Matin.Gamer 2247 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ سلام به همه دوستان گل نواندیش خُب طبق نظرسنجی انتخاب موضوع مسابقه عکاسی با دوربین شخصی موضوع سیزدهمین دوره مسابقه عکس پنجره انتخاب شد توضیح : پنجره و چشم انداز بیرون آن ، زیبایی خود پنجره و تزئینات آن و به طور کلی عکسی که تمرکز اصلی آن روی پنجره باشه شرایط مسابقه : 1- هر نفر فقط میتونه 1 عکس رو برای شرکت در مسابقه بفرسته. 2- عکس فرستاده شده حتماً با دوربین شخصی (یا موبایل) گرفته شده باشه (عکس های اینترنتی در مسابقه شرکت داده نمیشن) 3-حداکثر اندازه عکس 600*800 پیکسل باشه و عکس ها رو در برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سایت آپلود کنید و با پیام خصوصی برای Matin.Gamer بفرستید . 4-مهلت شرکت در مسابقه تا پایان روز سه شنبه 24 آبان 90/8/24 میباشد. 5-در پایان بهترین عکس ها از طریق نظرسنجی انتخاب و مدال و امتیازات داده میشه. نفر اول 100 امتیاز + مدال بهترین عکاس نفر دوم: 75 امتیاز نفر سوم: 50 امتیاز اگر شرکت کننده ها بالای 20 نفر بود : نفر اول: 300 امتیاز + مدال بهترین عکاس نفر دوم: 200 امتیاز نفر سوم: 150 امتیاز نفر چهارم: 100 امتیاز نفر پنجم: 50 امتیاز 28 لینک به دیدگاه
Matin.Gamer 2247 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ :ws48: سیزدهمین مسابقه عکس با دوربین شخصی - موضوع پنجره :ws48: 7 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ سعی می کنم یه سوژه خوب پیدا و شرکت کنم ... 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ این مسابقه که قبلا برگذار شد 1 لینک به دیدگاه
Matin.Gamer 2247 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ این مسابقه که قبلا برگذار شد یعنی چی قبلا برگزار شده ؟ :JC_thinking: لینکش رو بده ببینم لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ این مسابقه که قبلا برگذار شد اون مالِ تالار معماری بود و پنجره از لحاظ معماری باس عکس میگرفتیم ولی این از لحاظِ چشم اندازُ ایناس! 4 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ سلام منم اومدم اگه بتونم عکسی پیدا کنم حتما شرکت می کنم. 2 لینک به دیدگاه
Matin.Gamer 2247 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ تعداد عکس ها خیلی خیلی کمه ! مهلت ارسال عکس یک هفته تمدید میشود ! زودتر عکس هاتون رو بفرستین که شانس برنده شدنتون بالاست 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ دوس دارم شرکت کنم..ولی فک نکنم عکس به درد بخوری داشته باشم .... 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ منم اگه عکس خوبی داشته باشم شرکت میکنم 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۰ حتما باید پنجره باشه؟ در هم میتونه باشه؟:JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده