رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

مواد لازم :

 

 

  • تخم‌مرغ: 4عدد
  • شكر: نصف پيمانه سرپر
  • وانيل: يك چهارم قاشق چايخوري
  • هل پودرشده: يك قاشق چايخوري
  • پودر زعفران: نصف قاشق چايخوري
  • شير: نصف پيمانه
  • روغن مايع: نصف پيمانه
  • آرد گندم: 2پيمانه
  • بيكينگ‌پودر: 1/5قاشق چايخوري
  • شيرخشك: 2قاشق سوپخوري
  • گلاب: 2قاشق سوپخوري
  • موادلازم براي تزئين:
  • عسل: 4قاشق سوپخوري
  • پودر پسته: 4قاشق سوپخوري

  • Like 1
لینک به دیدگاه

طرزتهیه

 

آرد، بيكينگ‌پودر و شيرخشك را در كاسه‌اي مخلوط کرده و دوبار الك كنيد و كنار بگذاريد. تخم‌مرغ، شكر، وانيل، هل و پودر زعفران را در كاسه‌اي بريزيد و با همزن خوب هم بزنيد تا حجم آن دو برابر شود (حدود 8دقيقه). شير و روغن و گلاب را بيفزاييد و با همزن دستي يا قاشق چوبي هم بزنيد. مايه آرد را آرام‌آرام بيفزاييد و با قاشق چوبي هم بزنيد. وقتي مايه يكدست شد آن را داخل قالب بريزيد و در طبقه وسط فربا دماي 180درجه سانتيگراد به مدت 20دقيقه در قالب‌هاي مافين و 45دقيقه در قالب 23×23 بپزيد. سپس روي كيك‌ها عسل گرم و پودر پسته بريزيد.

  • Like 1
لینک به دیدگاه

فوت آشپزي

 

45 دقیقه بعد از اضافه کردن آرد، اگر بیش از حد به هم بزنید، بعد از مدتی کیک سفت و خشک می‌شود.

  • Like 1
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...