ooraman 22216 ارسال شده در 20 دی، 2011 "چقدر مهمه دندونش رو پر کرده باشه" خوبه؟ نه بابا یه دردی رو مثال بزن که درمون داشته باشه ،قابل بحث باشه کسی که دندونش و پر کرده که دیگه باید بره یه گوشه موشه ای بمیره!:biggrin: ببخشید یه سوالم داشتم یعنی از نظر جـــــــَـــنابعالی در حد دندون پر کردنه؟!!! 2
Neutron 60972 سازنده ارسال شده در 20 دی، 2011 نه بابا یه دردی رو مثال بزن که درمون داشته باشه ،قابل بحث باشه کسی که دندونش و پر کرده که دیگه باید بره یه گوشه موشه ای بمیره!:biggrin: ببخشید یه سوالم داشتم یعنی از نظر جـــــــَـــنابعالی در حد دندون پر کردنه؟!!! ای یه چیزی تو همون مایه ها... البته نه در اون حد... در حد عصب کشی 2
ooraman 22216 ارسال شده در 20 دی، 2011 ای یه چیزی تو همون مایه ها... البته نه در اون حد... در حد عصب کشی بــَــلــَـه بــَــلــَـه.... 2
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 20 دی، 2011 ای یه چیزی تو همون مایه ها... البته نه در اون حد... در حد عصب کشی یعنی مهمه که عصب کشی کرده باشه یا نکرده باشه؟؟!! 1
Neutron 60972 سازنده ارسال شده در 20 دی، 2011 یعنی مهمه که عصب کشی کرده باشه یا نکرده باشه؟؟!! دقیقا. چطور میشه فهمید حالا؟ خوب تاپیک به کجا رسید؟ من منتظر جوابم ... منتظر جواب چی؟ این تاپیک اسپم آزاده تا بالا بمونه... تا همگان ببینند و پند گیرند. 3
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 20 دی، 2011 دقیقا. چطور میشه فهمید حالا؟ . میشه بنده یه کوفت بگویم به شما؟!! 2
Neutron 60972 سازنده ارسال شده در 20 دی، 2011 میشه بنده یه کوفت بگویم به شما؟!! چرا نمیشه کیه که توجه کنه! بابا یه سوال واسه یه جوون پیش اومده چرا اینطور باهاش برخورد میشه در جامعه واقعا؟؟ چرا جامعه ما با گوساله های پرسشگری مثل من مازوخیالیستی برخورد میکنه!!؟!؟ آه ای روزگار، من چگونه در این زندان سایه و تاریک دوام بیارم... هان؟!؟ اون آب آناناس رو بده به من لطفا!!!!! 3
felorans666 12046 ارسال شده در 20 دی، 2011 منتظر جواب چی؟ این تاپیک اسپم آزاده تا بالا بمونه... تا همگان ببینند و پند گیرند. یعنی مخاطبت من بودم دست خودم نیست ... مجبورممممممم اسپم کنم ... 3
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 20 دی، 2011 چرا نمیشه کیه که توجه کنه! بابا یه سوال واسه یه جوون پیش اومده چرا اینطور باهاش برخورد میشه در جامعه واقعا؟؟ چرا جامعه ما با گوساله های پرسشگری مثل من مازوخیالیستی برخورد میکنه!!؟!؟ آه ای روزگار، من چگونه در این زندان سایه و تاریک دوام بیارم... هان؟!؟ اون آب آناناس رو بده به من لطفا!!!!! د اگه جواب شفاف بدیم که به سرنوشت پدربزرگ گوساله دچار میشیم پسر جان! برو دنبال زندگیت اینا همه توطئه ست که از اصل ولایت فقیه دورت کنه...برو من بهت علاقه مندم که دارم اینو میگم :biggrin: 6
Neutron 60972 سازنده ارسال شده در 20 دی، 2011 یعنی مخاطبت من بودم دست خودم نیست ... مجبورممممممم اسپم کنم ... نه بابا اسپم آزاده ... از اسپم تا آزادی ... 2
هولدن کالفیلد 19948 ارسال شده در 20 دی، 2011 هرچي كه مردني باشه خواه نا خواه مي ميره مهم نيست ما باشيم يا نباشيم انچه باقي است وراي من تو است ..بعله 4
Neutron 60972 سازنده ارسال شده در 20 دی، 2011 د اگه جواب شفاف بدیم که به سرنوشت پدربزرگ گوساله دچار میشیم پسر جان! برو دنبال زندگیت اینا همه توطئه ست که از اصل ولایت فقیه دورت کنه...برو من بهت علاقه مندم که دارم اینو میگم :biggrin: پدر بزرگ چرا انسانها همه جای ما گوساله ها را میخورند اما با خرها کاری ندارند؟ 1
felorans666 12046 ارسال شده در 20 دی، 2011 نه بابا اسپم آزاده ...از اسپم تا آزادی ... بحث 3o یا 3o نکن جانم مردم گلابی که نیستن ... آزادی 1
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 20 دی، 2011 پدر بزرگچرا انسانها همه جای ما گوساله ها را میخورند اما با خرها کاری ندارند؟ چون خوشمزه تریم و صد البته چون فکر میکنیم خطرناکتر!! اما خرها فقط برای ادما منفعت دارند :biggrin: 2
Neutron 60972 سازنده ارسال شده در 20 دی، 2011 هرچي كه مردني باشه خواه نا خواه مي ميره مهم نيست ما باشيم يا نباشيم انچه باقي است وراي من تو است ..بعله و آیا یک اجتماع محلی تنها جمع جبری تعدادی از کاربران و یا چیزی فراتر از جمع جبری اعضای آن است؟ زنده باد حس تعلق و حافظی که گفت: یک ذره وفا را به دو عالم نفروشیم هرچند در این دهر خریدار ندارد. 2
Neutron 60972 سازنده ارسال شده در 20 دی، 2011 چون خوشمزه تریم و صد البته چون فکر میکنیم خطرناکتر!! اما خرها فقط برای ادما منفعت دارند :biggrin: اما بعضی وقتها خرها لگد میزنند... و حتی آدمها را میکشند!؟!! 1
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 20 دی، 2011 اما بعضی وقتها خرها لگد میزنند... و حتی آدمها را میکشند!؟!! خرها فقط به خرتر از خودشون لگد میزنند! ادما اما راه همزیستی مسالمت امیز رو با خرها خوب یاد گرفتند...کافیه علف کافی و استراحت روزانه تامین بشه 2
Neutron 60972 سازنده ارسال شده در 20 دی، 2011 خرها فقط به خرتر از خودشون لگد میزنند! ادما اما راه همزیستی مسالمت امیز رو با خرها خوب یاد گرفتند...کافیه علف کافی و استراحت روزانه تامین بشه خب با گوسپندان چه کنیم؟ هرچه میگویم فقط بع بع میکنند!! 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری