Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۰ درورد خدمت همه ی دوستان.... برای اولین بار برای این اولین بار یک طرح آسون رو در نظر گرفتیم... تصمیم گرفتیم تا مسابقه ای تخت عنوان طراحی خلاقانه رو شروع کنیم.... طراحی آباژور یا چراغ خواب اهداف این مسابقه: ایجاد فضای دوستانه تعامل و رقابت تقویت خلاقیت و هدفمند کردن ذهنیت طراحان لطفا" موارد زیر رو حتما" در نظر بگیرید... 1) برای این طراحی استفاده از هر نوع متریال مجاز هست. 2) طرح ها می تونه دستی یا کامپوتری باشه. 3) از 4-5 زاویه ی طرح عکس داشته باشید. 4) دیتیل طرح رو نشو بدید در عکس. 5) برای جذابیت بیشتر می تونید شیت بندی کنید طرح رو. 6) توضیح مختصری در مورد طرحتون . طرح ها رو به صورت خصوصی بهFatima بفرستید. مهلت ارسال تا 30 مهر ساعت 9 شب. شاد باشید:flowerysmile: 30 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ مرسی مهناز جون چقدر جالبه این کار خیلی دلم میخواد شرکت کنم 7 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ شرکت میکنییییییییییییییییییییییییییییییییم 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ مرسی مهناز جون چقدر جالبه این کار خیلی دلم میخواد شرکت کنم خب شرکت کن مریم...کار جالبیه...ما یه ترم تو دانشگاه از این کارا کردیم :yes: 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ خب شرکت کن مریم...کار جالبیه...ما یه ترم تو دانشگاه از این کارا کردیم :yes: من حتی طرحشم دارم ولی نمیرسم شرکت کنم سرم بدجوری شلوغ شده 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ منم سعی می کنم حتما شرکت کنم...:icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ منم دوست دارم شرکت کنم. آخه دیتیل دوست ندارم دیتیل کدوم قسمتها باید بزاریم؟؟؟ نشون دهنده چیا باشه؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ من وقت نمیکنم شرکت کنم ایشالا طرحهای بعدی 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ خوب کسی طرحی مد نظرش هست؟ فکری براش کردین؟ 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ بالاخره یه طرح داریم! دو تاش کنین لااقل بشه یه نظرسنجی گذاشت!!! 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ مثل اینکه اینجا هم مشکل شرکت در مسابقه هست ...:icon_pf (34): حالا چجوریی هستش؟ بر اساسه چه تاپیکی باید طرح بزنیم؟ با چه نرم افزاری؟ یکم توضیح بدید ... شاید تونستم شرکت کنم ... :girl_blush2: 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ مثل اینکه اینجا هم مشکل شرکت در مسابقه هست ...:icon_pf (34): حالا چجوریی هستش؟ بر اساسه چه تاپیکی باید طرح بزنیم؟ با چه نرم افزاری؟ یکم توضیح بدید ... شاید تونستم شرکت کنم ... :girl_blush2: پست اولو بخونی می فهمی نرم افزارم هر جور دلت خواست با هر چی بلد بودی دستی هم می شه 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ دومین طرحم رسید بالاخره می شه یه نظرسنجی گذاشت!!! 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ یه جا واسه ما نگه دار آبجی :texc5lhcbtrocnmvtp8 2 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ ای وای...پاک یادم رفته بود،یه فرصت کوچولو به منم بدین:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ ای وای...پاک یادم رفته بود،یه فرصت کوچولو به منم بدین:5c6ipag2mnshmsf5ju3 تا 30 مهر وقت هست 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ کسایی که می خواستین کار بفرستین فردا روز آخره 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده