رفتن به مطلب

افراطی ها به بهشت نمی روند...

آیا از رشته تحصیلی خود در دانشگاه راضی و به آن علاقه مند  

35 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. آیا از رشته تحصیلی خود در دانشگاه راضی و به آن علاقه مند

• 24
    • 0
    • 6
    • 5

ارسال های توصیه شده

آیا به رشته ی تحصیلی خود در دانشگاه علاقه مند و از آن راضی هستید؟

1-بلی - راضی هستم

2-خیر - میخواهم انصراف دهم

3-خیر - میخواهم یا مجبورم ادامه دهم

4-برایم فرقی ندارد

لطفا دلیل خود را بنویسید.

در صروت انتخاب پاسخ بلی، لطفا چند جمله درباره خصوصیات مورد نیاز دانشجوی مناسب رشته تان بنویسید..

در صورت انتخاب پاسخ خیر، ذکر کنید به چه رشته ای علاقه داشتید و چرا خود را مناسب این رشته نمیدانید..

• Like 13
لینک به دیدگاه

من رشته ی تحصیلیم رو خیلی دوست دارم،چه الان چه قبلش تو دبیرستان

دبیرستان واقعا رشته ی ریاضی رو دوست داشتم،از حل کردن مسئله های ریاضی لذت میبردم،هنوزم لذت میبرم

الانم تو دانشگاه،معماری رو خیلی دوست دارم،با اینکه خیلی وقت و کار میبره،اما من هیچ وقت از تلاشی که برای پروژه هام میکنم و شب بیداری هایی که دارم خسته نشدم و لذت میبرم از کاری که میکنم،هر روز یه چیز جدید برای یاد گرفتن داره،دوستش دارم:ws37:

به نظر من،کسی که تو رشته ی معماری میخواد درس بخونه،باید حتما علاقه داشته باشه و سختیاشو تحمل کنه،چون اون علاقه است که باعث میشه هرچه قدرم کار سخته یا زیاده،انجام بدی اون پروژه یا کا رو،خیلی از بچه ها بودن که ترم 2 انصراف دادن،چون حجم کار بالاست.

یه بحث دیگه خلاقیته،اینکه تو تو خودت اینو حس کنی که میتونی نوآوری کنی،خلاقیتت کار میکنه،ایده جدید داری،خیلی میتونه آدم رو تشویق کنه برای بهتر کار کردن،البته خیلی از بچه ها هستن که این خلاقیت رو به طور کامل ندارن،اما خیلی کار میکنن جون معماری رو دوست دارن

یکی دیگه،کنجکاو بودنه،کنجکاوی با فضول بودن و تو همه کار دخالت کردن فرق داره،کنجکاوی اثر مثبت داره،به نظرم یه دانشجوی معماری باید کنجکاو باشه،همیشه باید دنباله این باشه که چه کارایی انجام شده،چه خبره دور و برش تا بتونه اطلاعاته خودشو به روز کنه و پیشرفت داشته باشه،هیچ وقت نباید اگه کسی سنگ انداخت جلو پاش،نا امید بشه،اینقدر باdید پیگیر باشه تا جوابشو بگیره،اطلاعاته خودشو محدود به ضوابط دانشگاه ندونه،چون دنیای کار بیرون از دانشگاه با درسای دانشگاه و صوابط دانشگاه،کاملا متفاوته

بعدی تلاش و پشتکاره،به قول یکی از استادامون"تلاش،تلاش،تلاش!تلاشه که باعثه پیشرفته یه آدم میشه تو هر زمینه ای"

و خیلی نکات ریز دیگه که میتونه یه آدم رو تو کار و رشته اش به موفقیت برسونه،خیلی نکته های ریز تو ذهنمه اما هر کسی که وارد این وادی بشه که بهترین رو برای زندگیش انجام بده،میفهمه از چه راهی و چه جوری باید راهه پیشرفتش و موفقیت رو باز کنه

و فکر میکنم اینایی که گفتم،مخصوص رشته ی معماری نیست،تو هر رشته ای نیازه این موارد:w16:

:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 10
لینک به دیدگاه

کاملا راضیم

چیزی بوده که خودم خواستم ومطمئنا تا روزی که بتونم نفس بکشم ادامه میدم

همه چیز تحصیلات اکادمیک نیست ومطمئنا روزی برمیگردم ودرمکانیک هم تحصیلات اکادمیک خودمو کامل میکنم دی:

• Like 8
لینک به دیدگاه

بلی- من کاملا راضیم و دوس دارم به امید خدا تا آخر ادامه اش بدم!

به نظرم تو این رشته باید خیلی حواسمون جمع باشه و به همه چیز باید دقت کنیم و هیچ چیزی نباید از چشممون پنهون بمونه و اینکه تنها نباید نگاه کرد باید دید! و هم اینکه ذهن آدم باید خیلی باز باشه و بجز اینها واقعا باید علاقه داشته باشه و هم اینکه تلاش بکنه! و منم فک میکنم این برای همه رشته هاست!:ws37:

• Like 7
لینک به دیدگاه

من که عاشق رشتمم :girl_blush2:

معماری خلاقیت علاقه پشت کار و به روز بودن شناخت,اطلاعات و حوصله و... نیاز داره...

البته همه ی رشته ها اینطورین ولی خلاقییت و سلیقه ی خوب و حوصله زیادمتمایزش می کنه

البته به توانایی شب بیداری هم نیاز جدی داره...

به کسایی که تحمل شب بیداری ندارن اصلا توصیه نمی شه...:ws37:

• Like 5
لینک به دیدگاه

چند جمله درباره خصوصیات مورد نیاز دانشجوی مناسب رشته تان:

کمتر دنبال سیاست و اعتصاب باشه

تو بوفه نره سیگار نکشه

کمتر غیبت کنه

طول ترم درس بخونه نه اینکه فقط شب امتحان ....

انجمن دانشجویی و سوسول بازی های مشابه تعطیل

کوهنوردی بره خوبه

سر کلاس سوال کنه سوال کنه سوال کنه

.....

• Like 5
لینک به دیدگاه

خب من علاقه اولیه م گرافیک و انیمیشن بود...ولی اونوقتا هنرستانی بودن وجهه خوبی نداشت و منم خام این حرفا شدم

از همون وقت تصمیم گرفتم هنری ترین رشته رو توی مهندسی ها بخونم؛معماری:ws37:

کسی که معماری میخونه چند بعدی فکر کردنو یاد میگیره؛از پرداخت کلان به طرح تا پردازش جزئیات همه تو حیطه تواناییهاشه...

همیشه گفتم معماری شاید برام مادر(گرافیک) نبود؛اما دایه ی فوق العاده ای بود:girl_in_dreams:

• Like 8
لینک به دیدگاه

من از قبل به رشتم علاقه داشتم اینکه بدونم از مواد اطرافم چجور میشه به بهترین روش استفاده کرد

تو انتخاب رشته هم رشته اولم قبول شدم

• Like 4
لینک به دیدگاه
به خاطر یک اشتباه در انتخاب رشته ... :sad0: ... :no: ... :icon_pf (34): ... :ws44: ... :w821: ... :cry2:... :w74:

از رشتم بیزارم ... :5c6ipag2mnshmsf5ju3

آخههههههههههه

چقد بده رشته ای رو ادامه بدی که بهش علاقه نداری

نمیتونی تغییر رشته بدی؟

دلم برات سوخت:ws44:

• Like 1
لینک به دیدگاه

دوست نداشتم رشته مو...

از ترم 3 همش تو اموزش بودم...دو بار خواستم انصراف بدم اما این کارو نکردم چون گفتم به هرحال دونستن هر چیزی خوبه و کار آیی داره...

اما از قبل دانشگام همیشه مطالعه و کارام تو زمینه ی دیگه ای بود...

الانم به محض این که بشه آکادمیک ادامش میدم...

نمــــــــــــایش:heartshape2:

• Like 7
لینک به دیدگاه

نه نداشتم

جرات انصارف نداشتم چون محرومیت داشت و فکر اینکه عقب بمونم کلافم میکرد

به رشته های هنر علاقه دارم

شهرسازی هم که الان شرایطش سختر شده:no:

• Like 7
لینک به دیدگاه
  • 1 سال بعد...

من عاشق رشته ام هستم

واقعا عاشق

و وقتي گاهي با خودم فكر ميكنم مي بينم همه رشته ها رو دوست دارم

تنها رشته اي كه بدم مياد رشته برق هست / نميدونم چرا ولي از برق و مدار و و موتور و سيم پيچ بدم مياد اصلا خوشم نمياد ، نميدونم چرا

ديگه از بقيه رشته ها به نوعي خوشم مياد

ولي برخي رشته ها هم دوست دارم ولي توانايي ندارم ، مثلا پرستاري و پزشكي و اينا چون اصلا روحيه ديدن بيماري رو ندارم / اگه رفته بودم هر روز بايد توي بيمارستان گريه ميكردم ( همچين روحيه لطيفي دارم من :دي )

ولي عاشق رشته ام هستم ، هموني كه هميشه فكر ميكردم و انتظار داشتم

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 1 سال بعد...

کارشناسیم آره ولی ارشد یه گرایش دیگه رو دوست داشتم که تو ایران نه درست و حسابی ارائه میشه نه آینده ای داره(الگوریتم و محاسبات)

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...