Fakur 9754 مالک ارسال شده در 24 دی، 2011 نهههههههههههه حال نمیده:viannen_38: واسه چی میخندی؟:JC_thinking: شایدم یواشکی یه خورده حالم خوبتره. از همون یواشکی ها یه ته استکانی نوش جون کردم. شایدم از اونه. هیسسسسسسسسس 1
sookut 13735 ارسال شده در 24 دی، 2011 شایدم یواشکی یه خورده حالم خوبتره. از همون یواشکی ها یه ته استکانی نوش جون کردم. شایدم از اونه. هیسسسسسسسسس تو یه چیزیت هست به خدا:ws28: 3
Fakur 9754 مالک ارسال شده در 24 دی، 2011 یواشکی میگمایمیل پسرم بود پاک پاک حس فضولیم گل کرده بود:biggrin: به پسرتون عرض سلام دارم و امیدوارم یه روزی جزو مردان موفق دنیا باشه. خدا براتون نگهش داره. بچه های شقایق هم همینطور. بهش یاد بده اگه عاشق شد مثه بابا مامانش عاشق بشه. نه کمتر نه بیشتر. البته یواشکی یادش بده. 4
shaden. 18583 ارسال شده در 24 دی، 2011 به پسرتون عرض سلام دارم و امیدوارم یه روزی جزو مردان موفق دنیا باشه. خدا براتون نگهش داره. بچه های شقایق هم همینطور. بهش یاد بده اگه عاشق شد مثه بابا مامانش عاشق بشه. نه کمتر نه بیشتر. البته یواشکی یادش بده. ممنون اتفاقا عاشق شدنشو گفتم سرو صدایی باشه مگه میشه من نفهمم فضولیم چی میشه؟:biggrin::JC_thinking:
Fakur 9754 مالک ارسال شده در 24 دی، 2011 تو یه چیزیت هست به خدا:ws28: من هیچی م نیست. دو روزه از ترکیه برگشتم هنوز حال و هوای اونجا تو ذهنمه. یکی دو روز که موندم و این خیابونا رو گشتم دوباره افسرده خواهم شد. البته بازم یواشکی میرم. همش دو هفته اینجام. 2
Fakur 9754 مالک ارسال شده در 24 دی، 2011 ممنوناتفاقا عاشق شدنشو گفتم سرو صدایی باشه مگه میشه من نفهمم فضولیم چی میشه؟:biggrin::JC_thinking: مادرا اگه یه بار تو چشای فرزندشون نگاه کنن همه چی دستشون میاد. خوش بحالتون که مادر هستید. 2
sookut 13735 ارسال شده در 24 دی، 2011 من هیچی م نیست. دو روزه از ترکیه برگشتم هنوز حال و هوای اونجا تو ذهنمه. یکی دو روز که موندم و این خیابونا رو گشتم دوباره افسرده خواهم شد. البته بازم یواشکی میرم. همش دو هفته اینجام. باشه عزیز خوش باشی
.FatiMa 36559 ارسال شده در 24 دی، 2011 یواشکی با تلفن حرف می زنم یواشکی با دوستام می رم بیرون یواشکی گریه می کنم یواشکی می خندم یواشکی از یکی خوشم اومده یواشکی از یکی بدم اومده قبلنا کوچیک بودم یواشکی زنگ می زدم اینور اونور فوت می کردم! خیلی یواشکیه دیگه بقیه ش نمی گم 9
Fakur 9754 مالک ارسال شده در 24 دی، 2011 یواشکی با تلفن حرف می زنمیواشکی با دوستام می رم بیرون یواشکی گریه می کنم یواشکی می خندم یواشکی از یکی خوشم اومده یواشکی از یکی بدم اومده قبلنا کوچیک بودم یواشکی زنگ می زدم اینور اونور فوت می کردم! خیلی یواشکیه دیگه بقیه ش نمی گم اینا رو ولش کن. اون یواشکی که میگی از یکی خوشت اومده اونو یکم یواشکی توضیح بدی نمره قبولیتو میدم. و گر نه مشروط میشی. همه مون منتظریم. بگو 1
.FatiMa 36559 ارسال شده در 24 دی، 2011 اینا رو ولش کن. اون یواشکی که میگی از یکی خوشت اومده اونو یکم یواشکی توضیح بدی نمره قبولیتو میدم. و گر نه مشروط میشی. همه مون منتظریم. بگو این جزو همون قسمته که خیلی یواشکیه البته مال یه زمانی بود الان نه!!! 1
Fakur 9754 مالک ارسال شده در 24 دی، 2011 این جزو همون قسمته که خیلی یواشکیهالبته مال یه زمانی بود الان نه!!! بالاخره یه روز صداش در میاد. حالا خوبه یکمشو یواشکی بگی تا یکم بارت سبک تر بشه. 2
.FatiMa 36559 ارسال شده در 24 دی، 2011 بالاخره یه روز صداش در میاد. حالا خوبه یکمشو یواشکی بگی تا یکم بارت سبک تر بشه. خدا نکنه نه ممنون من بارم سبک هست احتیاج نیست سبکترش کنم! 1
Fakur 9754 مالک ارسال شده در 24 دی، 2011 خدا نکنه نه ممنون من بارم سبک هست احتیاج نیست سبکترش کنم! خودم یواشکی فهمیدم. اون شکلک گریه رو که گذاشتی ها؟ همه رو گفتی. همچین بارت سبک هم نیست. خوش بحال صاحب مسئله. حالا خودشم میدونه یا نه؟ 2
.FatiMa 36559 ارسال شده در 24 دی، 2011 خودم یواشکی فهمیدم. اون شکلک گریه رو که گذاشتی ها؟ همه رو گفتی. همچین بارت سبک هم نیست. خوش بحال صاحب مسئله. حالا خودشم میدونه یا نه؟ کجا شکلک گریه گذاشتم؟ پشیمون شدم بابا می خوام اصلا ندونه! عجب اعترافی کردما اصلا حرفمو پس گرفتم! 1
Fakur 9754 مالک ارسال شده در 24 دی، 2011 کجا شکلک گریه گذاشتم؟ پشیمون شدم بابا می خوام اصلا ندونه! عجب اعترافی کردما اصلا حرفمو پس گرفتم! نمیشه که . همه عالم و ادم فهمیدن. وارد گود شدی دیگه تا اخرش باید بری. یواشکی شروع شد ولی داره مثه بمب میشه. گفته باشم. 2
.FatiMa 36559 ارسال شده در 24 دی، 2011 نمیشه که . همه عالم و ادم فهمیدن. وارد گود شدی دیگه تا اخرش باید بری. یواشکی شروع شد ولی داره مثه بمب میشه. گفته باشم. نمی شه اگه خودت بمبش نکنی اصلا من چرا از اینجا رد شدم؟! گود کدومه؟ من در رفتم :texc5lhcbtrocnmvtp8 1
Fakur 9754 مالک ارسال شده در 24 دی، 2011 نمی شه اگه خودت بمبش نکنی اصلا من چرا از اینجا رد شدم؟! گود کدومه؟ من در رفتم :texc5lhcbtrocnmvtp8 باشه برو . جای پات تو این تاپیک برا همیشه ماندگار شد. یواشکی هم بری فایده نداره. اینجا سند داریم . من که پاک خودمو لو دادم. باز اوضاع بقیه بهتره. 2
somaye.stormy 355 ارسال شده در 24 دی، 2011 من یه زمانی یواشکی تلفنی... حرف میزدم... اما الان دیگه کار یواشکی ندارم 2
Fakur 9754 مالک ارسال شده در 24 دی، 2011 من یه زمانی یواشکی تلفنی... حرف میزدم...:icon_pf (34):اما الان دیگه کار یواشکی ندارم :yes: تلفن که حتما سر جاشه. حتما اونور تلفن سر جاش نیست؟ یواشکی یکم بیشتر توضیح بده. اینجا غریبه نداریم. 1
ارسال های توصیه شده