RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۰ اما بیا نا امید نشیم! ما میتونیم عدمون هم کم نیست! من تا حالا از فمنیسم 1 اسم شنیدم! راهيو كه آدم رفته دوباره برنميگرده تو برو شايد موفق شدي خدا را چه ديدي فقط اميدوارم مثل من از يه تنه جنگيدن و شكست خوردن احساس سرخوردگي و خستگي نكني... لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۰ در کل من فکر میکنم برای احقاق حق لازم نیست درگیر مطلق یه مکتب باشی...همه مکاتب ضعف و قوت هایی دارن...میشه از قوت هاش در مسیر شخصی استفاده کرد.. به شخصه موافق هیچ مکتبی از جمله فیمینیسم نیستم....هرکسی خودش بهترین راه رو میتونه پیدا کنه فمنیسم مکتبی نیست که چیزیو به کسی دیکته کنه اگه زن ها متحد باشن می تونن به نتیجه برسن تک تک کاریو پیش نمیبرن زن هاییم که با هم متحد میشن اسمشون میشه فمنیست اگه کسی دوست نداره می تونه بذاره زنان مو طلایی یا هر چیز دیگه ای 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۰ متاسفانه فیمینیسم به بیراهه کشیده شده یه جاهایی... خلاصه بهت بگم ، خيليا كثافت كاريهاشونو دارن با نام فمنيسم رواج ميدن فمنيسم هم فرقه داره واقعا تو خيلي از فرقه هاش خوي حيواني رو آدم ميبينه من به هيچ وجه اونارو دوس ندارم و ازشون تبعيت نميكنم من فقط ميگم تساوي... 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۰ فمنیسم مکتبی نیست که چیزیو به کسی دیکته کنه اگه زن ها متحد باشن می تونن به نتیجه برسن تک تک کاریو پیش نمیبرن زن هاییم که با هم متحد میشن اسمشون میشه فمنیست اگه کسی دوست نداره می تونه بذاره زنان مو طلایی یا هر چیز دیگه ای دیگه بدتر! اونم شد گروه بندی خاص برای نژاد خاص...بقیه زنها میرن زیر یوق این نژاد...و این یعنی قبول برتری یه قوم به قوم دیگه....اصلا قابل قبول نیست خلاصه بهت بگم ، خيليا كثافت كاريهاشونو دارن با نام فمنيسم رواج ميدن فمنيسم هم فرقه داره واقعا تو خيلي از فرقه هاش خوي حيواني رو آدم ميبينه من به هيچ وجه اونارو دوس ندارم و ازشون تبعيت نميكنم من فقط ميگم تساوي... دقیقا منم همیشه میگم خواهان حقوق برابر 4 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۰ جالب بود تو خيلي از تا پیكها اصل موضوعشون توهين به جنس قديس يك زن بود تا من شرو ميكردم دفاع از موضع زنانه خودم هيچ دختري از من حمايت نميكرد و به نمك پاچيدنه خودش واسه اينو اون ادامه ميداد كه هيييييچ يهو ميديم حتي دختراي موجود در اون تا پیك هم موضع خودشونو ول كردن چسبيدن از جنس مخالف دارن دفاع ميكنن آدمو والا سگ بگيره ولي جو نگيره اونموقه آدم ميموند چي بگه !!!اينجوري ميشدمهستن اون عزيزانه دل هنوزم در انجمن منتها شرمم مياد حتي يادي ازشون بكنم ....آقايون هم كه هيچي يكم باهات بحث ميكنن بعد كه ميبينن حريفت نيستن ميزنن جاده خاكي واسه همين ترجيح ميدم تو اينجا بحثي در مورد فمنيسم نشه تا وقتي كه همه ظرفيت بحث كردن رو پیدا نكردن و اصوا اوليه بحث كه احترام به عقايد ديگران هست رو نميدونن من اصلا از اينكه زن و مرد و اين حرفا كنم خوشم نمياد مهم انسان بودنه ولي توهين به جنسيتم هم برام قابل هضم نيستش 6 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۰ دیگه بدتر! اونم شد گروه بندی خاص برای نژاد خاص...بقیه زنها میرن زیر یوق این نژاد...و این یعنی قبول برتری یه قوم به قوم دیگه....اصلا قابل قبول نیست دقیقا منم همیشه میگم خواهان حقوق برابر اما وقتي تساوي رو با زبون خوش و زبان آدميزاد بهت نميدن مجبوري به زور فمنيسم ازشون بگيري... 4 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۰ اگه منظورت نوشته منه كه بايد بگم قبل ازينكه راجع به يه نفر قضاوت كني اولش پستاشو بخون بعدا ...من خودم به شدت افكار فمنيستي دارم ولي تو تاپيكهايي كه خيلي مهمتر از چسبوندن يا نچسبوندن عكس ميت به روي اعلاميه هست سعي ميكنم افكارمو بريزم بيرون و براش وقت بذارم بقيه دوستاني هم كه قبل از من همين حرفاي منو زدن و گفتن چيزاي مهمتري هست برا فك كردن منظورشون همين بوده ... دقيقا همون جايي تو همون تاپيكاي بسيار مهم كه بعضي ازين خانومهاي به اصطلاح با نمكه انجمن دارن نمك ميپاچن و بدترين توهينهارو دارن به جنس مقدس زن ميكنن من برخورد داشتم ولي فقط اونا بودم كه همشو به شوخي گرفتن... در ضمن متاسفانه من اون جمله آخر رو كه مسائل مهمتري هم هست در اينجا صرفا براي آروم كردن استارتر كه گويا ازين وضع جامعه دلخور بود گفتم خوبه حالا نوشتم غصه نخور و اين حرفا وگرنه ... خوبه آدم يكم قدر شناس هم باشه فقط منظورم شما نبودی... برداشت من از پستت این بود که خوب شما میگی اشتباه بوده من معذرت میخوام 2 لینک به دیدگاه
lorena 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ دیروز در داخل رستوران اعلامیه ی 1 مرد روی میز بود 1 خانواده اومدن نشستن روی میز راحت پرتش کردن زمین صورت اعلامیه قشنگ لگد مال شد عین پرچم امریکای خدابیامرز بحث مرده پرستی و توجه به ظواهر نیست ولی این صحنه بدجوری منو به فکر فرو برد بیاین اصن اعلام نکنیم کسی مرده اینجا و هرجا نتیجه ی مردن آدم ها نهایتا اشکه!فقط چند قطره آب چشم.....!!!! 3 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ من چند تا سوال دیگه تو ذهنم هست اتفاقا: چرا عکس مردا رو میزنن؟ مگه مقام قهرمانی المپیادو بدست آورده؟ چرا برای مردای مسن هم وقتی میمیره حجله ی عروس میذارن؟ و میخوام یه نظر کاملا جنجالی بدم!!! عکس به خاطر سوری بودنش و اینکه یه تصویر نسبی از یه انسان نشون میده نمیتونه یه پارامتر واقعی از یک فرد باشه!! ( الان حسی رو دارم که گالیله در زمان بیان نظریاتش داشت ) به طور کلی امیدوارم در اعلامیه ها و مراسم ترحیم ها به جای اینکه به جنبه ی نمایشی پرداخته بشه جنبه های عمیق تری از شخصیت وجودی یه فردی که از دنیا رفته نشون بده 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ منم به عنوان یک بانوی ایرانی والبته مسلمان:girlhi: دوست دارم بعد از مرگم عکسم توی اعلامیه باشه(البته بعد از 120 سال:hapydancsmil:) از الانم وصیت کردم که عکس منو حتما چاپ کنن وگرنه روحم بعد از مرگم نمیزاره کسی راحت بمونه....و هر شب میرم سراغ یکی و آسایشو از همه دوست وآشنا میگیررررره ه ه ه ه ه ه :scared9: !!! 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ منم به عنوان یک بانوی ایرانی والبته مسلمان:girlhi:دوست دارم بعد از مرگم عکسم توی اعلامیه باشه(البته بعد از 120 سال:hapydancsmil:) از الانم وصیت کردم که عکس منو حتما چاپ کنن وگرنه روحم بعد از مرگم نمیزاره کسی راحت بمونه....و هر شب میرم سراغ یکی و آسایشو از همه دوست وآشنا میگیررررره ه ه ه ه ه ه :scared9: !!! روح تو با من اقا چاپ نکنید 1 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ روح تو با من اقا چاپ نکنید مثل اینکه دوباره دندون درد کردیااااا:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ مثل اینکه دوباره دندون درد کردیااااا:vahidrk: اوه اوه خوب شد یدم انداختی قرص نخوردم از صبح درد نگرفته فقط شبا درد میگیره دیشب انقد خسته بودم نفهمیدم چطور خوابیدم درد هم نتونست بیدارم کنه و از رو رفت :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ اوه اوه خوب شد یدم انداختی قرص نخوردم از صبح درد نگرفته فقط شبا درد میگیره دیشب انقد خسته بودم نفهمیدم چطور خوابیدم درد هم نتونست بیدارم کنه و از رو رفت :hapydancsmil: ولی من تورو از رو میبرم 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ ولی من تورو از رو میبرم عمراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ عمراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا حالا مییییبیییینییییی بعدش من بهت میخندم 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ به نام او... دوستان همیشه یه چیزی برا من سوال بوده چرا خانوما که دور از جون میمیرن تو اعلامیه شون جای عکسشون گل میذارن! یعنی مشکل عکس خانوما چیه که جاش گل میذارن؟:JC_thinking: چرا برای آقایون یه عکس بزرگ و گاهی تمام قد و رشید میذارن که دل خلق ا... کباب میشه از مردنش ولی برا خانوما یه عکس گل (گاهی هم زشت!) من خودم به شخصه دوست ندارم وقتی مردم(دور از جون خدایی نکرده!) جای عکسم گل بذارن! شما چه طور؟ حالا به هر دلیل جا افتاده این فرهنگ غلط میخوای چیکار کنین؟ همین الان دور جون همتون ولی اگه پیش بیاد خودتونم همین کارو میکنید قبول دارین؟ 1 لینک به دیدگاه
lorena 10304 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ حالا به هر دلیل جا افتاده این فرهنگ غلط میخوای چیکار کنین؟همین الان دور جون همتون ولی اگه پیش بیاد خودتونم همین کارو میکنید قبول دارین؟ یکی باید شهامت کنه سنت شکنی کنه دیگه! موضوع اینه که دست خود آدم و عقایدش از دنیا کوتاه میشه و دیگران براش انجام میدن! 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ یکی باید شهامت کنه سنت شکنی کنه دیگه! موضوع اینه که دست خود آدم و عقایدش از دنیا کوتاه میشه و دیگران براش انجام میدن! راس میگی ادم که دستش از دنیا کوتاه میشه این یه واقعیته من الان مدتیه به همه نزدیکانم یه وصیت کردم که در صورت مردنم انجام بدن برام همه بهم میخندن و وقتی اصرار میکنم میگن عقلت پاره سنگ بر میداره چیز عجیبی هم نخواستم فقط خواستم در صورت فوت منو تو روستای آبا اجدادیم خاک کنن همین 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۱ من اصلا میخوام اعلامیه نداشته باشم چه کاریه ....دعوا سر ترتیب اسامی ...هزینه نعش کشی...ارث و میراث....عذاب شب اول قبر برادران بسیجی...دعوای خرما و حلوا ....فاتحههه خداییش من اصلا از مردن ابایی ندارم اگه قراره رسالتی که دارم رو بهش نرسم همان به که اندر گور باشم کنون شما هم به چه چیزا فکر میکنینا گل که از اون قیافه بزنم به تختتون بهتره که 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده