Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ نهههههههههههه حال نمیده:viannen_38: واسه چی میخندی؟:JC_thinking: شایدم یواشکی یه خورده حالم خوبتره. از همون یواشکی ها یه ته استکانی نوش جون کردم. شایدم از اونه. هیسسسسسسسسس 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ شایدم یواشکی یه خورده حالم خوبتره. از همون یواشکی ها یه ته استکانی نوش جون کردم. شایدم از اونه. هیسسسسسسسسس تو یه چیزیت هست به خدا:ws28: 3 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ یواشکی میگمایمیل پسرم بود پاک پاک حس فضولیم گل کرده بود:biggrin: به پسرتون عرض سلام دارم و امیدوارم یه روزی جزو مردان موفق دنیا باشه. خدا براتون نگهش داره. بچه های شقایق هم همینطور. بهش یاد بده اگه عاشق شد مثه بابا مامانش عاشق بشه. نه کمتر نه بیشتر. البته یواشکی یادش بده. 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ به پسرتون عرض سلام دارم و امیدوارم یه روزی جزو مردان موفق دنیا باشه. خدا براتون نگهش داره. بچه های شقایق هم همینطور. بهش یاد بده اگه عاشق شد مثه بابا مامانش عاشق بشه. نه کمتر نه بیشتر. البته یواشکی یادش بده. ممنون اتفاقا عاشق شدنشو گفتم سرو صدایی باشه مگه میشه من نفهمم فضولیم چی میشه؟:biggrin::JC_thinking: لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ تو یه چیزیت هست به خدا:ws28: من هیچی م نیست. دو روزه از ترکیه برگشتم هنوز حال و هوای اونجا تو ذهنمه. یکی دو روز که موندم و این خیابونا رو گشتم دوباره افسرده خواهم شد. البته بازم یواشکی میرم. همش دو هفته اینجام. 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ ممنوناتفاقا عاشق شدنشو گفتم سرو صدایی باشه مگه میشه من نفهمم فضولیم چی میشه؟:biggrin::JC_thinking: مادرا اگه یه بار تو چشای فرزندشون نگاه کنن همه چی دستشون میاد. خوش بحالتون که مادر هستید. 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ من هیچی م نیست. دو روزه از ترکیه برگشتم هنوز حال و هوای اونجا تو ذهنمه. یکی دو روز که موندم و این خیابونا رو گشتم دوباره افسرده خواهم شد. البته بازم یواشکی میرم. همش دو هفته اینجام. باشه عزیز خوش باشی لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ یواشکی با تلفن حرف می زنم یواشکی با دوستام می رم بیرون یواشکی گریه می کنم یواشکی می خندم یواشکی از یکی خوشم اومده یواشکی از یکی بدم اومده قبلنا کوچیک بودم یواشکی زنگ می زدم اینور اونور فوت می کردم! خیلی یواشکیه دیگه بقیه ش نمی گم 9 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ یواشکی با تلفن حرف می زنمیواشکی با دوستام می رم بیرون یواشکی گریه می کنم یواشکی می خندم یواشکی از یکی خوشم اومده یواشکی از یکی بدم اومده قبلنا کوچیک بودم یواشکی زنگ می زدم اینور اونور فوت می کردم! خیلی یواشکیه دیگه بقیه ش نمی گم اینا رو ولش کن. اون یواشکی که میگی از یکی خوشت اومده اونو یکم یواشکی توضیح بدی نمره قبولیتو میدم. و گر نه مشروط میشی. همه مون منتظریم. بگو 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ اینا رو ولش کن. اون یواشکی که میگی از یکی خوشت اومده اونو یکم یواشکی توضیح بدی نمره قبولیتو میدم. و گر نه مشروط میشی. همه مون منتظریم. بگو این جزو همون قسمته که خیلی یواشکیه البته مال یه زمانی بود الان نه!!! 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ این جزو همون قسمته که خیلی یواشکیهالبته مال یه زمانی بود الان نه!!! بالاخره یه روز صداش در میاد. حالا خوبه یکمشو یواشکی بگی تا یکم بارت سبک تر بشه. 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ بالاخره یه روز صداش در میاد. حالا خوبه یکمشو یواشکی بگی تا یکم بارت سبک تر بشه. خدا نکنه نه ممنون من بارم سبک هست احتیاج نیست سبکترش کنم! 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ خدا نکنه نه ممنون من بارم سبک هست احتیاج نیست سبکترش کنم! خودم یواشکی فهمیدم. اون شکلک گریه رو که گذاشتی ها؟ همه رو گفتی. همچین بارت سبک هم نیست. خوش بحال صاحب مسئله. حالا خودشم میدونه یا نه؟ 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ خودم یواشکی فهمیدم. اون شکلک گریه رو که گذاشتی ها؟ همه رو گفتی. همچین بارت سبک هم نیست. خوش بحال صاحب مسئله. حالا خودشم میدونه یا نه؟ کجا شکلک گریه گذاشتم؟ پشیمون شدم بابا می خوام اصلا ندونه! عجب اعترافی کردما اصلا حرفمو پس گرفتم! 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ کجا شکلک گریه گذاشتم؟ پشیمون شدم بابا می خوام اصلا ندونه! عجب اعترافی کردما اصلا حرفمو پس گرفتم! نمیشه که . همه عالم و ادم فهمیدن. وارد گود شدی دیگه تا اخرش باید بری. یواشکی شروع شد ولی داره مثه بمب میشه. گفته باشم. 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ نمیشه که . همه عالم و ادم فهمیدن. وارد گود شدی دیگه تا اخرش باید بری. یواشکی شروع شد ولی داره مثه بمب میشه. گفته باشم. نمی شه اگه خودت بمبش نکنی اصلا من چرا از اینجا رد شدم؟! گود کدومه؟ من در رفتم :texc5lhcbtrocnmvtp8 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ نمی شه اگه خودت بمبش نکنی اصلا من چرا از اینجا رد شدم؟! گود کدومه؟ من در رفتم :texc5lhcbtrocnmvtp8 باشه برو . جای پات تو این تاپیک برا همیشه ماندگار شد. یواشکی هم بری فایده نداره. اینجا سند داریم . من که پاک خودمو لو دادم. باز اوضاع بقیه بهتره. 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ من یواشکی زندگی میکنم همین!:JC_thinking: 7 لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ من یه زمانی یواشکی تلفنی... حرف میزدم... اما الان دیگه کار یواشکی ندارم 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ من یه زمانی یواشکی تلفنی... حرف میزدم...:icon_pf (34):اما الان دیگه کار یواشکی ندارم :yes: تلفن که حتما سر جاشه. حتما اونور تلفن سر جاش نیست؟ یواشکی یکم بیشتر توضیح بده. اینجا غریبه نداریم. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده