shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ من خودمو میگم که پای ثابت تالاربودم نه حوصله ای مونده نه دلو دماغی.آنلاین بودنم فقط شده رفرش شاید از روی عادت .بحث ها اکثرا تکراری ویا جذاب نیس . 3 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ خب به نظر منم این اتفاق چندتا دلیل میتونه داشته باشه اول از همه این که با شروع شدن فصل دانشگاهها، کمتر وقتی برای اینجور بحث ها باقی میمونه بعد از اون هم سیاست های مدیریتی حاکم بر این تالاره که به نظرم بی تاثیر نیست (قصدم دخالت در تالار نیست فقط نظرم رو گفتم):icon_pf (44): 7 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ خب به نظر منم این اتفاق چندتا دلیل میتونه داشته باشهاول از همه این که با شروع شدن فصل دانشگاهها، کمتر وقتی برای اینجور بحث ها باقی میمونه بعد از اون هم سیاست های مدیریتی حاکم بر این تالاره که به نظرم بی تاثیر نیست (قصدم دخالت در تالار نیست فقط نظرم رو گفتم):icon_pf (44): محمد رضا جان بحث دخالت اصلا مطرح نیست ما همه نو اندیشیم و واشه زنده بودن اینجا تلاش میکنیم خب مشکلی اگر در سیاست مدیریتی هست خوشحال میشم بشنوم ولی یک نکته رو عرض کنم دیروز به خاطر تست هم شده تالار و به امون خدا رها کردیم با وجودی که بودم اصلا در گفتگوی آزاد نیومدم میدونی نتیجش چی شد؟ 4 تا تاپیک تبلیغاتی که شدیدا خلاف قوانین هستش و توسط ادمین حذف شد یک پست توهین که حذف کردمش دو تا تاپیک طنز که مربوط به تالار عکس بود و امروز منتقل کردم یک تاپیک کپی پیست که فعلا منتقل نکردم و یک تاپیک مشابه که ادغام نکردم خب اگه بخوایم قوانین تالار و زیر پا بذاریم میشه بازار شام نه تالار آزاد هر چیزی در این تالار پیدا میشه جز دو تا تاپیکی که قابل بحث باشه:icon_razz: حالا منتظر پیشنهاد سازندت هستم 5 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ محمد رضا جان بحث دخالت اصلا مطرح نیست ما همه نو اندیشیم و واشه زنده بودن اینجا تلاش میکنیم خب مشکلی اگر در سیاست مدیریتی هست خوشحال میشم بشنوم ولی یک نکته رو عرض کنم دیروز به خاطر تست هم شده تالار و به امون خدا رها کردیم با وجودی که بودم اصلا در گفتگوی آزاد نیومدم میدونی نتیجش چی شد؟ 4 تا تاپیک تبلیغاتی که شدیدا خلاف قوانین هستش و توسط ادمین حذف شد یک پست توهین که حذف کردمش دو تا تاپیک طنز که مربوط به تالار عکس بود و امروز منتقل کردم یک تاپیک کپی پیست که فعلا منتقل نکردم و یک تاپیک مشابه که ادغام نکردم خب اگه بخوایم قوانین تالار و زیر پا بذاریم میشه بازار شام نه تالار آزاد هر چیزی در این تالار پیدا میشه جز دو تا تاپیکی که قابل بحث باشه:icon_razz: حالا منتظر پیشنهاد سازندت هستم منظورم این نبود که تالارو به امون خدا رها کنیم تالار معدن رو هم که به امون خدا رها کنیم یه سریا با چاله میدون اشتباه میگیرن و فحش و فحش کاری راه میندازن (فک کنم بدونی منظورم کیه دقیقا!) چه برسه به اینجا ضرورت وجود قوانین هم که کاملا مشخصه و بدون اون نمیشه کاری کرد ولی خب یه سری اتفاقاتی افتاد طی یک ماه گذشته که باعث شد تالار آزاد از اون پویایی خودش بیفته مثل بستن دسترسی بعضی ها به اینجا یا قفل کردن تاپیک های پربازدید بازم میگم اصلا قصدم دخالت در تالار نیست و مدیر تالار معدن و کاربر تازه وارد، هیچ فرقی با هم در تالار آزاد ندارن.:icon_pf (44): 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ باز گفت دخالت:vahidrk: خب محمد رضا خودت مدیری با مشکلات ما حتما آشنایی داری در مورد بسته شدن دسترسی بعضی کاربران که فقط دو نفر فعلا هستند میخوام وجدانا خودت نظر بدی یک کاربر روزی سه الی 4 تا تاپیک سیاسی یا غیر اخلاقی میزنه شما چند بار تذکر دادی اهمیت نداد اخطار دادی اهمیت نداد از یک طرف هم فشار از طرف مدیران ارشد که مثلا چرا کاربر x و باهاش بر خورد نمیکنید؟ خب در این صورنت چکار میکنی؟ ما 3 تا مدیر تالار مشورت کردیم به این نتیجه رسیدیم به صلاح انجمن هست که دسترسیش بسته بشه با ارشد ها در میون گذاشتیم بعد از یک روز اونا هم نتیجه گرفتن دسترسی کاربر بسته بشه هر چند الان اون کاربر در تالار دیگه اون تاپیک و میزنه و سریع حذف میشه و به احتمال زیاد اخراج بشه شاید تنبیه بشه در مورد تاپیک پر بازدید کننده که احتمالا حدس میزنم برای کی باشه و از یک طرف چند گزارش تخلف از کاربرا میاد که شوخی ها گسترده شده و جلو این شوخیا گرفته بشه از یک طرف بالای 30 صفحه اسپم بود با اینکه گفته بودیم اسپم ممنوع ولی در حد دو الی سه پست مشکل نداره ولی خیلی راحت 30 صفحه اسپم شد بخاطر همین اون تاپیک بسته شد تا همه کاربران یاد بگیرن که اسپم با بحث مفید و شوخی های غیر اخلاقی فرق داره از بیرون گود به قضیه و تالار نگاه کردن کاملا فرق داره تا اینکه تو کار باشی و بخوای مدیریت کنی بیشترین حساسیت رو در همه تالار ها تالار آزاد داره تالاری که هر روز بدون استثنا گزارش تخلفش زیاده و ما مجبوریم تا رسیدگی کنیم وگرنه از طرف مدیران ارشد و یا ادمین مورد سوال و جواب قرار میگیریم که چرا فلان کاربر باش بر خورد نشد چرا رسیدگی نشدو ..... 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ باز گفت دخالت:vahidrk:خب محمد رضا خودت مدیری با مشکلات ما حتما آشنایی داری در مورد بسته شدن دسترسی بعضی کاربران که فقط دو نفر فعلا هستند میخوام وجدانا خودت نظر بدی یک کاربر روزی سه الی 4 تا تاپیک سیاسی یا غیر اخلاقی میزنه شما چند بار تذکر دادی اهمیت نداد اخطار دادی اهمیت نداد از یک طرف هم فشار از طرف مدیران ارشد که مثلا چرا کاربر x و باهاش بر خورد نمیکنید؟ خب در این صورنت چکار میکنی؟ ما 3 تا مدیر تالار مشورت کردیم به این نتیجه رسیدیم به صلاح انجمن هست که دسترسیش بسته بشه با ارشد ها در میون گذاشتیم بعد از یک روز اونا هم نتیجه گرفتن دسترسی کاربر بسته بشه هر چند الان اون کاربر در تالار دیگه اون تاپیک و میزنه و سریع حذف میشه و به احتمال زیاد اخراج بشه شاید تنبیه بشه در مورد تاپیک پر بازدید کننده که احتمالا حدس میزنم برای کی باشه و از یک طرف چند گزارش تخلف از کاربرا میاد که شوخی ها گسترده شده و جلو این شوخیا گرفته بشه از یک طرف بالای 30 صفحه اسپم بود با اینکه گفته بودیم اسپم ممنوع ولی در حد دو الی سه پست مشکل نداره ولی خیلی راحت 30 صفحه اسپم شد بخاطر همین اون تاپیک بسته شد تا همه کاربران یاد بگیرن که اسپم با بحث مفید و شوخی های غیر اخلاقی فرق داره از بیرون گود به قضیه و تالار نگاه کردن کاملا فرق داره تا اینکه تو کار باشی و بخوای مدیریت کنی بیشترین حساسیت رو در همه تالار ها تالار آزاد داره تالاری که هر روز بدون استثنا گزارش تخلفش زیاده و ما مجبوریم تا رسیدگی کنیم وگرنه از طرف مدیران ارشد و یا ادمین مورد سوال و جواب قرار میگیریم که چرا فلان کاربر باش بر خورد نشد چرا رسیدگی نشدو ..... شرمنده اسپم شد: مدیر مدیره.... خانوم مدیره....:yes: مرسی بحث چیه؟ کی میگه نو اندیشان از رونق افتاده؟؟؟ کجاش از رونق افتاده؟؟ خیلیم خوبه! 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ شرمنده اسپم شد:مدیر مدیره.... خانوم مدیره....:yes: مرسی بحث چیه؟ کی میگه نو اندیشان از رونق افتاده؟؟؟ کجاش از رونق افتاده؟؟ خیلیم خوبه! خب علی جان چند روزه بحث سر سوت و کور شدن انجمنه که بنظرم در تمام کل انجمن هست نه فقط آزاد ولی خب چشم هرانجمنی معمولا تالار آزاد هستش بخطر همین اینجا بیشتر به چشم میاد من چند روزه تاپیک ها رو میبینم ولی قادر به جواب دادن نیستم متاسفانه چون اکثرا با موبایل هستم و در محیط کارم هم سیستم ندارم با ورژن جدید نه میتونم پیغام بدم و نه پست بدم مگر اینکه یکم انگولک کنم و با استایل موبایل بخوام بیام که باز هم مشکلات خودش رو داره فقط میتونم کارهای مدیریتی انجام بدم:icon_pf (34): من بشخصه بخاطر همین مشکل ورژن جدید فعالیتم خیلی کم شده 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ خب علی جان چند روزه بحث سر سوت و کور شدن انجمنه که بنظرم در تمام کل انجمن هست نه فقط آزاد ولی خب چشم هرانجمنی معمولا تالار آزاد هستش بخطر همین اینجا بیشتر به چشم میادمن چند روزه تاپیک ها رو میبینم ولی قادر به جواب دادن نیستم متاسفانه چون اکثرا با موبایل هستم و در محیط کارم هم سیستم ندارم با ورژن جدید نه میتونم پیغام بدم و نه پست بدم مگر اینکه یکم انگولک کنم و با استایل موبایل بخوام بیام که باز هم مشکلات خودش رو داره فقط میتونم کارهای مدیریتی انجام بدم:icon_pf (34): من بشخصه بخاطر همین مشکل ورژن جدید فعالیتم خیلی کم شده اصلا کل انجمن سوت و کور شده و این طبیعیه!!! ترم دانشگاه شروع شده خوب همین یه دلیل واضحه!!! از طرفی آزمون ارشد هم نزدیکه که خودش یه دلیل دیگس!!! اصلا نباید این موضوع رو گردن کسی انداخت!!! 1 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ باز گفت دخالت:vahidrk:خب محمد رضا خودت مدیری با مشکلات ما حتما آشنایی داری در مورد بسته شدن دسترسی بعضی کاربران که فقط دو نفر فعلا هستند میخوام وجدانا خودت نظر بدی یک کاربر روزی سه الی 4 تا تاپیک سیاسی یا غیر اخلاقی میزنه شما چند بار تذکر دادی اهمیت نداد اخطار دادی اهمیت نداد از یک طرف هم فشار از طرف مدیران ارشد که مثلا چرا کاربر x و باهاش بر خورد نمیکنید؟ خب در این صورنت چکار میکنی؟ ما 3 تا مدیر تالار مشورت کردیم به این نتیجه رسیدیم به صلاح انجمن هست که دسترسیش بسته بشه با ارشد ها در میون گذاشتیم بعد از یک روز اونا هم نتیجه گرفتن دسترسی کاربر بسته بشه هر چند الان اون کاربر در تالار دیگه اون تاپیک و میزنه و سریع حذف میشه و به احتمال زیاد اخراج بشه شاید تنبیه بشه در مورد تاپیک پر بازدید کننده که احتمالا حدس میزنم برای کی باشه و از یک طرف چند گزارش تخلف از کاربرا میاد که شوخی ها گسترده شده و جلو این شوخیا گرفته بشه از یک طرف بالای 30 صفحه اسپم بود با اینکه گفته بودیم اسپم ممنوع ولی در حد دو الی سه پست مشکل نداره ولی خیلی راحت 30 صفحه اسپم شد بخاطر همین اون تاپیک بسته شد تا همه کاربران یاد بگیرن که اسپم با بحث مفید و شوخی های غیر اخلاقی فرق داره از بیرون گود به قضیه و تالار نگاه کردن کاملا فرق داره تا اینکه تو کار باشی و بخوای مدیریت کنی بیشترین حساسیت رو در همه تالار ها تالار آزاد داره تالاری که هر روز بدون استثنا گزارش تخلفش زیاده و ما مجبوریم تا رسیدگی کنیم وگرنه از طرف مدیران ارشد و یا ادمین مورد سوال و جواب قرار میگیریم که چرا فلان کاربر باش بر خورد نشد چرا رسیدگی نشدو ..... البته همه اینایی که من گفتم 30% ماجراس بقیش مربوط میشه به فصل درس و دانشگاه و اینا ولی خب اسپم هم گاهی لازمه و باعث رونق تالار میشه من خودم از هر اسپمی در تالار معدن استقبال میکنم :texc5lhcbtrocnmvtp8 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ البته همه اینایی که من گفتم 30% ماجراسبقیش مربوط میشه به فصل درس و دانشگاه و اینا ولی خب اسپم هم گاهی لازمه و باعث رونق تالار میشه من خودم از هر اسپمی در تالار معدن استقبال میکنم :texc5lhcbtrocnmvtp8 حتما mahrookh666 رو میشناسید!!!! حتما خبرش میکنم و این موضوعو بهش اطلاع میدم!!!!!!!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ البته همه اینایی که من گفتم 30% ماجراسبقیش مربوط میشه به فصل درس و دانشگاه و اینا ولی خب اسپم هم گاهی لازمه و باعث رونق تالار میشه من خودم از هر اسپمی در تالار معدن استقبال میکنم :texc5lhcbtrocnmvtp8 خب جواب سوالی که ازت پرسیدم و ندادی ولی یادمه تنها پستی که در تالار معدن زدم و نوشتم محمد جان من حمایتت میکنم بلافاصله پاک کردی و بهم تذکر دادی در تالار تخصصی اسپم ممنوعه لطفا اسپم نکن:icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ خب جواب سوالی که ازت پرسیدم و ندادی ولی یادمه تنها پستی که در تالار معدن زدم و نوشتم محمد جان من حمایتت میکنم بلافاصله پاک کردی و بهم تذکر دادی در تالار تخصصی اسپم ممنوعه لطفا اسپم نکن:icon_razz: به این میگن جواب دندان شکن!!!! 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ در کل بازدید از سایت خیلی کم شده طبیعیه که بازدید گفتگوی ازاد هم کم میشه از یه طف هم فکر میکنم تعداد ثبت نام سایت پایین اومد و کاربرهای قدیمی هم که وقتی 3 یا 4 بار تو یه تاپیک برن و بحث کنن دیگه رقبتی به سر زدن به اون تاپیک ندارن از طرفی چون گزینه هایی که برای زدن تاپیک هست برای کار برای قدیمی تکراری شده خودش میتونه یکی از دلایل مهم باشه از اون طرفش حالا 90 درصد تاپیکایی که زده میشه چون از مشکلات جامعه هست بعد یه مدت ادمو میبره به سمت افسردگیه مبرم:biggrin: 7 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ خب جواب سوالی که ازت پرسیدم و ندادی ولی یادمه تنها پستی که در تالار معدن زدم و نوشتم محمد جان من حمایتت میکنم بلافاصله پاک کردی و بهم تذکر دادی در تالار تخصصی اسپم ممنوعه لطفا اسپم نکن:icon_razz: اون حرفم که شوخی بود:yes: الان اسپم نداریم تو تالار معدن ...:167: بحث اسپم در تالارای تخصصی و عمومی کلا فرق میکنه حتی اطلاعیه ای هم که تالار معدن داشت تا چند وقت پیش مبنی بر پاک کردن بلافاصله اسپم بود. جواب اون سوالم به عنوان یه شخص سوم میتونم بدم چون زیاد در جریانش نبودم :yes: 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ اون حرفم که شوخی بود:yes:الان اسپم نداریم تو تالار معدن ...:167: بحث اسپم در تالارای تخصصی و عمومی کلا فرق میکنه حتی اطلاعیه ای هم که تالار معدن داشت تا چند وقت پیش مبنی بر پاک کردن بلافاصله اسپم بود. جواب اون سوالم به عنوان یه شخص سوم میتونم بدم چون زیاد در جریانش نبودم :yes: هر مدیری که برای تالار زحمت میکشه حالا چه تخصصی چه عمومی دوست داره زحمتش و بی ارزش نکن تو قوانین تالار آزاد مثل تخصصی اومده اسپم ممنوعه با این حال ما در حد پند پست رو پاک نمیکنیم ولی اگر گسترده بشه تاپیک قفل میشه یا پاک میشه 5 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ البته همه اینایی که من گفتم 30% ماجراسبقیش مربوط میشه به فصل درس و دانشگاه و اینا ولی خب اسپم هم گاهی لازمه و باعث رونق تالار میشه من خودم از هر اسپمی در تالار معدن استقبال میکنم :texc5lhcbtrocnmvtp8 یعنی داری دعوتم میکنی برا اسپم من بیام تنهایی 1000 صفحه اسپم تحویلت میدم 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ هر مدیری که برای تالار زحمت میکشه حالا چه تخصصی چه عمومی دوست داره زحمتش و بی ارزش نکن تو قوانین تالار آزاد مثل تخصصی اومده اسپم ممنوعه با این حال ما در حد پند پست رو پاک نمیکنیم ولی اگر گسترده بشه تاپیک قفل میشه یا پاک میشه بله! نمونش تاپیک اینجانب!!! هر تالاری قوانین خودشو داره!!! 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ حال همهی ما خوب است اما تو باور نکن! برای من یکی که دیگه نه دلی هست نه دماغی برای این جا نشستن و حرف زدن البته این فقط محدود به این فضا نیست ترک فیس بوک کردیم دیر زمانیست...ترک دنیای واقعی نیز حتی گاهی... 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده