Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ و بحث مقدسی هم نیست بحث اون احترامیه که به اون لباس میذاری ببخشید نمیشه که آدم چادر بپوشه بعد آرایش خلیجیم کنه و با تاپ بیاد بیرون! اگه چادری هستیم باید رعایتش کنیم و اگرم نیستیم که هیچ اما بحث مملکت: فکر نکنم حداقل این یه مورد فقط مال مملکت ما بوده باشه تا جایی که من میدونم همه جای دنیا این دید رو دارن،خوبه انقد از خودمون ایراد میگیرم یه مقدارم از اونایی که حسابی قبولشون داریم یاد بگیرم..چطوره که یهودیا به لباس مقدس مذهبیشون احترام میذارن و حتی مسیحیا...هرقدرم که بد باشن وقتی کسی که اون لباس مذهبی رو میپوشه بهش احترام میذارن..چادرم یه همچین بحثی داره...اونام یه پدر روحانیشون رو قدیس نمیدونن فقط بهش احترام میذارن! چادر چه ربطی به لباس مذهبی داره !!!! کجاش مقدسه، چه احترامی؟ مگه کسی با عبا و عمامه شوخی کرده؟ چادر یک چیزی مثل روسریه،همونطور که از روسری در فشن شو استفاده میکنن، از چادر هم استفاده میکنن. من متوجه نمیشم مشکل قضیه کجاست؟ لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ این واسه منم میل شده بود! البته تو اون ننوشته بود تو برج میلاد! مطمئنین؟ خیلی بعید به نظر میاد... لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ الان دوباره سرچ کردم نوشته برج میلاد همچین چیز بعیدی هم نیست چون پیمانکار اجاره میکنه و هر کاری بخواد میتونه انجام بده لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ من میمیرم یه جا نظر ندم:biggrin: قیافه هاشون قشنگ بود ولی با کل حجاب اونم به این شکل مشکل فنی دارم! لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ الان دوباره سرچ کردمنوشته برج میلاد همچین چیز بعیدی هم نیست چون پیمانکار اجاره میکنه و هر کاری بخواد میتونه انجام بده :flowerysmile: لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ اگه چادری هستیم باید رعایتش کنیم و اگرم نیستیم که هیچ منم با این قسمت موافقم یا یکی چادر نپوشه یا اگه پوشید همه چی و با هم باید رعایت کنه الان دوباره سرچ کردمنوشته برج میلاد همچین چیز بعیدی هم نیست چون پیمانکار اجاره میکنه و هر کاری بخواد میتونه انجام بده اخه خیلی شکل عربا هم هستن! :JC_thinking: لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ چه چادرهای خوشگلیه خیلی خیلی:yes: لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ قیافه ها داد میزنه که زنان عرب هستند. از طرفی هیچ دلیلی برای اجرای چنین مراسمی تو تهران نیست. چون چادر یا برای یه عده به عنوان پوشش جذابیت داره یا کسی اصلا کاری به چادر نداره. لینک به دیدگاه
ایناز 981 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ اینا تبلیغ حجابه یا بی حجابی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اصلا به بقول بقیه اینا چادرههههههههههههه؟ لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ چادر میپوشن که مردا تحریک نشن دیگه مد روزش چیه دیگه لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ چادر میپوشن که مردا تحریک نشن دیگه مد روزش چیه دیگه نه نه این یک تفکر کاملا غلطه چادرو میپوشند که گشت امنیت کاری باهاشون نداشته باشه پس مدروز هم داره لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده