vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ حالا بگذریم که از کجا ماجرای بوسیدن رو حدس زدن! حالا نمیشه کاری کرد که بچه ها ازمون سئوال نکنن و ما هم این قدر ذهنمون درگیر جوابشون نکنیم؟ لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ ___ تا حالا ما رو دختري بوس نكرده!...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 استغفرالله عليه و اتوبه اليه... ببين اين شبي ما رو به كجاها ميرسوني فكور..!:texc5lhcbtrocnmvtp8 از استاد فکور یاد بگیر !!! 1 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ اوهوممیخوام بالشمو بوس کنم تا یه مدت کسی حق نداره از بالشت استفاده کنه !!!!!!!!!:texc5lhcbtrocnmvtp8 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ بچه ها بعدش پستاتون و پاک کنید حال تاپیک اصلا خوش نیست زشته بابا 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ فکور یک سر پاشو بیا حوزه کارت دارم. بچه سفید و تپل مپلی به نظر میایی. 9 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ ديگه مجبورم كردي به نيابت از شيخ اسي الاعظم اين شكلك رو بكار ببرم.. :zadan: طبق نظريه شقايق الان ديگه بچه دار شدي ديگه؟!:biggrin: ___ تا حالا ما رو دختري بوس نكرده!...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 استغفرالله عليه و اتوبه اليه... ببين اين شبي ما رو به كجاها ميرسوني فكور..!:texc5lhcbtrocnmvtp8 بابا همدیگه رو بوس میکردیم هر کی هم میدید فک میکرد یکی مون داره میره زیارت . برا همین بوس میکنیم. اینم یه قصه ای داره. یکی از بچه ها در جواب فرزندش که پرسیده بود تو این فیلمها چرا خاتم و آقا همدیگه رو بوس میکنند , گفته بود : دارن میرن مشهد برا زیارت بخاطر اون. بعد این بچه هر کجا میرفت میگفت ما یه فیلم هایی رو نگاه میکنیم که توش همه میرن مشهد. 10 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ تا یه مدت کسی حق نداره از بالشت استفاده کنه !!!!!!!!!:texc5lhcbtrocnmvtp8 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ خوب دیگه . جوون بودیم یه غلطی کردیم. شما دیگه هوای ما رو داشته باش. زیاد شرمنده م نکن. :w73: باشه..:w73: ولی پشیمون نیستیا من میدونم :viannen_38: 3 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ حالا بگذریم که از کجا ماجرای بوسیدن رو حدس زدن! حالا نمیشه کاری کرد که بچه ها ازمون سئوال نکنن و ما هم این قدر ذهنمون درگیر جوابشون نکنیم؟ چرا میشه. منتها راه داره. راهشم اینه که با همون سئوال اول یه دونه از اون سی دی هایی رو که تو پستو قایم کردیم بهش بدیم بگیم برو تو اتاق خودت ببین و یاد بیر. 2 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ فکور یک سر پاشو بیا حوزه کارت دارم.بچه سفید و تپل مپلی به نظر میایی. مواظب فکور باش رو دست نخوری !!!!!!! 5 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ اوهوممیخوام بالشمو بوس کنم:texc5lhcbtrocnmvtp8 آها...خو اين واجب تره:texc5lhcbtrocnmvtp8 بدو برو بوسش كن تا در نرفته:biggrin: بعدش بيا بريم گدايي گدائی چی؟ اینم مشخص کنید شاید مام عضو شدیم. هيچيييييييييييييي 1 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ چرا میشه. منتها راه داره. راهشم اینه که با همون سئوال اول یه دونه از اون سی دی هایی رو که تو پستو قایم کردیم بهش بدیم بگیم برو تو اتاق خودت ببین و یاد بیر. سی دی هم داری ؟ دیگه چی فکور !!!!!!!! :biggrin: 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ خوب فکور جون یکی از اون سی دی هرو واسم کنار بذار که وقتی لازم شد بتونم ازت بگیرم. آخه همه جوره کشور تحریم شده. جنس ایرانی هم بدرد نمی خوره؟!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ مواظب فکور باش رو دست نخوری !!!!!!! من تو مکانهای سر پوشیده نمیرم. هر کی با من کار داره بیاد پارک شهر 3 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ سی دی هم داری ؟ دیگه چی فکور !!!!!!!! :biggrin: دی وی دی هم دارم. در ضمن هدفونم دارم. 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ خوب فکور جون یکی از اون سی دی هرو واسم کنار بذار که وقتی لازم شد بتونم ازت بگیرم. آخه همه جوره کشور تحریم شده. جنس ایرانی هم بدرد نمی خوره؟!!!!!!! یه مموری بیار بزنم تو مموری ببر تو لب تاب ببین. سی ها رو به هیشکی نمیدم. دی وی دی البته. 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ بچه ها برا امشب بسه. برید فردا بیاید تا ببینیم ادامه ماجرا چی میشه. از همه دوستان ممنونم. شب قشنگی بود. شب همگی خوش 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ صلوات ذکر کرده و به ائمه اطهار فکر کنید 2 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ خدايا منو ببخش...قول ميدم فقط برم گدايي 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده