رفتن به مطلب

خونه مجردی!

Neutron

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 120
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

فرضا داشته باشه ... با این هیکلش که زورش به کسی نمیرسه

میگما تاپیک مسیرش چیز شد :icon_pf (34):

اگه دست بزن نداشته باشه که مرد نیست :biggrin:

• Like 3
لینک به دیدگاه
بله دختر که به وفور پیدا میشه. :ws37:

مرده که نیست.

عرضه کمه، تقاضا زیاده لامصب.

قیمت میره بالا بی صاحاب.

(من خیلی ادبیاتم سخیف شده بچه ها؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3)

باحال بود:ws47::ws47::ws47:
  • Like 1
لینک به دیدگاه
چطور به محمد توصیه میکنی‌ برا من نه؟:JC_thinking:

خب اگر تاثیر منفی داشته باشه از هر نظر مخصوصا عاطفی ... برای خانوما جبران ناپذیرتر از آقایونه ... مخصوصا با توجه به عرف جامعه ما خب مشکلات جسمی هم که ممکنه ایجاد بشه و معضلاتی رو ایجاد کنه ... اثر منفیش باز برای آقایون کمتره.

دیگه والا نمیشه بازش کنم

بله دختر که به وفور پیدا میشه. :ws37:

مرده که نیست.

عرضه کمه، تقاضا زیاده لامصب.

قیمت میره بالا بی صاحاب.

(من خیلی ادبیاتم سخیف شده بچه ها؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3)

:ws47::ws47:

برو بخواب محمد مهدی :whistle:

• Like 7
لینک به دیدگاه
يعني اين چيزا رو بچه مثبتا انجام ميدن؟!

درس ميخوانيدم يا تي وي نگاه ميكرديم يا ورق يا غذا ميخورديم يا بحث ميكرديم و از همه مهمتر غروبا ميرفتيم كنار بلوار مينشستيم و غروب افتاب رو تماشا ميكرديم...:ws37:

اگه اره..خب منم اين چيزا رو دوست داشتم..:girl_blush2:

مگه قبلا چيزي ديگه گفته بودم كه ميگي ما رو گير اوردي؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3

به غیر ازینا چه کاری انجام می‌دادی عزیزم اون مهمه:ws37:
لینک به دیدگاه

بچه ها شبتون به خیر. مثل اینکه داریم هزیون میگیم...

خدا کنه یه جوونمردی پیدا شه این اسپم ها رو پاک کنه.

:icon_pf (44):

• Like 4
لینک به دیدگاه
خب اگر تاثیر منفی داشته باشه از هر نظر مخصوصا عاطفی ... برای خانوما جبران ناپذیرتر از آقایونه ... مخصوصا با توجه به عرف جامعه ما خب مشکلات جسمی هم که ممکنه ایجاد بشه و معضلاتی رو ایجاد کنه ... اثر منفیش باز برای آقایون کمتره.

دیگه والا نمیشه بازش کنم

نه بيا بازترشم بكن شيخ..:biggrin:

ماشالله تجربه داريد...:biggrin:

به غیر ازینا چه کاری انجام می‌دادی عزیزم اون مهمه:ws37:

مثلا دوست داري چي بگم عزيزم؟

همينا بود ديگه..:girl_blush2:

ميخواي اعتراف بگيري؟!:5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 5
لینک به دیدگاه

دیگه والا نمیشه بازش کنم

:ws47::ws47:

برو بخواب محمد مهدی :whistle:

به قول محمد بستگی داره... اینجا هم بستگی داره کی‌ باشی‌! که این‌هایی‌ که گفتی‌ در بنده صدق!نمی‌کنه:ydm47612zsesgift969 مخصوصاً قسمت عاطفی!!! :ws37:
  • Like 3
لینک به دیدگاه
نه بيا بازترشم بكن شيخ..:biggrin:ماشالله تجربه داريد...:biggrin:مثلا دوست داري چي بگم عزيزم؟همينا بود ديگه..:girl_blush2:ميخواي اعتراف بگيري؟!:5c6ipag2mnshmsf5ju3
اگه همینا بود بچه مثبتی:lol: که عمران همینا نبود:ws37:
  • Like 2
لینک به دیدگاه
به قول محمد بستگی داره... اینجا هم بستگی داره کی‌ باشی‌! که این‌هایی‌ که گفتی‌ در بنده صدق!نمی‌کنه:ydm47612zsesgift969 مخصوصاً قسمت عاطفی!!! :ws37:

ببین

چه بخوایم چه نخواییم عاطفه قسمتی از آدمی است. حتی اونایی که وجود روح رو نفی میکنن ... وجود عواطف و احساسات رو قبول میکنن.

آدم با یه پرنده یا یه سگ یا ... که حتی زبونشو نمیفهمه و احساس زیادی نمیتونه به آدمی منتقل کنه ... وقتی مدتی زندگی میکنه ... خب بهش عادت میکنه و با هاش اخت میشه ... چه برسه به آدمی زاد و اومنم جنس مخالف که کشش عاطفی با کشش جنسی همراه میشه و همدیگه رو تقویت میکنن.

خلاصه یه چیزایی مراقبت کردنش بهتر از تجربه کردن و تحت فشار مراقبت کردنه ...

• Like 8
لینک به دیدگاه

نگاری تجربه ثابت کرده اونهایی که همیشه مثل شما میگن من در بند چیزی گرفتار نمیشم متاسفانه یا خوشبختانه اشتباه میکنن. برای همین من توصیه میکنم هیچوقت راجع به آینده انقدر قاطع حرف نزنی و قدمهات رو با احتیاط و مطمئن برداری.

همه میدونن آدم ترسو به خاطر ترسش هیچوقت در میدان حاضر نمیشه. واسه همین هیچوقت نمیبازه. ولی امان از دست اونهایی که همیشه فکر میکنن زرنگن. اینایی هم که میگم واسه اینه که خدایی نکرده اتفاق بدی برات نیفته. نه اینکه بخوام ته دلتو خالی کنم. و نه اینکه در موردت قضاوت کنم. فقط گفتم چون وظیفه انسانیم ایجاب میکنه از کنارت بی تفاوت رد نشم.

• Like 7
لینک به دیدگاه
ببین

چه بخوایم چه نخواییم عاطفه قسمتی از آدمی است. حتی اونایی که وجود روح رو نفی میکنن ... وجود عواطف و احساسات رو قبول میکنن.

آدم با یه پرنده یا یه سگ یا ... که حتی زبونشو نمیفهمه و احساس زیادی نمیتونه به آدمی منتقل کنه ... وقتی مدتی زندگی میکنه ... خب بهش عادت میکنه و با هاش اخت میشه ... چه برسه به آدمی زاد و اومنم جنس مخالف که کشش عاطفی با کشش جنسی همراه میشه و همدیگه رو تقویت میکنن.

اینو خیلی خوب اومدی. ای کاش برخی دوستان بپذیرن که بعضی چیزا تجربه کردنش به عواقبش نمی ارزه.

• Like 6
لینک به دیدگاه
ببین

نه قبول ندارم آدم‌ها با هم خیلی‌ فرق دارن منم از روی تجربه حرف زدم... واسه هر آدمی‌ عاطفه و چیزی که بهش ارزش وابستگی میدن میتونه فرق داشته باشه :ws37:
  • Like 5
لینک به دیدگاه
نگاری تجربه ثابت کرده اونهایی که همیشه مثل شما میگن من در بند چیزی گرفتار نمیشم متاسفانه یا خوشبختانه اشتباه میکنن. برای همین من توصیه میکنم هیچوقت راجع به آینده انقدر قاطع حرف نزنی و قدمهات رو با احتیاط و مطمئن برداری.

همه میدونن آدم ترسو به خاطر ترسش هیچوقت در میدان حاضر نمیشه. واسه همین هیچوقت نمیبازه. ولی امان از دست اونهایی که همیشه فکر میکنن زرنگن. اینایی هم که میگم واسه اینه که خدایی نکرده اتفاق بدی برات نیفته. نه اینکه بخوام ته دلتو خالی کنم. و نه اینکه در موردت قضاوت کنم. فقط گفتم چون وظیفه انسانیم ایجاب میکنه از کنارت بی تفاوت رد نشم.

خوب خوشبختانه تجربه بهم ثابت کرده و اینکه من منظورم فقط این مورد خاص بود!:ws37:من اصلا فک نمیکنم به این میگن زرنگی!
  • Like 3
لینک به دیدگاه
خوب خوشبختانه تجربه بهم ثابت کرده و اینکه من منظورم فقط این مورد خاص بود!:ws37:من اصلا فک نمیکنم به این میگن زرنگی!

امیدوارم همینطور که میگی باشه. و باز هم امیدوارم گیر آدم بدی نیفتی.

پسرا خیلی میتونن با تصورات شما فرق کنن. چون جامعه، فرهنگ، عرف و ... همه راه های ممکن رو برای اونها باز گذاشته و به روی شما خانمها بسته. پس کافیه یه پسر به فکر سوء استفاده باشه. شک نکن که تو همچین ارتباطی ضرر خواهی کرد. حالا اگر فکر میکنی اینطور نیست حتما شما دارای یه ویژگی و برتری هستی. من اسمش رو میزارم زرنگی. حالا ممکنه این تعبیر غلط باشه.

• Like 7
لینک به دیدگاه

منم اتفاقا خیلی دوس داشتم با یه پسر خارج از ازدواج زندگی کنم. ولی همچین چیزی فقط تو تهران امکان پذیر هست. تو شیراز که میدونم همچین چیزی اصلا امکانش وجود نداره، چون متاسفانه اکثر پسرای شهرستانی (خودم شهرستانی ام، به کسی برنخوره) خیلی سوءاستفاده گرن و سطح فکرشون تو این موارد خیلی پایینه و سخیفانه فکر میکنن دختری که با پسر بدون ازدواج زندگی کنه فاحشه اس. :viannen_38:

• Like 8
لینک به دیدگاه
امیدوارم همینطور که میگی باشه. و باز هم امیدوارم گیر آدم بدی نیفتی.

پسرا خیلی میتونن با تصورات شما فرق کنن. چون جامعه، فرهنگ، عرف و ... همه راه های ممکن رو برای اونها باز گذاشته و به روی شما خانمها بسته. پس کافیه یه پسر به فکر سوء استفاده باشه. شک نکن که تو همچین ارتباطی ضرر خواهی کرد. حالا اگر فکر میکنی اینطور نیست حتما شما دارای یه ویژگی و برتری هستی. من اسمش رو میزارم زرنگی. حالا ممکنه این تعبیر غلط باشه.

من فک می‌کنم پسرا همیشه با این تفکر که پسریم اون دختره فک می‌کنن آسیب ناپذیرن!! و همیشه با اعتماد به نفس کاذبشون ضربه میخورن! آدم‌ها چه دختر چه پسر انواع دارن چه با این فرهنگ ما چه هر فرهنگ دیگه‌ای امکان آسیب واسه هر دو هست. اما پسرای ما با این فکر که سؤ استفادگر فقط خودشونن خودشون خودشونو گول میزنن! تا وقتی‌ با آدم‌هایی‌ که مثل خودم فکر می‌کنن ارتباط داشته باشم نیاز به زرنگی ندارم رابطه‌ها می‌تونن بدون اینکه یکی‌ به اون یکی‌ غالب بشه باشن:ws37: البته من هیچ وقت به کسی‌ صد در صد اعتماد نمیکنم
  • Like 6
لینک به دیدگاه

ای کاش میشد خیلی از مسائل رو باز کنیم. ایراد این فروم و سایر فروم ها اینه که مثل پیاده رو میمونه. هر کسی میاد و میره. منظورم از هر کسی یعنی کاربرانی که به صورت مهمان بازدید میکنن.

• Like 5
لینک به دیدگاه
منم اتفاقا خیلی دوس داشتم با یه پسر خارج از ازدواج زندگی کنم. ولی همچین چیزی فقط تو تهران امکان پذیر هست. تو شیراز که میدونم همچین چیزی اصلا امکانش وجود نداره، چون متاسفانه اکثر پسرای شهرستانی (خودم شهرستانی ام، به کسی برنخوره) خیلی سوءاستفاده گرن و سطح فکرشون تو این موارد خیلی پایینه و سخیفانه فکر میکنن دختری که با پسر بدون ازدواج زندگی کنه فاحشه اس. :viannen_38:
تهران هم ۹۰ در صد از شهرستانی‌ها تشکیل شده...
  • Like 3
لینک به دیدگاه
من فک می‌کنم پسرا همیشه با این تفکر که پسریم اون دختره فک می‌کنن آسیب ناپذیرن!! و همیشه با اعتماد به نفس کاذبشون ضربه میخورن! آدم‌ها چه دختر چه پسر انواع دارن چه با این فرهنگ ما چه هر فرهنگ دیگه‌ای امکان آسیب واسه هر دو هست. اما پسرای ما با این فکر که سؤ استفادگر فقط خودشونن خودشون خودشونو گول میزنن! تا وقتی‌ با آدم‌هایی‌ که مثل خودم فکر می‌کنن ارتباط داشته باشم نیاز به زرنگی ندارم رابطه‌ها می‌تونن بدون اینکه یکی‌ به اون یکی‌ قالب بشه باشن:ws37: البته من هیچ وقت به کسی‌ صد در صد اعتماد نمیکنم

اتفاقا همچین رابطه ای بیشتر وابستگی میاره.

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...