shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ اینو مطمئنم که پول شاید خوشبختی نیاره اما بی پولی صددرصد بدبختی میاره اهل شعار دادن هم نیستم که عشق باشه همه چی حله و .......... چون عشق نه خونه میشه نه ماشینو نه....................... اما سوال من در مورد اینه که آیا پول باعث شادی هم میشه؟ مثلا میشه رفت سفر اما اگه دل خوش نباشه چه تاثیری داره؟ یا با پول میشه یه مریضی لاعلاجو کاملا درمون کرد که باعث شاد شدن بیمارو اطرافیانش بشی؟ نمیشه خوب:icon_razz: 26 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ اینو مطمئنم که پول شاید خوشبختی نیاره اما بی پولی صددرصد بدبختی میارهاهل شعار دادن هم نیستم که عشق باشه همه چی حله و .......... چون عشق نه خونه میشه نه ماشینو نه....................... اما سوال من در مورد اینه که آیا پول باعث شادی هم میشه؟ مثلا میشه رفت سفر اما اگه دل خوش نباشه چه تاثیری داره؟ یا با پول میشه یه مریضی لاعلاجو کاملا درمون کرد که باعث شاد شدن بیمارو اطرافیانش بشی؟ نمیشه خوب:icon_razz: یه بار قبل از سفر حالم خوش نبود /مایل نبودم برم/ منتها خانواده اصرار و.... بعد از سفر حالم خوب شد به نظرم پول صد در صد آسایش میاره منتها آرامش شاید بیاره.... 8 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ اینو مطمئنم که پول شاید خوشبختی نیاره اما بی پولی صددرصد بدبختی میاره خب این که کاملا درسته و همه قبول دارن... اما اگه دل خوش نباشه چه تاثیری داره؟ پول همیشه خوبه ولی وقتی دل آدم خوش نباشه خوب پول هم هیچ کاری نمی تونه بکنه... حد الاقل در مورد مریضی های لاعلاج و.... 6 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ شاید مشکلاتی باشن که با پول حل نشن ؛ ولی اگه با پول حل نشن با هیچی حل نمیشن پول یعنی همه چی ؛ تو فیلما میبینم پولدارا آرزو میکنن مثل مردم عادی زندگی بکن حالم به هم میخوره 7 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ 80% مسائل با پول حله.. پس پول کمی تا قسمتی ابری خوشبختی میاره.. 4 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ عزیزم دور زمونه ی بدی شده ... معرفت ... دوست داشتن ... عشق ... احترام ... و شادی و ... و ............................... همه چی به پول بستگی داره ... :164: ولی هنوزم پیدا میشن کسایی که همه این چیزای لذت بخش رو با بی پولی و نداری دارن 4 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ نمیشه گفت اگه پول داشته باشی صد در صد خوشبختی و شاد! ولی قطعا اگه پول داشته باشی میتونی لحظاتی رو ایجاد کنی هرچند کوتاه که شاد باشی... 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ شادی رو فک نکنم ولی به نظرم تو دوره ما پول میتونه خیلی چیزا بیاره 3 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ اینو مطمئنم که پول شاید خوشبختی نیاره اما بی پولی صددرصد بدبختی میارهاهل شعار دادن هم نیستم که عشق باشه همه چی حله و .......... چون عشق نه خونه میشه نه ماشینو نه....................... اما سوال من در مورد اینه که آیا پول باعث شادی هم میشه؟ مثلا میشه رفت سفر اما اگه دل خوش نباشه چه تاثیری داره؟ یا با پول میشه یه مریضی لاعلاجو کاملا درمون کرد که باعث شاد شدن بیمارو اطرافیانش بشی؟ نمیشه خوب:icon_razz: پول خوشبختی نمیاره، اما بی پولی قطعا بدبختی میاره!! پول تضمین کننده شادی نیست همون طور که بی پولی تضمین کننده ناراحتی نیست. اما درعین حال پول می تونه شادی آفرین باشه و بی پولی ناراحتی آفرین! پول می تونه سلامتی برات بیاره اما در عین حال می تونه بندازتت تو یه چرخه معیوب که هیچ کاری برات نکنه نمونش کسی که الان دارم می بینم و دوباره امشب اعصابم به خاطرش بهم ریخت که 35 شبه توی آی سی یو بستریه با عاقبتی شاید تفریبا تا حدودی از الان مشخص با خرج شبی 1.5 میلیون..... کلا پول هم می تونه هم نمی تونه ! 7 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ 80% مسائل با پول حله..پس پول کمی تا قسمتی ابری خوشبختی میاره.. خوشبختی آره ولی شادی؟:JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ گاهي رفع برخي از واجبات و احتياجات در زندگي زمينه شادي رو فراهم ميكنه ........... امروزه براي رفع خيلي از نيازها پول لازمه 4 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ اینو مطمئنم که پول شاید خوشبختی نیاره اما بی پولی صددرصد بدبختی میارهاهل شعار دادن هم نیستم که عشق باشه همه چی حله و .......... چون عشق نه خونه میشه نه ماشینو نه....................... اما سوال من در مورد اینه که آیا پول باعث شادی هم میشه؟ مثلا میشه رفت سفر اما اگه دل خوش نباشه چه تاثیری داره؟ یا با پول میشه یه مریضی لاعلاجو کاملا درمون کرد که باعث شاد شدن بیمارو اطرافیانش بشی؟ نمیشه خوب:icon_razz: پول خوبه ولی همیشه خوشبختی نمیاره پول وقتی خوشبختی میاره که بدونی تو چه راهی خرجش کنی الان خیلی ها میدون دنبال پول تا از بغل دستیشون یا فامیلشون کم نیارن این خیلی خیلی بده 4 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ پول میتونه خیلی از مشکلات بزرگ منو حل کنه که خیلی باعث شادیم میشه ولی اینکه یکی پولدار باشه و شاد نباشه مشکل به خودش برمیگرده در کل پول خوبه:biggrin: 1 لینک به دیدگاه
ایناز 981 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ پول شادی میاره چون همه تفریحارو باهاش داری 4 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ پول شادی میاورداما مانع غم نمیشود . هیملر ( ره ) 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ من اگه پول داشتم یه دونه از اینا داشتم 3 لینک به دیدگاه
HaMeD-GibsoN 1859 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ خوشبختی نمیاره شادی هم نمیاره اما جلوی بدبختی و غم نون خوردن رو خوب میگیره ادم فرصت پیدا میکنه که دنبال راههایی بگرده که شادی و خوشبختی بیشتری به زندگیش بده 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ چرا میگین شادی و خوشبختی نمیاره؟ میشه یکی توضیح بده شادی چی هست که با پول به دست نمیاد؟ البته من هم گفتم همه چیز با پول به دست نمیاد، مثلا مریضی لاعلاج هرچقدر هم پول داشته باشی درمان نمیشه (هرچند شانس درمانش اگه پول خرج کنی بالاتر میره باز) ولی در شرایط عادی شما یک خانواده رو در نظر بگیرین چطوریه که پول باعث شادیه اینا نمیشه؟ 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ به شدت پول خیلی خیلی خیلی زیاد خوشبختی میاره ... باور نداری بیا بگرد ... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده