pesare irani 41805 ارسال شده در 2 تیر، 2012 حالا مییییبیییینیییییبعدش من بهت میخندم خدا کنه بتونی و بیای بخندی اما تا اون روز میگم عمرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا 1
شــاروک 30242 ارسال شده در 2 تیر، 2012 خدا کنه بتونی و بیای بخندی اما تا اون روز میگم عمرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا به همین خیال باش الکی به خودتم امید نده 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 2 تیر، 2012 به همین خیال باشالکی به خودتم امید نده تو فعلا بیا برا دست گرمی این توپ رو بگیر ازم دستت گرم بشه تا بعد 1
Hodaa37 2744 ارسال شده در 2 تیر، 2012 خودم دوست ندارم عکسم رو اعلامیه م باشه . عکس گل هم دوست ندارم رو اعلامیه م باشه. اسم شوهرم رو هم ننویسن. مثلا همسر آقای.... اسم بابام رو هم ننویسن. خسته شدم از بس همه جا اسم آقا بالا سرم رو پرسیدن اسم خودم باشه بی شعر و بی عکسدوست ندارم عکسم دست هرکسی بیافته حتی بعد از مرگم. راضی نیستم بازماندگان اگه خیلی مرام دارن ؛ واسم گل های خوشگل بیارن خیرات کنن و ثواب بفرستن 1
شــاروک 30242 ارسال شده در 2 تیر، 2012 تو فعلا بیا برا دست گرمی این توپ رو بگیر ازم دستت گرم بشه تا بعد اگه از اول همین جوری مسواک میزدی الان دندون درد نداشتی:w589::ubhuekdv133q83a7yy7 حالام تاپیک مردمو با توهماتت خراب نکن:icon_razz: 1
lorena 10304 مالک ارسال شده در 2 تیر، 2012 من اصلا میخوام اعلامیه نداشته باشمچه کاریه ....دعوا سر ترتیب اسامی ...هزینه نعش کشی...ارث و میراث....عذاب شب اول قبر برادران بسیجی...دعوای خرما و حلوا ....فاتحههه خداییش من اصلا از مردن ابایی ندارم اگه قراره رسالتی که دارم رو بهش نرسم همان به که اندر گور باشم کنون شما هم به چه چیزا فکر میکنینا گل که از اون قیافه بزنم به تختتون بهتره که اگه برا برادران هم گل میذاشتن من مشکلی نداشتم!
مرضیه33 128 ارسال شده در 17 مرداد، 2016 این روزها به جای اعلامیه ، پروفایل های تلگرام و اینستاگرام خیلی از خانم ها هم فقط یک گل هست تا مردا مزاحمشون نشن !!
ارسال های توصیه شده