Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مواد لازم : تخممرغ: 4عدد شكر: نصف پيمانه سرپر وانيل: يك چهارم قاشق چايخوري هل پودرشده: يك قاشق چايخوري پودر زعفران: نصف قاشق چايخوري شير: نصف پيمانه روغن مايع: نصف پيمانه آرد گندم: 2پيمانه بيكينگپودر: 1/5قاشق چايخوري شيرخشك: 2قاشق سوپخوري گلاب: 2قاشق سوپخوري موادلازم براي تزئين: عسل: 4قاشق سوپخوري پودر پسته: 4قاشق سوپخوري 1 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ طرزتهیه آرد، بيكينگپودر و شيرخشك را در كاسهاي مخلوط کرده و دوبار الك كنيد و كنار بگذاريد. تخممرغ، شكر، وانيل، هل و پودر زعفران را در كاسهاي بريزيد و با همزن خوب هم بزنيد تا حجم آن دو برابر شود (حدود 8دقيقه). شير و روغن و گلاب را بيفزاييد و با همزن دستي يا قاشق چوبي هم بزنيد. مايه آرد را آرامآرام بيفزاييد و با قاشق چوبي هم بزنيد. وقتي مايه يكدست شد آن را داخل قالب بريزيد و در طبقه وسط فربا دماي 180درجه سانتيگراد به مدت 20دقيقه در قالبهاي مافين و 45دقيقه در قالب 23×23 بپزيد. سپس روي كيكها عسل گرم و پودر پسته بريزيد. 1 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ فوت آشپزي 45 دقیقه بعد از اضافه کردن آرد، اگر بیش از حد به هم بزنید، بعد از مدتی کیک سفت و خشک میشود. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده