felorans666 12046 ارسال شده در 13 دی، 2011 من بالاخره تصمیم گرفتم که برم عضوم شمممممممممممم.... :lol: 6
میلاد68 3471 ارسال شده در 13 دی، 2011 من بالاخره تصمیم گرفتم که برم عضوم شمممممممممممم.... :lol: مگه زورت کردن نمیخوای بری چرا مردمو سر کار میزاری اصلا پوست و استخون چیه که اهدا داشته باشه 1
titi.kh 1793 ارسال شده در 13 دی، 2011 100% من اگه ریا نباشه 2 3 ماه پیش عضو شدم...:girl_blush2: هنوز کارتم نیومده واسم,دوست دارم زودتر بیاااااد دیگه... اگه آدم اعضای بدنشو اهدا کنه به نظر من بعد از مرگشم باز زندست فقط کسی دیگه داره ازش استفاده می کنه... مثلا یکی دیگه زندگی می کنه با قلب من... 5
titi.kh 1793 ارسال شده در 13 دی، 2011 متاسفانه با اینکه خودمون داوطلب اهدا عضو میشیم اما حرف آخر و رضایت کامل با خانوادست:viannen_38: واقعا؟؟؟ نمی دونستم که اینطوریه!!!!چه مسخره....:JC_thinking: ما دیگه مثلا 18+ به حساب می یاااایم آخه... ولی فکر نکنم که این طوری باشه....پس کارت اینجا چه نقشی داره!!!!؟ 3
titi.kh 1793 ارسال شده در 13 دی، 2011 درست میگین شما اما موقعی که خانواده بفهمن خیلی ناراحت میشن باید یه موقعی این کارو بکنم که خانواده نفهمن به نظر من کار بدی انجام نمی خوای بدی که می خوای از خانواده پنهون کنی... ناراحتیشون و غر غر کردناشون فوقش واست 1 ,2 روزه...:girl_blush2: کاری که دلت میگه انجام بده... 2
haniye.a 5626 ارسال شده در 13 دی، 2011 به نظر من کار بدی انجام نمی خوای بدی که می خوای از خانواده پنهون کنی...ناراحتیشون و غر غر کردناشون فوقش واست 1 ,2 روزه...:girl_blush2: کاری که دلت میگه انجام بده... منم میخوام کارت بگیرم:w14: 3
NEGARi 9387 ارسال شده در 13 دی، 2011 بله حاضرم خوب بهتر ازینه که وقتی مردم خاکم کنن کرمها بخورنم خیلی کار خوبیه تو که دیگه مردی کاری نمیشه کرد اگه اون اعضا یک یا چنتا زندگی رو نجات بده خیلی خوبه:girl_yes2: 4
Javid Maleki 11670 سازنده ارسال شده در 13 دی، 2011 دوس ندارم تیکه تیکه م کنن :icon_razz: خب اینم یطور نظر که بهش احترام میذاریم:yes: سال قبل همون موقع که مراسم فوت عموم بود کارتم اومد در خونمون.بابامم که حال خوبی نداشت با عصبانیت کارتو انداخت تو کوچه.از اینکه بابامو اینهمه ناراحت میدیدم اینخد گریه کردم.کلی واسه بابام ناز کردم تا گذاشت برم کارتو بردارم:5c6ipag2mnshmsf5ju3:icon_razz: خب خدا عموت رو بیامرزه البته همه پدر مادرها اینطوری هم که میگید ناراحت نمیشن 2
Javid Maleki 11670 سازنده ارسال شده در 13 دی، 2011 از خدا متشکرم بخاطر اینه که من دارم باعث میشم دور از جونه همتون بچه مردم بره اهداء عضو کنه تا خیرش به همه برسه همه رو از راه بدر کردیم خدا رو شکر 6
♥MitrA 138 ارسال شده در 13 دی، 2011 سلام بله منم یه 5 سالی هست که عضوم البته اینکه مرگ مغذی بشم تا بتونم اهدا کنم کلی شانس می خواد واسه همین همیشه دعا میکنم اگه قراره بمیرم اونجوری بمیرم 6
Javid Maleki 11670 سازنده ارسال شده در 13 دی، 2011 سلام بله منم یه 5 سالی هست که عضوم البته اینکه مرگ مغذی بشم تا بتونم اهدا کنم کلی شانس می خواد واسه همین همیشه دعا میکنم اگه قراره بمیرم اونجوری بمیرم بالا توضیح دادم قسمت هر کی نمیشه بعد مردنش خیریش به چند نفر برسه........ شما هم یه همچین دعایی به نظر شخصی من نکن... از خدا بخواد هیچ کس به کلیه و یا قلب و چشم دیگران نیاز پیدا نکنه... اینطوری بهتره 5
♥MitrA 138 ارسال شده در 13 دی، 2011 بالا توضیح دادم قسمت هر کی نمیشه بعد مردنش خیریش به چند نفر برسه........شما هم یه همچین دعایی به نظر شخصی من نکن... از خدا بخواد هیچ کس به کلیه و یا قلب و چشم دیگران نیاز پیدا نکنه... اینطوری بهتره بله حتما اینم یه حرفیه ممنون از راهنماییتون 2
sookut 13735 ارسال شده در 13 دی، 2011 معلومه که میخوام این بزرگترین آرزومه که جوری بمیرم که به یه دردی بخورم کارت اهداء عضوم هم همیشه همراهمه من فک کنم 3 یا 4 سالی باشه که عضوم دقیقا نمیدونم کی عضو شدم ولی خیلی وقته 6
ooraman 22216 ارسال شده در 13 دی، 2011 بله منم دوست دارم ....میرم کارتشو میگیرم دلیلشم اینه که بالاخره من که مُردم.... اعضای بدنمم زیر خاک میخواد نسیب کرم و مورچه و سوسک بشه حداقل زندگی چند تا آدم و نجات بده 6
*mishi* 11920 ارسال شده در 15 دی، 2011 خب خدا عموت رو بیامرزه البته همه پدر مادرها اینطوری هم که میگید ناراحت نمیشن شما پدرو مادر همه رو میشناسید؟؟؟!!!! 2
Javid Maleki 11670 سازنده ارسال شده در 15 دی، 2011 شما پدرو مادر همه رو میشناسید؟؟؟!!!! بله هر پدر مادری اگه یه چنین فرزندی اگه داشته باشه باید بهش افتخار کنه نه که سرزنش......... 5
Farnoosh Khademi 20025 ارسال شده در 15 دی، 2011 آره من کاملا موافقم که اعضای بدنم رو هدیه بدن. چه فرقی میکنه که من موقع مردن قلب کلیه و چشم واینا داشته باشم یا نداشته باشم 3
sam arch 55881 ارسال شده در 15 دی، 2011 خوندم همه ی پست ها رو... چه خوب که همچین تاپیکی زده شد.... من هم اگه این گرفتاری ها بذاره اقدام میکنم... چه خوب میشه...که حتی یک نفر با دیدن این همه خوبی....ترغیب بشه که بدرد بخوره...حتی با مرگش... انشاالله همه سالم باشن... سلام من به همه ی اونایی که یک دل دارن تو سینه...نه یک سنگ...:heartshape2: 3
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری