saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۰ تو تاپیک سوتی تعریف کردم ولی حال نداشتم دوباره پیداش کنم امتحان نقشه کشی داشتیم منم یه چایی ریختم اومدم درس بخونم که یهو لیوان چایی ریخت رو کتاب فرداش استاده داشت کتابمو نگاه میکرد که بگه کدوما رو بکشم رسید به این صفحه ها که چای ریخته بود منم اومدم توضیح بدم گفتم استاد اینا آثار شب بیداریه ها (منظورم این بود که شبو بیدار موندم درس خوندم) استاده نگام کرد و گفت مگه متاهلی!!؟؟؟؟ 8 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ با اجازتون امروز 18 مهره آقاي بهرام خان گويا خبري نيست !!!؟!:JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ اون بهرام رو لولو برد جوایز رو اختلاس کرد رفت 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ با اجازتون امروز 18 مهره آقاي بهرام خان گويا خبري نيست !!!؟!:JC_thinking: خب 18 مهر قرار بود چه اتفاقی بیفته ؟ :JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
ماتینا 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۱ یکی از آشنا ها فوت کرده بود یکی اومده بود به جای این که بگه غم آخرتون باشه چند بار گفت : انشالله قسمت شما بشه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده