El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ :icon_pf (44): فلان کتاب مقدس، فلان پرچم مقدس، فلان پیغمبر یا پادشاه مقدس، میهن مقدس، خدمت مقدس، مقام مقدس ، سرود مقدس، نژاد مقدس حتی شاهنامه مقدس! و خیلی چیزهای مقدس دیگه واژه تقدس به معنی " پاک شدن " ، "منزه شدن از عیب " می باشد. ( فرهنگ فارسی عمید، جلد اول، صفحه ۶۰۰). همانطور که از معنی این کلمه پیداست، "تقدس" را، عاری بودن و منزه بودن از هر گونه عیب و شک و شبه ای میگویند. عموما" قدیس ها" همیشه افراد یا اشیای مجهول و مرموزی بوده اند که همیشه فقط شنیدیم و بهمون گفته اند که این شخص یا شی مقدس هست و در پرسش اینکه چرا؟ یا با خشونت جواب داده اند یا افسانه هایی حکایت کردن در هند گاوها برای هندو ها مقدس هستند، چند کتاب برای مردم دنیا مقدس هستند، کشور و پرچم و سرود ملی هر کشور برای مردمش مقدس هست (لااقل باید مقدس باشه)، در این کشور هم کوروش برای برخی ها و ره...ی برای عده ای دیگر مقدس هست. و برای عده ای هم نژاد مقدس هست؛ معمولا هر شخص قدیس هایی برای خود دارد و آنها را غیر قابل تردید میداند و در پاکی و خوبی آنها شک ندارد. "تقدس" تعصب می آورد. "تعصب"، حاشیه تحمل و بردباری را کاهش می دهد و تبدیل به رویکرد "خشن" می گردد. "خشونت در کلام" ، "خشونت در رفتار" و نادیدن هیچ به غیر از خود. تفکر "متعصب"، فقط همان حقیقت قابل قبول خویش را می بیند و ذهنش در افق های دور بدنبال هیچ چیزی نمی گردد. "سکون" در مدار بسته به "تقدس" تبدیل میشود و "تقدس گرا" برای اثبات درستی و صحت تفکر خویش ، از توسل به هر وسیله ای روی گردان نمی شود. تاریخ ما نشان داده که بر خلاف این متظاهرین، آنانی که دغدغه واقعی انسانیت را داشته اند، از سوی همین متعصبین و تقدس گرایان، بیشترین ضربات را در طول تاریخ دریافت نموده اند. "تقدس گرا" با چشم ها و تفکر بسته، پای بر زمین می کوبد و انگشت اشاره را به تهدید نشان می دهد. به راحتی نظرات و تمایلات دیگر را نفی می کند و حقیقت را فقط و فقط در داشته های خود حستجو می کند. آیا حاضر هستید درباره قدیس هاتون حرف بزنید و از اونها دفاع مستدل و غیر احساسی بکنید؟ آیا تحمل به چالش کشیده شدن قدیسهاتون رو دارید؟ آیا قدرت تقدس زدایی از همه چیز و همه کس (بلااستثنا) رو دارید تا با ذهنی بازتر در موردشون فکر کنید؟ 23 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ مفاهیم انتزاعی وقتی قدرت انتفاعی به خود میگیرند رنگ ولعاب حقیقت با دروغ قاطی میشود وتنها راه برون رفت وتشخیص ذهن به دور از تعصب وفارغ از جاروجنجال هست تقدس وتقدس زایی یک نیاز بیشرمانه برای انسان عاجز بوده،هست وخواهد بود تا به قدرت وثروت دست یازد 10 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ این تاپیک یکی از بهترین تاپیکهایی است که من تا به حال تو این تالار دیده ام. امیدوارم دوستان عزیزمون داداش سجاد و وافن و سهیل و سارا و نوترون و بقیه دوستان لطف کنن و بیان و شزکت کنن تا ما هم سر ذوق بیائیم و این مسئله رو بصورت کامل بشکافیم. از استاتر عزیز هم تشکر میکنم. 5 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ مفاهیم انتزاعی وقتی قدرت انتفاعی به خود میگیرند رنگ ولعاب حقیقت با دروغ قاطی میشود وتنها راه برون رفت وتشخیص ذهن به دور از تعصب وفارغ از جاروجنجال هستتقدس وتقدس زایی یک نیاز بیشرمانه برای انسان عاجز بوده،هست وخواهد بود تا به قدرت وثروت دست یازد سلام داداش. خیلی خوش اومدی میخواستم ازت خواهش کنم که نظرات خودت رو بصورت خیلی روان و ساده بنویسی که بتونیم استفاده کنیم. تازگی ها خیلی قلمبه سلمبه می حرفی . بابا یکم روانتر بنویس ببینم چی میگی. اینایی رو هم که نوشتی بسختی میشه درک کرد. انقدر بدون نقطه همه چی رو بهم ربط میدی که خواننده گیج میشه. بابا جون ساده تر بگو ببینم چی میگی آخه. سن منیم ده ده می یاندوردون سجاد 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ سلام داداش. خیلی خوش اومدی میخواستم ازت خواهش کنم که نظرات خودت رو بصورت خیلی روان و ساده بنویسی که بتونیم استفاده کنیم. تازگی ها خیلی قلمبه سلمبه می حرفی . بابا یکم روانتر بنویس ببینم چی میگی. اینایی رو هم که نوشتی بسختی میشه درک کرد. انقدر بدون نقطه همه چی رو بهم ربط میدی که خواننده گیج میشه. بابا جون ساده تر بگو ببینم چی میگی آخه. سن منیم ده ده می یاندوردون سجاد فکورجان وقتی ساده دروغ گفتند ساده باورکردیم بزار پیچیده حقیقت را بگوییم شاید ماندگار شد!:icon_pf (44): 9 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ آیا حاضر هستید درباره قدیس هاتون حرف بزنید و از اونها دفاع مستدل و غیر احساسی بکنید؟ آیا تحمل به چالش کشیده شدن قدیسهاتون رو دارید؟ آیا قدرت تقدس زدایی از همه چیز و همه کس (بلااستثنا) رو دارید تا با ذهنی بازتر در موردشون فکر کنید؟ من قدیسی ندارم که بخوام درموردش حرف بزنم یا ازش دفاع کنم قدیس من خودم بودم وشکستنم مرگ منه پس تا وقتی که نفسی میاد ومیره من تابع نسبیتم ومیجنگم شاید روزی درتاریخ ثبت بشه! من نقد میکنم پس هستم. هرچیزی وتاکیدا هرچیزی که باشه حاضرم منطقا به چالش کشیده بشه سعی میکنم... تا چه پیش اید 12 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ من قدیسی ندارم که بخوام درموردش حرف بزنم یا ازش دفاع کنم قدیس من خودم بودم وشکستنم مرگ منه پس تا وقتی که نفسی میاد ومیره من تابع نسبیتم ومیجنگم شاید روزی درتاریخ ثبت بشه! من نقد میکنم پس هستم. هرچیزی وتاکیدا هرچیزی که باشه حاضرم منطقا به چالش کشیده بشه سعی میکنم... تا چه پیش اید نمیدنم کجا بود که این جمله رو دیدم . که با خوندن نوشته شما یادم آمد. اون جمله این بود : شما همه جا را مي گرديد به جز درون خود را و اين تنها مكاني است كه آن گنج، آن حقيقت و آن جمال را در آن خواهيد يافت 8 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ نمیدنم کجا بود که این جمله رو دیدم . که با خوندن نوشته شما یادم آمد. اون جمله این بود : شما همه جا را مي گرديد به جز درون خود را و اين تنها مكاني است كه آن گنج، آن حقيقت و آن جمال را در آن خواهيد يافت مکاشفه یوحناست 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ آیا حاضر هستید درباره قدیس هاتون حرف بزنید و از اونها دفاع مستدل و غیر احساسی بکنید؟ آیا تحمل به چالش کشیده شدن قدیسهاتون رو دارید؟ آیا قدرت تقدس زدایی از همه چیز و همه کس (بلااستثنا) رو دارید تا با ذهنی بازتر در موردشون فکر کنید؟ قدیس های بُت نشان، من در حال رفتن به کُما هستند. تقصیر من هم نبود، خودشان زیادی در اثبات قداست خودشان عاجز بودند. البته هنوز اخلاق در ذهن من به عنوان یک قدیس بزرگ هست. فکر نکنم به این زودی ها دورش بیاندازم،مگر چرخ دنیا بر پاشنه ای دیگر بچرخد و همان عامل تصادف وارد زندگی شود. 12 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ هر گاه که به درون ریشه پرسش هایم در مورد قدیس ها میرم میبینم که قدیس رو برامون جور دیگه ای معنی کردن. بقول اسی تقدس اخلاق مگه چشه؟ همیشه از اعتقاد به بودن قدیس ها و باورشون دوری میکنم. 6 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ من قدیسی ندارم که بخوام درموردش حرف بزنم یا ازش دفاع کنم قدیس من خودم بودم وشکستنم مرگ منه پس تا وقتی که نفسی میاد ومیره من تابع نسبیتم ومیجنگم شاید روزی درتاریخ ثبت بشه! من نقد میکنم پس هستم. هرچیزی وتاکیدا هرچیزی که باشه حاضرم منطقا به چالش کشیده بشه سعی میکنم... تا چه پیش اید مرسی، موافقم، یعنی امیدوارم بتونم در عمل هم موافق باشم قدیس های بُت نشان، من در حال رفتن به کُما هستند. تقصیر من هم نبود، خودشان زیادی در اثبات قداست خودشان عاجز بودند. البته هنوز اخلاق در ذهن من به عنوان یک قدیس بزرگ هست. فکر نکنم به این زودی ها دورش بیاندازم،مگر چرخ دنیا بر پاشنه ای دیگر بچرخد و همان عامل تصادف وارد زندگی شود. کدوم اخلاق؟ اخلاق ،تو تاپیکی به همین اسم بود که فهمیدیم خیلی معنی گسترده ای داره و تا حدودی نسبی هم هست 5 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ مرسی، موافقم، یعنی امیدوارم بتونم در عمل هم موافق باشم کدوم اخلاق؟ اخلاق تو تاپیکی به همین اسم بود که فهمیدیم خیلی معنی گسترده ای داره و تا حدودی نسبی هم هست همون اخلاق نسبی هم خیلی کارا ازش برمیاد. اما از این قدیس ها چه کاری برمی آد . من هنوز نفهمیدم. 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ همون اخلاق نسبی هم خیلی کارا ازش برمیاد. اما از این قدیس ها چه کاری برمی آد . من هنوز نفهمیدم. اینکه بگی اخلاق واسم مقدسه با اینکه بگی همه چیز برام مقدسه یا هیچ چیز برام مقدس نیست فرقی نداره! اخلاف یعنی همه چی و هیچی 4 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ اینکه بگی اخلاق واسم مقدسه با اینکه بگی همه چیز برام مقدسه یا هیچ چیز برام مقدس نیست فرقی نداره! اخلاف یعنی همه چی و هیچی یکم برام سخت شد که منظورتونو بفهمم. اخلاق یعنی همه چی و هیچی یعنی چی؟ 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ بیچاره ملتی که به قدیس احتیاج داشت باشد. وقتی همه متوجه این باشیم که هرکسی در جامعه یک نقش اجتماعی خاص خود را بازی میکند و گاهی نقش اجتماعی دیگری به خود میگیرد، آن موقع است که قدیس معنا پیدا نمیکند. مثلا در یک جامعه ی بالغ، فردی که در راس هرم قدرت است، مسئولیت مدیریت اوضاع را برعهده دارد ، و کسی که معلم است وظیفه تربیت 30 نفر دانش آموز و یک فرد که مهندس است، وظیفه پشتیانی خدمات برای مردم... اما همه در استفاده از امکانات یکسان هستند و کسی بر کسی برتری ندارن مگر آنکه آن برتری را بر حسب تلاش خودش بدست آورده باشد. حالا بر فرض اینکه قدیسی هم وجود دارد! آیا قدیس ثابتی هم در دنیا وجود دارد؟ آیا چیزی یا کسی در تمامی فرهنگ های دنیا هست، که قدیس همه باشد؟ آیا چیزی هست که برای همه تابو باشد؟ مطمئنا نه. پس قدسیت هرچیزی، چیزی جز قدرت بخشیدن به آنها در اذهانمان نیست. هیچ چیز آنقدر قدرت ندارد که قدیس باشد. 12 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ یکم برام سخت شد که منظورتونو بفهمم. اخلاق یعنی همه چی و هیچی یعنی چی؟ http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=68924 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ کدوم اخلاق؟ اخلاق ،تو تاپیکی به همین اسم بود که فهمیدیم خیلی معنی گسترده ای داره و تا حدودی نسبی هم هست بحث نسبی بودن و مطلق بودنش نیست. قدیس من در اخلاق یعنی عملی که تا حد ممکن از آزار رساندن به خودم و دیگران جلوگیری کند. 9 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ بیچاره ملتی که به قدیس احتیاج داشت باشد.وقتی همه متوجه این باشیم که هرکسی در جامعه یک نقش اجتماعی خاص خود را بازی میکند و گاهی نقش اجتماعی دیگری به خود میگیرد، آن موقع است که قدیس معنا پیدا نمیکند. مثلا در یک جامعه ی بالغ، فردی که در راس هرم قدرت است، مسئولیت مدیریت اوضاع را برعهده دارد ، و کسی که معلم است وظیفه تربیت 30 نفر دانش آموز و یک فرد که مهندس است، وظیفه پشتیانی خدمات برای مردم... اما همه در استفاده از امکانات یکسان هستند و کسی بر کسی برتری ندارن مگر آنکه آن برتری را بر حسب تلاش خودش بدست آورده باشد. حالا بر فرض اینکه قدیسی هم وجود دارد! آیا قدیس ثابتی هم در دنیا وجود دارد؟ آیا چیزی یا کسی در تمامی فرهنگ های دنیا هست، که قدیس همه باشد؟ آیا چیزی هست که برای همه تابو باشد؟ مطمئنا نه. پس قدسیت هرچیزی، چیزی جز قدرت بخشیدن به آنها در اذهانمان نیست. هیچ چیز آنقدر قدرت ندارد که قدیس باشد. همینطوره. من گاهی پیش خودم فکر میکنم که اگه کسی کاری بکار عیسی مسیح نداشت و اونم مثه بقیه مردم میرفت پی کار و زندگیش بازم میسح میشد؟ آنقدر بهش گفتن و گفتن که دیگه مجبور شد بگه من پسر خدا هستم. یا اگه به صلیب نمیکشیدن بازم مشهور میشد؟ همین 11 نفر هواریون بعد مردنش کار هایی کردن که شد همینی که الان میبینیم. اگه کسی کاری بکارش نداشت الان هیچ خبری ازش نبود. اینا برای اینکه خودشون به یه نون و نوایی برسن اونو تا این حد بزرگش کردن. والا در زمان حیاتش کسی کاری بهش نداشت. حتی خودش نتونست برا خودش تشکیلات سازماندهی کنه. اونایی که اینکارو کردن برای نفع خودشون کردن. 7 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ من قدیسی توی زندگیم ندارم.قبلا داشتم اما شکستند.لحظه ی شکستن لحظه ی سختی بود اما بعد از اون بهتره اینجوری بگم پرده بالا رفت و دیدم هست و نیست/// راستی نادیدنی ها دیدنیست اختلاف،درگیری،هجوم،تجاوز،جنگ،کشتار اینا پیامدهای قدیس زایی هستن. قدیس میتونه برای هر فرد و گروهی یک چیز متفاوت باشه.میتوه زن تبدیل به تابوی ناموس بشه و ازش یه قدیس ساخته بشه اشیل و اسب تروی.کشتن افرادی که دوست نداری. میتونه قدرت باشه.تاج و تخت باشه.انحصار طلبی باعث میشه رستم سهراب رو بکشه و حتی نوشدارو هم به موقع نرسه. میشه خاک باشه وطن باشه،همسایه باشه همشهری باشه هموطن باشه و جنگ 8 ساله شکل بگیره میشه دین و مذهب باشه سلمان به وطنش خیانت کنه میشه نژاد باشه و قدرت جنگ جهانی شکل بگیره از یه طرفی هم ممکنه ازادی باشی خاوران بوجود بیاد و استفاده از جرثقیل های زنگ زده.طناب های گاوداری.دلم واسه جلاد و تبر زنگ زدش میسوزه میتونه یه شی باشه،یه مداد که به خاطرش دعوای بین دو بچه شکل بگیره میتونه یه کتاب باشه که فرمان مهدورالدم بودن صادر بشه براش میتونه معرفت باشه که اخرش میشه طناب داره میتونه هر چیزی باشه و این پیامد ها رو داشته باشه اما اگه قدیس هر کس خودش باشه.یعنی اون منش باشه.به شرط اینکه نقد پذیر باشه و نقد هم کارامد باشه میشه گفت شاید حوادثی بهتر از این ها شکل بگیره. اما وقتی قدیس یه کتاب باشه و یه مذهب اونوقت میشه که شیرینی محمدی بوجود میاد و اصل میشه بر این که توی بانکداری اسلامی کسی ضرر نمیکنه 10 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ :icon_pf (44): فلان کتاب مقدس، فلان پرچم مقدس، فلان پیغمبر یا پادشاه مقدس، میهن مقدس، خدمت مقدس، مقام مقدس ، سرود مقدس، نژاد مقدس حتی شاهنامه مقدس! و خیلی چیزهای مقدس دیگه واژه تقدس به معنی " پاک شدن " ، "منزه شدن از عیب " می باشد. ( فرهنگ فارسی عمید، جلد اول، صفحه ۶۰۰). همانطور که از معنی این کلمه پیداست، "تقدس" را، عاری بودن و منزه بودن از هر گونه عیب و شک و شبه ای میگویند. عموما" قدیس ها" همیشه افراد یا اشیای مجهول و مرموزی بوده اند که همیشه فقط شنیدیم و بهمون گفته اند که این شخص یا شی مقدس هست و در پرسش اینکه چرا؟ یا با خشونت جواب داده اند یا افسانه هایی حکایت کردن در هند گاوها برای هندو ها مقدس هستند، چند کتاب برای مردم دنیا مقدس هستند، کشور و پرچم و سرود ملی هر کشور برای مردمش مقدس هست (لااقل باید مقدس باشه)، در این کشور هم کوروش برای برخی ها و ره...ی برای عده ای دیگر مقدس هست. و برای عده ای هم نژاد مقدس هست؛ معمولا هر شخص قدیس هایی برای خود دارد و آنها را غیر قابل تردید میداند و در پاکی و خوبی آنها شک ندارد. "تقدس" تعصب می آورد. "تعصب"، حاشیه تحمل و بردباری را کاهش می دهد و تبدیل به رویکرد "خشن" می گردد. "خشونت در کلام" ، "خشونت در رفتار" و نادیدن هیچ به غیر از خود. تفکر "متعصب"، فقط همان حقیقت قابل قبول خویش را می بیند و ذهنش در افق های دور بدنبال هیچ چیزی نمی گردد. "سکون" در مدار بسته به "تقدس" تبدیل میشود و "تقدس گرا" برای اثبات درستی و صحت تفکر خویش ، از توسل به هر وسیله ای روی گردان نمی شود. تاریخ ما نشان داده که بر خلاف این متظاهرین، آنانی که دغدغه واقعی انسانیت را داشته اند، از سوی همین متعصبین و تقدس گرایان، بیشترین ضربات را در طول تاریخ دریافت نموده اند. "تقدس گرا" با چشم ها و تفکر بسته، پای بر زمین می کوبد و انگشت اشاره را به تهدید نشان می دهد. به راحتی نظرات و تمایلات دیگر را نفی می کند و حقیقت را فقط و فقط در داشته های خود حستجو می کند. آیا حاضر هستید درباره قدیس هاتون حرف بزنید و از اونها دفاع مستدل و غیر احساسی بکنید؟ آیا تحمل به چالش کشیده شدن قدیسهاتون رو دارید؟ آیا قدرت تقدس زدایی از همه چیز و همه کس (بلااستثنا) رو دارید تا با ذهنی بازتر در موردشون فکر کنید؟ ... شما که این همه سئوال دارید برید پیش کاردانش و کسی که کارش جواب دادن به این سئوال هاست ... به نظر من این جور بحث ها توی نواندیشان بی فایدست ... 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده