S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ هدف ایجاد این تاپیک شناسایی افرادی هست ک دارای مدرک های زبان انگلیسی هستند، لطفا هر نوع مدرک زبانی رو ک دارید نام ببرید. این رو هم بگید ک چقدر از زمان اخذ مدرک تون می گذره از مزایای این تاپیک می شه شناسایی توانمندی های اعضا رو نام برد . تذکر: به عنوان مثال مدرک جی ار ای 5 سال اعتبار داره . حالا اگر کسی هست ک مدرک رو 5 سال پیش گرفته و الان ب طور رسمی مدرک اعتبار نداره هم می تونه بگه. پیشاپیش از شرکت کردنتون متشرک م. Hi. Concerning about identification of our member ability, we open up this topic. If U have any kind of English certification, write it down plz thank in advance 40 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ تاقل داشتم... سه سال و یه ذره.... دیگه چی بگم؟ :JC_thinking: 18 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ آیلتس دارم ... حدود 5 ماه از زمان گرفتن مدرکم میگذره ... 19 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ مدرک منظور چیه اخه؟ ایلتس وتافل و اینا؟ . . . من دیپلم زیبان دارم...تقریبا دو سال پیش گرفتمش 16 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ مدرک خاصی ندارم. (فیلم زیاد میبینم و با بعضی ها و خودم اینگیلیسی صحبت میکنم و با خارجی ها مکاتبه! دارم واسه همین از بعضی از مدرک دارهای دور و برم، وضعم بهتره) 20 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ مدرک تافل دارم... 4 سال پیش گرفتم... 18 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۰ فعلا passage هستم و تا یه سال دیگه آیلتس میگیرم :icon_razz: 16 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۰ منم خیلی وقته که تافلم رو از آموزشگاه گرفتم 4-5 سال پیش..اما وقتشو نداشتم برا تافل اصلی بخونم...:icon_pf (34):نمیدونم شایدم تنبلی کردم:vahidrk: احتمالا برای امتحان اوایل سال بعد ثبت نام کنم ... 17 لینک به دیدگاه
syngonium 2248 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ زبانهای دیگه هم قبوله؟؟ :179: 15 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ منم مدرک خاصی ندارم ولی خیلی از کارهای خودم رو چه درخارج از کشور و یا چه در داخل خودم حل میکنم........بدلیل اینه که بیشترین معلوماتم از روی تجربیاته 15 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۰ من fce هستم دارم آماده میشم برا آیلتس 19 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۰ مگه چند نوع تافل وجود داره ؟ تافلی که تو آموزشگاه از ما امتحان گرفتن،یکی از دوره های قبلی تافل بود که برگزار شده بود...و مدرک تافل بهمون دادن.همون یه نوع وجود داره. 9 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ تافل ibtو pbt تقریبا نزدیک سه سال پیش و اخیرا هم toeic 14 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ تافل سال 2008 TestDaF آلمانی سال 2010 17 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ ما در شرفِ گرفتنِ مدرکیم! یعنی قصدشو داریم ولی انشالا دو سه سال دیگه! من فعلا اینترچنگِ فوریم!!! 9 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ ایلتس....:5c6ipag2mnshmsf5ju3 15 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ ایلتسم مال 3 سال پیشه... الان در شرف zd ام:icon_pf (34): 14 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۰ تافلم مال سه ماه دیگست:5c6ipag2mnshmsf5ju3 الان pre toefl میخونم.هنوز مدرک ندارم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 12 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده