رفتن به مطلب

اولین دروغی که از مامانم شنیدم

Fakur

ارسال های توصیه شده

خوب چیکار میشه کرد. انحراف نداشتیم که یراست میرفتیم اونور. همین انحراف ها باعث میشه که راهمونو کج میکنیم و به . . . . میرسیم.

خدا لعنتت کنه اسی که این سه نقطه رو یاد من دادی.

آره پسرا همشون از دم منحرفند. حالا خیالتون راحت شد؟

اما سئوال اینه : شما که اینو میدونین چرا بازم تو تور اینا می افتین ؟ :vahidrk:

من یه سوال بپرسم حالا که همه چی را داری میگی ؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 164
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

این که پسرا منحرفن قبلا ثابت شده جالبش اینجاس به منحرف بودنشون افتخار میکنن:viannen_38:

والا ما تاحالا شنیده بودیم این پسران که تو تور دخترا میفتن:vahidrk:

من که میگم اینجوریا نیست. نمونه ش خودمم. تا حالا دهها دخترو تورشون کردم و به همشونم الکی گفتم فلان روز روز تولدمه و همه شونم برام کادو گرفتن. :ws47:

بابا یکی بیاد بگه این بچه چه جوری به دنیا میاد قال قضیه رو بکنه. اینجوری دیگه اون نیم مثقال آبرومونم داره از دست میره. :ws44:

• Like 1
لینک به دیدگاه
عزیزم چطور نمیدونی ؟ وقتی بزرگ میشی خوب بدنت رشد میکنه و شکل زنونه به خودش میگیره دیگه !

نمیدونم خو:5c6ipag2mnshmsf5ju3

بدن شکل زنونه میگیره چه ربطی به قوز کردن داره؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

من حرفامو تو اين موارد كمي رك ميگم..

ببخشيد...

الان خیلی راحت یه سرچ کوچیک بکنی توی اینترنت همه چی دستگیرت میشه !!

به نظر من هم درباره بدن خودت بدون هم خانوما هم رابطه جنسی !

• Like 3
لینک به دیدگاه
نمیدونم خو:5c6ipag2mnshmsf5ju3

بدن شکل زنونه میگیره چه ربطی به قوز کردن داره؟

استغفرالله ربی و اتوب و الیه

باباجون خیلی از دخترا قوز میکنن که سینه شون زیاد دیده نشه. :icon_pf (34):

• Like 4
لینک به دیدگاه
استغفرالله ربی و اتوب و الیه

باباجون خیلی از دخترا قوز میکنن که سینه شون زیاد دیده نشه. :icon_pf (34):

آها از اون لحاظ:whistle:

اخی!!!این دختربچه ها تو این سن خیلی بانمک میشن.:aghosh:

دخترخاله و پسرخاله من الان 14ساله ان، از بچگی همیشه باهم بودن، اما دختره وقتی سینه هاش رشد کرد انقده مظلوم شده بودهمش از روبه روشدن با پسرخالش فرار میکرد!!:girl_blush2:

• Like 10
لینک به دیدگاه
من که میگم اینجوریا نیست. نمونه ش خودمم. تا حالا دهها دخترو تورشون کردم و به همشونم الکی گفتم فلان روز روز تولدمه و همه شونم برام کادو گرفتن. :ws47:

بابا یکی بیاد بگه این بچه چه جوری به دنیا میاد قال قضیه رو بکنه. اینجوری دیگه اون نیم مثقال آبرومونم داره از دست میره. :ws44:

ازت یه سوال بپرسم یا نه ؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

من مامانم به خاطر طرز تفکرش برام کاملا راجع به بلوغ حرف زده بود وقتی حدود 9 سالم بود واسه همین خیلی خوب باهاش کنار اومدم...

اما راجع به درست شدن بچه با دختر خاله ام حرف زدم حدود 11 سالگی...اونم روشنم کرد:whistle:

بقیه ی سئوالامم خودم پیگیری کردم...

من کلا به این اصل اعتقاد دارم که بهترین افراد برای توضیح این موضوع پدر مادرن...من زیاد دیدم که بچه ها یهو به صورت اتفاقی رابطه ی زناشوییه پدر مادرشونو دیدن و این تاثیر منفی روی روحیه شون گذاشته...

باید یه روش خوب و سربسته برای توضیح این موضوع پیدا کنیم برای توضیحش به بچه ها...

• Like 11
لینک به دیدگاه
باباجون خیلی از دخترا قوز میکنن که سینه شون زیاد دیده نشه. icon_pf%20%2834%29.gif

عجب نميدونستم..منم دوران بلوغ قوز ميكردم!!!الانم قوز ميكنم...خيلي هم خانواده ميگن قوز نكن!!!

ولي خيلي از رفقامو ديدم بدجور قوز ميكنن..به طوري كه طرف ازمن يه 15 سانت بزرگتره! ولي موقع نشستن مثلا سر سفره اندازه من ميشم..

اين دليل رو نميدونستم..

الان خیلی راحت یه سرچ کوچیک بکنی توی اینترنت همه چی دستگیرت میشه !!

به نظر من هم درباره بدن خودت بدون هم خانوما هم رابطه جنسی !

رابطه جنسي كه ولش..

در موردش قبلا سرچيدم ولي چيزي دقيق دستگيرم نميشه دوست داشتم از دختري بپرسم...

انشالا سر وقتش..

• Like 1
لینک به دیدگاه

بچه معمولا تو سن 6 7 سال این سوال رو میپرسه و خودم هم جزو کسایی بودم که پرسیدم و مادرم گفت که از خدا میخوایم و خدا بهمون نی نی میده.

حدودا 10 11 ساله بودم که کتابای خاله ام رو که مامایی میخوند رو نگاه میکردم. یه چیزایی کشیده بود، آناتومی دستگاه جنسی زن و مرد و چیزی بود با نام شکل گیری جنین. اونجاها بود که کم کم فهمیدم، فقط کار خدا نیست، این وسط پدر و مادر هم باید یه کارایی کنن. منتها حالا باید چیکار کنن رو نمیفهمیدم 53tnkbetm2eof1u84pjl.gif

خلاصه فکر کنم من از همه زودتر و به صورت کاملا علمی این قضیه رو فهمیدم biggrin.gif

بعد که دوران راهنمایی بود فهمیدم که باید چیکار کرد تا بچه دار شد، واقعا تا یه مدت از همه چی بدم میومد. 5c6ipag2mnshmsf5ju3z.gif

در کل به بچه توی سن قبل از بلوغ باید به همون فرشته ها و خدا ربطش داد، با این تفاوت که فرآیند ازدواج رو هم براش توضیح داد که آدم تا ازدواج نکنه نمیتونه بچه دار شه. یا خدا بهش بچه نمیده.

• Like 14
لینک به دیدگاه
من مامانم به خاطر طرز تفکرش برام کاملا راجع به بلوغ حرف زده بود وقتی حدود 9 سالم بود واسه همین خیلی خوب باهاش کنار اومدم...

اما راجع به درست شدن بچه با دختر خاله ام حرف زدم حدود 11 سالگی...اونم روشنم کرد:whistle:

بقیه ی سئوالامم خودم پیگیری کردم...

من کلا به این اصل اعتقاد دارم که بهترین افراد برای توضیح این موضوع پدر مادرن...من زیاد دیدم که بچه ها یهو به صورت اتفاقی رابطه ی زناشوییه پدر مادرشونو دیدن و این تاثیر منفی روی روحیه شون گذاشته...

باید یه روش خوب و سربسته برای توضیح این موضوع پیدا کنیم برای توضیحش به بچه ها...

نظر منم همینه.

یه راه ابنکاری رو میشه پیداش کرد. حرفایی که تو روانشناسی هست جوابگو نیست. مخصوصا تو این زمونه که هوش بچه ها فوق العاده زیاد شده و نمیشه سرشون کلاه گذاشت.

• Like 4
لینک به دیدگاه
بپرس.

توی خارج یه پسر هر رابطه ای هم داشته باشه خواهرشم همون طوری با کسی آشنا میشه و همه چی یکسانه !

اما ایران پسرا با دوست دختراشون یه جور هستن ولی اصلا دلشون نمیخواد پسر دیگه ای با خواهرشون یا مثلا دختر فامیل یا هر کسی که دوستش دارن اون طوری رفتار کنه !

اگر طرز فکرشون اینه که به قول تو تور کنن چرا دلشون نمیخواد همین اتفاق برای خواهرشون بیوفته ؟ اگر نیست چرا با دوستشون درست رفتار نمیکنن؟

• Like 8
لینک به دیدگاه
:icon_redface:

عه من تا الان! فکر میکردم هر وقت مامانا شب سه بشقاب برنج بخورن مامان میشن:whistle:سوت

نقش پدر چیه این وسط؟ :whistle:

• Like 7
لینک به دیدگاه
:icon_redface:

عه من تا الان! فکر میکردم هر وقت مامانا شب سه بشقاب برنج بخورن مامان میشن:whistle:سوت

عههههههههههه خوب پس اینجا نیا منحرف میشی !!!!!:whistle:

• Like 5
لینک به دیدگاه
توی خارج یه پسر هر رابطه ای هم داشته باشه خواهرشم همون طوری با کسی آشنا میشه و همه چی یکسانه !

اما ایران پسرا با دوست دختراشون یه جور هستن ولی اصلا دلشون نمیخواد پسر دیگه ای با خواهرشون یا مثلا دختر فامیل یا هر کسی که دوستش دارن اون طوری رفتار کنه !

اگر طرز فکرشون اینه که به قول تو تور کنن چرا دلشون نمیخواد همین اتفاق برای خواهرشون بیوفته ؟ اگر نیست چرا با دوستشون درست رفتار نمیکنن؟

اینجور پسرا دلشون میخواد این روابط جوری برقرار بشه که اونا متوجه نشن. اگه خواهراشون بتونن بدون اینکه برادرشون متوجه بشه دوست پسر داشته باشن , مشکلی پیش نمیاد.

در اروپا هر انسانی هویت مستقل داره و اینو بهش فهموندن. اما در کشور های توسعه نیافته و مذهبی آقایان فکر میکنند که مالک دختر یا همسر و یا خواهراشون هستند. همین احساس مالکیت اون نوع طرز رفتار ها رو هم بدنبال داره. کلا خانمها در کشور های اسلامی و مذهبی استقلال کامل ندارن . حبف که بد موقعی و تو بد جائی بدنیا اومدیم.

• Like 7
لینک به دیدگاه
یه سوال برام پیش اومد!

آدم و حوا چطور فهمیدن باید چه جوری بچه دار شن؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3

همونجوری که حیونا فهمیدن. :ws47:

حیوانات رو دیدن بعد ازشون تقلید کردن اونوقت بچشون شون بدنیا اومده. :ws47:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...