majid eghbali 22 ارسال شده در 27 شهریور، 2015 سلام خدمت دوستان .یه سوال داشتم ممنون میشم اگه راهنماییم کنید. میشه plc رو تو حالت run از طریق یه نرم افزار مثلا ++c بهش دیتا داد یا متغیر هاشو تغیر داد .ضروری است اگه زود پاسخ بدین ممنون میشم. 3
rasool1370 1777 ارسال شده در 5 مهر، 2015 سلام اقا مهدی میشه در مورد راه اندازی سروو موتور با پی ال سی توضیح بدی . و اینکه میشه شبکشون کرد سروو ها رو . اصلا همچین چیزی داریم 3
axman 271 ارسال شده در 5 مهر، 2015 سلام دوستان ماکرو نویسی تو اچ ام ای به چه کاری میاد ینی کارش چیه بدون ماکرو نویسی میشه از اچ ام ای استفاده کرد؟ و اینکه نوشتنش به چه شکلیه 3
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 6 مهر، 2015 سلام اقا مهدی میشه در مورد راه اندازی سروو موتور با پی ال سی توضیح بدی . و اینکه میشه شبکشون کرد سروو ها رو . اصلا همچین چیزی داریم درود بر آقا رسول... بحث سروو یه بحث خیلی سنگین و گسترده ایه... شبکه کردنشون که بله میشه... همه چیزو میشه شبکه کرد.... اینورتر و کارت دما و پی آی دی و سروو و اچ ام آی .... هر چی که هست رو میشه شبکه کرد میخوای چه کاری با سروو انجام بدی؟؟بگو تا بگم چیکار کنی... چون سوالت کلی بود و هزارتا جواب داره بر همین پرسیدم که میخوای چیکار کنی سلام دوستان ماکرو نویسی تو اچ ام ای به چه کاری میاد ینی کارش چیه بدون ماکرو نویسی میشه از اچ ام ای استفاده کرد؟ و اینکه نوشتنش به چه شکلیه ماکرو نویسی یه روش برنامه نویسیه که کار تو رو تو طراحی ساده میکنه.... باید c بلد باشی که بتونی ازش راحت استفاده کنی... بله بدون ماکرو نویسی هم میشه از اچ ام آی استفاده کرد و ربطی به ماکرو نداره..... نوشتنش مثل c..... که یه سری حافظه های داخلی داره.... داخل خود ماکرو برای نوشتن میتونی از راهنماییش استفاده کنی... یه گزینه داره که بهت میگه چیکار کنی در مجموع هم 11 نوع ماکرو داریم.... آن و آف ماکرو گرفته تا کلاک ماکرو این حرفا 5
rasool1370 1777 ارسال شده در 6 مهر، 2015 درود بر آقا رسول... بحث سروو یه بحث خیلی سنگین و گسترده ایه... شبکه کردنشون که بله میشه... همه چیزو میشه شبکه کرد.... اینورتر و کارت دما و پی آی دی و سروو و اچ ام آی .... هر چی که هست رو میشه شبکه کرد میخوای چه کاری با سروو انجام بدی؟؟بگو تا بگم چیکار کنی... چون سوالت کلی بود و هزارتا جواب داره بر همین پرسیدم که میخوای چیکار کنی اقا مهدی خیلی مخلصم. اقا یه دستگاهه نمیدونم چیه ، cnc هست یا نه نمیدونم .هنوز ندیدمش. مشخصات قطعه به کامپیوتر داده میشه و کامپیوتر با یک کنترلر ارتباط برقرار میکنه که اونم با پی ال سی(14ss) و hmi و دوتا یا بیشتر سروو شبکه شده . حالا میخوام اینو راه بندازم. این کنترلر که گفتم دست سازه یعنی شرکتی نیست یه بنده خدایی خودش ساخته. اسپیندل چیه؟؟ 4
axman 271 ارسال شده در 6 مهر، 2015 درود بر آقا رسول... بحث سروو یه بحث خیلی سنگین و گسترده ایه... شبکه کردنشون که بله میشه... همه چیزو میشه شبکه کرد.... اینورتر و کارت دما و پی آی دی و سروو و اچ ام آی .... هر چی که هست رو میشه شبکه کرد میخوای چه کاری با سروو انجام بدی؟؟بگو تا بگم چیکار کنی... چون سوالت کلی بود و هزارتا جواب داره بر همین پرسیدم که میخوای چیکار کنی ماکرو نویسی یه روش برنامه نویسیه که کار تو رو تو طراحی ساده میکنه.... باید c بلد باشی که بتونی ازش راحت استفاده کنی... بله بدون ماکرو نویسی هم میشه از اچ ام آی استفاده کرد و ربطی به ماکرو نداره..... نوشتنش مثل c..... که یه سری حافظه های داخلی داره.... داخل خود ماکرو برای نوشتن میتونی از راهنماییش استفاده کنی... یه گزینه داره که بهت میگه چیکار کنی در مجموع هم 11 نوع ماکرو داریم.... آن و آف ماکرو گرفته تا کلاک ماکرو این حرفا از کدوم قسمت تو ماکرو میتونم راهنمایی بگیرم 1
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 7 مهر، 2015 اقا مهدی خیلی مخلصم.اقا یه دستگاهه نمیدونم چیه ، cnc هست یا نه نمیدونم .هنوز ندیدمش. مشخصات قطعه به کامپیوتر داده میشه و کامپیوتر با یک کنترلر ارتباط برقرار میکنه که اونم با پی ال سی(14ss) و hmi و دوتا یا بیشتر سروو شبکه شده . حالا میخوام اینو راه بندازم. این کنترلر که گفتم دست سازه یعنی شرکتی نیست یه بنده خدایی خودش ساخته. اسپیندل چیه؟؟ موتورهایی که با روش PWM و با سرعت خیلی خیلی بالا مثلا 3000 دور الی 60 هزاردور در دقیقه میتونن کار کنند. تا اونجا که من میدونم بر دستگاههای cnc استفاده میشه و برای براده برداری و لایه برداری از این موتور استفاده میشه.... 14ss خروجی سرعت بالاش 20 کیلو هرتز....به نظرم از sv استفاده کنی بهتر... چون خروجی سرعت بالاش 200 کیلو هرتز و اگه لاین درایور بسته بشه به 500 کیلو هم میرسه از کدوم قسمت تو ماکرو میتونم راهنمایی بگیرم macro command 4
rasool1370 1777 ارسال شده در 7 مهر، 2015 موتورهایی که با روش PWM و با سرعت خیلی خیلی بالا مثلا 3000 دور الی 60 هزاردور در دقیقه میتونن کار کنند.تا اونجا که من میدونم بر دستگاههای cnc استفاده میشه و برای براده برداری و لایه برداری از این موتور استفاده میشه.... 14ss خروجی سرعت بالاش 20 کیلو هرتز....به نظرم از sv استفاده کنی بهتر... چون خروجی سرعت بالاش 200 کیلو هرتز و اگه لاین درایور بسته بشه به 500 کیلو هم میرسه تا اونجا که من فهمیدم سروو ها اون کنترلر دست ساز فرمان میده و 14ss برای راه اندازی hmi هست . شما cnc کار کردی؟ میدونی این کنترلر چی کار میکنه؟ 1
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 7 مهر، 2015 تا اونجا که من فهمیدم سروو ها اون کنترلر دست ساز فرمان میده و 14ss برای راه اندازی hmi هست .شما cnc کار کردی؟ میدونی این کنترلر چی کار میکنه؟ ینی با یه آی سی ای چیزی برنامه کنترل سروو رو نوشتن؟؟ نه والا کار نکردم cnc 4
rasool1370 1777 ارسال شده در 8 مهر، 2015 ینی با یه آی سی ای چیزی برنامه کنترل سروو رو نوشتن؟؟ نه والا کار نکردم cnc نمیدوم . باید برم ببینم 3
axman 271 ارسال شده در 10 مهر، 2015 دوستان ایا میتونم ولتاژ 24 ولت رو با یه پتانسیومتر یا ریوستا به ده ولت یاکمتر برسونم ویا اینکه از 0 تا 24 تغییرش بدم؟ 4
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 11 مهر، 2015 این macro command کجای نرم افزار dop soft هست؟ تو همون صفحه ای که کاکرو نوشته میشه هستش.... نوشتش نیست....به صورت عکس...با موس برو روش بعد مینویس کامند... تو اسکرین ادیتور اسمش ویزاردِ.... تمام دستوراتی که تو ماکرو میشه نوشت اونجا هست و وقتی دستور مورد نظرو که انتخاب میکنی خودش برات متغییرها رو میاره و خودت معرفی میکنی بهش دوستان ایا میتونم ولتاژ 24 ولت رو با یه پتانسیومتر یا ریوستا به ده ولت یاکمتر برسونم ویا اینکه از 0 تا 24 تغییرش بدم؟ هر چند بدی به پتانسیومتر همونو میتونی استفاده کنی ازش.... بله میشه 0 تا 24 ولت داشت.... ولی ربطی به plc نداره...مثلا 24 ولت رو نمیشه به plc بدی 2
axman 271 ارسال شده در 11 مهر، 2015 تو همون صفحه ای که کاکرو نوشته میشه هستش.... نوشتش نیست....به صورت عکس...با موس برو روش بعد مینویس کامند... تو اسکرین ادیتور اسمش ویزاردِ.... تمام دستوراتی که تو ماکرو میشه نوشت اونجا هست و وقتی دستور مورد نظرو که انتخاب میکنی خودش برات متغییرها رو میاره و خودت معرفی میکنی بهش هر چند بدی به پتانسیومتر همونو میتونی استفاده کنی ازش.... بله میشه 0 تا 24 ولت داشت.... ولی ربطی به plc نداره...مثلا 24 ولت رو نمیشه به plc بدی میخام از پتانسیومتر به جای ورودی انالوگ استفاده کنم جواب میده ؟ منطورتو متوجه نشدم چرا 24 ولتو نمیتونم به plc بدم؟ 3
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 11 مهر، 2015 میخام از پتانسیومتر به جای ورودی انالوگ استفاده کنم جواب میده ؟ منطورتو متوجه نشدم چرا 24 ولتو نمیتونم به plc بدم؟ ینی پی ال سی 0 تا 10 ولت رو میشناسه....بیشتر از اون به ماژول آسیب میرسونه... میخوای چیکار انجام بدی که به 24 نیاز داری؟!!!! 3
majid eghbali 22 ارسال شده در 12 مهر، 2015 سلام به دوستان. من مخوام plc delta ss2 رو مستقما توسط یه نرم افزار دیگه مثلا vbasicمتغیراشو (d0 d1) تغیر بدم. یعنی نرم افزار vb به plc فرمان بده.اگه راهنماییم کنید خیلی ممنون میشم.ضروریه کارم لنگ مونده. در ضمن می تونم با نرم افزار wincc این کارو انجام بدم.با دلتا مچ میشه. منتظر راهنمایتون هستم.:icon_gol: 4
majid eghbali 22 ارسال شده در 12 مهر، 2015 سلام به دوستان. من مخوام plc delta ss2 رو مستقما توسط یه نرم افزار دیگه مثلا vbasicمتغیراشو (d0 d1) تغیر بدم. یعنی نرم افزار vb به plc فرمان بده.اگه راهنماییم کنید خیلی ممنون میشم.ضروریه کارم لنگ مونده. در ضمن می تونم با نرم افزار wincc این کارو انجام بدم؟.با دلتا مچ میشه؟. منتظر راهنمایتون هستم.:icon_gol: 3
axman 271 ارسال شده در 12 مهر، 2015 ینی پی ال سی 0 تا 10 ولت رو میشناسه....بیشتر از اون به ماژول آسیب میرسونه... میخوای چیکار انجام بدی که به 24 نیاز داری؟!!!! خب مقدار ده ولتو روش مشخص میکنم میخام بجای یه سنسور دما یا هر ورودی انالوگ دیگه استفاده کنم با یه پتانسیومتر این کارو کردم ج نداد مثبت و دادم یه پایه از خروجی پتانسیمتر ولت گرفتم وقتی ولوم رو چرخوندم فقط سه چهار ولت کم میکرد
reza_12345 402 ارسال شده در 17 مهر، 2015 سلام خسته نباشید اقا مهدی میتونی یه توضیح در مورد به اعشار برد اعداد بدی یعنی به چه درد میخوره در ضمن من مثلا 2 رو به اعشار میبرم یه عدد دیگه نشون میده یعنی چی؟ 4
ارسال های توصیه شده