینکه دو طرف به هم توجه کافی نداشته باشن و به بقیه افراد توجه بیشتری داشته باشن ، مرزی هست که بی وفایی شروع میشه و علامت هشداره! 6 لینک به دیدگاه
solise70 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ به نظر من بی وفایی فقط این نیس که مثلا اقا با خانومی دیگه باشه یا به عکس! بی وفایی میتونه بی تفاوت شدن از جانب طرف مقابل هم باشه. اگه با مثلا خانوم دیگه ای باشه اون دیگه میشه خیانت:icon_razz: 6 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ بی وفایی از جایی شکل می گیره که من دیگه جایگاهی برای همسرم نداشته باشم! به نظر من اینکه دو طرف به هم توجه کافی نداشته باشن و به بقیه افراد توجه بیشتری داشته باشن ، مرزی هست که بی وفایی شروع میشه و علامت هشداره! بی وفایی میتونه بی تفاوت شدن از جانب طرف مقابل هم باشه. اگه این بی توجهی یا بی تفاوتی دست خود آدم نباشه چی ؟ چقدر طرف مقابل میتونه باعث بشه که این بی تفاوتی بوجود نیاد ؟ 6 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ از نظر من بی وفایی زمانی اتفاق میفته که عشق میون دونفر برای یکی از اون دوتا سرد بشه یعنی در اصل این عشق واسش تکراری بشه اونوقت اون شخص تصمیم میگیره طرف مقابلو ترک کنه اونوقت میشه گفت بی وفایی کرده !یعنی در اصل با احساس کسی که عاشقشه بازی کرده یا احساس طرف مقابلشو نادیده گرفته! 7 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ بیوفایی ینی این که سیزده بدر موقع نامزدی موقعبازی وسطی هی میگفت:ببینید این لیلا چقد بلاس!!!!افرین لیلا سیزده بدر 3سالبعد موقع بازی وسطی میگفت: لیلاچقد خنگی :icon_razz: :vahidrk: 9 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ میخواستم ببینم آیا بی وفایی فقط به داشتن رابطه با کسانی غیرازهمسر گفته میشه یا مصادیق دیگه ای هم داره؟ نـه! مسلماً مصادیق دیگه ای هم داره. وفا یعنی: نگه داری عهد و پیمان _ پایداری در دوستی. هر چیزی که باعث بشه این عهد و پیمان فراموش و یا کمرنگ بشه، بی وفـایی محسوب میشه. همیشه رابطه با کسان دیگه نیست. وقتی طرفت، درد و دل باهات نمی کنه. به رفتار و گفتار و ظاهرت بی توجه میشه. وقتی حس مسئولیتی که نسبت به تو داره رو فراموش کنه و... همه این ها بی وفایی میشه. مثلا از دیدگاه یه مرد اگه همسرش با افراد غریبه بگو بخند داشته باشه میشه جزء مصادیق بی وفایی محسوب بشه؟ یا اگه آقایی با خانومی غیر ازهمسرش صمیمی باشه بی وفایی نسبت به همسرش کرده؟ در مورد این دو سوال آخر: باید دید این رابطه و بگو و بخندی که میگید، چطور هست. گاهی بلـه. بی وفـایی میشه. 5 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ اگه این بی توجهی یا بی تفاوتی دست خود آدم نباشه چی ؟ چقدر طرف مقابل میتونه باعث بشه که این بی تفاوتی بوجود نیاد ؟ اگه این موضوع به صورت مشکل یا مریضی یا موضوع روجی در طرف مقابل باشه یعنی مثلا طرف دون ژوان هست یا اینکه تنوع طلبی شدید داره واقعا همسرش هرچقدر هم تلاش کنه نمیتونه این رشته رو محکم نگه داره و بعیده زندگی دوام داشته باشه 6 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ اگه این موضوع به صورت مشکل یا مریضی یا موضوع روجی در طرف مقابل باشه یعنی مثلا طرف دون ژوان هست یا اینکه تنوع طلبی شدید داره واقعا همسرش هرچقدر هم تلاش کنه نمیتونه این رشته رو محکم نگه داره و بعیده زندگی دوام داشته باشه خب دون ژوان باشه بی وفا محسوب میشه یا نه ؟ :JC_thinking: 6 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ خب دون ژوان باشه بی وفا محسوب میشه یا نه ؟ :JC_thinking: بی وفایی که دست خودش نیست...یه جور آنرمالی..مثل اینکه شما با ادم نابینا ازدواج کنی بعد انتظار داشته باشی وقتی موهاتو رنگ میکنی ازت تعریف کنه!! یه چیزی در اینجور ادما متفاوت هست با بقیه که باعث میشه بدون قصد رنجوندن طرف بی وفایی کنه و رابطه رو به انتها برسونه.... 7 لینک به دیدگاه
hamed_063 1261 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ بی وفایی یعنی همراه نبودن ، یعنی رفیق نیمه راه بودن ، یعنی خیلی راحت قال گذاشتن ، یعنی از کنارت رد شدن و بی اعتنایی کردن ، یعنی بعد اونهمه سال با هم بودن هیچی به هیچی ، انگار نه انگار !! 6 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ این تاپیک رو ببینید بد نیست...در راستای بحث من و شادمهر باز http://noandishaan.com/forums/showthread.php?t=25221 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ وقتی احساس سرد بشه وقتی محبت ها از بین بره کم کم ردپای خیانت دیده می شه ... ما وقتی که همسرمون احساس و وقت شو با جنس مخالف دیگه ای تقسیم کنه می گیم خائن اما به نظر من خیانت می تونه خیلی چیزا باشه مثلا وقتی حق زن و بچه تو ازشون دریغ کنی ... حالا این حق چه مادی باشه چه معنوی... یا مثلا مردی که شغلش رو به زندگیش و زنی که درسش رو به زندگیش ترجیح می ده رو می شه گفت خائن به احساس ... ... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده