رفتن به مطلب

نکاح متعه خوب یا بد؟!

آیا با ازدواج موقت موافقید؟  

33 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. آیا با ازدواج موقت موافقید؟

• 6
    • 27

ارسال های توصیه شده

من هم متنفرم از این نکاح/ دلیلش هم دوست ندارم بگم اصلا نمی خوام در موردش حرف بزنم

ای خداااااااااااا حالم بد شد یکی کمک کنه

w58.gif شوما زیاد به خودت فشار نیار

حیف می شی...

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 56
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

:w58: شوما زیاد به خودت فشار نیار

حیف می شی...

شیطونه میگه بدمت دست یکی از این آخوندا زیر نقاب دین همچین حالتو جا بیاره که نپرس:zadan:

• Like 1
لینک به دیدگاه
سر کلاس حقوق خانواده بودم

استاد داشت موضوع جذاب نکاح رو توضیح می داد که :

ما دو مدل نکاح داریم

1. نکاح دائم
  2. نکاح موقت یا منقطع یامتعه!!

یه چیزی برام خیلی جالب بود اونم نکاح موقت که مخصوص و فقط مخصوص شیعه هاست! سنی ها اینو ندارند!

غربی هام که مبرهنه دیگه!

در تعریف این نکاح در کتاب قانون مدنی!! اومده که:

نکاحی که برای مدت معینی منعقد شده و با پایان مدت این نکاح قطع می شود(حد اقل مدت زمان ۱ ساعت و یا حتی ۵ دقیقه هم هست!!:w58:)

کاملا مشخصه که هدف از این نکاح چیه

حالا می خوام بدونم به نظر شما نکاح موقت خوبه یا بد؟

باهاش موافقین یا مخالف و چرا اونوقت!!

ازدواج ازدواجه منظورم به دائم بودنشه......مگه میشه انسان چه زن چه مرد به هم دیگه وابسته بشن بعد این وابستگی لحظه ای باشه ؟؟؟؟؟!!!بگذریم از حرفه بعضی آدمهای گاگول که میشینن مثل این اعراب واسه هوس خودشون قانون تصویب میکنن:sad0: آدم یا باید دل نبده یا بستم در هر شرایط باید به عشقش پای بند باشه:ws37:

• Like 5
لینک به دیدگاه

چون موضوع تاپیک یه مقدار کلی هست ، منم نظراتم رو بصورت کلی مینویسم.

من فکر میکنم بهتره با یک دید دیگه به این قضیه نگاه کرد.

رابطه ی جنسی قبل از ازدواج ، رابطه ی عجیبی نیست و در هر مکان و با هر آیین و رسمی ، این رابطه وجوود داره.

توو کشور های غربی ، هر دختر و پسری ممکنه قبل از ازدواج و پایبند شدن به یک رابطه ی رسمی ، بار ها رابطه ی جنسی داشته باشن.

به هر حال این رابطه یک نیازه و باید برآورده شه. چیزی که در لغت انگلیسی هم به fool around وجوود داره و به نوعی ، یه رابطه ی دوستانه ی معمولی به همراه س.کس رو تعریف میکنه. رابطه ای که هیچ پایبندی ای در اون نیست و برخلاف تصوری که ازش میره ، در سطح جامعه ، پذیرفته شده هست.

دلیلی نداره فکر کنیم چون کسی ، صیغه میکنه پس حتما برای ارضای خودش این کار رو انجام میده!

در یک رابطه ی جنسی ، دو طرف رابطه لذت میبرن و مطمئنا کسی که صیغه شده ، به اندازه ی کسی که صیغه کرده هم لذت میبره!

مورد بعدی اینه که دلیل رابطه ی جنسی فقط برای رفع نیاز جنسی نیست.

یه مقاله ای در سال 2007 از دانشگاه تگزاس منتشر شد با این عنوان : Why humans have s.e..x .

توو این مقاله که مقاله ی جالبی هم هست و اینجا هم ضمیمه میکنمش ، 237 دلیل متنوع برای یه رابطه ی جنسی اورده شده که با پرسش از شرکت کننده ها بدست اومده!

البته جایی هم خونده بودم بیش از 1500 دلیل برای این رابطه وجوود داره که با توجه به شرایط زمانی و مکانی و روحی و جسمی فرد ، متفاوت هست.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 7
لینک به دیدگاه
ببخشید اگه واسه رفع نیاز جنسی نیست پس واسه چیه؟؟:w58:

نه كه نيست اين چيزيه كه جديدا بخاطره مجريان دينيه امروزه كه باب شده صيغه يا براي اين بود كه مثلا يه دختر و پسري قراره با هم ازدواج كنن قبل از اينكه برن سر سفره عقد باهم صيغه بشن تا رفت و آمدشون يا مثلا جايي خواستن برن يا براي خريد خواستن برن موردي نداشته باشه خب اونم بخاطر اين بود كه خانواده هاي قديم تعصبات زيادي داشتن و يا اينكه يه زني بيوه باشه و يه آقاي خوش غيرتي بخواد از روي خير خواهي نه هوس بازي ايشون رو حمايت مالي كنه و....ولي الان صيغه براي مردا شده رفع نياز جنسي اونم براي كسب تجربه بيشتر :texc5lhcbtrocnmvtp8براي زنها هم شده درآمد بيشتر پس اسم اينكار ديگه صيغه نيست بهش ميگن زنا كه حرامه:no:

• Like 4
لینک به دیدگاه

اگر نعوذبالله زن به ابزار هوسرانی مرد تبدیل نشود، هرگونه روابط آزاد جایز است.

آیت ... العظمی جیمی نوترونی شهرسازانی

• Like 4
لینک به دیدگاه
اگر نعوذبالله زن به ابزار هوسرانی مرد تبدیل نشود، هرگونه روابط آزاد جایز است.

آیت ... العظمی جیمی نوترونی شهرسازانی

اگر مرد به ابزار هوسرانی زن تبدیل شود حکم چیست آیا اونوقت؟؟!! :biggrin:
  • Like 3
لینک به دیدگاه
چون موضوع تاپیک یه مقدار کلی هست ، منم نظراتم رو بصورت کلی مینویسم.

من فکر میکنم بهتره با یک دید دیگه به این قضیه نگاه کرد.

رابطه ی جنسی قبل از ازدواج ، رابطه ی عجیبی نیست و در هر مکان و با هر آیین و رسمی ، این رابطه وجوود داره.

توو کشور های غربی ، هر دختر و پسری ممکنه قبل از ازدواج و پایبند شدن به یک رابطه ی رسمی ، بار ها رابطه ی جنسی داشته باشن.

به هر حال این رابطه یک نیازه و باید برآورده شه. چیزی که در لغت انگلیسی هم به fool around وجوود داره و به نوعی ، یه رابطه ی دوستانه ی معمولی به همراه س.کس رو تعریف میکنه. رابطه ای که هیچ پایبندی ای در اون نیست و برخلاف تصوری که ازش میره ، در سطح جامعه ، پذیرفته شده هست.

دلیلی نداره فکر کنیم چون کسی ، صیغه میکنه پس حتما برای ارضای خودش این کار رو انجام میده!

در یک رابطه ی جنسی ، دو طرف رابطه لذت میبرن و مطمئنا کسی که صیغه شده ، به اندازه ی کسی که صیغه کرده هم لذت میبره!

مورد بعدی اینه که دلیل رابطه ی جنسی فقط برای رفع نیاز جنسی نیست.

یه مقاله ای در سال 2007 از دانشگاه تگزاس منتشر شد با این عنوان : Why humans have s.e..x .

توو این مقاله که مقاله ی جالبی هم هست و اینجا هم ضمیمه میکنمش ، 237 دلیل متنوع برای یه رابطه ی جنسی اورده شده که با پرسش از شرکت کننده ها بدست اومده!

البته جایی هم خونده بودم بیش از 1500 دلیل برای این رابطه وجوود داره که با توجه به شرایط زمانی و مکانی و روحی و جسمی فرد ، متفاوت هست.

بحث سر دوستی‌ قبل ازدواج نیست سر صیغست صیغه برای مرد میتونه ۵۰تا همزمان باشه میتونه بعد ازدواج باشه یعنی‌ مرد آزاده یه حرمسرا راه بندازه حالشو ببره:icon_razz:
  • Like 5
لینک به دیدگاه
اگر مرد به ابزار هوسرانی زن تبدیل شود حکم چیست آیا اونوقت؟؟!! :biggrin:

خواهرم همانا اگر مرد تبدیل به ابزاری برای هوسرانی زن شود، فرشتگان بر آن زن تف می اندازند. ولی با این حال بنده حقیر حاضرم این وظیفه خطیر رو قبول کنم تا باشد از این طریق این زنان چموش را به راه راست هدایت نمایم.

باشد که رستگار شوند.

• Like 5
لینک به دیدگاه

خدای به اون بزرگی نشسته اونجا منتظر من یک جمله بگم بعد دوست دخترم هم بگه بله تا من بوسش کنم؟

مزخرفه

مزخرف تر از اون اینه که من میتونم با خوندن اون جمله 99 تا دوست دختر + 4تا زن داشته باشم و ماچش کنم! اما دختر ها فقط 1دونه!

فکر کن مرد هر شب با یکی از زنهاش باشه ، هر 100 روز نوبت به یکی میرسه

اینا دیگه مزخرفترین مزخرفات عالم هستند

• Like 6
لینک به دیدگاه
خواهرم همانا اگر مرد تبدیل به ابزاری برای هوسرانی زن شود، فرشتگان بر آن زن تف می اندازند. ولی با این حال بنده حقیر حاضرم این وظیفه خطیر رو قبول کنم تا باشد از این طریق این زنان چموش را به راه راست هدایت نمایم.

باشد که رستگار شوند.

خوب پس هنوز نمیدونی اگر مرد به ابزار هوسرانی زن تبدیل شود عاقبتش چیست! وگرنه عمران حرف این وظیفرم نمی‌زدی! باشد که یه هفت خطش گیرت بیاد ببینم باز دم از وظیفه میزنی:ws37:
  • Like 4
لینک به دیدگاه

باشد که رستگار شوند.

جیمی کسیو میشناسم که تو خوابگاه دخترانه رفته بود تا این وظیفه سنگین رو به عهده بگیره ؛ چند ساعت بعد خودش رو از پنجره طبقه دوم پرت کرده بود بیرون فرار کرده بود:biggrin:

• Like 4
لینک به دیدگاه
خوب پس هنوز نمیدونی اگر مرد به ابزار هوسرانی زن تبدیل شود عاقبتش چیست! وگرنه عمران حرف این وظیفرم نمی‌زدی! باشد که یه هفت خطش گیرت بیاد ببینم باز دم از وظیفه میزنی:ws37:

منم دیدم.... خیلی پیچیدس!!!!!!خییلی....

راستی منم با تاپیک کلا موافقم.

:yes:

• Like 1
لینک به دیدگاه
منم دیدم.... خیلی پیچیدس!!!!!!خییلی....

راستی منم با تاپیک کلا موافقم.

:yes:

پیچیدست؟منظورتو نفهمیدم! با تایپیک موافقی یعنی‌ با صیغه موافقی؟!!
  • Like 1
لینک به دیدگاه
خدای به اون بزرگی نشسته اونجا منتظر من یک جمله بگم بعد دوست دخترم هم بگه بله تا من بوسش کنم؟

مزخرفه

مزخرف تر از اون اینه که من میتونم با خوندن اون جمله 99 تا دوست دختر + 4تا زن داشته باشم و ماچش کنم! اما دختر ها فقط 1دونه!

فکر کن مرد هر شب با یکی از زنهاش باشه ، هر 100 روز نوبت به یکی میرسه

اینا دیگه مزخرفترین مزخرفات عالم هستند

اولا این حکم برای مسلموناست پس خیلی ناراحت نشو:yes:

دوما مرد قرار نیست دست طرفش رو ببنده و عقدش کنه!!!

سوما 99+4 رو اختلاسگر 3هزار میلیاردی هم نمیگه!!!

چهارما موارد استفاده این حکم یکی برای زنان بیوه و مردانی که همسر از دست دادند و امکان ارضا شدن از راه حلال رو ندارند هست یکی برای مجردی که امکان ازدواج نداره و دیگه قدرت کنترل هم نداره البته برای مجرد باید در وحله اول امکان ازدواج دائم برقرار بشه.

پنجما هر کی از این حکم سوءاستفاده کرد عیبی به حکم وارد نیست و طرف میدونه و خدای خودش!

• Like 3
لینک به دیدگاه
اولا این حکم برای مسلموناست پس خیلی ناراحت نشو:yes:

چهارما موارد استفاده این حکم یکی برای زنان بیوه و مردانی که همسر از دست دادند و امکان ارضا شدن از راه حلال رو ندارند هست یکی برای مجردی که امکان ازدواج نداره و دیگه قدرت کنترل هم نداره البته برای مجرد باید در وحله اول امکان ازدواج دائم برقرار بشه.

پنجما هر کی از این حکم سوءاستفاده کرد عیبی به حکم وارد نیست و طرف میدونه و خدای خودش!

این قانون در ایران واسه هر بنی بشری هست و این تایپیک هم نظر همرو خواسته مرد میتونه دور از چشم همسرش زنی‌ رو صیغه کنه! الان کسی‌ نگفت مرد به زور میتونه صیغه کنه! حالا اینکه کی‌ میتونه ۴تا ۹۹تا داشته باشه مهم نیست مهم اینه اسلام حلالش کرده اون چهارماً رو کی‌ فرموده دقیقا؟؟؟!!!:JC_thinking: پنجمن رو خوب اومدی قانونی‌ که بشه به این راحتی‌ ازش سؤ استفاده کرد دیگه چقدر میتونه مزخرف باشه؟!!! :ydm47612zsesgift969
  • Like 4
لینک به دیدگاه
این قانون در ایران واسه هر بنی بشری هست و این تایپیک هم نظر همرو خواسته مرد میتونه دور از چشم همسرش زنی‌ رو صیغه کنه! الان کسی‌ نگفت مرد به زور میتونه صیغه کنه! حالا اینکه کی‌ میتونه ۴تا ۹۹تا داشته باشه مهم نیست مهم اینه اسلام حلالش کرده اون چهارماً رو کی‌ فرموده دقیقا؟؟؟!!!:JC_thinking: پنجمن رو خوب اومدی قانونی‌ که بشه به این راحتی‌ ازش سؤ استفاده کرد دیگه چقدر میتونه مزخرف باشه؟!!! :ydm47612zsesgift969

کدوم راحتی؟؟؟

شما این راحتیو با آمار نشون بده:ws38:

احتمالا چاقو هم چیز مزخرفیه چون راحت میشه باهاش آدم کشت!!!

ضمنا برای دختران باکره اذن پدر لازم است که خب معمولا منفیه:yes:

• Like 2
لینک به دیدگاه

اولا این حکم برای مسلموناست پس خیلی ناراحت نشو
yes.gif

اولا اين حكم براي مسلمونا نيست ولي طرف غير مسلمان ميتواند هم خودش جاي صيغه كننده بزاره و نظر بده..

دوما ايشون هم چنين چيزي نگفتند ولي منظورش از توانايي شون بود كه اسلام شيعوي ردش نميكنه..

سوما اتفاقا اختلاس گرها همه چي ميگن!!! اگر قرار بود يه دفعه ميگفتن 30 هزار ميليارد تومان وام بده كه نميدادن..از اين ترفندهاي بعلاوه اي استفاده كردند..مثلا 500 ميليون + 1 ميليارد تومون...

چهارما..

1- در مورد زنان بيوه حتما نيست..در مورد دختران بالغ هم مي تواند باشد البته با اذن و بدون اذن پدر.اين مسئله فقهي نيست همگي بر اين مورد اجماع ندارند.

2- موارد استفاده كننده هم مردان متاهل ميتوانند باشند و هم مردان مجرد..الزامي هم به اينكه شرايط موجود نبوده يا از راه حلال ارضا نشده نيست.ميتوان آن را توصيه فرض گرفت.

طوري كه شما ميفرماييد مثل اين ازدواج مخصوص آدمهاي بيوه هست..(مردي كه زنش را از دست داده!).

در حالي كه چنين نيست.

3-سوء استفاده وقتي به وجود مي آيد كه شرايط و ضوابط مشخص نباشد..مثلا مرد متاهلي كه با زنش ارضا نشده است بخواند زني را متعه نمايد. حال اين كه اين وسط "ارضا شدن" رو تعريف ميكند بسيار مهم است شايد از لحاظ كسي نيازي به متعه نباشد! ولي از لحاظ ديگري باشد..

اينجا شرايط ارضا نشدن معين نشده...اگر هم شده همگي اجماع ندارند.

متعه كردن يا ازدواج موقت از آن دسته مواردي است كه در شرع به آن اجازه داده در حالي كه اكثريت عرف جامعه ما آن را قبول نميكند.

به نظرم بحث ارتباط جنسي وقتي وسط ميآيد كه بحث "ارتباط زياد زن و مرد" در جامعه رواج داشته باشد.

حال از طرفي عرف به دوستي ها و ارتباطات زن و مرد راي ميدهد ولي از آن طرف شرع با اين مسئله مشكل دارد.

اين دو مورد به هم وابسته هستند و نميشود يكي را بدون ديگري در نظر گرفت.

يا بايد عرف متعه رو بپذيريد يا شرع بايد اين ارتباطات انساني را بپذيرد.

متاسفانه جدال بين اين دو باعث وضعيت امروزين شده است كه مدرنتيه و سنت با هم قاطي شده اند و هر كدام هم از طرفي درست ميگويند...

به نظر من

جامعه ي مدرنيته كه محصولش ارتباطات زياد زن و مرد مي باشد و شكل نويني از اين ارتباط رو به مردم ميدهد بايد براي اين امر يعني رفع نياز جنسي چاره اي مطابق با سنتهايش جويا شود.

ازداوج موقت ميتواند باشد همانطور روابط دوستي هم ميتواند وجود داشته باشند.

ميتوان ازدواج موقت رو سيستماتيك كرد كه بتوان براي كساني كه توانايي ارضا شدن جنسي را ندارند يا مشكلاتي دارند به آنجا رجوع كنند..(دقت كنيد اينجا فقط بحث جنسي مطرح هست)

از طرفي بايد روابط دوستي هم كه بر پايه مسائل عاطفي ايجاد ميشود و ممكن است به جنسي كشيده شود تفاوت قائل شد.

به نظرم هم با جدا كردن اين ارتباطات و هم اينكه مردماني كه نيازهاي جنسي رو ميخواند برطرف كند ميتوان از مسموم شدن جامعه كه هم سنتش را ميخواهد و هم مدرنيته را طلب ميكند جلوگيري كرد.

نظر من در اين باب همين هست..

• Like 6
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...