♥MitrA 138 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ سلااااااااااااااااااااااام به همه من دوره هارو توی موسسه صدر اصفهان تموم کردم مدرک آموزش عالی گرفتم هنوز نرفتم تافل و ... رو امتحان بدم فعلا نیازی ندارم 10 لینک به دیدگاه
unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۱ آيلتس... 7.2... 2سال پيش ... 8 لینک به دیدگاه
narges_gha 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام منم دورهای زبانم و passage ها را تموم کردم ولی مدرک نگرفتم هنوز چون اعتبارش زود تموم میشه . چند تا ترجمه هم داشتم برای دوستانم و با خارجی ها هم صحبت می کنم 5 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ سلام .... من تا چند ماه دیگه آیلتس میگیرم ... فعلا مدرک خاصی ندارم ... کلاس نرفتم تازه شروع کردم ... البته از سطح پیشرفته ممکنه یه کم تو صحبت اشتباه گرامری داشته باشم که به امید خدا با کار بیشتر و دیدن فیلم و خوندن کتاب میخوام حلش کنم 5 لینک به دیدگاه
madlin 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۱ با سلام بنده رشته دانشگاهيم كامپيوتره ولي زبان را تا حد upper advanced تكميل كردم. خوشحال ميشم كاري از دستم بياد. 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ من آخرین مدرک زبانم passages که 3 سال پیش گرفتم. 4 لینک به دیدگاه
احسان مومنی 78 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۱ دوره Advance تموم شد و الان دارم واسه تافل میخونم ... 6 لینک به دیدگاه
saeidramezani 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۱ سلام من هم آیلس دارم البته یکسال پیش گرفتم 6 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ من مدرک level 15 رو گرفتم! ولی هنوز تافل شرکت نکردم! 6 لینک به دیدگاه
mohammadnaz 29 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ ليسانس ترجمه زبان انگليسي هستم. بيش از 10 سال است كه تدريس مي كنم. از سطوح مقدماتي تا پيشرفته. 10 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ من کلاسای زبانم 2 سالی هست که تموم شده، تولیمو رو هم امتحان دادم تابستون ، ولی هنوز مدرکش نرسیده دستم 7 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۱ آیلتس دارم 3 سال پیش گرفتم و در حال حاضرم بعنوان جانشین و همکار انگلیسی تدریس میکنم زبانهای دیگر هم در خدمتیم. 5 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام منم دو ترم دیگه اماده امتحان تافل میشممممممم 3 لینک به دیدگاه
فاطمه-زهرا 164 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۳ سلام تافل رو 5 سال پیش گرفتم fce رو 4 سال پیش 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۳ http://www.noandishaan.com/forums/thread132401.html 2 لینک به دیدگاه
nastaran1r 263 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۹۴ آفا اینجا همه قدیمین من دارم برای تافل میخونم موسسه خوب میشه معرفی کنید موسسه ها وافعا زیادن گیج شدم دیگه لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۵ :jawdrop: آخه چرا منو مجبور میکنید از این شکلکا بذارم. یفنی کسی msrt رو تحویل نمیگیره؟برا داخل خوبه دیگه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده