Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ 1001-1002 1001-1002 شارژ 200 میلی ژول! نبض نداره! یکی بهش اکسیژن بده! شارژ 400 اون چیه؟! فکر کنم ضربان سینوسی باشه! :JC_thinking: آفرین! برگشت!:texc5lhcbtrocnmvtp8 فقط الان وضعیتش زیاد خوب نیست! :icon_pf (34): بیشتر بهش توجه کنید خب! :icon_razz: مدیر مربوطه ببخشید یک اسپم دادیم تاپیک بیاد بالا ...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 6 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ یه زمونی میومدیم گفتگوی آزاد، یه تاپیک میزدیم، دو ثانیه نشده 57 تا تنکس میخوردیم 6 7 تا پست میومد پشتش همون اول میومدیم میدیدم حداقل 17 18 پای ثابت تالار هستن الان نیستن هیچکی نیست همین الان این موقع بعدازظهر پنجشنبه ساعت دوروبر 9ه فقط من هستم و یکی دیگه... کاش بشه برش گردوند به همون حالت! ای نواندیشان کجائیــــــد!؟ نمیرید برگردید و تالار گفتگوی آزاد را زنده نگه دارید ... تا "انجمن نواندیشانِ مرده" نشویم. بیایید بار دیگر زنده شویم... و اندیشه های نابمان را به رخ ضداندیشه گان بکشیم... تاپیک ها یا خیلی کلیشه ای شده یا فقط تنکس خورش خوبه و جای بحثی ندارن وقتی بعضی تاپیک ها رو میبینم دلم برای تاپیکای اگه با بالاییت ... ، اگه بالاییتو ... ، دخترا یه عدد کم کنن ...؛ تنگ میشه 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ ممنون عابدی بابت تاپیک خوبت... ببخشید ولی به نظرم تاپیک ها یه مقدار تکراری شده که این همه تقصیر کاربر ها و ادمین و غیره نیست...یه سری فیل/ترینگ ها هست که نمی ذاره هر بحثی صورت بگیره و تاپیک ها شده مسائل تکراری .... این همه موضوع اجتماعی هست بجر باکره بودن و اعتیاد و زن های خیابانی.... می شه رو اونا بحث کرد...البته اگه سیاسی نشه مثال؟ دانشحو و کار دانشجویی...ببینید ما هممون دانشجوییم...حالا هممون نه 90%....چند تا از ما همزمان با درسمون کار هم می کنیم....همین تجربه ها با ارزشه..نیست؟ نمی شه رو اینا بحث کرد؟ :JC_thinking: 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده