Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ آیا شما دوست دارید که یک خانه ی مجردی برای خودتان داشته باشید؟ به نظر شما داشتن خانه ی مجردی تجربه ی خوبی است؟ شما اگر خانه ی مجردی داشتید در آن چه کار می کردید؟ آیا داشتن خانه ی مجردی را یک فرصت میدانید یا یک تهدید؟ به نظر شما خانه مجردی داشتن برای یک جوان ایرانی چه محاسن و چه معایبی می تواند داشته باشد؟ کسانی که خانه ی مجردی دارند نیز لطف کنند بیایند و توضیح دهند... 43 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ مستقل بودن و دوست دارم ولی خونه مجردی رو خیلی دوست ندارم!:biggrin: 10 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ چند هفته پیش رادیو ماشین روشن بود در مورد زیاد شدن خونه مجردی تو ایران صحبت میکرد از چند نفر که خونه مجردی داشتندو پشیمون بودن سوال میپرسیدن اکثرشون اختلاف سنی با پدرو مادر و درک نشدن از طرف اونها رو علت زندگی مجردی میدونستن چند تاشونم دچار اعتیاد و ........شده بودند که درست انتخاب نکردن همخونه ای باعث این امر شده بود خونه مجردی خوبه به شرط جنبه بالا به نظر من 14 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ آیا شما دوست دارید که یک خانه ی مجردی برای خودتان داشته باشید؟ بله خانه دارم به نظر شما داشتن خانه ی مجردی تجربه ی خوبی است؟ خوب من توش زندگی نمی کنم که بخوام تجربمو توی خونه داری بگم دادمش اجاره به درد کمک خرجی می خوره شما اگر خانه ی مجردی داشتید در آن چه کار می کردید؟ فعلا که گفتم چیکارش کردم ولی اگر قرار بود توش زندگی کنم:JC_thinking:نمیدونم بهش فکر نکردم تا حالا آیا داشتن خانه ی مجردی را یک فرصت میدانید یا یک تهدید؟ بستگی به خودت داره که به فرصت تبدیلش کنی یا تهدید شما می تونی روش درست زندگی کردن رو بیاموزی یا اینکه هزار جور خلاف توش بکنی و اونجا رو به مکان تبدیلش کنی به نظر شما خانه مجردی داشتن برای یک جوان ایرانی چه محاسن و چه معایبی می تواند داشته باشد؟ خوب محاسنش مثل معایبش زیاده مثلا شما میتونی احساس مسئولیت و همچنین مدیریت مالی خونه رو تمرین کنی خونه داری رو یاد بگیری آشپزی نظافت و ..... رو میتونی یاد بگیری. معایب همه این موارد بالا میتونه عکسش هم اتفاق بیوفته و همه اینا به جنبه طرف داره میتونه منبع فساد بشه همونجور که نمونش تو شهرمون خیلی زیاده 20 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ من که میگم افتضاحه. تو این دوره زمونه هیچ چیز خطرناک تر از خونه مجردی نیست. حتی پیتزا و اینترنت. 13 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ آیا شما دوست دارید که یک خانه ی مجردی برای خودتان داشته باشید؟به نظر شما داشتن خانه ی مجردی تجربه ی خوبی است؟ شما اگر خانه ی مجردی داشتید در آن چه کار می کردید؟ آیا داشتن خانه ی مجردی را یک فرصت میدانید یا یک تهدید؟ به نظر شما خانه مجردی داشتن برای یک جوان ایرانی چه محاسن و چه معایبی می تواند داشته باشد؟ کسانی که خانه ی مجردی دارند نیز لطف کنند بیایند و توضیح دهند... ۱-۲بله خیلییی ۳_زندگی!! ۴_فرصت تهدید آمیز! ۵_برای هر فردی یه جوره دیگه... 9 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ ۱-۲بله خیلییی ۳_زندگی!! ۴_فرصت تهدید آمیز! ۵_برای هر فردی یه جوره دیگه... بد طالب خونه مجردی هستیا... 6 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ بد طالب خونه مجردی هستیا... اگه فک میکردم مامانم خود کشی نمیکنه تا حالا وره دلش نمیموندم! :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ اگه فک میکردم مامانم خود کشی نمیکنه تا حالا وره دلش نمیموندم! :icon_pf (34): منم یه مدت تو فکر بود خونه بگیرم و تنها زندگی کنم. اما وضعیت مالی و هزینه ای تو تهرون این اجازه رو به سختی به آدم میده. 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ خونه مجردی دو تا شرط داره به نظرم. یکی داشتن جنبه. دیگری همخونه ای سالم. اگر این دو تا رو دارید خیلی هم خوبه. مستقل بودن بد نیست. ولی به شرطی که به انحطاط ختم نشه. 15 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ منم یه مدت تو فکر بود خونه بگیرم و تنها زندگی کنم.اما وضعیت مالی و هزینه ای تو تهرون این اجازه رو به سختی به آدم میده.نه با ۲-۳ نفر دیگه بهتره:biggrin: 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ نه با ۲-۳ نفر دیگه بهتره:biggrin: 2 3 نفر زیاده... فوقش 1 نفر. :biggrin: 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ خونه مجردی دو تا شرط داره به نظرم. یکی داشتن جنبه. دیگری همخونه ای سالم. اگر این دو تا رو دارید خیلی هم خوبه. مستقل بودن بد نیست. ولی به شرطی که به انحطاط ختم نشه. خیلی از دوستان ما بودند که بدجور زدن جاده خاکی. اما خب... به قول شما جنبه هم خوب چیزیه تو وجود آدما. 4 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ آیا شما دوست دارید که یک خانه ی مجردی برای خودتان داشته باشید؟ من یکی از اهدافمه، هرگز نمیخوام تا ازدواج ور دل مامانم باشم.به نظر شما داشتن خانه ی مجردی تجربه ی خوبی است؟ به نظر من دختر و پسر به یه سن خاصی که رسیدن باید مستقل زندگی کردن از خانواده رو تجربه کنن شما اگر خانه ی مجردی داشتید در آن چه کار می کردید؟ زندگی آیا داشتن خانه ی مجردی را یک فرصت میدانید یا یک تهدید؟ چرا تهدید؟ به نظر شما خانه مجردی داشتن برای یک جوان ایرانی چه محاسن و چه معایبی می تواند داشته باشد؟ به نظر من تنها ایرادی که ممکنه داشته باشه پاتوق شدنشه، الباقی همه حسنه. کسانی که خانه ی مجردی دارند نیز لطف کنند بیایند و توضیح دهند... ببخشید منظورتون خانه مجردی به عنوان خانه خود شخص هست یا فقط یه خونه واسه بعضی وقتا و خونه اصلیه آدم خونه مامان باشه؟ 6 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ 2 3 نفر زیاده... فوقش 1 نفر. :biggrin:میخواستم بگم ۱-۲ نفر شد ۲-۳ نفر! :ydm47612zsesgift969تو خونه مجردی نمیخوای به انحطاط میری از الان معلومه:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ ببخشید منظورتون خانه مجردی به عنوان خانه خود شخص هست یا فقط یه خونه واسه بعضی وقتا و خونه اصلیه آدم خونه مامان باشه؟ نه دیگه خونه ی خود خودت تنهایی با یکی دو تا همخونه! 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ میخواستم بگم ۱-۲ نفر شد ۲-۳ نفر! :ydm47612zsesgift969تو خونه مجردی نمیخوای به انحطاط میری از الان معلومه:icon_pf (34): بستگی داره انحطاط رو چی تعریف کنی. 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ بستگی داره انحطاط رو چی تعریف کنی. نه بابا!!:biggrin: خوب این بستگی داره ... رو چی تعریف کنی! راجب خیلییی چیزها تو دنیا میشه به کار برد! هرکی یه تعریفی از هر چیزی داره 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ 2 3 نفر زیاده... فوقش 1 نفر. :biggrin: برو زن بگیر :vahidrk: 8 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ از اواسط سال 83 به بعد خونه مجردی داشتم. حدود یک سالی با چنتا از دوستام خونه داشتیم. بعدش یک سالی با یکی ازدوستام بودم. از اون به بعدم تنهایی خونه داشتم ... مجردی و مستاجری و مدتی رفیق بازی. نزدیک سه - چهار سالی هست که رفیق بازیو تعطیل کردم. و فقط تعداد خیلی خیلی محدودی از دوستام خونمو بلدن و گاهی میان پیشم. خونم جوریه که بابامم کلید داره و هروقت بخواد میاد. ابراهیمم(بهترین دوست تمام زندگیم) کلید داره. بابا و مامانم زیاد میان اینجا هر چند اگه بخوام هر کاری کنم مشکلی ندارم. مدتی توی خونه مجردی هر غلطی کردم. دیگه گذاشتم کنار. نیازی بهشون حس نمیکنم دیگه. بزگترین مزیتی که برام داشته تنهایی و فکر کردن بوده. یجورایی عادت کردم به زندگی تنهایی ... نمیدونم میتونم زندگی مشترک خوبی درآینده داشته باشم یا نه ... ؟!!!!! :JC_thinking: 13 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده