peyman sadeghian 30244 ارسال شده در 5 دی، 2011 با سلام شماره دوم مجله خانواده هم منتشر شد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام امیدوارم بپسندید هرگونه انتقاد یا پیشنهادخودتون رو در نظرات پیسشنهادات وانتقادات شمادرباره مجله بیان کنید منتظر نظرات سازنده شما هستیم با تشکر مدیریت اجرایی تالار خانواده 33
S.F 24932 ارسال شده در 8 دی، 2011 پیمان جان دانلود کردم . دست همه تون رو می بوسم. زحمت کشیدید . اما انتقاد : ب نظرم توی صفحه اول دو جور فونت باشه کافیه . الان سه نوع فونت ب کار رفته . (به نام پروردگار ی کتا خانه فیروزه ای و بقیه . ) ی چیزی ک خودم تازه اموختم .:biggrin: واسه فهرست . خود ورد زحمتمی کشه اتومات نقطه گذاری می کنه . اگه خواستی بگو. بگم چطوری. (اخه طولانیه . یکم. اگ لینک پیدا کردم می زارم. اگر نه هم ک باید متن اموزی رو اماده کنم بزارم .) ببین. ی قابلیتی هست . همون واتر مارک خانه فیروزه ای پشت هر صفه رو میشه لینک کرد ب انجمن . هر صفه طرف کلیک کنه بیادش تو انجمن . انصافا خیلی خوب بود . راستی. ب نظرم می تونید اسم کاربری هاتون رو هم توش بنویسید .(پیشنهاد فقط. تو هیئت خودتون مطرحش کنید ) مجددا از همه همکارنی ک تو تهیه این نسخه کمک کردن متشکرم . سالم و سربلند باشید . 11
peyman sadeghian 30244 مالک ارسال شده در 9 دی، 2011 ممنون ببخشید....این خندهآخرش واسه چیه؟ اگه جایی ازمجله مضحک وخنده دارشده بگید تادرشماره آینده تصحیح بشه.. 3
partow 25305 ارسال شده در 9 دی، 2011 من نمی تونم دانلودش کنم ... رو لینک که میزنم، بلاکش می کنه ... نمیشه پیوست کرد؟ ی چیزی ک خودم تازه اموختم . واسه فهرست . خود ورد زحمتمی کشه اتومات نقطه گذاری می کنه . اگه خواستی بگو. بگم چطوری. (اخه طولانیه . یکم. اگ لینک پیدا کردم می زارم. اگر نه هم ک باید متن اموزی رو اماده کنم بزارم .) آری ... با Heading 1 heading 2 میشه فهرست گذاشت ... 6
ارسال های توصیه شده