peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ من تجربه زندگی در خانه مجردی رو داشته ام زمان دانشجویی دوسال مجردی زندگی کرده ام وغالب متون واشعارم رو در اون دوران گفته ام.دوران فوق العاده ای بود:yes: خونه مجردی خوبه اما مجردی خوب نیست................. مجرد وتنهایی معایبش بیش از محاسنش هست آرزو میکنم دوباره به همان دوران برگردم البته نه برای همیشه گاهی نیاز به تنهایی دارم تا بتونم واسه خیلی شرایط تصمیماتی بگیرم 7 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ اره.خونه مجردی واقعا خوبه حتی اگه تنها باشم.چون اینجوری میتونم جوری که خودم میخوام زندگی کنم.اینکه تهدید هست یا فرصت بستگی به ادم داره.من شاید فرقش با خونه خودمون تو این باشه که تو خونه مجردی میتونم سیگار بکشم و مشروب بخورم همین.اهل دختر و این چیزام نیستم خدا رو شکر.پس فکر میکنم که خونه مجردی واسه من یکی میتونه خوب باشه.تو دوران دانشجویی هم بودم.اما مهم ترین چیز و مهم ترین چیز و مهم ترین چیز در مورد خونه مجردی هم خونه ی ادم هست.اگرم کسی خودش تنها باشه که خیلی بهتر میشه. 7 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ جون بحث رفت سمت مسائل اجتماعی:texc5lhcbtrocnmvtp8 فرق ما شرقی ها و غربی ها در این مورد: روابط خانوادگی غربی ها با ما خیلی فرق داره، اونها بچه هاشون رو از همون بچگی مستقل بار میارن، بچه وابستگی کمتری به خانواده داره، شاید تو کل آمریکا نشه کسی رو پیدا کرد هم سن من که انقدر به مادرش وابسته باشه، پدر مادر برای ما واقعا جایگاه رفیع و بزرگی دارن چرا؟ چون بهشون احتیاج داریم، احتیاج مادی و معنوی، ربطی به تاپیک نداشت ولی بحثش شد نظرم رو خواستم بگم در مورد مسائل جنسی: باور کنید فساد جنسی فقط یعنی ریپ و فحشا، اینکه دختر و پسر باهم آشنا بشند و فقط برای لذت بردن یا دوست داشتن هم بخوان باهم 3کس داشته باشن این اسمش فساد نیست، این کاملا طبیعی، غریزی، درست و سالم هست، یک زمانی میرسه آدم از این رابطه ها خسته میشه و باز هم غریزی دنبال شریک نه برای 3کس که برای زندگیش میگرده، به نظر من ازدواج های ایرانی مخصوصا تا چند سال پیش "زندگی مشترک" که نه "شریک جنسی" پیدا کردن بود. پس خانه دانشجویی هم از لحاظ اینکه بتونیم مستقل بشیم، هم رفع نیازهای غریزیمون، و هم تفریح و آزاد بودن مفیده، به شرط اینکه مطمئن باشید نمیریزن تو خونتون بهتون تجاوز کنن (دختر و پسر هم نداره!) 5 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ آیا شما دوست دارید که یک خانه ی مجردی برای خودتان داشته باشید؟ بله بله .. با کمال میل به نظر شما داشتن خانه ی مجردی تجربه ی خوبی است؟ مطمئنا شما اگر خانه ی مجردی داشتید در آن چه کار می کردید؟ همه کار ... خونمه آیا داشتن خانه ی مجردی را یک فرصت میدانید یا یک تهدید؟ میتونه هر دوش باشه .... (بهتره اجاره ای باشه :biggrin:) به نظر شما خانه مجردی داشتن برای یک جوان ایرانی چه محاسن و چه معایبی می تواند داشته باشد؟ بهترین حسنش استقلال و نداشتن آقا بالاسره عیب هم به اونصورت نداره .. (اصرار نفرمایید:biggrin:) کسانی که خانه ی مجردی دارند نیز لطف کنند بیایند و توضیح دهند... :yes: 6 لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ منم یه ترم اینو تجربه کردم منتهی فرقش این بود که با 3 نفر دیگه توو یه اتاق بودم... اینجوری خیلی بده... اما تنهایی خوبه دوست دارم ولی میدونم کسی همچین اجازه ای بهم نمیده....:viannen_38: 4 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ باهات موافقم و اینی که میگی درسته. اما نمیدونم تجربه شو داشتی یا نه. به قول یکی از دوستای این کارمون، یه س.ک.س موفق میتونه دختر رو از پوست و استخون عاشق کنه. در هر شرایطی... برای مرد این احساس کمرنگ تره... بقولی طرف میزنه و در میره... اون موقع یه دختر میمونه و یه دل پر احساس. باید خیلی احساست رو کنترل کنی. من با دخترایی با طرز تفکر تو زیاد برخورد داشتم، و در جریان رابطه هاشون هم بودم حتی. اما همین دخترها اولین دخترهایی بودن که به دام عاشقی افتادن و از همه زودتر ازدواج کردن. شاید بگم از 6 7 نفری که اینجوری فکر میکردن، الان یه نفر الی دونفرشون هنوز ازدواج نکردن. خیلی آرمانی و منطقی فکر میکنی. در موارد خاص تو ایران و در موارد نسبتا عام تو اروپا بله، درست میگی. ایرونی جماعت با احساسه. معمولا وابسته میشن. خیلی از دوستای من ، وقتی با دختری که قبلا باهاش رابطه داشتن به هم زدن، دختره تا یه ماه بهشون زنگ میزد خواهش و التماس میکرد. حتی در مواردی که پسر قشنگ دختره رو در مورد رابطه شون توجیح می کرد. در هر صورت موارد خاص هست. هم تو پسرا هم تو دخترا... راستشو بخوای پسرا زیاد واسشون مهم نیست ... خیلی هم راحت میتونن س.ک.س داشته باشن. حالا اینکه طرف کیف کنه یا نه، دیگه پسرا سعی و تلاششون رو میکنن! بعدش هم دختره چه بخواد چه نخواد بای! :icon_pf (44): اما با چیزایی ک دیدم، دخترا به راحتی میتونن وابسته شن. اممم خوب منم گفتم آدمها مختلفن من دوستای زیادی دارم خیلی دیگه زیاد! معمولان شنوندم ملت هم تا گوش پیدا میکنن دیگه ولش نمیکنن چه پسر چه دختر! همین امروز داشتم به حرف یکیشون گوش میکردم یه دختر که دیروز با دوست پسر سابقش که با دوست خودش از طریق خودش آشنا شده با دوست پسر فعلی خودش که دوست ۱۲ساله دوست پسر سابقش رفته بودن بیرون!!! خیلی عمیق شد! این دختر عین آب خوردن با این قضیه کنار اومد و با هر ۲ این پسرا *** داشته!!! حرف من الان این بود که این داستانها که دخترا فقط با کسی هستن که دوسش دارنو پسرا با هر ننه قمری! تموم شد! البته این دختر دیگه خیلی رلست!:ydm47612zsesgift969 مثال زدم اینو! جالب اینجاست دوست پسر سابق این دختر الان دپرسه به خاطر تموم شدن رابطش با این دختر!ولی دختره عین خیالش نیست! من در جریان زندگی عشقی خیلی از دوستام هستم و بله دخترهای وابسته دیدم اما پسرهای وابسته هم زیاد دیدم! کلا یک رابطه رو نمیشه واسه همه ملاک قرار داد که بقیه هم همینجورن! اون بای آخر هم میتونه هم از پسره باشه هم از دختره حالا هر رابطهای هم که بوده... این چیزیه که من دارم اطرافم میبینم 3 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ برای بودن با یک نفر به صورت مجردی چند درصد اعتماد لازمه؟اونهم تو این کشور. زیر 90 درصد باشه خیلی خطرناکه،چون طرف هیچ تعهدی نداره ممکنه کار دست آدم بده. من فکر کنم ما تحت تاثیر سریال های آمریکایی هستیم که مجردها با هم زندگی میکنند و روابطشون با هم در یک چارچوب خاصیه. ببین به خیلی چیزها بستگی داره بستگی داره تو چه جور آدمی باشی اون چه جوی! تو چه چیزیی واست مهم باشه! تعریفت ازینکه ممکنه کار دستت بده! چی باشه ... البته مطمئنا من تو ایران نمیخوام با یه مرد هم خونه بشم!! خوب میان دارم میزنن!!!:ydm47612zsesgift969 3 لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ من توو اون دوران خیلی چیزارو به عینه دیدم...واقعا تاسف بار بود...خیلی بابتش اذیت میشدم حتی اتفاقاتی افتاد که هنوز تبعاتش ادامه داره...که الان حتی به تهدید رسیده...البته من خبر نداشتم تا اینک وقتی اومدم خونه خودمون به گوشم رسید... واقعا مونده بودم :JC_thinking:که این اتفاقا جرا افتاد :viannen_38:و منم بچه ساده :girl_blush2:با اینکه توو همون اتاق بودم نفهمیدم.... کلا خونه مجردی تنهاییش خوبه نه با کسه دیگه ای..حتی 1 نفرم خوب نیس باهات باشه چون بالاخره ناخواسته یه سری مسائل پیش میاد که شاید خوشایند نباشه.... 5 لینک به دیدگاه
H A M I 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ آیا شما دوست دارید که یک خانه ی مجردی برای خودتان داشته باشید؟ دارم ! اسمشم خونه شغاله !!به نظر شما داشتن خانه ی مجردی تجربه ی خوبی است؟ بععله شما اگر خانه ی مجردی داشتید در آن چه کار می کردید؟ انگور میخورم ! آیا داشتن خانه ی مجردی را یک فرصت میدانید یا یک تهدید؟ فرصت همراه با تهدید به نظر شما خانه مجردی داشتن برای یک جوان ایرانی چه محاسن و چه معایبی می تواند داشته باشد؟ هیچ حسنی نداره کسانی که خانه ی مجردی دارند نیز لطف کنند بیایند و توضیح دهند... پیشینه خانه مجردی : داشتن خانه مجردی به زمان انسانهای نئاندرتال باز میگردد .. همانطور که میدانید انسانها بطور جمعی در غار زندگی می کردند اما در این میان کسانی بودند که در فکر یک خانه مجردی خوب بودند به همین دلیل برای خود خانه ای بالای درخت برگزیدند.!!! و همین موضوع نسل به نسل چرخید تا بما رسید .. آآآررره!:biggrin: 8 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ بستگی داره هدفت چی باشه ؟ چقدر مستقل باشی ؟ به هر حال اگر باعث پیشرفت میشه اشکالی نداره ! خوبه میتونه برای بعضیها خوب باشه به هر حال از یه سنی آدم دوست داره مستقل باشه ! تو ایران شرایطش نیست ! خودم تا حالا تنها نبودم که بدونم خوبه یا نه ؟ البته برای خودم 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ اممم خوب منم گفتم آدمها مختلفن من دوستای زیادی دارم خیلی دیگه زیاد! معمولان شنوندم ملت هم تا گوش پیدا میکنن دیگه ولش نمیکنن چه پسر چه دختر! همین امروز داشتم به حرف یکیشون گوش میکردم یه دختر که دیروز با دوست پسر سابقش که با دوست خودش از طریق خودش آشنا شده با دوست پسر فعلی خودش که دوست ۱۲ساله دوست پسر سابقش رفته بودن بیرون!!! خیلی عمیق شد! این دختر عین آب خوردن با این قضیه کنار اومد و با هر ۲ این پسرا *** داشته!!! حرف من الان این بود که این داستانها که دخترا فقط با کسی هستن که دوسش دارنو پسرا با هر ننه قمری! تموم شد! البته این دختر دیگه خیلی رلست!:ydm47612zsesgift969 مثال زدم اینو! جالب اینجاست دوست پسر سابق این دختر الان دپرسه به خاطر تموم شدن رابطش با این دختر!ولی دختره عین خیالش نیست! من در جریان زندگی عشقی خیلی از دوستام هستم و بله دخترهای وابسته دیدم اما پسرهای وابسته هم زیاد دیدم! کلا یک رابطه رو نمیشه واسه همه ملاک قرار داد که بقیه هم همینجورن! اون بای آخر هم میتونه هم از پسره باشه هم از دختره حالا هر رابطهای هم که بوده... این چیزیه که من دارم اطرافم میبینم اتفاقا امروز با همون دوستی که گفتم رفته بودم بیرون. :texc5lhcbtrocnmvtp8 در مورد شما دخترا چیزایی گفت که نظرم کامل در موردتون برگشت. عجب موجوداتی هستین شماها. احسنت احسنت. :biggrin: 6 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ اتفاقا امروز با همون دوستی که گفتم رفته بودم بیرون. :texc5lhcbtrocnmvtp8در مورد شما دخترا چیزایی گفت که نظرم کامل در موردتون برگشت. عجب موجوداتی هستین شماها. احسنت احسنت. :biggrin: خیلی دست کم گرفته بودی این دخترارو آره؟ منم که دخترم گاهی شگفت زده میشم از رفتاراشون چه برسه به شما. :texc5lhcbtrocnmvtp8 6 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ آیا شما دوست دارید که یک خانه ی مجردی برای خودتان داشته باشید؟ بعضی وقتا آره به نظر شما داشتن خانه ی مجردی تجربه ی خوبی است؟ آره تجربه خیلی خوبیه برای کسایی که جنبه دارن شما اگر خانه ی مجردی داشتید در آن چه کار می کردید؟ کارایی که الانم تو خونه ای که با مادر پدرم توش زندگی میکنم انجام میدم فقط استقلال بیشتری داشتم آیا داشتن خانه ی مجردی را یک فرصت میدانید یا یک تهدید؟ تو بعضی زمینه ها فرصت تو بعضی زمینه ها تهدید مخصوصا برای یه دختر اگر تنها هم باشه ممکنه مشکلات بیشتری داشته باشه به نظر شما خانه مجردی داشتن برای یک جوان ایرانی چه محاسن و چه معایبی می تواند داشته باشد؟ خونه مجردی چون کنترل پدر مادر از روی آدم تا حد زیادی برداشته میشه میتونه برای بعضیا خیلی مشکل ساز بشه ... خود من حدود 8 ماه تو یه شهر دیگه درس میخوندم و خونه داشتم البته هم خونه ای داشتم تنهای تنها نبودم ...میتونم بگم از لحاظ اینکه مستقل شدم و تو یه زمینه هایی پخته تر شدم خیلی مفید بود ولی اگر یکی یه کم اشتباه کنه میتونه خیلی هم مضر باشه همونطور که خیلی از کسایی که هم دوره ما بودن و از شهرای دیگه اومده بودن وخونه داشتن به بد وضعی افتادن چه پسرش چه دخترش از سیگار کشیدن و حتی اعتیاد گرفته تا مسائل دیگه 8 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ گفتنی ها رو اساتید عزیز گفتند... ولی به نظر من بزرگترین ایرادی که میتونه خونه مجردی داشته باشه اینه که فرد رو از امادگی لازم برای زندگی خانوادگی( ون نه جمعی ) باز میداره..استقلال بیش از حدی که تنهایی یا زندگی با دوست به ادم میده ادم رو از عواقب مشترک بودن این زندگی با خانواده میترسونه و و در صورت ازدواج یا برگشت به خانه پدری احتمال بروز مشکلات فراوانی خواهد بود.... 9 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ آیا شما دوست دارید که یک خانه ی مجردی برای خودتان داشته باشید؟به نظر شما داشتن خانه ی مجردی تجربه ی خوبی است؟ شما اگر خانه ی مجردی داشتید در آن چه کار می کردید؟ آیا داشتن خانه ی مجردی را یک فرصت میدانید یا یک تهدید؟ به نظر شما خانه مجردی داشتن برای یک جوان ایرانی چه محاسن و چه معایبی می تواند داشته باشد؟ کسانی که خانه ی مجردی دارند نیز لطف کنند بیایند و توضیح دهند... خب بستگی داره برداشتت از خونه مجردی چی باشه من سالهاست بالاجبار مجردی زندگی کردم همزمان خونه خودمون هم بودم فرصت یا تهدیدش برا من معنی نداشت چون وابسته به شرایط متفاوتی بود که توش بودم چی کار میکردم؟کاری که همیشه میکنم ! مگه قراره تو خونه مجردی اتم بترکونیم؟اونجایی که اتم میترکونن زیرزمین دختر سیزده ساله ببخشید نه دختر شانزده ساله دبیرستانی اوناست!! 10 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ اتفاقا امروز با همون دوستی که گفتم رفته بودم بیرون. :texc5lhcbtrocnmvtp8در مورد شما دخترا چیزایی گفت که نظرم کامل در موردتون برگشت. عجب موجوداتی هستین شماها. احسنت احسنت. :biggrin: چرا امروز همه به ما میگن موجود ؟؟؟ چی گفت حالا ؟:JC_thinking: 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ زندگی مجردی من در دوران لیسانس هیچکدوم از این فکرها را نداشت. یعنی به تنها چیزی که در این مدت فکر نمیکردم همین مسائل روابط و کسی را آوردن به خانه و.... بود. فقط فرصتی بود برای اندیشیدن و بعضی وقت ها نماز شب خواندن. دوران عجیبی بود، احساس میکنم کل زندگیم در همون دوران عوض شد. 13 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ خب بستگی داره برداشتت از خونه مجردی چی باشهمن سالهاست بالاجبار مجردی زندگی کردم همزمان خونه خودمون هم بودم فرصت یا تهدیدش برا من معنی نداشت چون وابسته به شرایط متفاوتی بود که توش بودم چی کار میکردم؟کاری که همیشه میکنم ! مگه قراره تو خونه مجردی اتم بترکونیم؟اونجایی که اتم میترکونن زیرزمین دختر سیزده ساله ببخشید نه دختر شانزده ساله دبیرستانی اوناست!! سجاد این لفظ معمولا وقتی اطلاق میشه که امکان زندگی با خانواده برای فرد هست اما ترجیح میده استقلال رو تجربه کنه....یعنی در این حالت خود ادم به لحاظ روانی بیشتر احساس استقلال میکنه چون میدونه مثلا دو تا خیابون اونور تر خونه خودشون ، خانواده ش و ... مثل سابق هست اما با وجود این موضوع رو پای خودش وایمیسته به نظر من جدایی های از روی اجبار به خاطر کار ، درس و .. که معمولا موقتی هم هستند نه به اون صورت استقلال به بار میارن( و نه پختگی و مسئولیت پذیری) و نه ذهنیت جامعه اون رو به عنوان زندکی مجردی قبول داره.... 7 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ سجاد این لفظ معمولا وقتی اطلاق میشه که امکان زندگی با خانواده برای فرد هست اما ترجیح میده استقلال رو تجربه کنه....یعنی در این حالت خود ادم به لحاظ روانی بیشتر احساس استقلال میکنه چون میدونه مثلا دو تا خیابون اونور تر خونه خودشون ، خانواده ش و ... مثل سابق هست اما با وجود این موضوع رو پای خودش وایمیسته به نظر من جدایی های از روی اجبار به خاطر کار ، درس و .. که معمولا موقتی هم هستند نه به اون صورت استقلال به بار میارن( و نه پختگی و مسئولیت پذیری) و نه ذهنیت جامعه اون رو به عنوان زندکی مجردی قبول داره.... نه عزیز میدونم چی میگی قبلا برات تعریف کردم قضیه اون دوسال رو به هرحال استقلال صرفا با جدا شدن به دست نمیاد خیلیا هستن سر سفره باباشون میشینن اما کاملا مستقلند! این به شخصیت واعتمادی که ایجاد میشه برمیگرده بعدشم گفتم که مهم اینه چه دلیلی درپی این مسئله هست یخورده هم مثل همیشه ملت جوگیرن وگرنه زیاد هم نباید پیازداغ قضیه تا این حد زیاد باشه!! 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ اکثر نوشته های دوستان را خواندم... بهترین چیزی که به ذهنم رسید اینست: همه دوستان خونه مجردی را با خونه خالی اشتباه گرفتن. خونه خالی مکانی است برای اینکه هرکاری خواستی بکنی بدون امر و نهی دیگران، اما خونه مجردی مکانی است برای آنکه هرچه را خواستی به دست آوری با امر و نهی وجدانت. 10 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده