Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ دنیل جان یکی بگه کوروش چیز بود چی؟و البته نباید بگه، چون دلیلی نداره به هرچیزی که مقدس بود توهین بکنیم کوروش فرق میکنه:vahidrk: لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ جرئت دارند بگویند ما قدیسهامون اوناست ؟/ ما که تا بحال ندیدم ..دوم مگه شما یا امثال شما از صبح تا شب از سوی بقیه حرف نمیزیند حالا چطور شد نوبت من که رسید بذارم بقیه خودشون بیان ؟؟ بحث مطابق موضوع بود .. گفتین قدیس .. منم قدیس مورد نظر خیلی ها رو گفتم و خیلی ها رو نگفتم که بحث به هم نخوره و گرنه مث دیگران امام و امازاده رو وارد کارزار نمیکردم . بحث من شروع منحرف کردن تاپیک نبود بلکه شما میخواین به اونسوی که میخواین بره .. بدتون هم نمیاد به اون سمت بره سوالاتان این رو نشون میده از طرف همفکراتون اگر حرف بزنید مطمئنن اعتراضی نمیشنوید:yes: اگر چیزی نشنیدید عاقلانه تر نیست به این فکر بکنید که شاید همچین چیزی نیست؟ من میخوام تاپیک دقیقا در جهت خودش باشه و در قبال مسیری که خواهد رفت مسئولیت دارم سوال من هم فقط سئوال بود، نمیدونم شاید شما رو یاد چیزی انداخته که اینجوری میگید بیخیال این بحث ها شما قدیسی دارید؟ اگه نظر خودتون رو هم بگید خوشحال میشیم:yes: 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ کوروش فرق میکنه:vahidrk: چه فرقی عزیزم؟ مقدس بود یعنی؟ 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ از طرف همفکراتون اگر حرف بزنید مطمئنن اعتراضی نمیشنوید:yes: اگر چیزی نشنیدید عاقلانه تر نیست به این فکر بکنید که شاید همچین چیزی نیست؟من میخوام تاپیک دقیقا در جهت خودش باشه و در قبال مسیری که خواهد رفت مسئولیت دارم بیخیال این بحث ها شما قدیسی دارید؟ اگه نظر خودتون رو هم بگید خوشحال میشیم:yes: اوه خیلییییییییییییییییییییییییییییییییییییی مثلا یکیش چه گوارا است !!! 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ اوه خیلییییییییییییییییییییییییییییییییییییی مثلا یکیش چه گوارا است !!! چگوارا؛ مرد بزرگی بود ولی مقدس ؟! یک آدم معمولی بود؛ میتونه الگو باشه ولی مطمئنن اون هم ایراداتی داشت، نظر من بود 1 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ هیملر منم خیلی چه گوارا رو دوس دارم، تا حدی که اسم بلوتوث گوشیم چه گواراست ولی این دلیل نمیشه اینو که چه گوارا یک تروریست بوده رو نادیده بگیرم. 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ چگوارا؛ مرد بزرگی بود ولی مقدس ؟! یک آدم معمولی بود؛ میتونه الگو باشه ولی مطمئنن اون هم ایراداتی داشت، نظر من بود درسته اصولا وقتی ما بسته به هر نوع عقیده ای داریم از قدیس تعریفی داریم و بعضی قبولش دارند بعضی نه و هر کی نظری داره . ب نظرم مهم این نیست که اون کی باشه واصلا اسمش چی باشه قدیس اسمش باشه یا نباشه مهم اینست که در افکار ما و رویه زندگی ما چه تاثیری داره . این تاثیر ها میشه از خیلی افراد با ایدئولوژی های مختلف گرفت .. 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ هیملر منم خیلی چه گوارا رو دوس دارم، تا حدی که اسم بلوتوث گوشیم چه گواراست ولی این دلیل نمیشه اینو که چه گوارا یک تروریست بوده رو نادیده بگیرم. من ترویست تر از کسانی که چگوارا یا حتی بن لادن جنایتکار رو تروریست میدونن ندیدم . لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ به نظر من بحث در مورد قدیس ها نیاز به نام بردن اسامی نداره. خوبه که ما در مورد وجهه قدیس و قابل قبول بودن یا نبودنش گفتگو کنیم. 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ چه فرقی عزیزم؟ مقدس بود یعنی؟ کوروش برای ازادی جنگید.یه ذهن ازاد نمیتونه بهش خرده بگیره.کاری به تقدس ندارم.هیچ چیز برای من تقدس نداره اونقدر که نشه نقدش کرد 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ کوروش برای ازادی جنگید.یه ذهن ازاد نمیتونه بهش خرده بگیره.کاری به تقدس ندارم.هیچ چیز برای من تقدس نداره اونقدر که نشه نقدش کرد پس یادم باشه یه روز کوروش رو نقد کنیم؛ البته به شرطی که بهم نگین پانترک:viannen_38: 2 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ پس یادم باشه یه روز کوروش رو نقد کنیم؛ البته به شرطی که بهم نگین پانترک:viannen_38: فقط مراقب باش درست نقد کنی و با دلیل چون اونوقت با من طرفی و حس ناسیونالیستیم:vahidrk: لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ دنیل جان یکی بگه کوروش چیز بود چی؟و البته نباید بگه، چون دلیلی نداره به هرچیزی که مقدس نبود توهین بکنیم معمولا سوال را با سوال جواب نمیدهند !!!!!! بحث این بود که همه میگفتند قدیس دونستند بد هست. من هم پرسیدم اگر الان بگم علی چیز هست کدومتون اروم میشینید. راستی یادم رفت (ع) بزارم.باید دعا کنم که متهم به توهین مقدسات نشم به خاطر ع نگذاشتند جلوی علی اما جواب سوال شما. اگر کسی بگوید کوروش بد است .به فلان دلایلی که دارم. اگر کسی بگوید کوروش شارلاتان و کلاه بردار هست به این دلایلی که دارم من هیچ وقت ناراحت نمیشم و فقط با طرف بحث میکنم. ولی الان من بنویسم محمد شارلاتان و کلاه بردار بود ..تو این تاپیک اتیش به پا میشه.1 ماه اخراج میشم. فقط یک نکته بگم توهین با چیز گفتن فرق داره. مثلا یکی بگه کوروش الاغ هست .اون میشه توهین و فرق فوکوله و من باهاش مخالفم 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ معمولا سوال را با سوال جواب نمیدهند !!!!!!بحث این بود که همه میگفتند قدیس دونستند بد هست. من هم پرسیدم اگر الان بگم علی چیز هست کدومتون اروم میشینید. راستی یادم رفت (ع) بزارم.باید دعا کنم که متهم به توهین مقدسات نشم به خاطر ع نگذاشتند جلوی علی اما جواب سوال شما. اگر کسی بگوید کوروش بد است .به فلان دلایلی که دارم. اگر کسی بگوید کوروش شارلاتان و کلاه بردار هست به این دلایلی که دارم من هیچ وقت ناراحت نمیشم و فقط با طرف بحث میکنم. ولی الان من بنویسم محمد شارلاتان و کلاه بردار بود ..تو این تاپیک اتیش به پا میشه.1 ماه اخراج میشم. فقط یک نکته بگم توهین با چیز گفتن فرق داره. مثلا یکی بگه کوروش الاغ هست .اون میشه توهین و فرق فوکوله و من باهاش مخالفم هیچکدوم از کسانی که تو این پست ازشون اسم بردی برای من قداست ندارن، من نخواستم از محمد و علی دفاع کنم، فقط گفتم اینکه مقدس نیستن دلیل نمیشه بهشون توهین کرد :yes: 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ من نمیدونم چرا شما بحث رو میبرید سمت اینکه تقابل داشته باشه؟ سوالی که تو پست اول اومده اونقدر مفهومی وسنگین هست که از پرداختن به اسامی بشه اجتناب کرد همه ماهم میدونیم که فضای نقد واصلا مفهوم نقد درایران مملو از احساسات وبه دور ازروال منطقی هست تا یکی میپرسه از اصولمون همه خوب وبدش رو میخوایم بیاریم جلوی چشمش هیچ انسانی به ذات خودش بد نبوده وهیچ ادم بدی(با عنایت به برداشتها ونقل های تاریخی!) نمیخواسته ادم بدی باشه اصلا خیلی از دیکتاتورها وادمکشها برای یک اعتقاد مقدس برای یک اصلاح بزرگ گام برداشتند وشاید اگرزاویه دید ما وفضای فکری اون زمان عوض میشد خیلی از مسایل متفاوت بودند حالا خواهشا از نام بردن وتاکید روی اسامی که هرکس به طریقی روی اونا حساسیت داره اجتناب کنید حالا چه حضرت علی چه کوروش وچه ایکس اینا دوای درد مقابله با تحجر واستبداد فکری ورفع عقب ماندگی های ما نیست درست فکر کنیم ،جوش نیاریم(احساساتی نشیم)ودرست عمل کنیم باشد که رستگار شوید! 5 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ حکایت ماست. :icon_pf (44): منبع: http://noandishaan.com/forums/showthread.php?t=58216&page=3 به نقل از مردمک 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ حکایت ماست. :icon_pf (44): منبع: http://noandishaan.com/forums/showthread.php?t=58216&page=3 به نقل از مردمک دقیقا:icon_pf (34):خودم هم:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ درمورد تعصب زمانی که فکور میخواست تا موضوع پیشنهاد بدیم ویکی بیاد تاپیک بزنه از اریون (انصافا از اون بچه های بی تعصب وباسوادمونه) خواستم تاپیکشو بزنه الان مرور اون تاپیک هم میتونه جالب باشه 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ من هم بلدم اسم ببرم و اسم بنویسم وبعدش بگم اگر بنویسم ............................... !!!! در کلاس نهضت 4تا اسم به من یاد دادن باور کنید . به نظر شما توهین بشود و یه اگر بنویسم جلوش بذاریم توهین نیست ؟؟؟؟ ببخشید جناب استار تر اجباری بود !! 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ درمورد تعصب زمانی که فکور میخواست تا موضوع پیشنهاد بدیم ویکی بیاد تاپیک بزنه از اریون (انصافا از اون بچه های بی تعصب وباسوادمونه) خواستم تاپیکشو بزنهالان مرور اون تاپیک هم میتونه جالب باشه این تاپیک رو هم من در مورد تعصب زدم: http://noandishaan.com/forums/showthread.php?t=58216 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده