رفتن به مطلب

اولین دروغی که از مامانم شنیدم

Fakur

ارسال های توصیه شده

در اروپا هر انسانی هویت مستقل داره و اینو بهش فهموندن. اما در کشور های توسعه نیافته و مذهبی آقایان فکر میکنند که مالک دختر یا همسر و یا خواهراشون هستند. همین احساس مالکیت اون نوع طرز رفتار ها رو هم بدنبال داره. کلا خانمها در کشور های اسلامی و مذهبی استقلال کامل ندارن . حبف که بد موقعی و تو بد جائی بدنیا اومدیم.

fbfxr3pgpdevkdo5cs08.jpg

• Like 10
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 164
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

یه سوال برام پیش اومد!

آدم و حوا چطور فهمیدن باید چه جوری بچه دار شن؟ 5c6ipag2mnshmsf5ju3z.gif

احتمالا شیطان یک سی دی منحرفی داشته تو بهشت نگاه میکرده اونها یواشکی دیدن، یا چمیدونم رو مخ حوا کار کرده یه زمانی یا ....... :JC_thinking:

• Like 8
لینک به دیدگاه
اینجور پسرا دلشون میخواد این روابط جوری برقرار بشه که اونا متوجه نشن. اگه خواهراشون بتونن بدون اینکه برادرشون متوجه بشه دوست پسر داشته باشن , مشکلی پیش نمیاد.

در اروپا هر انسانی هویت مستقل داره و اینو بهش فهموندن. اما در کشور های توسعه نیافته و مذهبی آقایان فکر میکنند که مالک دختر یا همسر و یا خواهراشون هستند. همین احساس مالکیت اون نوع طرز رفتار ها رو هم بدنبال داره. کلا خانمها در کشور های اسلامی و مذهبی استقلال کامل ندارن . حبف که بد موقعی و تو بد جائی بدنیا اومدیم.

حرفات درسته اما خود تو نظرت چیه ؟ دوست داری یه پسر مثل تو با خواهرت باشه !

حتی اگر نفهمی !

اخه من توی ایران این طوری میبینم که برای دوست دختر یه جور میشه بعد نوبت خواهر که میرسه میگه مثلا دوست جنس مخالف داشتن خوب نیست ! یا میخواد فقط رابطه داشته باشه ! :w58:

یا مثلا رابطه هایی را از دوستاشون میخوان که عمرا نمیزارن خواهرشون انجام بده !

یه جوری دو شخصیتی هستن ! خوب یه دختر دیگه هم همون حقوقی را داره که خواهرت داره چرا میشه از این سو استفاده کرد از خواهر خودش نه ؟ اگر کارش خوب نیست وضربه میزنه چرا این کارا میکنه ؟

به شکل عجیبی تو ایران خیلی زیاده ! من کم دیدم پسرا یه اعتقاد داشته باشن برای تمام افراد هم خانواده هم غریبه ! مخصوصا پسرا

• Like 11
لینک به دیدگاه
یه سوال برام پیش اومد!

آدم و حوا چطور فهمیدن باید چه جوری بچه دار شن؟ 5c6ipag2mnshmsf5ju3z.gif

غریزه !

همه بلدن تمام موجودات جفت گیری میکنن !

• Like 2
لینک به دیدگاه

راستش من اصلا یادم نمیاد مامانم بهم دروغ گفته باشه،شایدم من متوجه نشدم که دروغ بوده،آخه من اینقدر کنجکاو بودم بچگی که کسی نمیتونست منو قانع کنه مگه با دلیل درست:girl_blush2:

من هیچ وقت یه همچین سوالی نپرسیدم:5c6ipag2mnshmsf5ju3

خودم فهمیدم،دبستان،ولی مبهم بود،از اونجایی هم که از مامانم یا خواهرام خحالت میکشیدم،نپرسیدم،فقط فهمیدم که مادر باید 9 ماه تحمل کنه تا به وجود بیاد نی نی:ydm47612zsesgift969

راهنمایی تقریبا بیشتر فهمیدم،اونم به فول آقای اسی،رفیق ناباب!زیاد کنجکاوی نمیکردم ببینم چیه قضیه

اما تو دبیرستان،دیگه کاملا فهمیدم قضیه از چه قراره،وقتی فهمیدم تا یه مدت به هر مردی نگاه میکردم،بدم میومد،از بابام هم همینطور:hanghead:

اما بعدش زمان درست کرد همه چیو

در کل به بچه توی سن قبل از بلوغ باید به همون فرشته ها و خدا ربطش داد، با این تفاوت که فرآیند ازدواج رو هم براش توضیح داد که آدم تا ازدواج نکنه نمیتونه بچه دار شه. یا خدا بهش بچه نمیده.

موافقم،دروغ گفتن،یا جواب سر بالا دادن بیشتر بچه رو کنجکاو میکنه و این خوب نیست:w16:

• Like 9
لینک به دیدگاه
حرفات درسته اما خود تو نظرت چیه ؟ دوست داری یه پسر مثل تو با خواهرت باشه !

حتی اگر نفهمی !

اخه من توی ایران این طوری میبینم که برای دوست دختر یه جور میشه بعد نوبت خواهر که میرسه میگه مثلا دوست جنس مخالف داشتن خوب نیست ! یا میخواد فقط رابطه داشته باشه ! :w58:

یا مثلا رابطه هایی را از دوستاشون میخوان که عمرا نمیزارن خواهرشون انجام بده !

یه جوری دو شخصیتی هستن ! خوب یه دختر دیگه هم همون حقوقی را داره که خواهرت داره چرا میشه از این سو استفاده کرد از خواهر خودش نه ؟ اگر کارش خوب نیست وضربه میزنه چرا این کارا میکنه ؟

به شکل عجیبی تو ایران خیلی زیاده ! من کم دیدم پسرا یه اعتقاد داشته باشن برای تمام افراد هم خانواده هم غریبه ! مخصوصا پسرا

خواهرم چندی پیش با یه اسکل ازدواج کرده و الان داریم همون داماد محترم رو قنداقش میکنیم. تو اون تاپیک اینو شرح دادم.

قبلشم با یکی دوست بود که من میدونستم و کاری هم بکارشون نداشتم. دخترا اگه پخته باشن و به بلوغ فکری برسن هیچ مانعی نداره که هر کاری دلشون خواست میتونن بکنن.

• Like 6
لینک به دیدگاه
من که میگم اینجوریا نیست. نمونه ش خودمم. تا حالا دهها دخترو تورشون کردم و به همشونم الکی گفتم فلان روز روز تولدمه و همه شونم برام کادو گرفتن. :ws47:

بابا یکی بیاد بگه این بچه چه جوری به دنیا میاد قال قضیه رو بکنه. اینجوری دیگه اون نیم مثقال آبرومونم داره از دست میره. :ws44:

دختر هام کم از این کارها نمیکنن افتخار هم نداره البته اسم این کار... هیچی‌ نگم بهتره...
  • Like 2
لینک به دیدگاه
دختر هام کم از این کارها نمیکنن افتخار هم نداره البته اسم این کار... هیچی‌ نگم بهتره...

دوران جوونی یعنی همین. هر کی نکنه ضرر کرده.

• Like 4
لینک به دیدگاه
دوران جوونی یعنی همین. هر کی نکنه ضرر کرده.

از کجا معلوم ؟ چند سال دیگه مشخص میشه ! من واقعا این کار را دوست ندارم ..........

البته نظر شما هم محترم . هر کسی حق داره زندگی خودشو خودش انتخاب کنه !

• Like 3
لینک به دیدگاه
:ws48:الان هر کی میخواد از فکور اعتراف بگیره بیاد :ws48:

همه رو گفتم . دیگه کاملا خلع سلاح شدم. فقط یکی دوتاش مونده که اونارو هم کم کم میگم. فقط اینو بگو که موضوع اصلی داره دود هوا میشه. :ws47:

اون بچه رو میگم که اومده میگه من چه جوری به دنیا اومدم. چی بهش بگیم؟

بگیم مامان خواب دیده؟ یا بابا از خواب پریده؟ :ws38:

• Like 3
لینک به دیدگاه

من هرگز نپرسیدم روم نشد ولی حدس میزدم همه چیز از ماچ شروع میشه مامان بابا رو ماچ میکنه مامان حامله میشه! دوستم گفت اگه بالش و ماچ کنن هم باردار میشن کلاس 4 بودم تو یک روز 70بار بالشم و ماچ کردم تا بار دار بشم !:whistle:

• Like 14
لینک به دیدگاه
من هرگز نپرسیدم روم نشد ولی حدس میزدم همه چیز از ماچ شروع میشه مامان بابا رو ماچ میکنه مامان حامله میشه! دوستم گفت اگه بالش و ماچ کنن هم باردار میشن کلاس 4 بودم تو یک روز 70بار بالشم و ماچ کردم تا بار دار بشم !:whistle:

بخدا میدونستم اخرش همه رو مات میکنی. دمت گرم :ws47::ws47::ws47:

• Like 3
لینک به دیدگاه
همه رو گفتم . دیگه کاملا خلع سلاح شدم. فقط یکی دوتاش مونده که اونارو هم کم کم میگم. فقط اینو بگو که موضوع اصلی داره دود هوا میشه. :ws47:

اون بچه رو میگم که اومده میگه من چه جوری به دنیا اومدم. چی بهش بگیم؟

بگیم مامان خواب دیده؟ یا بابا از خواب پریده؟ :ws38:

بگو بابا پریده:whistle:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...