رفتن به مطلب

آیا راضی به اهداء کردن اعضای بدنتان هستید؟؟!!!

ارسال های توصیه شده

دورود هزاران دورود به دوستان گرامی...

میگم انصافاً راضی هستین بعد از مرگتون اعضای بدنتون به نیازمندان که به اعضای سالم شما احتیاج دارن اهداء بشه؟؟!!!

ایشاالله که صد سال زنده باشین...

ولی مرگه حق و پیرو جوونم نمیشناسه....

من خودم عضو انجمن اهداء هستم.....این واسه ریا نگفتمااااااا.....گفتم اگه شما هم خواستین عضو بشین

من به این معتقدم که من یعنی جاوید......زنده ام که به درد هیچ کس نخورده بذار اگه یه روزی مردم بذار کسی که به این اعضا نیازمنده استفاده کنه.....

تا ما هم یه خیری برده باشیم.....

ولی خیلی ها موافق حرف من نیستن.....

میگن نه باید مرده ما با همه تشکیلاتش به خاک سپرده بشه ....

آخه یکی نیست بگه فک کن یه چندتا چشم و قلب دیگه هم به مرده شما پیوند زدن و فرستادن زیر خاک.....آخر سر که چی؟!!

اون که مرده دیگه مرده دیگه......بذار لااقل از اعضاش چند نفر استفاده کنن تا خیری براش بشه ....طرف میره بالا میاد پاییین...

که به نظر شخصی من اشتباهست...

بنظر من باید از مرده آدم هم به زندگان خیری برسه

حالا دوستان بیان بگن بینیم راضی هستن بعد مرگشون اعضای بدرد بخورشون به نیازمندان پیوند بشه؟؟؟!

بعد دلیلشم بگن....

ای کسانی که ایمان آوردید خواهشاً اسپم نکنید:yes:

با تشکر......

• Like 17
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 78
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بله موافقم عضو هم شدم

دلیل از این مهم تر که با اعضای بدنم جون چن تا انسان و میتونم نجات بدم

این روزها شاهد چیزهایی بودم که دلیلم صد برابر محکم تر شده برای این کار و اصلا پشیمون نیستم

• Like 10
لینک به دیدگاه

دو سال پیش عضو شدم.وقتی کارتم اومد دم خونه خونوادم ناراحت شدن.

وقتی رفتم اونایی که به زندگی نیاز دارن باید زندگی کنن.

مرگ هم بخشی از زندگیه وقتی جسمم زیرخاک هست بی مصرف نباشه بهتره.

• Like 11
لینک به دیدگاه

ای کسانی که ایمان آورده یا نیاورده اید. من کاملا موافقم. خودم هم عضو شدم. ولی کارتمو گم کردم. نمیدونم شرایط المثنی چیه؟ اگه کسی میدونه بهم بگه لطفا.

چند وقت پیشا یکی از آشناهام با ماشین چپ کرده بود. میگفت یه لحظه که ماشین داشت میچرخید به این فکر کردم که دیگه مردم. بعد یادم افتاد کارت اهدای عضوم تو کیفمه. گفتم خب خدارو شکر. :biggrin:

• Like 9
لینک به دیدگاه
ای کسانی که ایمان آورده یا نیاورده اید. من کاملا موافقم. خودم هم عضو شدم. ولی کارتمو گم کردم. نمیدونم شرایط المثنی چیه؟ اگه کسی میدونه بهم بگه لطفا.

چند وقت پیشا یکی از آشناهام با ماشین چپ کرده بود. میگفت یه لحظه که ماشین داشت میچرخید به این فکر کردم که دیگه مردم. بعد یادم افتاد کارت اهدای عضوم تو کیفمه. گفتم خب خدارو شکر. :biggrin:

فکر میکنم از سایت اهدا باید اقدام کنید :yes:

• Like 6
لینک به دیدگاه

ابوالفضل جان خیلی زرنگی ......

این شماره های هستن که باید زنگ بزنی و پیگری کنی:yes:

تلفن ( از ساعت 8:00 الی 14:00) - 9419 2610 (021) و 26109966 (021)

• Like 4
لینک به دیدگاه
حتما حتما حتما

چه بهتر که تو اون شرایط هم ادم منفعتش به بقیه برسه :yes:

البته هر آدمی به نظر باز بنده لیاقت همچی کاری رو نخواهد داشت......چون بزرگی میخواد

• Like 4
لینک به دیدگاه
من می خوام عضو شم ولی تنبلیم می شه اون همه فرم رو پر کنم ... :ws37:

انسان اگه به چیزی علاقه داشته باشه .......مثل فرهاد که نقش عشقش(شیرین) رو روی کوه بیستون کند......میکنه.....منظورم میره دنبالش

• Like 3
لینک به دیدگاه
خانواده کلمو میکنن:texc5lhcbtrocnmvtp8

متاسفانه با اینکه خودمون داوطلب اهدا عضو میشیم اما حرف آخر و رضایت کامل با خانوادست:viannen_38:

• Like 6
لینک به دیدگاه
خانواده کلمو میکنن:texc5lhcbtrocnmvtp8

خانواده نمیتونم در مورد اهداء کردن اعضای بدنت مخالفت کنن......چون خودت به درجه ای رسیدی که خوب و بد رو تشخیص بدی

• Like 5
لینک به دیدگاه
خانواده نمیتونم در مورد اهداء کردن اعضای بدنت مخالفت کنن......چون خودت به درجه ای رسیدی که خوب و بد رو تشخیص بدی

آره درسته.اگر خودت کارت بگیری حتی اگر خونواده راضی نباشن سیستم همه بیمارستانا بهم وصله یعنی اگه زبونم لال زمانی مرگ مغزی بشی خودشون به خونواده میگن و رضایت اونا اون زمان زیاد مهم نیست چون تو خودت قبل با اختیار و رضایتت این کار رو کردی.

• Like 6
لینک به دیدگاه
10000000000000000000000000000%%%%%%

من چند ساله عضوم...

تازه برام 2 کارتم اومده..:53tnkbetm2eof1u84pj

خب یکیش رو به دیگران هدیه کن:yes:

عمو جان کلاً چند سالته؟!

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...