رفتن به مطلب

خوشحالی معکوس

ارسال های توصیه شده

این تفکرات پوسیده نیست.

به قول یکی از دوستان مذهبی تو همین انجمن که حرفش برام خیلی تامل برانگیز بود، ما زیادی روشن فکر شدیم.

ای بابا....کاش ما روشن فکر شده بودیم!! کاش اصلا فکری در کار بود

به قول یکی از همون جمله هایی که تو تاپیکت گذاشته بودی : "مردم فکر میکنند که دارن فکر میکنند در حالیکه اغلبشان در حال به روز کردن تعصباتشان هستند."

• Like 14
لینک به دیدگاه

تنها چیزی رو که خدا عادلانه و به طور مساوی بین همه تقسیم کرده از نظر هر کسی عقل است!!

تا وقتی واژه ـــــــ> من وجود دارد مال من ، زن من، حق من، عقل من!! من، من، من... هیچی عوض نمیشه

هیچ وقت برای تغییر منتظر بقیه نمی مونم چون می دونم این انتظار تاوان سختی داره برای همینه که همیشه به خلاف جهت آب شنا کردن فکر می کنم....

• Like 12
لینک به دیدگاه

ما مردمي هستيم که بزرگترين افتخارمان ديدن برخورد سر نزديکانمون به سنگه.. چرا ؟ :JC_thinking:

چون از گفتن جمله :

" ديدي حق با من بود.."

لذت ميبريم !!!

• Like 16
لینک به دیدگاه

مردم ما اصلا دیگه یادشون رفته شادی چیه...

راستش کلا این روزا همش در حال تاسف خوردن برای این جامعه ی بشری ام...حواسمون نیست چی داره به سرمون میاد و این لبخندها رو هم نه از رضایت که از بی عاری گاهی به هم تحویل میدیم...

• Like 9
لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...

دیروز صبح اومدن تو محل ما همه ماهواره ها رو جمع کردن الا کوچه ما!

انقدر با همسایه ها خوشحال بودیم خداوکیلی! اگر ال ام بی ها رو باز میکردیم، باید دوباره 30 40 تومن میدادیم وصل میکردیم.

• Like 9
لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...
نینای نای نینای نای hapydancsmil.gif

دلار 1780

نینای نای نینای نای hapydancsmil.gif

هر وقت شد 3000 تومن خوشحالی کن
  • Like 6
لینک به دیدگاه
امروز تونستم یک کتاب ممنوع الچاپ رو دانلود کنم و از این بابت خوشحالم! icon_pf%20%2834%29.gif

چه کتابی؟

از کجا؟

این خوشحالی معکوس را از ما هم دریغ نکنید:icon_pf (34):

• Like 7
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

رفتم نتم رو تمدید بکنم، روزهایی که از قراردادم مونده رو کم کرده و شده 5200 تومن، سرعته 256 با 3 گیگ حجم! با اینکه میدونم ارزش این نت 2000 تومنه ولی باز خوشحالم چون همیشه 12 تومن میشد:banel_smiley_4: اینا رو بیخیال، جای استارتر خالی :hanghead:

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...

منتظر تاکسی هستم زیر باران و ته یک صف طولانی! نیم ساعت است زیر بارانم و خیس خالی شده ام! یک مینی بوس به جای تاکسی می آید و ما را سوار میکند و ما خوشحال میشویم.

• Like 9
لینک به دیدگاه

از وقتی مرا با چاقو در خیابان خفت کرده اند، هر شبی که خفت نمیشوم و میتونم سالم به خونه برسم خوشحالم.:icon_razz:

• Like 10
لینک به دیدگاه

از اینکه امروز رفتم بیرون و با نگاههای عجیب غریب مردمicon_pf%20(34).gif به خودم رو به رو نشدم و هزارو یک متلکicon_pf%20(34).gif رو به لطف هندز فری نشنیدم خوشحالم

• Like 7
لینک به دیدگاه
  • 3 ماه بعد...

وقتی از خواب بلند میشم و ساعت گوشیمو نگاه میکنم میبینم که عههه؟! هنوز یک ساعت وقت دارم تا زنگ بزنه کلی خوشحال میشم و با لبخند اون یک ساعت رو میمیرم :persiana__hahaha:

• Like 9
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...