Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ كارشناس تغذیه ادعا كرده اند كه خوردن یكجای مقدار زیادی فلفل تند می تواند موجب مرگ شود. به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، این كارشناسان می گویند: هرچند اكثر مردم طاقت آن را ندارند كه تا سرحد مرگ، فلفل تند و داغ بخورند اما به لحاظ تئوریك این امكان وجود دارد كه فردی از خوردن مقادیر زیاد فلفل تند بمیرد. بنا برگزارش مجله آنلاین لایوساینس، در محاسبه ای كه در سال ۱۹۸۰ میلادی صورت گرفت، معلوم شد كه اگر ۱.۳ كیلوگرم فلفل خیلی تند و پودر شده یكجا مصرف شود، می تواند یك فرد ۶۸ كیلویی را از پای در بیاورد. البته بدن انسان معمولا زودتر از این كه آسیب ببیند، واكنش نشان می دهد تا چنین اتفاقی نیفتد اما اگر فردی در برابر واكنش بدن مقاومت كند، ممكن است حتی جان خود را به خطر بیندازد. این كارشناسان می گویند: فلفل تند سیستم عصبی سمپاتیك را فعال می كند. عصب سمپاتیك كنترل اكثر اعضای داخلی بدن را برای مصرف انرژی بیشتر برعهده دارد به طوری كه بدن بتواند كالری بیشتری بسوزاند. مصرف فلفل تند در واقع سرعت سوخت و ساز را در بدن بالا می برد و به همین خاطر به لاغر شدن كمك می كند. اما «كاپسایسین» یك ماده فعال در فلفل است كه موجب التهاب بافتی می شود و اگر به مقدار زیاد استفاده شود می تواند به لایه مخاطی معده و روده آسیب جدی وارد كند. آفتاب 5 نقل قول لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ كارشناس تغذیه ادعا كرده اند كه خوردن یكجای مقدار زیادی فلفل تند می تواند موجب مرگ شود. به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، این كارشناسان می گویند: هرچند اكثر مردم طاقت آن را ندارند كه تا سرحد مرگ، فلفل تند و داغ بخورند اما به لحاظ تئوریك این امكان وجود دارد كه فردی از خوردن مقادیر زیاد فلفل تند بمیرد. بنا برگزارش مجله آنلاین لایوساینس، در محاسبه ای كه در سال ۱۹۸۰ میلادی صورت گرفت، معلوم شد كه اگر ۱.۳ كیلوگرم فلفل خیلی تند و پودر شده یكجا مصرف شود، می تواند یك فرد ۶۸ كیلویی را از پای در بیاورد. البته بدن انسان معمولا زودتر از این كه آسیب ببیند، واكنش نشان می دهد تا چنین اتفاقی نیفتد اما اگر فردی در برابر واكنش بدن مقاومت كند، ممكن است حتی جان خود را به خطر بیندازد. این كارشناسان می گویند: فلفل تند سیستم عصبی سمپاتیك را فعال می كند. عصب سمپاتیك كنترل اكثر اعضای داخلی بدن را برای مصرف انرژی بیشتر برعهده دارد به طوری كه بدن بتواند كالری بیشتری بسوزاند. مصرف فلفل تند در واقع سرعت سوخت و ساز را در بدن بالا می برد و به همین خاطر به لاغر شدن كمك می كند. اما «كاپسایسین» یك ماده فعال در فلفل است كه موجب التهاب بافتی می شود و اگر به مقدار زیاد استفاده شود می تواند به لایه مخاطی معده و روده آسیب جدی وارد كند. آفتاب بله... خدا بیامرزه عمو فلفلی رو... بنده خدا هرچی فلفل تند بود میخورد!!! آخرش سکته کرد.... 4 نقل قول لینک به دیدگاه
verbena 1111 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ جالب بود... بین ادویه جات یه فلفل میخوردیم ها!!!!:JC_thinking: 2 نقل قول لینک به دیدگاه
Ssara 14641 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ جالب بود...بین ادویه جات یه فلفل میخوردیم ها!!!!:JC_thinking: خب به اندازه بخور! دارچین , زعفران و خیلی از ادویه های دیگه در کنار فواید زیاد مضراتی هم دارن البته اگه در مصرفش افراط کنیم!:yes: نمک هم جز ادویه ست؟! اون که ضررهاش بر هیچ کسی پوشیده نیست. ولی از طرفی همه میدونم نمک و سدیم چقدر برای بدن ضروریه. اندازه... اندازه... 1 نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .