رفتن به مطلب

بیاین خاطرات تقلب مون رو تعریف کنیم

ارسال های توصیه شده

به به....:ws3:

میبینم که مهندس زارعی هم از خودمونه......:w16:

رو نکرده بودید جناب

:ws28:

حالا كجاشو ديدين

ما سرامتحان كار شناس رسمي دادگستري هم تقلب كه چه عرض كنم

مشورت كرديم و شورايي جواب سوالاتو داديم:ws3:

ولي نمي دونم چرا هيچ كدوم قبوال هم نشديم

فكر كنم حقمونو خوردن:w16:

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 107
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

ولی ترم پیش من درسی به نام سازه های فلزی داشتم هیچی یاد نداشتم یکی از دوستام عمران میخوند اون رو فرستادم به جای خودم امتحان بده یه حالی داد 20 شدم:ws3:

• Like 7
لینک به دیدگاه

هی بابا،ما از بچگی با تقلب مشکل داشتیم.sigh.gif

کلا دوران ابتدایی و راهنمایی و متوسطه رو خیط بکشین بیاین دانشگاه.:ws3:

ما به قول برو بچ خر زده بودیم،اومدیم سر جلسه،دوستان خسته همه دورمون حلقه زده بودند عین این مگس های دور شیرینی.:w02:

از جیب شلوار و پیراهن و جورابشون کاغذ سفید در می آوردن می ریختن تو جیبای ما و التماس دعا داشتن شدید.:w02:

ورقه پخش شد.ما هم در 30 مین تموم کردیم.شروع کردیم به کاغذ پر کردن برای بچه ها.یک لحظه سر بالا می کردیم می دیدم خبری نیست همونجوری سر به پایین کاغذ و به عقبی پاس می دادیم.

دیگه بعد از چند تا دید زدن دیدم خبری نیست بدون اینکه نگاه کنیم کاغد پاس می دادیم عقب.

بعد دیدم که دینمون ادا شد،گفتیم طرف بقیه رو تغذیه می کنه دیگه،پاشیدیم دیدم مراقب بالا سرمون می گه کجا؟! هستیم در خدمتتون!بیا دنبالم:w02:

گفتم کجا بیام...چی کار داری؟؟؟TAEL_SmileyCenter_Misc%20(305).gif

جون داداش کاغذ باطله است:ws28:

میگه بشر جیبات از کاغذ لبریزه،من الان نیم ساعته پشت سرتم،نصفش رو پر کردی می دی دستم،دستگاه پرینتی مگه بچه:ws28:

البته طی یک عمل کاملانه هوشمندانه با نشان دادن چهره ی مظلوم و سابقه ی درخشان و وساطت استاد به خیر گذشت،نمره ام شد 20:ws3:

• Like 7
لینک به دیدگاه

من زیاد اهل تقلب نیستم انقد بهم انرژی میده لو میدم خودمو:دی

اما آخرین تقلبم ترم پیش بود استاد متره و براوردمون خیلی لوتی بود گفت دفترچه فهرست بها رو ببریم سر جلسه منم همه جوابارو نوشتم توش جامم خیلی دنج بود خلاصه....

دبیرستانم سر امتحانای قلم چی منو دوستم پشت هم بودیم همش باید بهش زبان میرسوندم یه بارم از غفلت مراقب سو استفاده کردیم دفترچه سوالا رو جا به جا کردیم زبانو صد زد:ws3:

• Like 7
لینک به دیدگاه
یادش بخیر من اصلا اهل تقلب نوشتن و بردن نبودم:ws3:

ولی همیشه بصورت زنده از دسترنج و مکالمه بقیه در صورت نیاز استفاده می کردم:w16:

برعکس بعضی ها به همه تقلب می دادم و توی اینکار خبره بودم:w02:

ولی من هیچ وقت از دسترنج دیگران استفاده نکردم :ws3:آدم باید خودکفا باشه ....یعنی چه!:whistle:

• Like 4
لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان

یعنی اینقدر برام جالبه، همیشه صندلی جلو برای منه، با اینکه اسمم تو لیست سوم - چهارمه w58.gif

با این اوضاعی که چسبیدم به دیوار سمت چپ و جلومم دیوار و سمت راستم مراقب، نتونستم تو این 2 - 3 ترم کارشناسی تقلبی کنم، فقط ترم پیش بود یک کلمه، اسم یه معمار رو کف دستم نوشتم، همونم تو امتحان اومد ، حداقل نمردیم و یه کوچولو تقلب کردیم hapydancsmil.gif

لینک به دیدگاه
ولی من هیچ وقت از دسترنج دیگران استفاده نکردم :ws3:آدم باید خودکفا باشه ....یعنی چه!:whistle:

خوب اینم یه نوع خود کفایی هستش :w16:

از گوش رنج هم میشه استفاده کرد :ws28:

حالا این خود کفایی های رو که داشتی نمی خوای تعریف کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :w02:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...