felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ من بالاخره تصمیم گرفتم که برم عضوم شمممممممممممم.... :lol: 6 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ من بالاخره تصمیم گرفتم که برم عضوم شمممممممممممم.... :lol: مگه زورت کردن نمیخوای بری چرا مردمو سر کار میزاری اصلا پوست و استخون چیه که اهدا داشته باشه 1 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ 100% من اگه ریا نباشه 2 3 ماه پیش عضو شدم...:girl_blush2: هنوز کارتم نیومده واسم,دوست دارم زودتر بیاااااد دیگه... اگه آدم اعضای بدنشو اهدا کنه به نظر من بعد از مرگشم باز زندست فقط کسی دیگه داره ازش استفاده می کنه... مثلا یکی دیگه زندگی می کنه با قلب من... 5 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ متاسفانه با اینکه خودمون داوطلب اهدا عضو میشیم اما حرف آخر و رضایت کامل با خانوادست:viannen_38: واقعا؟؟؟ نمی دونستم که اینطوریه!!!!چه مسخره....:JC_thinking: ما دیگه مثلا 18+ به حساب می یاااایم آخه... ولی فکر نکنم که این طوری باشه....پس کارت اینجا چه نقشی داره!!!!؟ 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ ما که کارتشم گرفتیم رفت پی کارش 5 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ درست میگین شما اما موقعی که خانواده بفهمن خیلی ناراحت میشن باید یه موقعی این کارو بکنم که خانواده نفهمن به نظر من کار بدی انجام نمی خوای بدی که می خوای از خانواده پنهون کنی... ناراحتیشون و غر غر کردناشون فوقش واست 1 ,2 روزه...:girl_blush2: کاری که دلت میگه انجام بده... 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ به نظر من کار بدی انجام نمی خوای بدی که می خوای از خانواده پنهون کنی...ناراحتیشون و غر غر کردناشون فوقش واست 1 ,2 روزه...:girl_blush2: کاری که دلت میگه انجام بده... منم میخوام کارت بگیرم:w14: 3 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ بله حاضرم خوب بهتر ازینه که وقتی مردم خاکم کنن کرمها بخورنم خیلی کار خوبیه تو که دیگه مردی کاری نمیشه کرد اگه اون اعضا یک یا چنتا زندگی رو نجات بده خیلی خوبه:girl_yes2: 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ دوس ندارم تیکه تیکه م کنن :icon_razz: خب اینم یطور نظر که بهش احترام میذاریم:yes: سال قبل همون موقع که مراسم فوت عموم بود کارتم اومد در خونمون.بابامم که حال خوبی نداشت با عصبانیت کارتو انداخت تو کوچه.از اینکه بابامو اینهمه ناراحت میدیدم اینخد گریه کردم.کلی واسه بابام ناز کردم تا گذاشت برم کارتو بردارم:5c6ipag2mnshmsf5ju3:icon_razz: خب خدا عموت رو بیامرزه البته همه پدر مادرها اینطوری هم که میگید ناراحت نمیشن 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ از خدا متشکرم بخاطر اینه که من دارم باعث میشم دور از جونه همتون بچه مردم بره اهداء عضو کنه تا خیرش به همه برسه همه رو از راه بدر کردیم خدا رو شکر 6 لینک به دیدگاه
♥MitrA 138 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ سلام بله منم یه 5 سالی هست که عضوم البته اینکه مرگ مغذی بشم تا بتونم اهدا کنم کلی شانس می خواد واسه همین همیشه دعا میکنم اگه قراره بمیرم اونجوری بمیرم 6 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ سلام بله منم یه 5 سالی هست که عضوم البته اینکه مرگ مغذی بشم تا بتونم اهدا کنم کلی شانس می خواد واسه همین همیشه دعا میکنم اگه قراره بمیرم اونجوری بمیرم بالا توضیح دادم قسمت هر کی نمیشه بعد مردنش خیریش به چند نفر برسه........ شما هم یه همچین دعایی به نظر شخصی من نکن... از خدا بخواد هیچ کس به کلیه و یا قلب و چشم دیگران نیاز پیدا نکنه... اینطوری بهتره 5 لینک به دیدگاه
♥MitrA 138 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ بالا توضیح دادم قسمت هر کی نمیشه بعد مردنش خیریش به چند نفر برسه........شما هم یه همچین دعایی به نظر شخصی من نکن... از خدا بخواد هیچ کس به کلیه و یا قلب و چشم دیگران نیاز پیدا نکنه... اینطوری بهتره بله حتما اینم یه حرفیه ممنون از راهنماییتون 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ معلومه که میخوام این بزرگترین آرزومه که جوری بمیرم که به یه دردی بخورم کارت اهداء عضوم هم همیشه همراهمه من فک کنم 3 یا 4 سالی باشه که عضوم دقیقا نمیدونم کی عضو شدم ولی خیلی وقته 6 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ بله منم دوست دارم ....میرم کارتشو میگیرم دلیلشم اینه که بالاخره من که مُردم.... اعضای بدنمم زیر خاک میخواد نسیب کرم و مورچه و سوسک بشه حداقل زندگی چند تا آدم و نجات بده 6 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ خب خدا عموت رو بیامرزه البته همه پدر مادرها اینطوری هم که میگید ناراحت نمیشن شما پدرو مادر همه رو میشناسید؟؟؟!!!! 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ شما پدرو مادر همه رو میشناسید؟؟؟!!!! بله هر پدر مادری اگه یه چنین فرزندی اگه داشته باشه باید بهش افتخار کنه نه که سرزنش......... 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ آره من کاملا موافقم که اعضای بدنم رو هدیه بدن. چه فرقی میکنه که من موقع مردن قلب کلیه و چشم واینا داشته باشم یا نداشته باشم 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ خوندم همه ی پست ها رو... چه خوب که همچین تاپیکی زده شد.... من هم اگه این گرفتاری ها بذاره اقدام میکنم... چه خوب میشه...که حتی یک نفر با دیدن این همه خوبی....ترغیب بشه که بدرد بخوره...حتی با مرگش... انشاالله همه سالم باشن... سلام من به همه ی اونایی که یک دل دارن تو سینه...نه یک سنگ...:heartshape2: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده