رفتن به مطلب

بیاین خاطرات تقلب مون رو تعریف کنیم

ارسال های توصیه شده

چون تقلب نوعی دزدی محسوب میشه و کاره بدیه :ws46:با بچه ها قرار گذاشته بودیم تو درس های طراحی تقلب نکنیم :ws3:

امتحان سد داشتیم و همه تو گیر کرده بودن؛ من اندازه 10 - 12 نمره نوشتم اومدم بیرون دیدم یکی از بچه ها از سر جلسه اس ام اس داد که سوال یک

چی میشه؟ سوال یک با طولی بالغ بر 1 صفحه یکی از بزرگترین سوالات دوره کارشناسی عمران بود، خلاصه 400 - 500 تومن ضرر به خودمون زدیم و جواب رو اس ام اس کردیم به طرف.sigh.gif

----------------------

یه بار سر امتحان دینامیک من و دوستم یه ردیف جلوتر از استاد کتاب باز کردیم، طرف نفهمید

تازه سر کتاب هم دعوامون شد و یکی از صفحاتش پاره شد:ws28:

• Like 10
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 107
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

به به عجب تاپیک زیبایی... :ws3:

یادمه یه بار کلا از اول ترم نخونه بودم درسو. واسه میان ترمم حالم بد شده بود و نخوندم. :whistle:

خواستم حذف کنم که یکی از پسرای آقای تقلبمون گفت غمت نباشه بیا بشین من بهت میرسونم. :w02:

من نیز رفتم... :whistle:

یه جوری رسوند بهم که من 6 شدم از 6 ولی خودش 5. :ws28:

بعد اومدنه جوابا گفتم چند شدی؟ گفت 5. :ws28:

گفتم من 6. اینجوری شد. :w58:

بعد یهو گفت اوه آره اینقدر درگیره گفتنه جوابا به تو بودم که یادم رفت جواب سوال آخرو واسه خودمو بنویسم.

:ws28:

• Like 8
لینک به دیدگاه

خاطره هاي مربوط به تقلب هميشه به ياد موندني بوده... توي سال سسوم دبيرستان من بمب كلاس بودم از همه قوي تر بودم بچه ها نذر و نياز ميكردن بشينن پهلوي من:ws3:

امتحان حسابان داشتيم بعد بغل دستيم اصلا درسش خوب نبود از اين دختراي بسيجيه تيره محجبه گند اخلاق بودش سر امتحان كلي از روم نوشت بعد سر سوال آخر من فرمولشو حفظ نبودم به اون گفتم دفترتو وا كن فرمولشو ببين بهم بگو تا من سوالو حل كنم اون تا وا كرد معلم ديدو اومد برگشو گرفت اونم آنچنان زد زيره گريه كه من خيلي عذاب وجدان گرفتم با هزار التماس خلاصه خانوممون برگشو بهش دادو گفت آدم باش اگه از رو اسدي بنويسي ميفهممو بهت صفر ميدم اونم تا دفترشو گرفت سريع وا كرد فرمولو ديدو بهم گفتو سوالو حلش كرديمو اونم واسه اولين بار يه نمره فضايي گرفت:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

تقلب تو امتحان خوراك اين دختر چادرياس :ws3:

دوستاي چادريه من هميشه يه برگه پره تقلب همراشونه هميشه ام استفاده ميكننو نمره هاشون فضايي:banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه
تقلب تو امتحان خوراك اين دختر چادرياس :ws3:

دوستاي چادريه من هميشه يه برگه پره تقلب همراشونه هميشه ام استفاده ميكننو نمره هاشون فضايي:banel_smiley_4:

حرف دل منو زدی یه مدت من همش به این فکر می کردم اگه بدونی چند بار مخصوصا سال اول دبیرستان گفتم خوش به حال دخترا میتونن چادر سر کنن.

• Like 1
لینک به دیدگاه

تقلب چیه :banel_smiley_4:

آخرین تقلب رو واسه کنکور آزاد ارشد کردم. :whistle:

خیلی شانسی من و یکی از دوستام تو کنکور تو یه ردیف کنار هم افتادیم، بینمون هم یه صندلی بود که طرف نیومده بود و صندلی خالی بود.

کنکور خیلی چرت بود و فکر کنم تو 40،45 دقیقه تموم شد. پاشدیم برم برگمو بدم، نمیگرفتن. :banel_smiley_4:

خلاصه بیکار نشسته بودم، دیدم دوستمم تموم کرده و بیکاره.

یه نگاهی انداختیم بهم. رفتیم سراغ تقلب :gnugghender:

از سوال یک تا آخرش رو تک تک باهم چک کردیم. :ws3:

اون وسطا یکی از مراقبا از شانس بد ما اومد صاف نشست رو اون صندلی وسطمون که خالی بود whistle.gif

خدا رو شکر تو این فرصت بیسکوییتا رو آوردن و بیکار نموندم و بیسکویتو خوردم تا اون مراقبه از جاش بلند بشه. :ws3:

مراقبه رفت، بقیشو ادامه دادیم و چک کردیم تا تهش.

فقط نمیدونم چی شد اون قبول شده بود، من قبول نشده بودم :ws38:

• Like 10
لینک به دیدگاه
تقلب چیه :banel_smiley_4:

آخرین تقلب رو واسه کنکور آزاد ارشد کردم. :whistle:

خیلی شانسی من و یکی از دوستام تو کنکور تو یه ردیف کنار هم افتادیم، بینمون هم یه صندلی بود که طرف نیومده بود و صندلی خالی بود.

کنکور خیلی چرت بود و فکر کنم تو 40،45 دقیقه تموم شد. پاشدیم برم برگمو بدم، نمیگرفتن. :banel_smiley_4:

خلاصه بیکار نشسته بودم، دیدم دوستمم تموم کرده و بیکاره.

یه نگاهی انداختیم بهم. رفتیم سراغ تقلب :gnugghender:

از سوال یک تا آخرش رو تک تک باهم چک کردیم. :ws3:

اون وسطا یکی از مراقبا از شانس بد ما اومد صاف نشست رو اون صندلی وسطمون که خالی بود whistle.gif

خدا رو شکر تو این فرصت بیسکوییتا رو آوردن و بیکار نموندم و بیسکویتو خوردم تا اون مراقبه از جاش بلند بشه. :ws3:

مراقبه رفت، بقیشو ادامه دادیم و چک کردیم تا تهش.

فقط نمیدونم چی شد اون قبول شده بود، من قبول نشده بودم :ws38:

احتمالا رفیقت جواب های غلط رو برای شما میفرستاده و برات اوکی می داده:ws28::ws28::ws28::ws28:

• Like 2
لینک به دیدگاه

واااااااااااای گفتین تقلب :ws28:

یه بار بدترین جای سالن امتحان تو دانشگاه قسمت منه بیچاره شده بود..:icon_pf (34):

با کلی استرس که حالا چطوری تقلب کنم نشستم و برگه ها رو پخش کردن:banel_smiley_52:

شروع کردم سوالا رو جواب دادن...وقتی تموم شد دیدم 10 بزور میشم..به کناریم گفتم سوال فلانی رو بگو.....دیدم اصلا به رو خودش نمیاره:banel_smiley_4:

حرصم گرفت ..دوباره بهش گفتم...یه کاغذم یواشکی که مراقبا نبینن براش پرت کردم..:icon_pf (34):

چشمتون روز بد نبینه...یه دفعه زنه برگشت گفت ..خانومم من مراقبم نه دانشجو..:wow::wow:

من و میگی خشک شدم ..بهم گفت حالا تا برگتو نگرفتم سرتو بنداز پایین جواب بده سوالاتو..:sorry:

کلی بد شد برام ..از ترم بعدش همه مراقبا چپ چپ نگام میکردن و نظر خاصی به من داشتن..:ws3:

• Like 13
لینک به دیدگاه

یه بارم..با دوستم کاملا حرفه ای برگه هامون و عوض میکردیم ..:ws3:

یه بار که داشتیم عوض میکردیم..تا برگمو دادم دستش مراقب برگشت...:icon_pf (34):و شک کرد به ما 2تا..

جای دوستمو عوض کرد ...حالا اون 2تا برگه جواب داشت و من فقط برگه سوال..:w58:

دیگه با کلی بدبختی هماهنگ کردیم باهم بریم برگه هارو بدیم..:ws3:

• Like 9
لینک به دیدگاه

یه بار سوم راهنمایی امتحان تاریخ داشتیم(میانترم) من فقط 6 نمره نوشته بودم.

شکر خدا تو اون امتحان 11 نمره تقلب رسید. :w02:

این حرکت تو اون دوران مثل دستیابی ایران به کیک زرد، در شرایط تحریمه!

• Like 7
لینک به دیدگاه

اخ عجب روزایی بود.

سال اول دبیرستان بودم . امتحان تاریخ داشتیم و من نمی دونستم. رفتم مدرسه بچه ها گفتن چه خبر خوندی ؟

من هم کم نیاوردم گفتم اره ( البته اولش فکر کردم شوخی می کنن.) بعدی دیدم جددی .

خلاصه اقا معلم سوالا رو داد منم هیچی بلد نبودم . بالاخره موندم موقعی که سر میز معلم شلوغ شد رفتم سر میز ولی ورقه رو نذاشتم. با خودم بردم خونه.

هفته بعد که اومد ورقه همه رو داد غیر از من . منم با پر رویی ازش شاکی شدم اقا من خوب نوشته بودم و..... حداقل 18 می گرفتم.

بالا خره قرار شد دوباره از من امتحان بگیرن ( منم خونده بودم . حاضر شدم دوباره امتحان بدم.)

خوشبختانه 19 شدم.....:hapydancsmil:

• Like 8
لینک به دیدگاه

به به چه بحث خوبی:ws3:

من اولین تقلب جدیم رو کلاس اول راهنمایی انجام دادم

نیمکت اول بودم ویه کتاب گنده روی پام باز کردم شروع کردم به ورق زدن اونم امتحان ثلث:ws28:یادش بخیر اون زمان ترم نداشتیم سه تا ثلث داشتیم نمره صفر رفت توی کارنامم

بعدش دیگه رفتم دبیرستان حرفه ای شدم ورقه عوض میکردم :ws28:

دانشگاهم توی کاغذ کوچیک تقلب مینوشتم میبردم سرجلسه اما اکثر اوقات یا نمیشد تقلب کرد یا فوقه فوقش نیم نمره

الانم کاغذای دانشگامو دارم یادگاری نگهشون داشتم

• Like 7
لینک به دیدگاه

شیرین ترین تقلبی که داشتم ترم 4-5 بودم انقلاب داشتم اصلانم ارزش نداشت بشینم این همه اتفاق و حفظ کنم!

استادمون خیلی خوب بود و کل کتاب و که 200 صفحه ای میشد توی 10 صفحه جزوه کرده بود فقط اتفاقای مهم و اونم به صورت تیتر وار گفته بود بخونیم اما حسش نبود حتی اون 10 صفحه رو هم بخونم

یه امتحان دیگه هم همون روز داشتم

کل 10 صفه رو نوشتم و بردم سر جلسه

نقطه ای رو دست و پا و لبه های مانتوم نمونده بود که من تقلب نچسبونده باشم

وقتی برگه سوالا رو بهمون دادن انقد ذوق داشتم تند تند بنویسم که نمیدونستم از کجا شروع کنم :w02:

دیگه اخراش انقد تابلو و تند تند تقلب میکرم که مراقبه اومد وایساد بالا سرم و دیگه جم نخورد

دیگه دیدم اوضاع داره خراب میشه پا شدم سریع برگم و دادم

نصف یه سوال و نتونستم بنویسم

19 و نیم شدم :biggrin::lol:

• Like 11
لینک به دیدگاه

هیچ وقت نتونستم لذت تقلب رو در دانشگاه تجربه کنم،اما قبلش چرا:whistle:

یادم آخرین امتحان دوران لیسانس 60-70 تا فرمول برای درس محاسبات عددی باید حفظ میکردیم:hanghead:

خوندیم تا شب امتحان و همه رو حفظ کردیم:whistle:

بعد گفتیم آخرین امتحان هست و بیایم یه تقلبی هم بکنیم:w02:

نشستیم کلی فرمول رو نوشتیم و جاسازی کردیم ته ماشین حساب:ws37:

صبح رفتیم سر امتحان جاتون خالی،دقیقا افتاده بودیم روبری میز مراقب:w000:

مراقب هم سیریش،نه بیرون میرفت،نه قدم میزد،به قول سربازا،24ی داشت مارو میپایید:whistles:

کوفتمون شد و برگشتیم خونه،و البته درس با 18 هم پاس شد که بالاترین نمره کلاس بدون دادن یک دونه تمرین و پروژه شدیم:w02:

• Like 11
لینک به دیدگاه
  • 3 ماه بعد...

تقلب توانگر کند مرد را.....:w16:

12-06-07-ID206175.jpg

چقدر خوشحالم که تو ایران زندگی میکنم...............:whistle:

همه مزه امتحانا به استرس و تقلب هاشه.........خودمونیم دیگه خیلی مزه میده........هر کی بگه نه که الکی گفته و خواسته متفاوت باشه مثلا........:vahidrk:

بعضی وقتا همه جوابارو نوشتی ولی نمیتونی از سالن دل بکنی هر جور شده باید یه کلمه تقلب کنی تا آروم بگیری.....:hanghead:

• Like 15
لینک به دیدگاه
چقد بیکار بوده حالا طرف:w000:

آخ یادش بخیر چقد حال میداد:ws3:

چقد خاطره هست درمورد تقلبامون :icon_pf (34):

:sigh:

یادش بخیر....:icon_gol:

دانشگاه که تقلب کردن کار 3 سوته ولی مدرسه......خودمونو خفه میکردیم تا از برگه جلویی یه کلمه ببینیم..........:hanghead:

• Like 7
لینک به دیدگاه
:sigh:

یادش بخیر....:icon_gol:

دانشگاه که تقلب کردن کار 3 سوته ولی مدرسه......خودمونو خفه میکردیم تا از برگه جلویی یه کلمه ببینیم..........:hanghead:

یک بار مدرسه تقلب کردم سه بار معلممون مچمو گرفت:ws3:بازم از رو نمیرفتم:ws28:

• Like 5
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...