Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ این تفکرات پوسیده نیست. به قول یکی از دوستان مذهبی تو همین انجمن که حرفش برام خیلی تامل برانگیز بود، ما زیادی روشن فکر شدیم. ای بابا....کاش ما روشن فکر شده بودیم!! کاش اصلا فکری در کار بود به قول یکی از همون جمله هایی که تو تاپیکت گذاشته بودی : "مردم فکر میکنند که دارن فکر میکنند در حالیکه اغلبشان در حال به روز کردن تعصباتشان هستند." 14 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ تنها چیزی رو که خدا عادلانه و به طور مساوی بین همه تقسیم کرده از نظر هر کسی عقل است!! تا وقتی واژه ـــــــ> من وجود دارد مال من ، زن من، حق من، عقل من!! من، من، من... هیچی عوض نمیشه هیچ وقت برای تغییر منتظر بقیه نمی مونم چون می دونم این انتظار تاوان سختی داره برای همینه که همیشه به خلاف جهت آب شنا کردن فکر می کنم.... 12 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ محمد جان از تو سپاسگذارم نمیدونم چه جوری قدر این نعمت رو بدونم !!!! اینا اشک شوقه هاااااا!! 8 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ ما مردمي هستيم که بزرگترين افتخارمان ديدن برخورد سر نزديکانمون به سنگه.. چرا ؟ :JC_thinking: چون از گفتن جمله : " ديدي حق با من بود.." لذت ميبريم !!! 16 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ وقتی خوشحالی واقعی نیست همون معکوسش هم حال میده دیگه 10 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ مردم ما اصلا دیگه یادشون رفته شادی چیه... راستش کلا این روزا همش در حال تاسف خوردن برای این جامعه ی بشری ام...حواسمون نیست چی داره به سرمون میاد و این لبخندها رو هم نه از رضایت که از بی عاری گاهی به هم تحویل میدیم... 9 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۰ من الان معکوس خوشحالم ... ... 7 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ دیروز صبح اومدن تو محل ما همه ماهواره ها رو جمع کردن الا کوچه ما! انقدر با همسایه ها خوشحال بودیم خداوکیلی! اگر ال ام بی ها رو باز میکردیم، باید دوباره 30 40 تومن میدادیم وصل میکردیم. 9 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ نینای نای نینای نای دلار 1780 نینای نای نینای نای 5 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ نینای نای نینای نای دلار 1780 نینای نای نینای نای هر وقت شد 3000 تومن خوشحالی کن 6 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ هر وقت شد 3000 تومن خوشحالی کن معکوس یا واقعی؟؟بعضیا میگن خوشحالیه واقعیه وقتی دلار برسه با 3000 8 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ امروز تونستم یک کتاب ممنوع الچاپ رو دانلود کنم و از این بابت خوشحالم! 9 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ امروز تونستم یک کتاب ممنوع الچاپ رو دانلود کنم و از این بابت خوشحالم! چه کتابی؟ از کجا؟ این خوشحالی معکوس را از ما هم دریغ نکنید:icon_pf (34): 7 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ بهبه در زمینه اینترنت هم خودکفا شدیم:hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۰ رفتم نتم رو تمدید بکنم، روزهایی که از قراردادم مونده رو کم کرده و شده 5200 تومن، سرعته 256 با 3 گیگ حجم! با اینکه میدونم ارزش این نت 2000 تومنه ولی باز خوشحالم چون همیشه 12 تومن میشد اینا رو بیخیال، جای استارتر خالی 6 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ منتظر تاکسی هستم زیر باران و ته یک صف طولانی! نیم ساعت است زیر بارانم و خیس خالی شده ام! یک مینی بوس به جای تاکسی می آید و ما را سوار میکند و ما خوشحال میشویم. 9 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ از وقتی مرا با چاقو در خیابان خفت کرده اند، هر شبی که خفت نمیشوم و میتونم سالم به خونه برسم خوشحالم.:icon_razz: 10 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ از اینکه امروز رفتم بیرون و با نگاههای عجیب غریب مردم به خودم رو به رو نشدم و هزارو یک متلک رو به لطف هندز فری نشنیدم خوشحالم 7 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ از اینکه استاد یک ربع دیر تر از وقت معمول میاد سر کلاس خوشحال میشیم 7 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۱ وقتی از خواب بلند میشم و ساعت گوشیمو نگاه میکنم میبینم که عههه؟! هنوز یک ساعت وقت دارم تا زنگ بزنه کلی خوشحال میشم و با لبخند اون یک ساعت رو میمیرم :persiana__hahaha: 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده