majid eghbali 22 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ سلام خدمت دوستان .یه سوال داشتم ممنون میشم اگه راهنماییم کنید. میشه plc رو تو حالت run از طریق یه نرم افزار مثلا ++c بهش دیتا داد یا متغیر هاشو تغیر داد .ضروری است اگه زود پاسخ بدین ممنون میشم. 3 لینک به دیدگاه
rasool1370 1777 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ سلام اقا مهدی میشه در مورد راه اندازی سروو موتور با پی ال سی توضیح بدی . و اینکه میشه شبکشون کرد سروو ها رو . اصلا همچین چیزی داریم 3 لینک به دیدگاه
axman 271 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۴ سلام دوستان ماکرو نویسی تو اچ ام ای به چه کاری میاد ینی کارش چیه بدون ماکرو نویسی میشه از اچ ام ای استفاده کرد؟ و اینکه نوشتنش به چه شکلیه 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ سلام اقا مهدی میشه در مورد راه اندازی سروو موتور با پی ال سی توضیح بدی . و اینکه میشه شبکشون کرد سروو ها رو . اصلا همچین چیزی داریم درود بر آقا رسول... بحث سروو یه بحث خیلی سنگین و گسترده ایه... شبکه کردنشون که بله میشه... همه چیزو میشه شبکه کرد.... اینورتر و کارت دما و پی آی دی و سروو و اچ ام آی .... هر چی که هست رو میشه شبکه کرد میخوای چه کاری با سروو انجام بدی؟؟بگو تا بگم چیکار کنی... چون سوالت کلی بود و هزارتا جواب داره بر همین پرسیدم که میخوای چیکار کنی سلام دوستان ماکرو نویسی تو اچ ام ای به چه کاری میاد ینی کارش چیه بدون ماکرو نویسی میشه از اچ ام ای استفاده کرد؟ و اینکه نوشتنش به چه شکلیه ماکرو نویسی یه روش برنامه نویسیه که کار تو رو تو طراحی ساده میکنه.... باید c بلد باشی که بتونی ازش راحت استفاده کنی... بله بدون ماکرو نویسی هم میشه از اچ ام آی استفاده کرد و ربطی به ماکرو نداره..... نوشتنش مثل c..... که یه سری حافظه های داخلی داره.... داخل خود ماکرو برای نوشتن میتونی از راهنماییش استفاده کنی... یه گزینه داره که بهت میگه چیکار کنی در مجموع هم 11 نوع ماکرو داریم.... آن و آف ماکرو گرفته تا کلاک ماکرو این حرفا 5 لینک به دیدگاه
rasool1370 1777 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ درود بر آقا رسول... بحث سروو یه بحث خیلی سنگین و گسترده ایه... شبکه کردنشون که بله میشه... همه چیزو میشه شبکه کرد.... اینورتر و کارت دما و پی آی دی و سروو و اچ ام آی .... هر چی که هست رو میشه شبکه کرد میخوای چه کاری با سروو انجام بدی؟؟بگو تا بگم چیکار کنی... چون سوالت کلی بود و هزارتا جواب داره بر همین پرسیدم که میخوای چیکار کنی اقا مهدی خیلی مخلصم. اقا یه دستگاهه نمیدونم چیه ، cnc هست یا نه نمیدونم .هنوز ندیدمش. مشخصات قطعه به کامپیوتر داده میشه و کامپیوتر با یک کنترلر ارتباط برقرار میکنه که اونم با پی ال سی(14ss) و hmi و دوتا یا بیشتر سروو شبکه شده . حالا میخوام اینو راه بندازم. این کنترلر که گفتم دست سازه یعنی شرکتی نیست یه بنده خدایی خودش ساخته. اسپیندل چیه؟؟ 4 لینک به دیدگاه
axman 271 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ درود بر آقا رسول... بحث سروو یه بحث خیلی سنگین و گسترده ایه... شبکه کردنشون که بله میشه... همه چیزو میشه شبکه کرد.... اینورتر و کارت دما و پی آی دی و سروو و اچ ام آی .... هر چی که هست رو میشه شبکه کرد میخوای چه کاری با سروو انجام بدی؟؟بگو تا بگم چیکار کنی... چون سوالت کلی بود و هزارتا جواب داره بر همین پرسیدم که میخوای چیکار کنی ماکرو نویسی یه روش برنامه نویسیه که کار تو رو تو طراحی ساده میکنه.... باید c بلد باشی که بتونی ازش راحت استفاده کنی... بله بدون ماکرو نویسی هم میشه از اچ ام آی استفاده کرد و ربطی به ماکرو نداره..... نوشتنش مثل c..... که یه سری حافظه های داخلی داره.... داخل خود ماکرو برای نوشتن میتونی از راهنماییش استفاده کنی... یه گزینه داره که بهت میگه چیکار کنی در مجموع هم 11 نوع ماکرو داریم.... آن و آف ماکرو گرفته تا کلاک ماکرو این حرفا از کدوم قسمت تو ماکرو میتونم راهنمایی بگیرم 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ اقا مهدی خیلی مخلصم.اقا یه دستگاهه نمیدونم چیه ، cnc هست یا نه نمیدونم .هنوز ندیدمش. مشخصات قطعه به کامپیوتر داده میشه و کامپیوتر با یک کنترلر ارتباط برقرار میکنه که اونم با پی ال سی(14ss) و hmi و دوتا یا بیشتر سروو شبکه شده . حالا میخوام اینو راه بندازم. این کنترلر که گفتم دست سازه یعنی شرکتی نیست یه بنده خدایی خودش ساخته. اسپیندل چیه؟؟ موتورهایی که با روش PWM و با سرعت خیلی خیلی بالا مثلا 3000 دور الی 60 هزاردور در دقیقه میتونن کار کنند. تا اونجا که من میدونم بر دستگاههای cnc استفاده میشه و برای براده برداری و لایه برداری از این موتور استفاده میشه.... 14ss خروجی سرعت بالاش 20 کیلو هرتز....به نظرم از sv استفاده کنی بهتر... چون خروجی سرعت بالاش 200 کیلو هرتز و اگه لاین درایور بسته بشه به 500 کیلو هم میرسه از کدوم قسمت تو ماکرو میتونم راهنمایی بگیرم macro command 4 لینک به دیدگاه
rasool1370 1777 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ موتورهایی که با روش PWM و با سرعت خیلی خیلی بالا مثلا 3000 دور الی 60 هزاردور در دقیقه میتونن کار کنند.تا اونجا که من میدونم بر دستگاههای cnc استفاده میشه و برای براده برداری و لایه برداری از این موتور استفاده میشه.... 14ss خروجی سرعت بالاش 20 کیلو هرتز....به نظرم از sv استفاده کنی بهتر... چون خروجی سرعت بالاش 200 کیلو هرتز و اگه لاین درایور بسته بشه به 500 کیلو هم میرسه تا اونجا که من فهمیدم سروو ها اون کنترلر دست ساز فرمان میده و 14ss برای راه اندازی hmi هست . شما cnc کار کردی؟ میدونی این کنترلر چی کار میکنه؟ 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۴ تا اونجا که من فهمیدم سروو ها اون کنترلر دست ساز فرمان میده و 14ss برای راه اندازی hmi هست .شما cnc کار کردی؟ میدونی این کنترلر چی کار میکنه؟ ینی با یه آی سی ای چیزی برنامه کنترل سروو رو نوشتن؟؟ نه والا کار نکردم cnc 4 لینک به دیدگاه
rasool1370 1777 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۴ ینی با یه آی سی ای چیزی برنامه کنترل سروو رو نوشتن؟؟ نه والا کار نکردم cnc نمیدوم . باید برم ببینم 3 لینک به دیدگاه
axman 271 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ این macro command کجای نرم افزار dop soft هست؟ 4 لینک به دیدگاه
axman 271 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ تو بخش سوال کن جواب بده سوال پرسیدم کسی اونجا نی؟ 2 لینک به دیدگاه
axman 271 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۴ دوستان ایا میتونم ولتاژ 24 ولت رو با یه پتانسیومتر یا ریوستا به ده ولت یاکمتر برسونم ویا اینکه از 0 تا 24 تغییرش بدم؟ 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ این macro command کجای نرم افزار dop soft هست؟ تو همون صفحه ای که کاکرو نوشته میشه هستش.... نوشتش نیست....به صورت عکس...با موس برو روش بعد مینویس کامند... تو اسکرین ادیتور اسمش ویزاردِ.... تمام دستوراتی که تو ماکرو میشه نوشت اونجا هست و وقتی دستور مورد نظرو که انتخاب میکنی خودش برات متغییرها رو میاره و خودت معرفی میکنی بهش دوستان ایا میتونم ولتاژ 24 ولت رو با یه پتانسیومتر یا ریوستا به ده ولت یاکمتر برسونم ویا اینکه از 0 تا 24 تغییرش بدم؟ هر چند بدی به پتانسیومتر همونو میتونی استفاده کنی ازش.... بله میشه 0 تا 24 ولت داشت.... ولی ربطی به plc نداره...مثلا 24 ولت رو نمیشه به plc بدی 2 لینک به دیدگاه
axman 271 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ تو همون صفحه ای که کاکرو نوشته میشه هستش.... نوشتش نیست....به صورت عکس...با موس برو روش بعد مینویس کامند... تو اسکرین ادیتور اسمش ویزاردِ.... تمام دستوراتی که تو ماکرو میشه نوشت اونجا هست و وقتی دستور مورد نظرو که انتخاب میکنی خودش برات متغییرها رو میاره و خودت معرفی میکنی بهش هر چند بدی به پتانسیومتر همونو میتونی استفاده کنی ازش.... بله میشه 0 تا 24 ولت داشت.... ولی ربطی به plc نداره...مثلا 24 ولت رو نمیشه به plc بدی میخام از پتانسیومتر به جای ورودی انالوگ استفاده کنم جواب میده ؟ منطورتو متوجه نشدم چرا 24 ولتو نمیتونم به plc بدم؟ 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۴ میخام از پتانسیومتر به جای ورودی انالوگ استفاده کنم جواب میده ؟ منطورتو متوجه نشدم چرا 24 ولتو نمیتونم به plc بدم؟ ینی پی ال سی 0 تا 10 ولت رو میشناسه....بیشتر از اون به ماژول آسیب میرسونه... میخوای چیکار انجام بدی که به 24 نیاز داری؟!!!! 3 لینک به دیدگاه
majid eghbali 22 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ سلام به دوستان. من مخوام plc delta ss2 رو مستقما توسط یه نرم افزار دیگه مثلا vbasicمتغیراشو (d0 d1) تغیر بدم. یعنی نرم افزار vb به plc فرمان بده.اگه راهنماییم کنید خیلی ممنون میشم.ضروریه کارم لنگ مونده. در ضمن می تونم با نرم افزار wincc این کارو انجام بدم.با دلتا مچ میشه. منتظر راهنمایتون هستم.:icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
majid eghbali 22 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ سلام به دوستان. من مخوام plc delta ss2 رو مستقما توسط یه نرم افزار دیگه مثلا vbasicمتغیراشو (d0 d1) تغیر بدم. یعنی نرم افزار vb به plc فرمان بده.اگه راهنماییم کنید خیلی ممنون میشم.ضروریه کارم لنگ مونده. در ضمن می تونم با نرم افزار wincc این کارو انجام بدم؟.با دلتا مچ میشه؟. منتظر راهنمایتون هستم.:icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
axman 271 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۴ ینی پی ال سی 0 تا 10 ولت رو میشناسه....بیشتر از اون به ماژول آسیب میرسونه... میخوای چیکار انجام بدی که به 24 نیاز داری؟!!!! خب مقدار ده ولتو روش مشخص میکنم میخام بجای یه سنسور دما یا هر ورودی انالوگ دیگه استفاده کنم با یه پتانسیومتر این کارو کردم ج نداد مثبت و دادم یه پایه از خروجی پتانسیمتر ولت گرفتم وقتی ولوم رو چرخوندم فقط سه چهار ولت کم میکرد لینک به دیدگاه
reza_12345 402 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۴ سلام خسته نباشید اقا مهدی میتونی یه توضیح در مورد به اعشار برد اعداد بدی یعنی به چه درد میخوره در ضمن من مثلا 2 رو به اعشار میبرم یه عدد دیگه نشون میده یعنی چی؟ 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده