*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ در دنیای گرگ و میش! آره می شه!مثلاً یکی می تونه با پول از ریشه سربازی نره یا با رفتن به دانشگاه پولی، سالها در رکاب اساتید باشه و کسی بهش نگه بالا چشت ابرو هست! با پول فقط نمی شه مرگ رو علاج کرد! با پول هر کاری می شه کرد هم آبرو خرید هم آبرو ریخت! یکی 20 ساعت می شینه تو اتوبوس یکی 10 -15 دیقه توی هواپیما! یکی ماهها تلاش می کنه و کارش نتیجه خودشه یکی پول می ده یه شبه، ذفاع هم می کنه! مقاله هم چاپ می کنه! اصلاً خودش نمی دونه تحقیق با کدوم قدم شروع می شه! با پول مدرک می خرن، نمره می خرن، معدل می خرن، بعدش عنوان و پست و مقام می خرن! که باید غیر از زمان چیزای دیگه ای داشته باشن مث استعداد و تلاش و شب بیداری و ... که همشو یه جا با پول می خرن! با پول آدمها رو هم می خرن! شادی هم میخرن؟ لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ من فقط یه چیزو میدونم اینکه پول اگر درست استفاده بشه ازش،خوشبختی میاره 2 لینک به دیدگاه
Sophist 808 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ پول نبودش قطعا مسئلست و مشکل تاریخ نشون داده هرکی هم گفته که ای انسان ها پول خوب نیست علم خوبه دوست داشتن خوبه و .... عموما دو حالت بیشتر نداره یا در مسند قدرت نشسته که همچنین حرفی زده که باعث بشه افراد عادی درصدد کسب جایگاه او نباشن و موقعیتش به خطر نیفته و صحبتی هست در راستای حفظ شرایط موجود نه تغییر اون حالت دوم هم کسی هست که نتونسته جایگاه قدرت و ثروتی که می خواسته رو کسب کنه و این کمبود رو در زندگیش می خواسته با سرپوش گذاشتن روی شکست هاش حل کنه .یه ضرب المثل هست که میگه قمار باز نگه ب* **** دلش می ترکه!!! یک عکس العمل روانی هست برای اینکه از فشاری که روی انسان قرار میگیره کم کنه اما مارکس (فکر کنم خودش اینو گفته یعنی اینطور یادمه ) که انسان ها برای از بین بردن ضرورت های زندگی به پول احتیاج دارند اما مشکل اونجا ایجاد میشه که به به دام ضرورت بیفته انسان .یعنی پول دراوردن خودش به ضرورت تبدیل بشه .من پول در میارم که لذت ببرم از زندگی ولی یه موقع هست که پول درمیارم که بیشتر پول درارم .همچنین خطر مصرف گرایی مطلق هم وجود داره یعنی پدری دست به تولید زده و نتیجش انباشت پول شده ولی پسر به مصرف گرایی ممکنه تبدیل بشه که در زندگی دچار مشکل بشه در غیر این صورت من خیلی برای این حرف که پول بده و جایگزین هاش خوبن خیلی ارزش قائل نیستم 3 لینک به دیدگاه
..!Alfa!.. 2854 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۲ شادی هم میخرن؟ نمی دونم! اگه فکر کنن که نمی شه، نمی تونن بخرن! باید ذهنیتشون قبول کنه که چیزی که می خرن اسمش شادیه، یعنی غیرمستقیم می تونن شاد بشن! اگه می خوای شادی بخری، در متن جامعه باش و بخر! مطمئن باش می شه! بچه ها هم شادی رو می خرن! من خریدمش! برنامه ریزی کنی با فاکتور زمان، نه همون لحظه که می خوای، می شه! ذهنیتت باید قبول کنه که می شه! اما شاید شادی کنار آدمای خاصی که مدنظرتن رو نتونی بخری.... لینک به دیدگاه
rahaneh-p 491 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۲ پول خییییییییییییییییییلی چیز خوبیه. واسه همه چی خوبه. لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۲ در دنیای گرگ و میش! آره می شه!مثلاً یکی می تونه با پول از ریشه سربازی نره یا با رفتن به دانشگاه پولی، سالها در رکاب اساتید باشه و کسی بهش نگه بالا چشت ابرو هست! با پول فقط نمی شه مرگ رو علاج کرد! با پول هر کاری می شه کرد هم آبرو خرید هم آبرو ریخت! یکی 20 ساعت می شینه تو اتوبوس یکی 10 -15 دیقه توی هواپیما! یکی ماهها تلاش می کنه و کارش نتیجه خودشه یکی پول می ده یه شبه، ذفاع هم می کنه! مقاله هم چاپ می کنه! اصلاً خودش نمی دونه تحقیق با کدوم قدم شروع می شه! با پول مدرک می خرن، نمره می خرن، معدل می خرن، بعدش عنوان و پست و مقام می خرن! که باید غیر از زمان چیزای دیگه ای داشته باشن مث استعداد و تلاش و شب بیداری و ... که همشو یه جا با پول می خرن! با پول آدمها رو هم می خرن! درسته که این مسائل تو دنیای ما دیده میشه و خیلی خیلی هم دیده میشه اما دلیل نمیشه که درست باشن. اگه پست منو درست خونده باشین اشاره کردم که با پول میشه خیلی چیزا رو چه از راه درستش و چه نادرستش خرید اما حرف من این بود که نمیشه با پول همه چیز خرید.نمیشه زندگی خرید.نمیشه عشق خرید. شاید خیلی شعارگونه باشه اما واقعیت داره،بعضی جاها از شعار به شعور میرسیم. شما هر چقدم پولدار باشین میتونین توجه و عشق دخترایی رو جذب کنین که مادی گرا هستن اما اگه دلبسته ی کسی باشین که به مادیات اهمیتی نده چی؟میتونین با بهترین ماشینها و سرویسهای طلا توجهشو جلب کنین؟ اگه ثروتمندترین فرد دنیا باشین و فرزندتون در حال مرگ باشه چی؟بازم میتونین براش کاری کنین؟ پول خیلی خوبه،باعث پیشرفت میشه،باعث آسایش میشه،میشه باهاش به دیگران کمک کرد و... اما اگه پول ابزاری در دست ما باشه نه ما ابزاری در دست پول. تا جایی که پول در میاریم و زندگی خوبی هم داریم و به اطرافیان و خانوادمون بیشتر از پول و کارمون توجه میکنیم خوبه،اما زمانی که برای بدست آوردن پول هر کاری میکنیم و خیلی از مسائلو برای شاد بودن نادیده میگیریم و فقط به پول فکر میکنیم خود این پول میتونه عاملی برای تنها شدن و ناراحتی ما باشه. در ضمن خیلی از آدما هستن که با پول نمیشه خریدشون. 1 لینک به دیدگاه
..!Alfa!.. 2854 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۲ درسته که این مسائل تو دنیای ما دیده میشه و خیلی خیلی هم دیده میشه اما دلیل نمیشه که درست باشن.اگه پست منو درست خونده باشین اشاره کردم که با پول میشه خیلی چیزا رو چه از راه درستش و چه نادرستش خرید اما حرف من این بود که نمیشه با پول همه چیز خرید.نمیشه زندگی خرید.نمیشه عشق خرید. شاید خیلی شعارگونه باشه اما واقعیت داره،بعضی جاها از شعار به شعور میرسیم. شما هر چقدم پولدار باشین میتونین توجه و عشق دخترایی رو جذب کنین که مادی گرا هستن اما اگه دلبسته ی کسی باشین که به مادیات اهمیتی نده چی؟میتونین با بهترین ماشینها و سرویسهای طلا توجهشو جلب کنین؟ اگه ثروتمندترین فرد دنیا باشین و فرزندتون در حال مرگ باشه چی؟بازم میتونین براش کاری کنین؟ پول خیلی خوبه،باعث پیشرفت میشه،باعث آسایش میشه،میشه باهاش به دیگران کمک کرد و... اما اگه پول ابزاری در دست ما باشه نه ما ابزاری در دست پول. تا جایی که پول در میاریم و زندگی خوبی هم داریم و به اطرافیان و خانوادمون بیشتر از پول و کارمون توجه میکنیم خوبه،اما زمانی که برای بدست آوردن پول هر کاری میکنیم و خیلی از مسائلو برای شاد بودن نادیده میگیریم و فقط به پول فکر میکنیم خود این پول میتونه عاملی برای تنها شدن و ناراحتی ما باشه. در ضمن خیلی از آدما هستن که با پول نمیشه خریدشون. شرمنده! پست شما رو نخوندم! یه نمره از نمره ام کم کنین!! هیچ چیز عمومیت نداره، هر قانونی ممکنه استثنایی داشته باشه! و حرفای من چیزی بود مربوط به جامعه ایرانی! چیزی که توش زندگی کردم و دیدم! و نگاه و رفتار خودم نیست که بخوام آدمها(مرد یا زن) رو با پول بخرم!! در ضمن منم پست اولم نه دومم گفتم که با پول جلوی مرگ رو نمی شه گرفت! (سطر سوم!!! با پول فقط نمی شه مرگ رو علاج کرد!) وقتی از بالای هرم یک جامعه میایم پایین؛ و هرم مازلو رو هم در نظر می گیریم، بایستی پایینا و ندارها، ولع پول داشته باشن که بشه اونا رو خرید!! اما هرم مازلو در جامعه ما فقط کف و پایه اش بیشتر حکم فرماست!!! غذا، خونه، لباس!!!! لینک به دیدگاه
mahboobeyeshab 1399 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۲ بلی بلیا گه دل خوش نباشه بی پولی روح و روان و دل و همه رو از کار میندازه... با پول هم نمیشه هیچ بیماری صعب العلاجی رو مداوا کرد ولی فکر کن اگه این بیمار پول هم نداشته باشه چه مصیبتی هست براش... به نظر پول بسیارررر بسیار خوشبختی میاره البته تا حدودی به مادیات اهمیت نمیدم و اهلش نیستم ولی میدونم نبود پول ادم رو داغون میکنه! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده