Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ من چرا تو اون لیست اس اس تی پی ندارم؟ منکه ویستام:164: ............................. پیداش کردم...تو تب networking بود:icon_razz: ولی این ارورو میده:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ ultra م هم دیگه کار نمیکنه:viannen_38: از صب همه سرچام به در ***** خورد 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ کانکشنت رو باز کن و Properties رو بزن.برو توو تب Security و اون بالا گزینه ی SSTP رو از لیست انتخاب کن . تست کن ببین وصل میشه!؟ تو کانکشن وی پی ان؟؟این گزینه ای رو که میگی من ندارم.... لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ تو کانکشن وی پی ان؟؟این گزینه ای رو که میگی من ندارم.... پیدا کردم ولی ارور داد دوستانی که فیلی شکن میخوان پیام خصوصی بدند لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ پیدا کردم ولی ارور داد دوستانی که فیلی شکن میخوان پیام خصوصی بدند :coffee::4chsmu1: دست شما درد نکنه صرف شده لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ امروز پورت PPTP توسط مخابرات بسته شده و فقط پورت های L2TP و SSTP باز می باشند. نحوه اتصال به این پورت ها را در برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مطالعه کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بچه ها چي ميگه؟ گزينه ipsec settig واسه من فعال نميشه؟! لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ دوستان نرم افزار وی پی ان hotspot shield هنوز کار میکنه من الان دارم با اون پست میدم با دایال آپ!!! امتحان کنید و لذت ببرید 2 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ میگم چرا چند روزه از کار افتاده! :icon_razz: ولی ultra من هنوز سالمه! :texc5lhcbtrocnmvtp8 منتها سرعتش اینقدر بده که... :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ بچه ها مگه چه سايتايي ميريد كه اينقد نياز مبرم به اين وي پي ان داريد؟:JC_thinking: واسه دانلود فقط وي پي ان كه جواب ميده؛ قيلتر شكن و ...جواب نميده.. راستي اين hotspot shield چيزي خوبي هست؟! 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ راستي اين hotspot shield چيزي خوبي هست؟! بد نیست سرعتش خیلی بالا نیست ولی کار رو راه میندازه گاهی اوقات تبلیغاتم داره ولی اذیت نمیکنه زیاد 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ بچه ها مگه چه سايتايي ميريد كه اينقد نياز مبرم به اين وي پي ان داريد؟:JC_thinking:واسه دانلود فقط وي پي ان كه جواب ميده؛ قيلتر شكن و ...جواب نميده.. راستي اين hotspot shield چيزي خوبي هست؟! اره خوبه..به خوبی وی پی ان نیست ولی خوبه 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ بد نیست سرعتش خیلی بالا نیست ولی کار رو راه میندازه گاهی اوقات تبلیغاتم داره ولی اذیت نمیکنه زیاد hotspot shield این چیه :JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ hotspot shield این چیه :JC_thinking: برو تو سایتش ببین چیه... 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ برو تو سایتش ببین چیه... سایتش کجاست من روح فارسی زبانم انگلیسی بلد نیست م ا ا ا ا ا 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ سایتش کجاست من روح فارسی زبانم انگلیسی بلد نیست م ا ا ا ا ا وی پی ان... :icon_pf (34): همون اسمو یه دات کام جلوش بذار میری و دانلودش میکنی و connect میشی... 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ بابا این که فیل تره سایتش پ نه پ میخواستی باز بزارن تو بری دان کنی باش *****ایی که کردن باز کنی حالشو ببری:biggrin: 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ بچه ها مگه چه سايتايي ميريد كه اينقد نياز مبرم به اين وي پي ان داريد؟:JC_thinking:واسه دانلود فقط وي پي ان كه جواب ميده؛ قيلتر شكن و ...جواب نميده.. راستي اين hotspot shield چيزي خوبي هست؟! ریدر فیس بوک دانلود *****ن جای خاصی نمیریم:viannen_38: 1 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۰ خوش بحالتون كه اينقد مثبت تشريف داريد...:viannen_38: 1 لینک به دیدگاه
Matin.Gamer 2247 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ دوستان هم اکنون وضعیتشون چطوره ؟ میتونن با pptp و l2tp کانکت شن ؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده