bahba 26 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ سلام اقا مهدی فایل یادت نره بذاری.و یک سوال من وقتی station addres پی ال سی تغیر میدم یعنی چیزی غیر از 1 باشه برنامه پروگرام نمیشه . مشکل چیه؟ 11 بذار ببین حل میشه 4 لینک به دیدگاه
rasool1370 1777 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۴ 11 بذار ببین حل میشه 11 گذاشتم ولی حل نشد و موقعی که میزنم تا پروگرام بشه کادر زیر میاد و بعد چند دقیقه پیامtime out program میاد http://www.noandishaan.com/upload/images/6pglnhrzw5763c4kh9z5.png تنظیمات communication seting هم عکس زیر . بیبین درسته؟ http://www.noandishaan.com/upload/images/zt6nnzqytrv9a8snd65a.png 3 لینک به دیدگاه
rasool1370 1777 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ سلام به همگی و اقا مهدی اقا مهدی من فهمیدم که وقتی شماره استیشن پی ال سی عوض کنی برنامه اصلا سخت افزار نمیشناسه و مثل اینکه اصلا کابل پروگرام به پی ال سی وصل نباشه . من از تو چنتا فایل اموزشی که داشتم دست گیرم شد که باید چنتا از m های خاص خامو ش یا روشن باشن و مقدار چنتا از حافظه های خاص(d) مقدار خاصی باشه حالا نمیدونم که این مال وقتیه که پی ال سی مستر هست یا اسلو و اصلا نمیدونم که درست گفتم یا نه. 3 لینک به دیدگاه
reza_12345 402 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ سلام دوست عزیز گزینه rut تغییر بده ASCII 3 لینک به دیدگاه
rasool1370 1777 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۴ سلام دوست عزیز گزینه rut تغییر بده ASCII رو مد acii هست ولی نمیدونم چشه این عکس communication seting هست http://www.noandishaan.com/upload/images/bmq8ng2aqakmxpk0v91q.png 2 لینک به دیدگاه
reza_12345 402 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۴ رو مد acii هست ولی نمیدونم چشهاین عکس communication seting هست http://www.noandishaan.com/upload/images/bmq8ng2aqakmxpk0v91q.png رسول جان من چیزی که از عکست فهمیدم تو اگه لب تابه پورتی بهش وصل نیست تو قسمت com port اگه چیزی وصل بود مثلا مینوشت com3 2 لینک به دیدگاه
rasool1370 1777 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۴ رسول جان من چیزی که از عکست فهمیدم تو اگه لب تابه پورتی بهش وصل نیست تو قسمت com port اگه چیزی وصل بود مثلا مینوشت com3 بله اون موقع که عکس گرفتم کابل وصل نبود و اگر هم وصل باشه فقط با استیشن 1 پروگرام میشه 2 لینک به دیدگاه
axman 271 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ سلام سید خسته نباشی اگه ممکنه یه مقدار در مورد دستورات انالوگ توضیح بدید ممنون میشم در مورد حوه اتصال ورودی و خروجی انالوگ به plc دلتا مدل 10sx هم اگه امکان داره راهنمایی کنید 3 لینک به دیدگاه
rasool1370 1777 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ سلام سید خسته نباشی اگه ممکنه یه مقدار در مورد دستورات انالوگ توضیح بدید ممنون میشم در مورد حوه اتصال ورودی و خروجی انالوگ به plc دلتا مدل 10sx هم اگه امکان داره راهنمایی کنید منم با همین موضوع مشکل دارم . وقتی از دستور from یا to استفاده میکنی ، وقتی میخوایی به پی ال سی بگی که از کدوم ماژول بخون اگه شماره ماژول صفر بدی یعنی ماژول شماره 1 که به پی ال سی وصل کردی و من نمیدونم که واسه آدرس دهی ورودی و خروجی های روی خود cpu باید آدرس چی داد. البته تو مدلی که شما میگی d1056 مقدار لحظه ای ورودی 0 و d1057 مقدار لحظه ای ورودی1 نشون میده و لی عدد ثابتی نیست و پرش داره 3 لینک به دیدگاه
rasool1370 1777 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان اینجا کسی با قسمت ماکرو hmi دلتا کار نکرده؟ من دو تا مشکل دارم 1 وقتی HMI به یک PLC وصله تو قسمت ماکرو نویسی فقط میشه از M0 استفاده کرد و اگه شماره M بیشتر شد مثل 1،2و... ارور میده 2 وقتی HMI تو شبکه مد باس قرار میگیره تو قسمت ماکرو نویسی نمیشه متغیرر بیتی معرفی کرد . 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ 11 گذاشتم ولی حل نشد و موقعی که میزنم تا پروگرام بشه کادر زیر میاد و بعد چند دقیقه پیامtime out program میادhttp://www.noandishaan.com/upload/images/6pglnhrzw5763c4kh9z5.png تنظیمات communication seting هم عکس زیر . بیبین درسته؟ http://www.noandishaan.com/upload/images/zt6nnzqytrv9a8snd65a.png سلام به همگی و اقا مهدیاقا مهدی من فهمیدم که وقتی شماره استیشن پی ال سی عوض کنی برنامه اصلا سخت افزار نمیشناسه و مثل اینکه اصلا کابل پروگرام به پی ال سی وصل نباشه . من از تو چنتا فایل اموزشی که داشتم دست گیرم شد که باید چنتا از m های خاص خامو ش یا روشن باشن و مقدار چنتا از حافظه های خاص(d) مقدار خاصی باشه حالا نمیدونم که این مال وقتیه که پی ال سی مستر هست یا اسلو و اصلا نمیدونم که درست گفتم یا نه. رو مد acii هست ولی نمیدونم چشهاین عکس communication seting هست http://www.noandishaan.com/upload/images/bmq8ng2aqakmxpk0v91q.png روسول جان امتحانن کردم و فقط روی یک جواب داد بر منم.... اما بستگی به شرایط داره که استیشنو تغییر بدی.... مثلا میتونی مسترتو 20 بزاری ولی باید بیای تو برنامه از رجیسترای خاص استفاده کنی.... تو یه سری شرایطم میشه 10 ژذاشت که اونم رجیسترای خاص داره حالا چه نیازی داری که استیشن 1 رو تغییر بدی؟؟ 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ سلام سید خسته نباشی اگه ممکنه یه مقدار در مورد دستورات انالوگ توضیح بدید ممنون میشم در مورد حوه اتصال ورودی و خروجی انالوگ به plc دلتا مدل 10sx هم اگه امکان داره راهنمایی کنید منم با همین موضوع مشکل دارم . وقتی از دستور from یا to استفاده میکنی ، وقتی میخوایی به پی ال سی بگی که از کدوم ماژول بخون اگه شماره ماژول صفر بدی یعنی ماژول شماره 1 که به پی ال سی وصل کردی و من نمیدونم که واسه آدرس دهی ورودی و خروجی های روی خود cpu باید آدرس چی داد.البته تو مدلی که شما میگی d1056 مقدار لحظه ای ورودی 0 و d1057 مقدار لحظه ای ورودی1 نشون میده و لی عدد ثابتی نیست و پرش داره سلام... تو صفحه های قبلی که توضیح دادم 3 لینک به دیدگاه
ghader feyzi 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ سلام و عرض ادب من یه اینورتر دلتا رو با کابل rs485 به پی ال سی دلتا وصل کردم میشه راه نماییم کنید که چطوری میتونم از داخل پی ال سی فرکانس اینورتر و عدد بدم 4 لینک به دیدگاه
ghader feyzi 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ فراموش کردم بگم من hmi و plc . اینورترم همزمان به هم دیگه و بعد به pc وصله الان به راحتی hmi و plc رو تحت کنترل دارم فقط نمیدونم چطوری باید به اینورتر از داخل plc فرکانس بدم 5 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ سلام و عرض ادبمن یه اینورتر دلتا رو با کابل rs485 به پی ال سی دلتا وصل کردم میشه راه نماییم کنید که چطوری میتونم از داخل پی ال سی فرکانس اینورتر و عدد بدم درود... از تو منوال اینورتر باید پیدا کند کامندشو...... بر سرعتشو تو سری m میدونم 2000 ولی فرکانسو حفظ نیستم.... اگه منوالشو پیدا کردم براتون در میارم... 4 لینک به دیدگاه
rasool1370 1777 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ روسول جان امتحانن کردم و فقط روی یک جواب داد بر منم.... اما بستگی به شرایط داره که استیشنو تغییر بدی.... مثلا میتونی مسترتو 20 بزاری ولی باید بیای تو برنامه از رجیسترای خاص استفاده کنی.... تو یه سری شرایطم میشه 10 ژذاشت که اونم رجیسترای خاص داره حالا چه نیازی داری که استیشن 1 رو تغییر بدی؟؟ اقا مهدی واسه استفاده از شبکه مدباس میخواستم . بعد کلی ور رفتن و پرس و جو کردن فهمیدم که شماره استیشن هر چی میخوای باشه باید بریزی تو d1121 3 لینک به دیدگاه
rasool1370 1777 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ فراموش کردم بگم من hmi و plc . اینورترم همزمان به هم دیگه و بعد به pc وصله الان به راحتی hmi و plc رو تحت کنترل دارم فقط نمیدونم چطوری باید به اینورتر از داخل plc فرکانس بدم یعنی از شبکه مد باس استفاده کردی؟ شما باید مقدار فرکانس توسط مستر مدباس به رجیستر فرکانس اینورتر بفرستی 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ اقا مهدی واسه استفاده از شبکه مدباس میخواستم . بعد کلی ور رفتن و پرس و جو کردن فهمیدم که شماره استیشن هر چی میخوای باشه باید بریزی تو d1121 d1121برای موقعیه که چند تا plc رو بخوای شبکه کنی ولی اگه بخوای با اینورتر و کارت pid و چیزای دیگه مدباس کنی باید بریزی تو d1120 .... و مجددا هر کدوم یه سری شرایط خاص دارند 3 لینک به دیدگاه
ghader feyzi 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۴ سلام یه سوال داشتم من استیشن plc رو 1 گزاشتم و استیشن hmi رو هم 0 و الان توسط rs485 با هم کانکت هستن حالا یه dtc1000 دارم که توسط rs485 به plc و hmi وصل شده و میخوام از طریق plc درجه حرارت رو کنترل کنم و روی hmi ببینم . نحوه دیدن رو hmi رو بلدم فقط نمیدونم تو plc چیکار باید بکنم مثلا چطور باید شماره الارم رو انتخاب کنم ممنون میشم کمکم کنید . در ضمن میتونم جداگانه hmi و dtc رو وصل کنم و حتی حرارت ترموکوبل رو ببینم اما میخوام از طریق plc این کارو بکنم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده