peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مواد لازم : آرد ۳۵۰ گرم بیکینگ پودر ۱۵ گرم نمک کمی پودر قند نصف فنجان تخم مرغ دو عدد شیر دو سوم فنجان روغن مایع ۴ قاشق سوپخوری آلبالوی بدون هسته ۱۵۰ گرم رنده ی پوست پرتقال یک قاشق سوپ خوری طرز تهیه : فر را با حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. داخل قالب ها کاغذ قرار دهید. آرد، بیکینگ پودر، نمک و پودر قند را با هم مخلوط کنید. تخم مرغ ها را زده و شیر و روغن را به آن اضافه نمایید. آلبالوی بدون هسته و رنده ی پوست پرتقال را به آن بیافزایید. همه ی مواد را با هم مخلوط کنید. مواد را داخل قالب ها بریزید. قالب ها را به مدت ۲۵ دقیقه در طبقه ی وسط فر بگذارید. بعد از سرد شدن آن را سرو نمایید. منبع 5 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ از اینا دوس دارم :hapydancsmil: آلبالوووووووووووووووووووووووو :hapydancsmil: شابد درس کردم لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۱ کیک آلبالو تخم مرغ 4 عدد شکر 1 لیوان شیر 1 لیوان روغن مایع نصف لیوان آرد 3 لیوان بیکینگ پودر ۱ ق م وانیل 1 ق م آلبالو تازه هسته گرفته 1 لیوان پر تخم مرغ ها ر و با شکر بزنید تا سفید بشه. شیر و روغن مایع رو اضافه و مخلوط کنید. آرد و بیکینگ پودر رو هم الک کرده و اضافه کنید. آخر هم آلبالو ها رو اضافه کنید . مواد رو توی قالبی که چرب کردید و آرد پاشیدی بریزید و داخل فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده حدود 30 الی 40 دقیقه بپزید. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده