nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ آخه گرايشي به نام جغرافيا و برنامه ريزي شهري و جامعه شناسي شهري داريم كه خيلي معروفه دكتر فلامكي هم توي بحث مرمت و نوسازي و بهسازي شهري كه يك مبحث شهرسازيه مي تونم بگم يك پيشرو محسوب ميشه ولي خداييش از كنار اسم اين دوسه تا غير شهرسازهايي كه جيمي گذاشته نميشه به سادگي عبور كرد :texc5lhcbtrocnmvtp8 میخواستی بگی نمیدونم رشته جغرافیا و برنامه ریزی هست!!!:biggrin:اونقداهم اوضام خراب نیست به خدا... اخه تو دانشگاه ما میگی مهندس شهرسازیم.میگن همون جغرافیا!!!!!!!!!!!!!! منم اسم جغرافیا میاد کنترلم از دست میدم! بلاخره همه اساتیدن و قابل احترام.:flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ میخواستی بگی نمیدونم رشته جغرافیا و برنامه ریزی هست!!!:biggrin:اونقداهم اوضام خراب نیست به خدا...اخه تو دانشگاه ما میگی مهندس شهرسازیم.میگن همون جغرافیا!!!!!!!!!!!!!! منم اسم جغرافیا میاد کنترلم از دست میدم! بلاخره همه اساتیدن و قابل احترام.:flowerysmile: كلا كار دانشجوها توي دانشگاه اينه كه رشته شون رو توي دانشگاه باكلاس نشون بدن بچه هاي جغرافيا و برنامه ريزي شهري ميگن برنامه ريزي شهري مي خونن ، علوم تربيتي ها ميگن مديريت آموزشي مي خونن و ....... به نظرم اينها مهم نيست مهم اينه توي هر رشته اي هستي موفق باشي و سعي كني بهترين باشي واينطوري همه بهت احترام ميزارن و قابل احترام ميشي مثل دكتر پيران همه شهرساز و جغرافيا و اقتصاد و همه و همه قبولش دارن 3 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ كلا كار دانشجوها توي دانشگاه اينه كه رشته شون رو توي دانشگاه باكلاس نشون بدن بچه هاي جغرافيا و برنامه ريزي شهري ميگن برنامه ريزي شهري مي خونن ، علوم تربيتي ها ميگن مديريت آموزشي مي خونن و ....... به نظرم اينها مهم نيست مهم اينه توي هر رشته اي هستي موفق باشي و سعي كني بهترين باشي واينطوري همه بهت احترام ميزارن و قابل احترام ميشي مثل دكتر پيران همه شهرساز و جغرافيا و اقتصاد و همه و همه قبولش دارن اره شما راست میگی دانشجون دیگه! ،ایشالا همه مثل دکتر پیران شیم که دیگه جغرافیادانا اذیتمون نکنن!!!:texc5lhcbtrocnmvtp8 اصلا دیگه برام مهم نیست !!اصلا من رشتم جغرافیاست....ولی نه همون شهرسازی بهتره ،اخه شهرسازی دوست دارم ! ولی اگه بگن جغرافیا دیگه ناراحت نمیشم،قول میدم! برای ما تازه واردای شهرسازی دعا کن زودتر جزء این بهترینا شیم گرچه راه زیاده 4 لینک به دیدگاه
ho0da 2321 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ ميگم هدي خانوم اين راي به به خاطر اون نمره بالاييكه توي درسش گرفتي نيست كه هست نخیرام...واسه خوده خودشه:lol: یادم انداختی که چقدر زرنگی حمیییییییییییییید :vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ نخیرام...واسه خوده خودشه:lol: یادم انداختی که چقدر زرنگی حمیییییییییییییید :vahidrk: اره خوب يادمه اينجوري :jawdrop: شده بودي 5 لینک به دیدگاه
shahrsazbanoo 49 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ ببخشدا اما من معنی این عبارت(حوزه نظریه شهرسازی)و نفهمیدم:ydm47612zsesgift969 من این اساتیدو ندیدم فقط کتابای چندتاشونو خوندم ،بین اینا کسی بوده که یه چیز جدید ارایه داده باشه چیزی که غیر از تکرار و کپی urbanغربی باشه؟منظورم اینه که یه حرف جدید یه سخن تازه یا یه مفهوم تازه از شهر ایرانی گفته باشه؟منکه دقیق نمیدونم اگه شما میدونید خوشحال میشم به منم بگید. و یه چیز دیگه اینکه بهتره دوستانی که با بعضی از این بزرگواران کلاس داشتن و از نزدیک باهاشون آشنا هستن کمی ازشون برا ماهایی که باهاشون زیاد آشنا نیستیم بگن و اینکه خط فکری شون توی مباحث شهرسازی چه جوریه.چون با صرف اینکه کتابی ازشون خونده باشیم نمی تونیم درموردشون بنظریم. 5 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ ببخشدا اما من معنی این عبارت(حوزه نظریه شهرسازی)و نفهمیدم:ydm47612zsesgift969من این اساتیدو ندیدم فقط کتابای چندتاشونو خوندم ،بین اینا کسی بوده که یه چیز جدید ارایه داده باشه چیزی که غیر از تکرار و کپی urbanغربی باشه؟منظورم اینه که یه حرف جدید یه سخن تازه یا یه مفهوم تازه از شهر ایرانی گفته باشه؟منکه دقیق نمیدونم اگه شما میدونید خوشحال میشم به منم بگید. و یه چیز دیگه اینکه بهتره دوستانی که با بعضی از این بزرگواران کلاس داشتن و از نزدیک باهاشون آشنا هستن کمی ازشون برا ماهایی که باهاشون زیاد آشنا نیستیم بگن و اینکه خط فکری شون توی مباحث شهرسازی چه جوریه.چون با صرف اینکه کتابی ازشون خونده باشیم نمی تونیم درموردشون بنظریم. و تو ای شهرسازبانو! کسانی هم که نفر برگزیده رو انتخاب میکنند که باهاش کلاس نداشتن. نفر برتر توسط مجمع جامعه مهندسان شهرساز انتخاب میشه. بین اینها میتونم بهت بگم چندنفرشون نه تنها چیز جدیدی در ایران بلکه در دنیا ارائه دادند من جمله دکتر پرویز پیران شما هم طبق آثارشون میتونید بهشون رای بدید 5 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۰ الحق و والانصاف حق دکتر حبیبیه.واقعا شخصیت محترم و دوست داشتنی ای داره. من خیلی دوسش دارم. :5c6ipag2mnshmsf5ju3 تایید میشه:yes: منم به دکتر حبیبی رای دادم فوق العادست:62izy85: 8 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ امروز مراسم بزرگداشت روز جهانی شهرسازی بر گزار شد و دکتر شیعه به عنوان شهرساز برتر در حوزه نظریه و مهندس سپانلو در حوزه حرفه و دکتر پیران به عنوان شهرشناس برتر انتخاب شدند. 7 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۰ هورااااااااااااااااااااااااااااا دکتر شیعه.... آن شهری از همه نیکوتر است که مردمانش در آن ،در آرامش باشند(امام علی ع) شهرسازا روزتون مبالک.:w70: 6 لینک به دیدگاه
ho0da 2321 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۰ امروز مراسم بزرگداشت روز جهانی شهرسازی بر گزار شدو دکتر شیعه به عنوان شهرساز برتر در حوزه نظریه و مهندس سپانلو در حوزه حرفه و دکتر پیران به عنوان شهرشناس برتر انتخاب شدند. :hapydancsmil::shad::dancegirl2::w14::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده