ooraman 22216 ارسال شده در 24 دی، 2011 اون وقتا که مجرد بودم خیلی مشروب یواشکی فیلم یواشکی رمان چیز دار یواشکی ولی الان هیچ کار یواشکی انجام نمیدم :biggrin:غیر از این هرچی میگفتی که شقایق سرشما روبریده بود :biggrin: 8
شقایق31 40377 ارسال شده در 24 دی، 2011 انقدر کارا یواشکی انجام میدم هم خوب هم بد!!!! یواشکی گریه میکنم یواشکی با بهار میحرفم یواشکی جوک چیز دار میگم یواشکی به بعضیا کمک میکنم یواشکی با دوستا حرفای خلاف شرع! میگیم بعد میخندیم یواشکی 9 سال مامانم!!! 8
sookut 13735 ارسال شده در 24 دی، 2011 چرا اگه کسی واقعا کار یواشکی نداشته باشه میگین دروغ میگه؟ من همه پستها رو خوندم متاسفم واسه کسانی که سیگار و کارهای بد رو گفتن امیدوارم یه کم فک کنن باور کنین من هیچ کار یواشکی ندارم که خانوادم ندونن، نگین دروغ میگم 11
Fakur 9754 مالک ارسال شده در 24 دی، 2011 چرا اگه کسی واقعا کار یواشکی نداشته باشه میگین دروغ میگه؟من همه پستها رو خوندم متاسفم واسه کسانی که سیگار و کارهای بد رو گفتن امیدوارم یه کم فک کنن باور کنین من هیچ کار یواشکی ندارم که خانوادم ندونن، نگین دروغ میگم با این حساب خدا کنه یواشکی های منو نخونده باشی. هر چند آخرش گفتم هییییییییییییییییییییسسسسسس 5
alimec 23102 ارسال شده در 24 دی، 2011 چرا اگه کسی واقعا کار یواشکی نداشته باشه میگین دروغ میگه؟من همه پستها رو خوندم متاسفم واسه کسانی که سیگار و کارهای بد رو گفتن امیدوارم یه کم فک کنن باور کنین من هیچ کار یواشکی ندارم که خانوادم ندونن، نگین دروغ میگم آورین آورین یعنی تا بحال یواشکی هم دروغ نگفتین؟ 3
sookut 13735 ارسال شده در 24 دی، 2011 با این حساب خدا کنه یواشکی های منو نخونده باشی. هر چند آخرش گفتم هییییییییییییییییییییسسسسسس خوندم:icon_pf (34): یواشکیهاتو عوض کن دیگه:viannen_38: 2
sookut 13735 ارسال شده در 24 دی، 2011 آورین آورینیعنی تا بحال یواشکی هم دروغ نگفتین؟ به خانوادم نههههههههه آخه واسه چی دروغ بگم؟ 4
Fakur 9754 مالک ارسال شده در 24 دی، 2011 خوندم:icon_pf (34): یواشکیهاتو عوض کن دیگه:viannen_38: اینا فقط ده در صد یواشکی های منه. آنقدر یواشکی دارم که اگه بهم بجای فکور بگی مستر یواشکی , جا داره 3
sookut 13735 ارسال شده در 24 دی، 2011 اینا فقط ده در صد یواشکی های منه. آنقدر یواشکی دارم که اگه بهم بجای فکور بگی مستر یواشکی , جا داره یواشکی داشته باش ولی خوبشو داشته باش نه کارهایی که به ضررته:viannen_38: مستر یواشکی:icon_razz: 2
شقایق31 40377 ارسال شده در 24 دی، 2011 عه باز یادم اومد مجرد بودم یواشکی از مدرسه فرار کردیم رفتیم خونه دوستان فیلم دیدیم! سوووت یواشکی شماره ملتو میگرفتیم سر کارشون میذاشتیم دی: بعد از خواستگاری وحید یواشکی زنگ زدم بهش فوت کردم انقدر حال داد دی: 11
Fakur 9754 مالک ارسال شده در 24 دی، 2011 یواشکی داشته باش ولی خوبشو داشته باشنه کارهایی که به ضررته:viannen_38: مستر یواشکی:icon_razz: باشه چند تا از یواشکی های خوب من ایناست: یواشکی یکی رو تو دلم تحسین میکنم. بر عکسش هم هست ولی این از اون خوباشه. یواشکی به خیلی ها تو دلم بد و بیراه میگم. اینم از نظر من خوبه. حتما از نظر شما ممکنه , البته ممکنه خوب نباشه. یواشکی تو دلم به خیلیا میگم برو بابا . اینم متوسطه . یواشکی وقتی آب شنگولی خوردم چهره یه نفر رو میارم جلو چشام. در طول سال هم حدود ده بیست بار یواشکی عاشق میشم .اینقده خوبه که ممکنه باورت نشه. در کل : من با یواشکی هام زنده ام. 5
Fakur 9754 مالک ارسال شده در 24 دی، 2011 بچه ها من یه حرف یواشکی بگم؟ من یواشکی از عکسی که تو آواتار مینا - پ هست خوشم میاد. بازم هیسسسسس 6
shaden. 18583 ارسال شده در 24 دی، 2011 یه وقتایی انقدر حال میکنم کسی تو مغزو نمیتونه بخونه واسه همون کارای یواشکی به قول بچه ها هیسسسسسسسس اگه گفته بشه که یواشکی نیستش بهترین یواشکی که همه میخوان سرمو بکنن پچ پچ و با نگاه حرف زدنم با شقیه خیلی حال میده فقط دوتایی میفهمیم چی میگیم 8
sookut 13735 ارسال شده در 24 دی، 2011 باشه چند تا از یواشکی های خوب من ایناست: یواشکی یکی رو تو دلم تحسین میکنم. بر عکسش هم هست ولی این از اون خوباشه. یواشکی به خیلی ها تو دلم بد و بیراه میگم. اینم از نظر من خوبه. حتما از نظر شما ممکنه , البته ممکنه خوب نباشه. یواشکی تو دلم به خیلیا میگم برو بابا . اینم متوسطه . یواشکی وقتی آب شنگولی خوردم چهره یه نفر رو میارم جلو چشام. در طول سال هم حدود ده بیست بار یواشکی عاشق میشم .اینقده خوبه که ممکنه باورت نشه. در کل : من با یواشکی هام زنده ام. خوبه خوب ولی حالا چرا یواشکی تحسین میکنی؟:JC_thinking: بهتر نیست به خودشم بگی که تحسینش میکنی؟ بعد اینهمه عاشق میشی؟ به نظر من عاشق شدن اصلا هم حال نمیده 3
Fakur 9754 مالک ارسال شده در 24 دی، 2011 عه باز یادم اومدمجرد بودم یواشکی از مدرسه فرار کردیم رفتیم خونه دوستان فیلم دیدیم! سوووت یواشکی شماره ملتو میگرفتیم سر کارشون میذاشتیم دی: بعد از خواستگاری وحید یواشکی زنگ زدم بهش فوت کردم انقدر حال داد دی: سلام شقایق . این دگمه ابزار من غش داره. تو خیلی از جوابایی که دوستان میدن فعال نیست. خوشبختانه تو متن شما فعال بود. اینو برام یواشکی درستش کنید. در ضمن یواشکی هاتون قشنگ بودن. مرسی 4
shaden. 18583 ارسال شده در 24 دی، 2011 دیروز یواشکی ایمیل یکی رو چک کردم نهایت بدجنسیه ولی .......:girl_blush2::biggrin: 5
Fakur 9754 مالک ارسال شده در 24 دی، 2011 خوبه خوب ولی حالا چرا یواشکی تحسین میکنی؟:JC_thinking:بهتر نیست به خودشم بگی که تحسینش میکنی؟ بعد اینهمه عاشق میشی؟ به نظر من عاشق شدن اصلا هم حال نمیده یکی دو بار یواشکی عاشق بشی اونوقت میبینی که خیلی هم حال میده. اصلا نمیشه یواشکی عاشق نشد. خیلی حسّ خوبیه. در مورد تحسین های یواشکی هم نمیشه بهشون بگم. چون منو نمیشناسن. من از دور کار ها و بقیه حرکاتشونو میبینم و تحسین میکنم. گاهی خودشونو گاهی هم خالقشونو. 3
sookut 13735 ارسال شده در 24 دی، 2011 یکی دو بار یواشکی عاشق بشی اونوقت میبینی که خیلی هم حال میده. اصلا نمیشه یواشکی عاشق نشد. خیلی حسّ خوبیه. در مورد تحسین های یواشکی هم نمیشه بهشون بگم. چون منو نمیشناسن. من از دور کار ها و بقیه حرکاتشونو میبینم و تحسین میکنم. گاهی خودشونو گاهی هم خالقشونو. نهههههههههههه حال نمیده:viannen_38: واسه چی میخندی؟:JC_thinking: 3
Fakur 9754 مالک ارسال شده در 24 دی، 2011 دیروز یواشکی ایمیل یکی رو چک کردمنهایت بدجنسیه ولی .......:girl_blush2::biggrin: خیلی هم خوبه. اصولا یواشکی ها هیچکدومشون بد نیستن. حالا چیزی هم گیرت اومد؟ یواشکی بگو تا هیشکی نشنوه. 2
shaden. 18583 ارسال شده در 24 دی، 2011 خیلی هم خوبه. اصولا یواشکی ها هیچکدومشون بد نیستن. حالا چیزی هم گیرت اومد؟ یواشکی بگو تا هیشکی نشنوه. یواشکی میگم ایمیل پسرم بود پاک پاک حس فضولیم گل کرده بود:biggrin: 3
ارسال های توصیه شده