سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ کاملا مخالفم . دلیلی نداره این کار.اصلا 2 مقوله جدا از هم هستن.به خاطر جبران مهر پدر یا پدر بزرگ ؟این چه کاریه اصلا پدر منم تو ماموریت کاری تصادف فوت کرد .......الان به من سهمیه اینا ندادن حمایت نکردن من جای خالیشو بیشتر حس میکنم یعنی؟:ws38:اصلا چه ربطی داره 9 لینک به دیدگاه
zebel 619 249 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ دوستان این نکته رو فراموش نکنید که این سهمیه ظرفیتی مازاد ظرفیته یعنی جای فرد دیگری گرفته نمیشه اما اگر سواد علمی شون کمه و به دانشگاه می رن خب دانشگاهه دیگه ، اگه درس خون نشن ! میندازنشون بیرون. غیر از اینه؟ در ضمن اگر این سهمیه به بچه هایی داده میشه که پدرانشون شهید یا جانباز هستند خیلی بهتر از اینه که به بچه هایی داده بشه که فقط با پول ، پارتی و ... وارد دانشگاه میشن اینه که حرص آدم رو در میاره 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ دوستان این نکته رو فراموش نکنید که این سهمیه ظرفیتی مازاد ظرفیته یعنی جای فرد دیگری گرفته نمیشه اما اگر سواد علمی شون کمه و به دانشگاه می رن خب دانشگاهه دیگه ، اگه درس خون نشن ! میندازنشون بیرون. غیر از اینه؟ در ضمن اگر این سهمیه به بچه هایی داده میشه که پدرانشون شهید یا جانباز هستند خیلی بهتر از اینه که به بچه هایی داده بشه که فقط با پول ، پارتی و ... وارد دانشگاه میشن اینه که حرص آدم رو در میاره چه بهتری داره ؟ در هر 2 صورت اینکار اشتباهه طرف هر کی میخواد باشه باشه 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ دوستان این نکته رو فراموش نکنید که این سهمیه ظرفیتی مازاد ظرفیته یعنی جای فرد دیگری گرفته نمیشه اما اگر سواد علمی شون کمه و به دانشگاه می رن خب دانشگاهه دیگه ، اگه درس خون نشن ! میندازنشون بیرون. غیر از اینه؟ در ضمن اگر این سهمیه به بچه هایی داده میشه که پدرانشون شهید یا جانباز هستند خیلی بهتر از اینه که به بچه هایی داده بشه که فقط با پول ، پارتی و ... وارد دانشگاه میشن اینه که حرص آدم رو در میاره مطمئنی که می ندازنشون بیرون؟؟؟ پست قبلی منو در مورد آزمون آموزش و پرورش بخون...اونجا کاملا جای کس دیگه ای که حقش بود گرفته شده دست عزیز 3 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ من که مخافم راجع به سهمیه دانشگاه... می تونن امکانات دیگه در اختیارشون بزارن... تازه خیلی های دیگه هم هستن که پدر ندارن و از خیلی چیزا محرومن...اونا چی!!!! 6 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ میگم فرزندان شهدا و جانبازان فقط کنکور سراسری سهمیه ندارنا واسه مدارس خاص هم سهمیه دارن. از همون راهنمایی و دبستان که بچه میفته تو چاه کنکور از این چیزا هست 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ با احترام به استارتر و دیگر دوستان الان و این حرفا؟! الان که در دانشگاه ها برا همه بازه/ فک کنم دو شب پیش بود رئیس دانشگاه آزاد گفت از سال دیگه کنکور لیسانس برگزار نمی کنن/ اینقدر گرفتن که .... 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ با احترام به استارتر و دیگر دوستانالان و این حرفا؟! الان که در دانشگاه ها برا همه بازه/ فک کنم دو شب پیش بود رئیس دانشگاه آزاد گفت از سال دیگه کنکور لیسانس برگزار نمی کنن/ اینقدر گرفتن که .... گل گفتی چند وقت یگه میگن دمپایی کهنه تحویل بدین مدرک ببرین !!! :icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ من مخالفم....فقطم که کنکور نیست...همه جا به کارشون میاد این سهمیه ها...یکیو میشناسم یه معلولیتی از بچگی تو پاش ایجاد شده بود رفته سهمیه جانبازی گرفته!!! با کارت جانبازیش همه کار میکنه...حتا موقع جریمه شدن تخفیف میگیره!!!:viannen_38: 4 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ من مخالفم....فقطم که کنکور نیست...همه جا به کارشون میاد این سهمیه ها...یکیو میشناسم یه معلولیتی از بچگی تو پاش ایجاد شده بود رفته سهمیه جانبازی گرفته!!! با کارت جانبازیش همه کار میکنه...حتا موقع جریمه شدن تخفیف میگیره!!!:viannen_38: همه هم اینجوری سواستفاده نمیکنند مثلا یکی از همین بچه های سایت هست که من خبر دارم هم خودش جانبازی داره هم پدرش و تا به حال ازش استفاده نکرده همه مثل هم نیست 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ خب به هرحال پدرانشون در راه دفاع از وطن شهید شدن ولی فکر نمیکنم فقط یه سهمیه کنگور گذاشتن دردی از اونها دوا کنه. کنکور هم که دیگه مثل گذشته نیست قبول شدن راحت تر شده. سهمیه برای فرزندان شهید رو مشکلی ندارم ولی برای بسیجی و ... بنظرم سهمیه بی مورد هست. 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ دوستان این نکته رو فراموش نکنید که این سهمیه ظرفیتی مازاد ظرفیته یعنی جای فرد دیگری گرفته نمیشه اما اگر سواد علمی شون کمه و به دانشگاه می رن خب دانشگاهه دیگه ، اگه درس خون نشن ! میندازنشون بیرون. غیر از اینه؟ در ضمن اگر این سهمیه به بچه هایی داده میشه که پدرانشون شهید یا جانباز هستند خیلی بهتر از اینه که به بچه هایی داده بشه که فقط با پول ، پارتی و ... وارد دانشگاه میشن اینه که حرص آدم رو در میاره ببین دوست من ، همون سهمیه مازاد میتونه 4 نفر از افرادی که توی یک مسابقه ی علمی کشوری امتیاز بیتشری آوردن رو وارد دانشگاه کنه. فرض کن یکی از فرزندان شهید همینطور با سهمیه بیاد بالا و پزشکی بخونه، فردا این آقا داروی اشتباه برای یه نفر تجویز کنه،کی جوابشو میده؟ مشکل ما توی این مملکت همینجاست که همیشه فکر میکنیم راه حل های مستقیم بهترین راهکاره! در صورتی که گاهی باید ترمیمی برخورد کرد! باید زمینه شکوفایی این عزیزان را فراهم کرد، شاید همون کسی که با سهمیه داره پزشکی میخونه، اگر زمینه اش فراهم بود یک تاجر موفق میشد. دادن سهمیه به فرزندان شهدا و جانبازان، اقدامی عجولانه از سر جوگیری بود و الان هم با اینکه میدونن چه کاری اشتباهیه ، کسی جرات نداره مطرحش کنه چون ممکنه برچسب ضد انقلاب و ارزشها بخوره و برای همیشه از زندگی ساقط بشه. 8 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ الته من فکر کنم بچههای شهدا دیگه از دانشگاه رفتنشون گذشته باید 20 به بالاباشن نهایت بچه های جانبازا هستن :JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ نه موافق نیستم امتیازی که دارن براشون قائل میشن یه امتیازه بی ربطه یه نفر پدرش رفته و در دفاع از خاکش جونش و داده...خیلی کار بزرگ و ارزشمندیه ولی خب چه ربطی داره آخه به اینکه مثلا دخترش یا پسرش که از لحاظ سوادی به اندازه رتبه دو هزار هستش یهو بیاد بشه هم سطح یه نفر که رتبش 100 هستش اینا ربطی به هم ندارن آخه!!! چن وقت پیش یه متنی رو یه جایی میخوندم که دختر یکی از همین شهدا گفته بود که اون موقعی که شما مهر پدری داشتین نوازش دستای پدر رو سرتون بود ما تو این بیمارستان اون بیمارستان هر روز تنمون میرزید که امروز یا فردا پدرمون دیگه نیست و ازین حرفا.... خب چه ربطی داره؟!! به نظر من که ضایع کردن حق یکی دیگه به این توجیه که پدرش جانبازه یا شهیده و... اصلا قانع کننده نیست! این نبود پدر که به خاطر دفاع از خاکی که ما توش زندگی میکنیم اتفاق افتاده این از خودگذشتگی ،این کار ارزشمند جور دیگه ای باید جبران بشه نه این مدلی 10 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ نه موافق نیستم امتیازی که دارن براشون قائل میشن یه امتیازه بی ربطه یه نفر پدرش رفته و در دفاع از خاکش جونش و داده...خیلی کار بزرگ و ارزشمندیه ولی خب چه ربطی داره آخه به اینکه مثلا دخترش یا پسرش که از لحاظ سوادی به اندازه رتبه دو هزار هستش یهو بیاد بشه هم سطح یه نفر که رتبش 100 هستش اینا ربطی به هم ندارن آخه!!! چن وقت پیش یه متنی رو یه جایی میخوندم که دختر یکی از همین شهدا گفته بود که اون موقعی که شما مهر پدری داشتین نوازش دستای پدر رو سرتون بود ما تو این بیمارستان اون بیمارستان هر روز تنمون میرزید که امروز یا فردا پدرمون دیگه نیست و ازین حرفا.... به نظر من که ضایع کردن حق یکی دیگه به این توجیه که پدرش جانبازه یا شهیده و... اصلا قانع کننده نیست! قبول داری تو همین شرایطی که اونا درگیر بیمارستان بودن و انواع مشکلات رو تجربه کردن و درگیر شدن باهاشون فرصت درس خواندن رو سبت به بقیه از دست دادن ؟ بی ربط به نظر نمیرسه خیلی اما با این حال بهتره جور دیگه کمک هاشون رو به این خانواده هابرسونن من با پیشنهاد تاسیس یه دانشگاه مخصوص که دوستان گفتن خیلی موافق تر هستم 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ قبول داری تو همین شرایطی که اونا درگیر بیمارستان بودن و انواع مشکلات رو تجربه کردن و درگیر شدن باهاشون فرصت درس خواندن رو سبت به بقیه از دست دادن ؟بی ربط به نظر نمیرسه خیلی اما با این حال بهتره جور دیگه کمک هاشون رو به این خانواده هابرسونن من با پیشنهاد تاسیس یه دانشگاه مخصوص که دوستان گفتن خیلی موافق تر هستم نمیدونم شاید شایدم ما به این موضوع حساس شدیم و یه جورایی زور میدونیمش به هر حال من فک میکنم یه راه دیگه برای جبران خیلی بهتر باشه 3 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ من نمی دونم برادر و خواهر شهید هم سهمیه دارن یا نه ولی فکر می کنم دارن حالا اگه اشتباه می کنم بگین. اول دبیرستان که بودم دبیر دینی بردمون خونه ی یک شهید. این طور که من فهمیدم ایشون جدا جوون بوده که شهید شده. کمتر از 20 سال داشته. خواهرش می گفت هنوزم گاهی دلم برای برادرم تنگ میشه. نمی دونین چقدر برادر بزرگ نعمت خوبیه! خلاصه هی تعریف می کرد دیگه... من دیدم آخه دختره خودش 21-22 سال هم به زور داره. اصلا گمون نکنم اون موقع بوده باشه :JC_thinking: گفتم ببخشید شما یادتونه برادرتون رو؟!:JC_thinking: ملت فهمیدن چی میگم! دبیر چنان اخمی بهم کرد که ترسیدم جدا :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ کاملا مخالفم! از نظر مالی تامینشون کنن یا نمیدونم بهتر دبران رو براشون مهیا کنن که معمولا در مدارس شاهد این اتفاق می افته ولی مثل بقیه امتحان بدن! البته این حق فقط واسه فرزندان شهدا و جانبازان نیست! واسه فرزندان اساتید و بسیجیان هم هست که من با این ها هم مخالفم.. 2 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۰ قبول داری تو همین شرایطی که اونا درگیر بیمارستان بودن و انواع مشکلات رو تجربه کردن و درگیر شدن باهاشون فرصت درس خواندن رو سبت به بقیه از دست دادن ؟بی ربط به نظر نمیرسه خیلی اما با این حال بهتره جور دیگه کمک هاشون رو به این خانواده هابرسونن من با پیشنهاد تاسیس یه دانشگاه مخصوص که دوستان گفتن خیلی موافق تر هستم این مشکلیه که واسه هر کسی ممکنه اتفاق بیفته! قبول دارم در خانواده های شهدا بیشتره ولی خیلی از خانواده های دیگم هستن که درگیرن این مسائلن اگه اینجوری باشه باید با نشون دادن مدارک بیمارستان به فرزند بیمار سهمیه بدن!! 1 لینک به دیدگاه
zebel 619 249 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ مطمئنی که می ندازنشون بیرون؟؟؟ پست قبلی منو در مورد آزمون آموزش و پرورش بخون...اونجا کاملا جای کس دیگه ای که حقش بود گرفته شده دست عزیز من در مورد آموزش و پرورش و آزمون هاش چیزی نمی دونم اما اینجا درباره کنکور و دانشگاه بحث کردیم که منم نظرم رو گفتم اما حرف اصلی من اینه : این بچه ها که پدران یا مادرانشون از جون خودشون مایه گذاشتن و زحمت کشیدن از کسیکه فقط به واسطه مقام و منصب و پ و...شخص دیگری، وارد دانشگاه میشن واسه من یکی قابل قبول تره! ولی در مورد اینکه در آزمون آموزش پرورش یا هر آزمون دیگه ای که جای شخص با سواد تر از خودش رو بگیره من با نظر شما موافقم دوست عزیز لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده