RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ من فكر ميكنم چندتا دليل داشته باشه1- اختلافات مكرر به دليل نداشتن سياست در بحث2-بي مرامي هاي مكرر 3- دل شكستناي مكرر 4-منفعت جويي و حزب باد بودن خيليا 5-رفتن بسياري از خوبان -6-ورژنه جديد كه من يكي واقعا باهاش حسه خوبي ندارم7-اين مورد خيلي مهمه يه زماني بود كاربر جديد ميومد يه تاپیك ميزد حالا بدبخت نميدونست تكراريه و... كسي چيزي نميگفت و ممكن بود بعضا اين مبحث تكراري دوباره مورد استقبال قرار ميگرفت و يا خيلي آروم تو پروفش بهش تذكر ميدادن كه تكراريه و تموم ميشد و شايد اون كاربر فعالتر و فعالتر ميشد و تشويق ميشد و تاپیكاي جالبه ديگري هم ميزد كه مورد استقبال قرار ميگرفت ولي الان رفتاره بعضيا باعث ميشه كاربر جديدا به قوله معروف يه جورايي بگُرخن ديگه نيان (اينو جدي ميگم دوسته خودم يكيش بود) دليلشم اينه كه كاربر جديد مياد تكراري ميزنه يه نفر مياد ميگه تكراري بود همه هم دنبال حرفشو ميگيرن خلاصه طرفو ميشورن ميندازن يه گوشه اون بدبختم از ترسش ديگه تا پیك جديد كه نميزنه هيچ ميره پشت سرشم نگا نميكنه...اين مسائل رو بايد مديران دقت كنن و اجازه ندن كاربراي ديگه دخالتي تو اين بخش داشته باشن اگه مسئله اي بود خودشون شخصا به طرف بگن نه اونجوري تو جمع ضايش كنن من خودم به خاطر 5 تا دليله اول انصراف دادم و حوصله هيچ بخشي رو هم كلا ندارم حتي بخش تخصصيم كه عاشقش بودم و فقط به خاطر دوستام و تاپیك مورد علاقم(گيلان)ميام اميدوارم اين انتقادهاي من و بقيه بچه ها سازنده باشه ما كه شعار زياد ميديم ولي هيچوقت عملي نميشه... 18 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ از وقتی ورژنِ عوضید حس و حالِ همه هم انگار عوضید من که فقط میرم تاپیک همدانی ها و تاپیکای مناسبتی میپستم و فک میکردم فقط خودم اینجوری شدم ولی میبینن نه همه هم اینجور شدن!!! و نظری ندارم!!! یعنی دارم ولی گفتن!!! 11 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ البته یکی دیگر از مشکلاتش ممکنه این ورژن جدید انجمن باشه.هم سرعتش کُند است و هم ظاهر جذابی ندارد. با وجودیکه مدام بر ویژگی های جالب این ورژن تاکید میشد،من هنوز مزیت خاصی از این ورژن ندیدم که بگم بله می ارزید ورژن عوض بشه. گفتم پاسخ این شبهه خودم را خودم بدم تا مشکل بسیاری از دوستانی که این مشکل مرا دارند،نیز حل گردد. قابل توجه دوستان محترم: با دانلود نسخه 14 گوگل کروم (نسخه نهایی)، سرعت ورژن جدید را از ورژن 3 هم بالاتر ببرید. حتما امتحان کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خود گویی و خود خندی، عجب مرد هنرمندی !!! 17 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ آمار کسانیکه من باهاشون دعوا داشتم داره 2 رقمی میشه، خاک بر سرت اسی !!!! :icon_pf (34): 8 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ آمار کسانیکه من باهاشون دعوا داشتم داره 2 رقمی میشه، خاک بر سرت اسی !!!! :icon_pf (34): من همیشه فک میکردم تو با کسی دعوا نمیکنی، اونان که یه طرفه با تو دعوا میکنن 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ من همیشه فک میکردم تو با کسی دعوا نمیکنی، اونان که یه طرفه با تو دعوا میکنن چی میگه؟ چه ذهنیت مهربونی نسبت به من داشتی...... منظورم همون شرکت در دعواست،حالا شروع کننده اش الزاما خودم نیستم که پدر جان. 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ ممنون از همه دوستانی که شرکت کردن. یه جمع بندی موردی انجام میدم نسبت به چیزایی که واسه خود انجمنه نه انتقاداتی که نسبت به جامعه هست، در صورتی که ناقص بود تکمیلش کنین: پایین اومدن سعه صدر مدیران پایین بودن سرعت انجمن ظاهر کسل کننده انجمن حضور بی هدف در انجمن و آمدن برای تفریح تمام شدن بحث های مجاز نبود مخالفان فکری زیرآبی رفتن مخالفان فکری پستای طولانی ممنوعیت بحث سیاسی و مذهبی بی انگیزگی اختلافات مکرر و بی مرامی ها منفعت جویی رفتن بسیاری از خوبان عدم توجه به کاربران جدید و استقبال نامناسب از آنها پایین اومدن ظرفیت شنیدن نقد و نظرات مخالف پیشنهادا: ایجاد گروه تحقیق و توسعه برای بررسی وضعیت تالارها و خواسته های کاربران و گزارش موارد به مدیریت تالارها دادن اختیار مدیریت تاپیک ها به استارتر آنها تشکیل تیم بحث و گفتگو برای فعال کردن تاپیک ها ممنون میشم اگه مسئله ای جا افتاده ذکر کنید. تا چند روز دیگه تمام موارد تک تک بررسی میشه. ایشالا همونطور که تو پیدا کردن مشکلات انجمن همیاری و کمک کردین برای حلش هم کمک و همیاری کنید برای بعضیاش شاید تاپیک جدا زده بشه و بعضیا شاید تو یه تاپیک صحبت بشه و بعضیا هم شاید خصوصی بررسی بشه. پس لطفاً اگه مشکل دیگه ای از قلم افتاده بگین. البته بازم بگم صحبت هایی که در مورد کلیت انجمن هست. 17 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ آمار کسانیکه من باهاشون دعوا داشتم داره 2 رقمی میشه، خاک بر سرت اسی !!!! :icon_pf (34): بستگی به نگاه هر کس به دعوا داره...وگرنه بحث و مشاجره و حتی دلخوری بین همه ادما پیش میاد ولی بعضیا نمیذارن این موضوع دامنگیر روابط بشه و قطعی رابطه پیش بیاد...بعضیا ترجیح میدن کات کنند...یکم گذشت و مهربونی همه چیزی رو حل میکنه 10 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ بچه ها من يه مورد رو بگم كه واسه خودم هم اتفاق افتاده بود.. كاربر تازه وارد.. با وجودي كه من عضويتم مال خيلي وقت پيش هست ولي وقتي اومدم اولين پست رو بزنم ديدم اخطار ميداد كه بايد صب كني تا پيغامت مورد تاييد مدير قرار بگيره!.. يادمه خيلي تو ذوق بود.. حالا مني كه خيلي از بچه هاي اينجا رو ميشناختم واسم زياد مشكلي بود..ولي به نظرم برا كساني كه ميخوان تازه ، وارد بحث بشن و نظر خودشون رو بگن خيلي بده.. به نظرم اين سيستم تاييد پستي براي ده تاي اول برداشته بشه شاهد افراد تازه واردي هستيم كه ميتونن مفيد واقع بشن.. __ پ.ن:من بعد از دو سه پست اول كه هي ديدم ميره واسه تاييد ديگه ميخواستم بيخيال بشم كه فرناز لطفا نمودند و منو از تو اون سيستم دراوردن.. 9 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ بچه ها من يه مورد رو بگم كه واسه خودم هم اتفاق افتاده بود..كاربر تازه وارد.. با وجودي كه من عضويتم مال خيلي وقت پيش هست ولي وقتي اومدم اولين پست رو بزنم ديدم اخطار ميداد كه بايد صب كني تا پيغامت مورد تاييد مدير قرار بگيره!.. يادمه خيلي تو ذوق بود.. حالا مني كه خيلي از بچه هاي اينجا رو ميشناختم واسم زياد مشكلي بود..ولي به نظرم برا كساني كه ميخوان تازه ، وارد بحث بشن و نظر خودشون رو بگن خيلي بده.. به نظرم اين سيستم تاييد پستي براي ده تاي اول برداشته بشه شاهد افراد تازه واردي هستيم كه ميتونن مفيد واقع بشن.. __ پ.ن:من بعد از دو سه پست اول كه هي ديدم ميره واسه تاييد ديگه ميخواستم بيخيال بشم كه فرناز لطفا نمودند و منو از تو اون سيستم دراوردن.. دوست عزيز مطلبي كه شما گفتي كاملا درسته فقط اين رو بگم كه اين قضيه اجتناب ناپذير بود!!! يعني ما براي توهين به كاربر تازه وارد اين كار رو نكرديم بلكه براي جلوگيري از اون در زمان خودش اين تنها راه حل مشكل به شكل موقت بود متاسفانه دردسر زياد بود! 9 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ در جریان تالار آزاد نیستم . پس نظری درباره رکودش ندارم . تنها چیزی ک من می دونم اینکه تو این مدتی ک خاطرم نیست 2 ساله . 1.5 ساله تالار آزاد دستخوش تغییرات و امد و رفت مدیرایی بوده. ک همه ب خوبی کار کردن اما ب دور از تمام این موارد شخصا کار تیم مدیریتی این تالار مخصوصا شقایق رو قبول دارم . چرا ؟ چون هر کسی باشه، بالاخره ایراداتی ب وجود می یاد . و البته گاهی بعضی ها ب وجود می یارن :icon_razz: اما من معتقدم بهترین سیستم پیشبرد رو داشته و داره . تنها موردی ک لازم می دونم بگم اینکه . رفتن بسیاری از خوبان و خوب رفتند و خوبی ماند در یادم! مطمئن باشید اگر کسی خوب باشه، قطعا چندین خوب دیگه رو هم تربیت می کنه! و در صورتی ک اون خوب ها به هر دلیل دیگه نبودن این وظیفه خوب های تربیت شده است ک جای اساتیدشون رو پر کنن . هر آغازی، پایانی داره . این نظام هستی ماست! با آزوری بهروزی برای تک تک شما دستان 12 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ خيلي مهم جو شاد باشه اصلا شادي خلاقيت مياره...زبون و لحن تاپيك هاي اينجا بيشتر پرسشيه و جنبه طنزش كمه به نظرم 12 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ خيلي مهم جو شاد باشه اصلا شادي خلاقيت مياره...زبون و لحن تاپيك هاي اينجا بيشتر پرسشيه و جنبه طنزش كمه به نظرم آرش جون بیا به یاد قدیما خودمون فضا رو شاد می کنیم: http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=70669 9 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ سلام خدمت دوستان و دوستان به ظاهر دوست و در خفا دشمن چند وقتیه شدیدا من و وحید درگیر کار و مشغله های زندگی واقعیمون هستیم اکثر دوستان هم خبر دارند از مشکلات کاریم و ساعت کاری زیادما بخاطر وهمین چند وقتیه کمرنگ شدیم ولی چند نکتس که بهتر بگم تا رو دلم سنگینیش نمونه اول ب بسم الله که تالار و بدست گرفتم کار زاری بیش نبود تاپیک مناسبتها در آزاد تاپیک اخبار _زنگ تفریح_عکس و حتی تخصصی همه در این تالار دیده میشد با قوانینی که گذاشتیم و انتقالات وسیع و تعداد بالا در هر روز کم کم جا افتاد هر تاپیک باید در تالار خودش استارت بشه با کپی پیست ها هم که گروهی ازش ناراحت میشدن مقابله شد کم کم جنگ و دعوای بین کاربران کم شد تنش بین کاربران تا حدود زیادی از بین رفت ولی خب ظاهرا ما ایرانی ها به هرج و مرج علاقه زیادی داریم دوست داریم هر جایی که دوست داریم هر بحثی رو پیش بکشیم یا بجنگیم تا حرفمون به کرسی بشینه دیروز برای راحتی شما دوستانی که از هر چیزی گله میکنید از ارامش از دعوا و هر چیز دیگه استعفام و تقدیم ادمین و محمد کردم شاید سیاست مدیر بعدی بهتر و کاراتر باشه اگر نا خواسته باعث تکدر خاطر دوستان شدم عذر میخوام نمیدونم برنامه مدیریتی اینده وحید و ابولفضل چه خواهد بود امیدوارم همگی موفق باشیمبدرود بیخود!!! مگه میشه!!! ما هممون مشغله ی زندگی داریم! آیا درسته که از کارمون استعفا بدیم؟؟؟ مدیر تالار آزاد بره منم میرم!!! چون همه ی فعالیتام همینجاس!!! 3 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ سلام به همگی بعد از نزدیک به دو ماه اومدیم انجمن به امید دیدن دوستان اون هم با چه شوقی.. ولی هرجا رفتیم کسی ندیدیم تالار آزاد که همیشه دوستان جمع بودن الان چندین بار هست که میرم ولی تنها خودم و خودم هستم. خیلی دلم گرفت کاش آن نمی شدم و این روزهارو نمی دیدم. 5 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ سلام به همگی بعد از نزدیک به دو ماه اومدیم انجمن به امید دیدن دوستان اون هم با چه شوقی.. ولی هرجا رفتیم کسی ندیدیم تالار آزاد که همیشه دوستان جمع بودن الان چندین بار هست که میرم ولی تنها خودم و خودم هستم. خیلی دلم گرفت کاش آن نمی شدم و این روزهارو نمی دیدم. حاجي حالا آموزشي خوش گذشت؟ كجا بودي؟ كجا افتادي؟! 2 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ صحبت ها و یه جوری درد دل ها گفته شد.ولی ای کاش در کنارشون راه حال و راهکار اجرایی هم ارائه میشد. با توجه به شرایط جامعه ای که توش هستیم راهکار مناسبی به ذهنتون میرسه رو بگین. در مورد مدیریت این تالار هم من هنوزم میگم تالار گفتگوی ازاد تو دوره مدیریت این دوستان بهترین اوضاعش رو داشته. البته منکر زحمات خوب مدیران قبلی تالار هم نیستم. این مشکل سکوت همونطور که بعضی از دوستان هم اشاره کردن تو همه انجمن فراگیر شده. تالار ازاد هم فارق از اونا نیست. ولی خب چه راهکارهایی به نظر دوستان میرسه؟ سلام بر داداش محمد عزیز و همه دوستان و کاربران انجمن خیلی خوشحالم که همه تون شاد و سر حال و سلامت هستید. اومدم برای عرض ادب و احترام و به بهانه همین تاپیک یکمم برا درد دل. راستش داداش , بر خلاف فرمایش شما همه درد دل ها و صحبت ها گفته نشده. یعنی به نظر من انچه که باید گفته میشد هنوز گفته نشده. یه چند تاشو من با اجازه همه میگم. انجمن یه جورائی شبیه کلکسیون ژنرالهای روسی شده. اکثر کاراکتر ها جوی عنوان دار شده اند که دیگه نمیشه در و ورشون رفت. انبوه امتیاز ها و تشکر ها و مدال و ارم و اتیکت های جور وا جورو الی ماشاالله. ( آیا ما تا کی باید تو هوای این عناوین باشیم؟ ) خوب یه نفر تازه وارد که میاد و این اسم و آواتار های پر طمطراق رو میبینه دیگه هول میشه و نمیتونه وارد گود بشه و استعداد هاشم شکفته نمیشه. بنده خدا تا میخواد یه مطلب بزنه , هر مسئولی یه جورائی گیجش میکنه و اونم میذاره میره و یا خلع سلاح میشه. (1) چند نفر از دوستان هستند که هر روز تاپیکهای قدیمیشونم فعال میکنند و با این وضع تالار بیات میشه . (2) موج تشکر های بیخوری هنوز هم بشکل یه عادت مزمن داره اینجا رو از حال و هوای واقعیش دور میکنه. (3) یه عده ای از مدیران دقیقا مثه ج.ا عمل میکنند. همانطور که از اول انقلاب تا حالا کل این مملکت توسط دویست سیصد نفر خاص اداره میشه . این انجمن هم به همون بیماری دچار شده. پیشنهاد میکنم که یه عده از مدیران عزیز یکم به خودشون استراحت بدن و اجازه بدن که افکار نو و کاربران جدید هم بتونن این کرسی ها رو تحویل بگیرند و اونام حق داشته باشن که این تجارب رو بیاموزند. (4) من هنوز نفهمیدم این عناوین تازه ای که هر روز به دوستان میدن معنیش چیه؟ و اینا کارشون چی هست؟ آخه ناظر ارشد و یا مدیر روابط عمومی و این نوع القاب چه معنی داره؟ خوب یکی دو نفر بیان مدیر بشن و کارشونو بکنن. این کار ها برای من هم خنده دار و هم بی معنیه. (5) چرا مدیران ما همش فکر میکنند که باید مدیریت کنند؟ خوب اینام بیان مثه قدیما تاپیک بزنن و با همه خوش و بش کنن که جو تالار دوست داشتنی تر بشه. (6) این اواخر انسان وقتی میخواد یه چیزی بگه یا بنویسه یه حسی بهش میگه همین الان یکی دو نفر دارن اون پشت کشیک میدن که بلافاصله کنترلت بکنند. این خیلی حس ناجوری است. اینو باید از بین ببرید.(7) پیشنهاد میکنم که همه دوستان همه عناوین و امتیاز و مدال و ایکت شونو ببوسن و بذارن کنار تا فاصله ها از بین بره و اختلاف شدید طبقاتی از این انجمن رخت ببنده و همه مون مثه روز های اولی که اومده بودیم بازم با هم برابر بشیم و فقط یه اسم داشته باشیم. (8) کل امتیازات و تشکر های تالار های آزاد رو هو ور دارین تا تنها اهمیت حضورمان در کسب دانش و تجربه و هم اندیشی هامون باشه نه کسب امتیاز و تشکر و این جور کارا. (9) تالار ها و افراد اون دقیقا مثه مجالس بالماسکه شده که هر کدوممون با کلی رنگ و لعاب میایم . بیائید همه امتیازاتمون و عناوینمونو پاک کنیم تا دیوار ها برداشته بشه و از نو مثه سابق یکرنگ و یکدل و یک شکل بشیم. (10) تاپیکهای قدیمی رو بالا نیارید . روح تالار نیاز به تازگی داره . (11) مدیران محترم فقط کارشونو بکنند و کاربران رو نصیحت نکنند. (12) یکم به همه تاپیکها فرصت بدید که بمونن و زود منتقلشون نکنید. (13) قانون منع اسپم رو پاک کنید بذارید بچه ها یکم راحت باشن. (14) نظارت های سفت و سخت رو فراموش کنید تا تو ذوق کاربرا نخوره.(15) کاربران قدیمی هم سعی کنن تو صفحه اول بیشتر از یه تاپیک نداشته باشن تا تازه وارد هام بتونن کار بکنند و رشد کنند. فروا هم تو ذوقشون نزنید. حتی اگه یه تاپیک تکراری هم زدند بذارید کارشونو بکنن. یکم مدارا کنید. (16) به مدیر تالار جناب ابوالفضل هم اجازه بدبد خودش بتنهایی مدیریت کنه . اگه گرفتاره و نمیتونه همیشه حضور داشته باشه خوب شمام یکم تو نبود ایشون اوضاع رو مراعات کنید تا مشکلی پیش نیاد. ولی نذارید کارتون از کار ایشون پر رنگ تر باشه. ایشون مدیر این تالاره . دکور که نیست. پس همه قوانین رو هم بنام ایشون بنویسید. دفترتالار رو هم بهش بدین تا کاراشو بکنه. (17) کسی جرات نمیکرد این مطالب رو اینجوری شفاف بگه . من گفتم. لطفا بجای مخالفت با من فقط دونه دونه بخونید و روش فکر کنید. اگه منیّت و خود بزرگ بینی نداشته باشید همه چی حل میشه. (18) بیائید مثل سربازان لباس و عناوین یکدست داشته باشیم تا دوباره بتونیم شادی و صفا و شور و حال رو به انجمن برگردونیم. (19) همه تونو دوست دارم لطفا از من دلگیر نشید. دست همه شما رو میبوسم. 9 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ اصلا دوست نداشتم تو این تاپیک پست بدم پست اول رو که ارش زد خوندم ورفتم تا نوشته فکوررو دیدم! فکر نکنید علاقه ای به حل مشکلاتی که پیش میاد ندارم یا فکرنمیکنم هرکدوم ازشماها تو هرکدوم ازپستاتون حرف حقی حالا با هرنسبتی نزدید نه مشکل اینه که این خانه بحث تو ایران ازپای بست کرم زده بوده وهنوزهم هست من یا جامعه دچاریاس فلسفی نشدیم بلکه دچارانگاره ای هستیم که خودمون بیشتر ازمشکل به خودمون تلقین سختی رو میکنیم ورژن قبلی انجمن برای موندنش هزینه ای چندبرابر لازم بود که ارزششو نداشت خودم هم با این ورژن زیاد تطابق پیدا نکردم ولی حرکت رو به جلو رو نباید جلوش رو گرفت بلکه باید منطقی اصلاحش کرد متاسفانه هممون یهو گرفتارشدیم وبایستی رو استایل انجمن یه سری کاربشه تا این سردیش ازبین بره درمورد تالارازاد چندین بار به جد صحبت شده تا کلا حذف بشه هرکی یادش نباشه عابدی خوب یادشه که موندنم تو انجمن رو منوط به باقی موندن تالارگفتگوی ازاد کردم وچه اینجا وچه تو مهندسان بیشترین تاپیک های ممکن رو ارسال کردم نه برای اینکه همینجوری امارداشته باشم که اونایی که میشینن وبحث میکنن میدونن من پای ثابت بحثایی هستم که اگرسوادم بکشه توش حضور پیدا میکنم اما درمورد اعمال نظارت پلیسی یا پلیس گونه منم موافقم اینم ربطی به مدیران این تالارنداره ومتاسفانه القای جو یخورده دچارتشدید شده البته برباد دادن همه زحمات کاربران برای اونی که دریچه تنگی به منطق داره از پشت مانیتورش چندثانیه بیشتر طول نمیکشه ولی وقتی نظارت هست بهتره اجازه بدیم تا حدودی بحثا ازادی خودشون رو داشته باشن مثال زدن دراین موارد بی فایده هست واگر تک تک کاربران این تالار سعی کنند به دور از هیجانات لحظه ای به پاسخهاشون فکر کنند مطمئنا مشکل خاصی هم پیش نمیاد ولی اینو هم درنظر بگیریم که خیلی ازسایتای قویتر وگنده تر با یک اشاره کن فیکون میشن هرروز ودیدی هم که در بالادست حاکمیت این دنیای مجازی وجود داره همه رو به چشم شیطان وعامل استکبار میبینه درمورد تالارهای تخصصی هم که حرفی نزنم بهتره! اساتید فن هرکدوم به وسع توان خودشون کنار کشیدن.... یاد اون مثل قدیمی افتادم: مستمع برسرذوق اورد صاحب سخن را! حالا مستمعین ما یا اوردوزهیجانی میشن یا کرخت کرخت ومطمئنا نه تنها برسرذوق نمیاییم بلکه اندک ذوق ناقصی هم که داریم تلفات استکبار محسوب میشه باری به هرجهت! هرکس به قدرتوان خویش اگه تلاش کنه هیچ جایی صدای خیابانی از مباحث بیرون نمیاد وشاید همون فردوسی پور به ظاهر دوست داشتنی صداش بلند بشه 11 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ انجمن یه جورائی شبیه کلکسیون ژنرالهای روسی شده. اکثر کاراکتر ها جوی عنوان دار شده اند که دیگه نمیشه در و ورشون رفت. انبوه امتیاز ها و تشکر ها و مدال و ارم و اتیکت های جور وا جورو الی ماشاالله. ( آیا ما تا کی باید تو هوای این عناوین باشیم؟ ) خوب یه نفر تازه وارد که میاد و این اسم و آواتار های پر طمطراق رو میبینه دیگه هول میشه و نمیتونه وارد گود بشه و استعداد هاشم شکفته نمیشه. بنده خدا تا میخواد یه مطلب بزنه , هر مسئولی یه جورائی گیجش میکنه و اونم میذاره میره و یا خلع سلاح میشه. (1) موج تشکر های بیخوری هنوز هم بشکل یه عادت مزمن داره اینجا رو از حال و هوای واقعیش دور میکنه. (3) من هنوز نفهمیدم این عناوین تازه ای که هر روز به دوستان میدن معنیش چیه؟ و اینا کارشون چی هست؟ آخه ناظر ارشد و یا مدیر روابط عمومی و این نوع القاب چه معنی داره؟ خوب یکی دو نفر بیان مدیر بشن و کارشونو بکنن. این کار ها برای من هم خنده دار و هم بی معنیه. (5) پیشنهاد میکنم که همه دوستان همه عناوین و امتیاز و مدال و ایکت شونو ببوسن و بذارن کنار تا فاصله ها از بین بره و اختلاف شدید طبقاتی از این انجمن رخت ببنده و همه مون مثه روز های اولی که اومده بودیم بازم با هم برابر بشیم و فقط یه اسم داشته باشیم. (8) تالار ها و افراد اون دقیقا مثه مجالس بالماسکه شده که هر کدوممون با کلی رنگ و لعاب میایم . بیائید همه امتیازاتمون و عناوینمونو پاک کنیم تا دیوار ها برداشته بشه و از نو مثه سابق یکرنگ و یکدل و یک شکل بشیم. (10) بیائید مثل سربازان لباس و عناوین یکدست داشته باشیم تا دوباره بتونیم شادی و صفا و شور و حال رو به انجمن برگردونیم. (19) چرا من احساس میکنم اینا همش یکیه؟ :JC_thinking: ولی یکی یا چند تا باهاش موافقم پارسال هم تو تالار عمران همش به امیررضا میگفتم همه ی تالارو مدیر نکنین. امسال که کل انجمن مدیر شده با برداشتن همه ی عناوین کاملا موافقم... 6 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ منم ميخواستم همين رو ميگم.. تو يه جمله در مورد "القاب و مَناصب و امتيازهاي بي حد و حصر " معترض بودند.. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده