shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ فرزاد فرزین و «یانی» در حاشیه کنسرت بزرگ این موزیسین جهانی با هم دیدار کردند فرزاد فرزین در کنسرت ارمنستان یانی حضور یافت. این خواننده درباره این حضور و این برنامه میگوید: «تجربه بسیار جالبی بود و قطعا تا مدتها در ذهن من خواهد ماند. برنامه بینظیری که قطعا هیچ نقصی را در طول برنامه به خود ندید و همه چیز به شکل ایده آل به مخاطبان برنامه ارائه شد.» فرزین درباره گفتگو و جلسهای که با این موزیسین جهانی در هتل محلاقامتاش داشت، نیز گفت: «بیشتر در مورد فرهنگ و موسیقی ایران با او صحبت کردیم و جالب آنجا بود که یانی به شدت علاقمند به برگزاری کنسرت در ایران است و حتی برخی رایزنیها هم برای این اتفاق انجام شده بود ولی از قرار به دلایلی این اتفاق صورت نگرفته.» فرزین پس از بازگشت از این سفر به شدت درگیر آلبوم جدید خود «شلیک» شده که بنا بر گفتههای شرکت طرف قراردادش ظرف یکی دو ماه اخیر به صورت گسترده در بازار موسیقی سراسر کشور منتشر خواهد شد. گفتنی است عباس لطیفی رهبر ارکستر فرزین نیز هم در این برنامه در کنار این خواننده حضور داشت. لطیفی قرار است ظرف یکی دو ماه اخیر کنسرت بزرگی را در ایران برگزار کند و در آن مشهورترین قطعات جهانی یانی را به اجرا در آورد. این کنسرت با ارکستری ۶۰ نفره تدارک دیده شده که نوازندههای یانی هم با شنیدن این خبر اظهار تمایل کردهاند که در این برنامه به صورت افتخاری حضور داشته باشند. در این عکسها فرزاد فرزین و عباس لطیفی در کنار چارلی آدامز و مینگ فریمن دیده میشوند. 15 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ ایییییییییییییییش فرزاد فرزین :icon_razz: کاش منم رفته بودم 4 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ طفلی یانی!!!:ydm47612zsesgift969 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ آدم حسابی تر هم بود بره کنسرت یانی... :JC_thinking: نبود؟ 5 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ وای به موسیقی ایران که نمایندش شده فرزاد فرزین منم از استاد مرمتمون شنیده بودم که یانی دوست داره تو تخت جمشید کنسرت اجرا کنه:JC_thinking: البته همینکه تابحال تخت جمشیدو به عنوان نماد ظلم و شهنشاهی خراب نکردن باید شاد باشیم...من که فعلا کنسرت یانی تو تخت جمشیدو به رویاهام میسپرم:viannen_38: 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ آقای فرزین چرا با پشم رفت اونجا:viannen_38: آبروی ما رو برد یه اصلاحی ... 4 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ بعنوان نماینده موسیقی ایران نرفته که بدبخت! واسه تفریح خودش رفته کنسرت ، حالا دو دیقه هم با یانی اختلاط کرده ! گیر الکی میدین چرا ؟ فرزاد فرزین پسر خوبیه :yes: یانی زمان خاتمی میخواست تخت جمشید کنسرت برگزار کنه شرایطشم محیا شده بود ولی خا-مه-نه-ای اجازه نداده بود 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ آهان پس واسه تفریح رفته اشکال نداره... :texc5lhcbtrocnmvtp8 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ ایییییییییش فرزاد فرزین! خوشم نمیاد ازش:icon_razz: ولی حسودیم شد بهش ! 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۲ پسر به این خوبی چرا ایش واوش راه انداختینتازه من عکسشم نمیتونم ببینمبه سلایق دیگران احترام بذارین..فرزاد خواننده محبوب منه ناراحتم کردین لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده