Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ سرنوشت کسی که 40 سال حکومت کرد و از قضا طرفداران بسیاری هم داشت و خود را ولی امر مسلمین جهان می پنداشت... الملک یبقی مع الکفر و لا یبقی مع الظلم... باور داشته باشید عاقبت هر دیکتاتوری با هر قدرتی چیزی جز خفت و خواری نخواهد بود... 29 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ آره پایان شب سیه سپید است ولی تا سحر بشه دهنمو حسابی مورد عنایت قرار میده:icon_razz: 17 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ چه تشابهی تو توصیفاتش هست....:viannen_38: 7 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ خدا ریشه ی همه ی دیکتاتورا رو بسوزونه! نباید میکشتنش!!!!! اشتباه کردن کشتنش!!! 9 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ بخاطر همینه بس میرن هی این ور اون ور شعار میدن این دیکتاتورها......نگو سرنوشت سرهنگ و امثال سرهنگ دیدن .....وخودشون رو خیس کردن 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ برای بار هزارم من میخوام به شما عرض کنم: قلعه حیوانات حسابش با کل دنیا از جمله لیبی و.... جداست. قلعه حیوانات دارای چنان باوری در بین حیوانات قلعه است که بعید میدانم فرو ریزد. چون حیوانات این قلعه بین انسان و حیوان متحیرند. :JC_thinking: 16 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ برای بار هزارم من میخوام به شما عرض کنم: قلعه حیوانات حسابش با کل دنیا از جمله لیبی و.... جداست. قلعه حیوانات دارای چنان باوری در بین حیوانات قلعه است که بعید میدانم فرو ریزد. چون حیوانات این قلعه بین انسان و حیوان متحیرند. :JC_thinking: اما اسی جون انگلیس این حرفا حالیش نیست. 1 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ با نظر اسی % 80 مخالفم :texc5lhcbtrocnmvtp8 چرا فرار نکرده بره یه کشور دیگه !!! 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ اما اسی جونانگلیس این حرفا حالیش نیست. ولی من خیلی تو بحر حیوانات موجود در این قلعه رفتم، کار با رفتن و نرفتن یکی درست نمیشه..... قلعه حیوانات سرزمین ناشناخته هاست،سرزمین جوگیرها، سرزمین احساساتی ها ...... باور کنید نمیشود آنرا با هیچ جای دنیا مقایسه کرد،مخصوصا از زمانیکه خود حیوانات اختیار این قلعه را بر عهده گرفتند. 8 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ حالا واقعا اینو کشتن؟ شاید یکی شبیهش باشه ها؟:JC_thinking: دست راستش زیرسر هم قطارهاش 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ برای بار هزارم من میخوام به شما عرض کنم: قلعه حیوانات حسابش با کل دنیا از جمله لیبی و.... جداست. قلعه حیوانات دارای چنان باوری در بین حیوانات قلعه است که بعید میدانم فرو ریزد. چون حیوانات این قلعه بین انسان و حیوان متحیرند. :JC_thinking: از هر کوفت گلی هم باشه فرو میریزه.......چون خیلی از این دیکتاتورها فک میکن لشکر و نیرو و کوفت و زهرمار دارن از بین نمیرن ولی دریغ از اینکه در مدت زمان کوتاه به سرنوشت قذافی و امثالهم گرفتار میشن:yes: 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ یاد سخنرانی 3 ساعته معمر قذافی علیه آمریکا در صحن سازمان ملل و پرت کردن منشور سازمان ملل به سمت بان کی مون و خر کیف شدن بعضی ها به خیر. 13 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ قضیه ایران فرق میکنه...خیلی هم فرق میکنه....خیلی پیچیده است اما همه چی دست به دست هم میده و این دیکتاتوری حالا حالا باقی میمونه...به خاطر موقعیت سوق الجیشی نظام فعلی ایران به نفع همه است..اول از همه انگلیس 5 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ ولی من خیلی تو بحر حیوانات موجود در این قلعه رفتم، کار با رفتن و نرفتن یکی درست نمیشه..... قلعه حیوانات سرزمین ناشناخته هاست،سرزمین جوگیرها، سرزمین احساساتی ها ...... باور کنید نمیشود آنرا با هیچ جای دنیا مقایسه کرد،مخصوصا از زمانیکه خود حیوانات اختیار این قلعه را بر عهده گرفتند. مطمئنا نمیشه با هیچ جای دنیا مقایسه کرد... اما استحاله پایان دیکتاتور همه جای دنیا یکیه، بالاخره یه موقعی برچیده میشه چون سیستمی بر اساس نیروهای مزدورهاست (سگها). و مزدورها در برهه ای از زمان میشن نیروهای گریز از مرکز و ممکن است پاچه ی خود ناپلئون رو بگیرن. همونطور که تو قضیه ی اختلاس شاهدش بودیم و هستیم و بازی قدرتی که انجام میشه و شکافی که ممکنه خودشون رو نابود کنه.... اشکال ما اینه که به گوسپندان امید داریم اما جنس مردم در لیبی از جنس گوساله بود ما باید منتظر درگیری خود انسان ها با سگهایشان باشیم. 8 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ مطمئنا نمیشه با هیچ جای دنیا مقایسه کرد...اما استحاله پایان دیکتاتور همه جای دنیا یکیه، بالاخره یه موقعی برچیده میشه چون سیستمی بر اساس نیروهای مزدورهاست (سگها). و مزدورها در برهه ای از زمان میشن نیروهای گریز از مرکز و ممکن است پاچه ی خود ناپلئون رو بگیرن. همونطور که تو قضیه ی اختلاس شاهدش بودیم و هستیم و بازی قدرتی که انجام میشه و شکافی که ممکنه خودشون رو نابود کنه.... اشکال ما اینه که به گوسپندان امید داریم اما جنس مردم در لیبی از جنس گوساله بود ما باید منتظر درگیری خود انسان ها با سگهایشان باشیم. چقدر جدی گرفتید این مردم رو.... درسته کار بزرگی صورت گرفته اما نتیجه میتونه افتضاح بشه همیشه کارهای بزرگ رو ادمای الزاما عاقل انجام نمیدن...مردم بی عقل اما متحد هم میتونند قدم بزرگ بردارند عین سی سال پیش ما 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ چقدر جدی گرفتید این مردم رو.... درسته کار بزرگی صورت گرفته اما نتیجه میتونه افتضاح بشه همیشه کارهای بزرگ رو ادمای الزاما عاقل انجام نمیدن...مردم بی عقل اما متحد هم میتونند قدم بزرگ بردارند عین سی سال پیش ما نتیجه که مطمئنا افتضاحه خب من هم گفتم که ما استباها به گوسپندان امید داریم!! در حالیکه کار کار خود سگ هاست... 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ نتیجه که مطمئنا افتضاحهخب من هم گفتم که ما استباها به گوسپندان امید داریم!! در حالیکه کار کار خود سگ هاست... افرین یعنی منتظری در مورد ایران هم همین اتفاق بیفته؟؟دخالت انگلیس و ناتو؟:JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ مسئله اینه که توایران مردم خودشونو به خواب زدند واین مدل رو نمیشه از خواب بیدارکرد...... وقتی توی جامعه میری میفهمی واقعا بعضی ها لیاقت هیچی رو ندارند....... یجورهایی حالم از زندگی و اکثریت مردم کشورمون بهم میخوره..... دیکتار کمه براشون .......... این جماعت درست بشو نیستند...... 8 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ افرین یعنی منتظری در مورد ایران هم همین اتفاق بیفته؟؟دخالت انگلیس و ناتو؟:JC_thinking: منتظرم!!؟؟! دخالت انگلیس !!!؟ قلعه الان مال انگلیسه!!! همه ی این انقلاب ها هم از طریق انگلیس هدایت میشه! فکر میکنی الان تونی بلر کجاست؟ 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ منتظرم!!؟؟!دخالت انگلیس !!!؟ قلعه الان مال انگلیسه!!! همه ی این انقلاب ها هم از طریق انگلیس هدایت میشه! فکر میکنی الان تونی بلر کجاست؟ دخالت رو اشتباه گفتم...منظورم خواست انگلیسه که بخواد این دیکتاتوری تغییر کنه... معلومه که همه چی توسط انگلیس هدایت میشه تونی کجاست حالا؟؟:JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده