SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ 2 3 نفر زیاده... فوقش 1 نفر. :biggrin: برو زن بگیر :vahidrk: خر نشیاااااااااااااا محمد مهدی :icon_pf (34): یه همخونه چیز مانکنی با سلیقه آشپز پووووووووووولدار پیدا کن 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ نه بابا!!:biggrin: خوب این بستگی داره ... رو چی تعریف کنی! راجب خیلییی چیزها تو دنیا میشه به کار برد! هرکی یه تعریفی از هر چیزی داره هی ما میگیم بابا همه آدما از زندگی یه تعریفی دارن... مگه کسی میفهمه. :biggrin: 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ خر نشیاااااااااااااا محمد مهدی :icon_pf (34):یه همخونه چیز مانکنی با سلیقه آشپز پووووووووووولدار پیدا کن شیخ چند وقته کتک نخوردی؟؟:vahidrk: 6 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ آیا شما دوست دارید که یک خانه ی مجردی برای خودتان داشته باشید؟ اره از اون لحاظ كه حس مستقل بودن رو بهم ميده.. به نظر شما داشتن خانه ی مجردی تجربه ی خوبی است؟ بله..100درصد.. شما اگر خانه ی مجردی داشتید در آن چه کار می کردید؟ خانوم مي اوردم!!!...:biggrin: خب زندگي ميكردم توش.. آیا داشتن خانه ی مجردی را یک فرصت میدانید یا یک تهدید؟ فرصتي براي انديشيدن و تجربه استقلال.. به نظر شما خانه مجردی داشتن برای یک جوان ایرانی چه محاسن و چه معایبی می تواند داشته باشد؟ اولين حسنش "استقلال" هست ..اگه كه سركار باشي به نظرم بهت نظم ميبخشه البته خودتم اهل نظم باشي.. معايبش ممكنه پاتوق شدن بشه ولي بستگي به شخص داره كه بذاره پاتوق بشه خونه مجرديش يا نه.. _________ به نظرم اگر با يه رفيق هم سن و سال و هم عقيده ي خودت يه خونه ي مجردي بگيري خيلي زندگي بهت خوش ميگذره.. يه زماني بود ميرفتم پهلوي صادق رفيقم..خونه مجردي داشت كه درس ميخوند برا كنكور.. يادمه وقتي ميرفتيم خيلي خوب بود يا درس ميخوانيدم يا تي وي نگاه ميكرديم يا ورق يا غذا ميخورديم يا بحث ميكرديم و از همه مهمتر غروبا ميرفتيم كنار بلوار مينشستيم و غروب افتاب رو تماشا ميكرديم... 12 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ شیخ چند وقته کتک نخوردی؟؟:vahidrk: آخ گفتی ... برا همینه میگم خر نشی عابدی هااااااااااااااا اگه زنت باشه که نمتونی بندازیش بیرون :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ شیخ جون خودت میدونی که دااشت به راحتی دم به تله نمیده . :biggrin: 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ خر نشیاااااااااااااا محمد مهدی :icon_pf (34):یه همخونه چیز مانکنی با سلیقه آشپز پووووووووووولدار پیدا کن از کجا پیدا کنه آخه؟ اگه از نوع مذکرش سراغ داری(مشکل اخلاقی نداره!) به من خبر بده 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ شیخ جون خودت میدونی که دااشت به راحتی دم به تله نمیده . :biggrin: دم به تله هم بده کسی بهش زن نمیده :biggrin: 5 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ آیا شما دوست دارید که یک خانه ی مجردی برای خودتان داشته باشید؟ اره از اون لحاظ كه حس مستقل بودن رو بهم ميده.. به نظر شما داشتن خانه ی مجردی تجربه ی خوبی است؟ بله..100درصد.. شما اگر خانه ی مجردی داشتید در آن چه کار می کردید؟ خانوم مي اوردم!!!...:biggrin: خب زندگي ميكردم توش.. آیا داشتن خانه ی مجردی را یک فرصت میدانید یا یک تهدید؟ فرصتي براي انديشيدن و تجربه استقلال.. به نظر شما خانه مجردی داشتن برای یک جوان ایرانی چه محاسن و چه معایبی می تواند داشته باشد؟ اولين حسنش "استقلال" هست ..اگه كه سركار باشي به نظرم بهت نظم ميبخشه البته خودتم اهل نظم باشي.. معايبش ممكنه پاتوق شدن بشه ولي بستگي به شخص داره كه بذاره پاتوق بشه خونه مجرديش يا نه.. _________ به نظرم اگر با يه رفيق هم سن و سال و هم عقيده ي خودت يه خونه ي مجردي بگيري خيلي زندگي بهت خوش ميگذره.. يه زماني بود ميرفتم پهلوي صادق رفيقم..خونه مجردي داشت كه درس ميخوند برا كنكور.. يادمه وقتي ميرفتيم خيلي خوب بود يا درس ميخوانيدم يا تي وي نگاه ميكرديم يا ورق يا غذا ميخورديم يا بحث ميكرديم و از همه مهمتر غروبا ميرفتيم كنار بلوار مينشستيم و غروب افتاب رو تماشا ميكرديم... علی رضا تو بچه مثبت بودی من خبر نداشتم؟؟ یا مارو گیر آوردی؟؟:ydm47612zsesgift969 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ از کجا پیدا کنه آخه؟ اگه از نوع مذکرش سراغ داری(مشکل اخلاقی نداره!) به من خبر بده راست میگه از کجا پیدا کنم؟ 3 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ از کجا پیدا کنه آخه؟ اگه از نوع مذکرش سراغ داری(مشکل اخلاقی نداره!) به من خبر بده از توی جامعه :biggrin: نه والا سراغ ندارم . توصیه هم نمیکنم. به هر حال آدمه دیگه و .... دم به تله هم بده کسی بهش زن نمیده :biggrin: از خداتونم باشه :viannen_38: از این محمد مهدی جیگرتر دیگه چی میخواین؟!!! :icon_razz: 5 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ راست میگه از کجا پیدا کنم؟ آگهی بده روزنامه همشهری :biggrin: 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ راست میگه از کجا پیدا کنم؟ دخترش که پیدا میشه ولی پیش تو نمیاد:biggrin: مردش نایابه 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ از خداتونم باشه :viannen_38: از این محمد مهدی جیگرتر دیگه چی میخواین؟!!! :icon_razz: دست بزن هم داره؟؟:JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ راست میگه از کجا پیدا کنم؟ سوت نزن برا من تو اگه پیدا نکرده بودی تاپیک نمیزدی :biggrin: 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ از توی جامعه :biggrin:نه والا سراغ ندارم . توصیه هم نمیکنم. به هر حال آدمه دیگه و .... چطور به محمد توصیه میکنی برا من نه؟:JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ دخترش که پیدا میشه ولی پیش تو نمیاد:biggrin: مردش نایابه بله دختر که به وفور پیدا میشه. مرده که نیست. عرضه کمه، تقاضا زیاده لامصب. قیمت میره بالا بی صاحاب. (من خیلی ادبیاتم سخیف شده بچه ها؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3) 5 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ علی رضا تو بچه مثبت بودی من خبر نداشتم؟؟ یا مارو گیر آوردی؟؟:ydm47612zsesgift969 يعني اين چيزا رو بچه مثبتا انجام ميدن؟! درس ميخوانيدم يا تي وي نگاه ميكرديم يا ورق يا غذا ميخورديم يا بحث ميكرديم و از همه مهمتر غروبا ميرفتيم كنار بلوار مينشستيم و غروب افتاب رو تماشا ميكرديم... اگه اره..خب منم اين چيزا رو دوست داشتم..:girl_blush2: مگه قبلا چيزي ديگه گفته بودم كه ميگي ما رو گير اوردي؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ دست بزن هم داره؟؟:JC_thinking: فرضا داشته باشه ... با این هیکلش که زورش به کسی نمیرسه میگما تاپیک مسیرش چیز شد :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ از خداتونم باشه :viannen_38: از این محمد مهدی جیگرتر دیگه چی میخواین؟!!! :icon_razz: ای بابا شیخ جون کیه که قدر بدونه. :viannen_38: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده