pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ حالا مییییبیییینیییییبعدش من بهت میخندم خدا کنه بتونی و بیای بخندی اما تا اون روز میگم عمرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ خدا کنه بتونی و بیای بخندی اما تا اون روز میگم عمرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا به همین خیال باش الکی به خودتم امید نده 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ به همین خیال باشالکی به خودتم امید نده تو فعلا بیا برا دست گرمی این توپ رو بگیر ازم دستت گرم بشه تا بعد 1 لینک به دیدگاه
Hodaa37 2744 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ خودم دوست ندارم عکسم رو اعلامیه م باشه . عکس گل هم دوست ندارم رو اعلامیه م باشه. اسم شوهرم رو هم ننویسن. مثلا همسر آقای.... اسم بابام رو هم ننویسن. خسته شدم از بس همه جا اسم آقا بالا سرم رو پرسیدن اسم خودم باشه بی شعر و بی عکسدوست ندارم عکسم دست هرکسی بیافته حتی بعد از مرگم. راضی نیستم بازماندگان اگه خیلی مرام دارن ؛ واسم گل های خوشگل بیارن خیرات کنن و ثواب بفرستن 1 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ تو فعلا بیا برا دست گرمی این توپ رو بگیر ازم دستت گرم بشه تا بعد اگه از اول همین جوری مسواک میزدی الان دندون درد نداشتی:w589::ubhuekdv133q83a7yy7 حالام تاپیک مردمو با توهماتت خراب نکن:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
lorena 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۱ من اصلا میخوام اعلامیه نداشته باشمچه کاریه ....دعوا سر ترتیب اسامی ...هزینه نعش کشی...ارث و میراث....عذاب شب اول قبر برادران بسیجی...دعوای خرما و حلوا ....فاتحههه خداییش من اصلا از مردن ابایی ندارم اگه قراره رسالتی که دارم رو بهش نرسم همان به که اندر گور باشم کنون شما هم به چه چیزا فکر میکنینا گل که از اون قیافه بزنم به تختتون بهتره که اگه برا برادران هم گل میذاشتن من مشکلی نداشتم! لینک به دیدگاه
مرضیه33 128 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۵ این روزها به جای اعلامیه ، پروفایل های تلگرام و اینستاگرام خیلی از خانم ها هم فقط یک گل هست تا مردا مزاحمشون نشن !! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده