سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ سلام بچه ها من میخوام یه بازار طراحی کنم میخواستم بدونم برا اینکار چه پیشنیاز هایی لازم دارم ؟ رشته ام هم اصلا اقتصاد و مدیریت نیس و اینکه الان تو دنیا به کدوم سمت از نظر نوع بازار میریم ؟ 5 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ خیلی ممنون واقعا ممنون چقدر شما فعال هستین 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ خوب اول بگو چه بازاری؟ بازار انحصاری بازار رقابتی این دوتا رو میخوام 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ بازار انحصاری بازار رقابتی این دوتا رو میخوام چی هاشو می خوای؟ ویژگی های بازارها رو می خوای خانومی؟ 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ می گه کو اقتصاد دان حالا که اومدیم تحویل نمی گیره عجب والا... 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ آخه من تنهایی حوصلم سر میره یکم اسپم بازی می کنم تا بیاد ... :girl_blush2: 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ چی هاشو می خوای؟ ویژگی های بازارها رو می خوای خانومی؟ همه چیهر چیزی که باهش بشه یه بازار رو شبیه سازی کرد نوع کالا نقطه شروع به کار نحوه ورود به بازار قوانین حاکم بر بازار (حالا فرضی ) تاثیر عوامل مختلف بر قیمتها و نوسان کردن انها 4 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ می گه کو اقتصاد دان حالا که اومدیم تحویل نمی گیره عجب والا... توکه هدفت اسپم نه جواب سوال 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ همه چیهر چیزی که باهش بشه یه بازار رو شبیه سازی کرد نوع کالا نقطه شروع به کار نحوه ورود به بازار قوانین حاکم بر بازار (حالا فرضی ) تاثیر عوامل مختلف بر قیمتها و نوسان کردن انها اوکی این با من تا کی می خوای؟ :girl_blush2: توکه هدفت اسپم نه جواب سوال ناقلا باز تو پیدات شد... بسپرمت به وایکینگ بزنه شل و پلت کنه 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ اوکی این با من تا کی می خوای؟ :girl_blush2: ناقلا باز تو پیدات شد... بسپرمت به وایکینگ بزنه شل و پلت کنه خب هرچه زودتر بهتر و یه سوال دیگه اینکه برا اینکه به ویژگی های بازار اشراف پیدا کنم چه کتابهایی باید مطالعه کنم مخسی ماهرخی 4 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ اوکی این با من تا کی می خوای؟ :girl_blush2: ناقلا باز تو پیدات شد... بسپرمت به وایکینگ بزنه شل و پلت کنه تو که نمیتونی الکی بنده خدارو سر کار نزار کی وایکینگ بهش بگی طرف داداش میلاده کشتت راستی دیدیش بهش بگو نطرم عوض شد 3شنبه نه فردا شب آخرید باره میام و خداحافطی بیاد بد نیست 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ خب هرچه زودتر بهترو یه سوال دیگه اینکه برا اینکه به ویژگی های بازار اشراف پیدا کنم چه کتابهایی باید مطالعه کنم مخسی ماهرخی باشه سعی می کنم فردا برفستم خوب دخمر خوب کتابهای خرد 2 همش در مورد بازارهاست اکثرا ... معروف ترین کتاب خرد 2 مال دکتر عباس شاکری هست یا خرد 2 عبادی که توی اینها بحث بازار خیلی مفصله ... 5 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ تو که نمیتونی الکی بنده خدارو سر کار نزار کی وایکینگ بهش بگی طرف داداش میلاده کشتت راستی دیدیش بهش بگو نطرم عوض شد 3شنبه نه فردا شب آخرید باره میام و خداحافطی بیاد بد نیست دلم می خواد ... خدا رو شکر شرت کم می شود ... هی ... می خوایم برات تاپیک آش پشت پا بزنیم واسه خداحافظی 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ دلم می خواد ... خدا رو شکر شرت کم می شود ... هی ... می خوایم برات تاپیک آش پشت پا بزنیم واسه خداحافظی هر کاری کردی در حق داداشت کردی ببینم چه میکنی 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ هر کاری کردی در حق داداشت کردی ببینم چه میکنی واست می ترکونم عین مجلس 7 مرده ها ... سراسر عزا و اشک ... ماتم ... سیاه پوش سرویس عیاب ذهاب هم داریم ... :girl_blush2: 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ واست می ترکونم عین مجلس 7 مرده ها ... سراسر عزا و اشک ... ماتم ... سیاه پوش سرویس عیاب ذهاب هم داریم ... :girl_blush2: زیاد خرج رو دستمون نزار یه گوله حرومت کنم همه انجمن راحت بشن 1 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ زیاد خرج رو دستمون نزاریه گوله حرومت کنم همه انجمن راحت بشن عجب لطف بزرگی به جامعه نواندیش می کنی ها ... گدا بازی در نیار حالا یه بار می خوای مجلس بدی باید دهن مهن همه آسفالت بشه دیگه ... انگشت به دهان بشن ... 1 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ سلامبچه ها من میخوام یه بازار طراحی کنم میخواستم بدونم برا اینکار چه پیشنیاز هایی لازم دارم ؟ رشته ام هم اصلا اقتصاد و مدیریت نیس و اینکه الان تو دنیا به کدوم سمت از نظر نوع بازار میریم ؟ سلام عزیزم :heartshape2: قبل از اینکه وارد بازار بشی تا میتونی اطلاعاتت رو زیاد کن در زمینه ی بازاریابی ... مهمترین اصل در بازار و دنیای تجارت اینه که اطلاعاتت فراتر از رقیبات باشه فکر میکنم با سرعت تمام داریم به سمت بازار رقابت پیش میریم . :w768: و برای اینکه تو این رقابت برتر باشی باید اطلاعاتت رو زیاد کنی و در عمل بتونی از دانسته هات استفاده کنی دنیای تجارت خیلی پیچیده ست :th_scratchhead: باید سعی کنی گوسفند نباشی که خورده بشی 5 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ سلام عزیزم :heartshape2: قبل از اینکه وارد بازار بشی تا میتونی اطلاعاتت رو زیاد کن در زمینه ی بازاریابی ... مهمترین اصل در بازار و دنیای تجارت اینه که اطلاعاتت فراتر از رقیبات باشه فکر میکنم با سرعت تمام داریم به سمت بازار رقابت پیش میریم . :w768: و برای اینکه تو این رقابت برتر باشی باید اطلاعاتت رو زیاد کنی و در عمل بتونی از دانسته هات استفاده کنی دنیای تجارت خیلی پیچیده ست :th_scratchhead: باید سعی کنی گوسفند نباشی که خورده بشی مهلا جونم فعلا قصد رقیب تراشیدن برا خودم ندارم میخوام به صورت نرم افزاری یه بازار هوشمند رو شبیه سازی کنم یعنی فروشنده و خریدار مجازی هوشمند بعد این رو بندازم وسط ببینم نهایت بازار رو به چه سمتی می برن چقدر با واقعیت تطبیق داره قیمت ها و سود و زیان ها رو بررسی کنم واقعا فکر می کنی داریم به سمت بازار رقابتی میریم ؟ 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده